London School of Design and Marketing (ES)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή διδασκαλίας στο Λονδίνο

Είμαστε φορέας εκπαιδευτικών προγραμμάτων με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα προγράμματα μας διδάσκονται σε 3 γλώσσες για όλους.


ΤΙ;

Το London School of Design and Marketing - LSDM - είναι μια σχολή ειδικότητας στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που επιδιώκει να αλλάξει το πρότυπο της διδασκαλίας με μια καινοτόμο και δημιουργική εκπαίδευση, 100% online και διαθέσιμη στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά. Προσφέρουμε μια μαθησιακή εμπειρία με πρακτικά αποτελέσματα μέσω ενός συστηματικού προσανατολισμού, ο οποίος συνδυάζει τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των μαθητών και την προηγμένη αντίληψη των τεχνικών ικανοτήτων. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά αποκλειστικών online μαθημάτων, πιστοποιημένων από το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες, μέσω της απόκτησης νέων γνώσεων προσαρμοσμένων στις προκλήσεις μιας ολοένα και πιο απαιτητικής αγοράς εργασίας.


London School of Design και Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα


Ποιος;

Τα μαθήματα LSDM έχουν αναπτυχθεί για φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες στις δημιουργικές τέχνες του Σχεδιασμού ή Μάρκετινγκ, παρακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες σχετικά με την ηλεκτρονική μάθηση. Όλα τα μαθήματα διατίθενται στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά.


ΠΩΣ;

Η εμπειρία E-learning LSDM χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό περιεχόμενο που αναπτύσσεται από καθηγητές διδακτορικού, σε συνδυασμό με άλλους πόρους, όπως βίντεο, ενημερωτικά, επιστημονικά άρθρα, ψηφιακές βιβλιοθήκες, μεταξύ άλλων. Κάθε φοιτητής συνοδεύεται εβδομαδιαίως μέσω ενός Κέντρου Εκπαιδευτών, το οποίο αποτελείται από εξειδικευμένους δασκάλους οι οποίοι εγγυώνται την αφομοίωση του περιεχομένου, προωθώντας την αλληλεπίδραση, το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Κάθε μάθημα LSDM είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και ευέλικτο, επομένως οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οπουδήποτε σε οποιοδήποτε ύψος.


Σημείωση: Το LSDM - London School of Design and Marketing είναι μέρος του Talent - Ατομικότητα μέσω της εκπαίδευσης, ενός δικτύου σχολών με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διδασκαλίας με διεθνές προσόν. Έχει ένα σύμπαν εκπαιδευτών και εργαζομένων που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και να αναπτύξουν ταλέντο στα σχολεία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το London School of Design και Marketing συνδυάζει τη δημιουργικότητα και την τεχνική του αυστηρότητα με την εργασιακή εμπειρία, προσφέροντας πρακτικά και δυναμικά 100% online μαθήματα στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της τρέχουσας αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται από το LSDM αποτελούνται από πολύ εξειδικευμένα περιεχόμενα μέσω της χρήσης προηγμένων προγραμμάτων εκμάθησης και αξιολόγησης.


ΟΡΑΜΑ

Σχολή αναφοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε σχέση με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, στο Design and Marketing.


ΑΞΙΕΣ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων είναι οι κινητήριες δυνάμεις μιας επιτυχημένης καριέρας. Στο LSDM, προετοιμάζουμε τους μαθητές για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας όχι μόνο τις γνώσεις που αποκτώνται αλλά και το πάθος για αυτό που κάνουν.


ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ UCA

Το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες (UCA) πιστοποιεί όλα τα μαθήματα LSDM: Bachelor of Marketing (BA Hons), Bachelor of Design (BA Hons), Master of Marketing (MA) και Master of Design (MA).

Το UCA έχει σχεδόν 160 χρόνια ιστορίας και θεωρείται το καλύτερο κολλέγιο ειδικοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Οδηγό Πλήρους Πανεπιστημίου 2018.

Επί του παρόντος, είναι επίσης στην κορυφή 40 της κατάταξης των πανεπιστημίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην 11η θέση στην ταξινόμηση των σύγχρονων πανεπιστημίων, η οποία περιλαμβάνει 70 ιδρύματα. Μεταξύ των αποφοίτων αυτού του Πανεπιστημίου είναι νικητές των ανακηρυγμένων Όσκαρ, κινηματογραφιστών, καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη