London School Of Design And Marketing

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε σε μια νέα εποχή διδασκαλίας στο Λονδίνο

Είμαστε ένας φορέας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσβάσιμος παγκοσμίως σε 3 διαφορετικές γλώσσες.


ΤΙ?

London School Of Design And Marketing - LSDM - είναι ένα εξειδικευμένο σχολείο στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που στοχεύει στην αλλαγή του εκπαιδευτικού παραδείγματος με μια καινοτόμο και δημιουργική εκπαίδευση, 100% online και διατίθεται στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά. Προσφέρουμε μια μαθησιακή εμπειρία με πρακτικά αποτελέσματα μέσω συστηματικού προσανατολισμού, συνδυάζοντας τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των μαθητών με τον προηγμένο σχεδιασμό τεχνικών δεξιοτήτων. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση μαθήματα, πιστοποιημένα από το Πανεπιστήμιο Creative Arts, μέσω της απόκτησης νέων γνώσεων προσαρμοσμένων στις προκλήσεις μιας ολοένα και πιο απαιτητικής αγοράς εργασίας.


London School Of Design And Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα


Ο ΟΠΟΙΟΣ?

Τα μαθήματα LSDM έχουν σχεδιαστεί για σπουδαστές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες στις δημιουργικές τέχνες του Design ή Marketing, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες που αφορούν την ηλεκτρονική μάθηση. Κάθε μάθημα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.


ΠΩΣ?

Η εμπειρία E-learning του LSDM χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό περιεχόμενο που αναπτύχθηκε από διδακτορικούς καθηγητές, μαζί με άλλους πόρους, όπως βίντεο, ενημερωτικά άρθρα, επιστημονικά άρθρα, ψηφιακές βιβλιοθήκες, μεταξύ άλλων. Κάθε φοιτητής εποπτεύεται σε εβδομαδιαία βάση μέσω ενός Tutor Center που αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτών που εξασφαλίζουν την αφομοίωση του περιεχομένου, προωθώντας την αλληλεπίδραση, το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Κάθε μάθημα LSDM είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και ευέλικτο. Ως εκ τούτου οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.


Σημείωση: Το LSDM - London School Of Design And Marketing είναι μέρος του Talent - Ατομικότητα μέσω της εκπαίδευσης, ενός διεθνούς δικτύου σχολών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διδασκαλίας. Έχει ένα σύμπαν εκπαιδευτών και εργαζομένων έτοιμο να βοηθήσει και να αναπτύξει ταλέντο σε σχολεία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

London School Of Design And Marketing συνδυάζει τη δημιουργικότητα και την τεχνική ακρίβειά του με την εργασιακή εμπειρία, προσφέροντάς σας πρακτικά και δυναμικά 100% online μαθήματα στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της τρέχουσας αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται από το LSDM αποτελούνται από εξαιρετικά εξειδικευμένο περιεχόμενο μέσω της χρήσης προηγμένων προγραμμάτων εκμάθησης και αξιολόγησης.


ΟΡΑΜΑ

Πρωτοπόρο σχολείο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σχετικά με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, στους τομείς του σχεδιασμού και του μάρκετινγκ.


ΑΞΙΕΣ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων είναι οι κινητήριες δυνάμεις μιας επιτυχημένης καριέρας. Στο LSDM, προετοιμάζουμε τους μαθητές για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας όχι μόνο τις γνώσεις που αποκτώνται αλλά και πάθος για αυτό που κάνουν.


ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ UCA

Το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες (UCA) πιστοποιεί τα μαθήματα LSDM: Πτυχίο Μάρκετινγκ (BA Hons), Πτυχίο Σχεδιασμού (BA Hons), Μεταπτυχιακό στη Μάρκετινγκ (MA) και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση (MA).

Το UCA έχει περίπου 160 χρόνια ιστορίας και θεωρείται το Νο.1 Ειδικό Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Βιομηχανίες στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τον Οδηγό Πλήρους Πανεπιστημίου 2018.

Επί του παρόντος, είναι επίσης στα Top 40 του πανεπιστημίου που κατατάσσονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην 11η θέση στη σύγχρονη κατάταξη των πανεπιστημίων, η οποία περιλαμβάνει 70 ιδρύματα. Μεταξύ των αποφοίτων αυτού του Πανεπιστημίου είναι βραβευμένοι με βραβείο Όσκαρ, διακηρύσσονται παγκόσμιοι κινηματογραφιστές, διασκεδαστές και σχεδιαστές μόδας.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη