Read the Official Description

Το London Academy of Trading (LAT), το οποίο ιδρύθηκε το 2010, παρέχει κατάρτιση σε χιλιάδες άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στις συναλλαγές. Η ακαδημία είναι διαπιστευμένη από το Βρετανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (BAC), το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε διεθνείς φοιτητές να σπουδάσουν στο LAT στο Λονδίνο για βραχυπρόθεσμες θεωρήσεις σπουδών (STSV). Ως αποτέλεσμα, δίδαξα σπουδαστές από περισσότερες από 60 χώρες τους τελευταίους 12 μήνες.

Οι φοιτητές μας κυμαίνονται από τους μαθητές των σχολείων και των πανεπιστημίων έως τους εργαζόμενους, τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, τους επιχειρηματίες και ακόμη και τους συνταξιούχους. Μερικοί προσπαθούν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους στο εμπόριο, ενώ άλλοι προσπαθούν να μάθουν τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να επενδύσουν τα δικά τους χρήματα στις αγορές.

Παρέχουμε μια σειρά από μαθήματα, από μονοήμερες εκδηλώσεις, μέχρι τη ναυαρχίδα της Διπλωματικής Εφαρμοσμένης Χρηματοοικονομικής Διαπραγμάτευσης (Level 5 Diploma) των 12 εβδομάδων, πιστοποιημένη από την ABE και ρυθμιζόμενη από την Ofqual. Η σουίτα μας σύντομων μαθημάτων είναι πιστοποιημένη με CPD, επιτρέποντας στους μαθητές να δημιουργούν πολύτιμες πιστώσεις CPD.

Η διδασκαλία μας αποτελείται από έμπειρους εμπόρους και αναλυτές από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse και Bloomberg, και όλοι οι μαθητές έχουν άμεση πρόσβαση στην ομάδα μέσων ενημέρωσης για δέκα ώρες κάθε μέρα για συμβουλές και καθοδήγηση. να αναπτύξουν ισχυρές και δομημένες εμπορικές στρατηγικές που συνδυάζουν θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες.

Ένα από τα κύρια USPs μας είναι η εξαιρετική ευελιξία μας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν άλλες δεσμεύσεις, γι 'αυτό σας επιτρέπουμε να σταματήσετε / ξεκινήσετε το μάθημά σας όπως απαιτείται, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σπουδάσετε είτε στο Λονδίνο, είτε online, είτε μέσω της συνδυασμένης επιλογής μας, αριθμός ημερών στην πανεπιστημιούπολη.

107274_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

London Academy of Trading

Το εισαγωγικό πρόγραμμα εμπορίας μιας εβδομάδας είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς μια καριέρα στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Αυτό ... [+]

Εισαγωγή στις συναλλαγές

Το εισαγωγικό πρόγραμμα εμπορίας μιας εβδομάδας είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς μια καριέρα στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Αυτό το πλήρως ηλεκτρονικό εμπόριο δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση των συναλλαγών ή των χρηματοπιστωτικών αγορών, ενισχύοντας την κατανόηση του θέματος ξεκινώντας από τις θεμελιώδεις αρχές. Θα γνωρίσετε επίσης τις καθημερινές δραστηριότητες που αναλαμβάνουν οι έμποροι και θα εμβαθύνετε σε μια θεμελιώδη ανάλυση, τεχνική ανάλυση και αξιολογήσεις των εκδόσεων μακροοικονομικών δεδομένων. Αφού ολοκληρώσετε την εμπορική μας πορεία για αρχάριους, θα αποκτήσετε πραγματική έκθεση στις χρηματοπιστωτικές αγορές καθώς και τις θεμελιώδεις δεξιότητες και την κατανόηση που απαιτούνται για να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Το μάθημα διδάσκεται από τους ειδικούς λέκτορες της LAT, οι οποίοι έχουν τη γνώση και την τεράστια εμπειρία στον τομέα των συναλλαγών που είναι απαραίτητες για να σας προετοιμάσουν για την πραγματικότητα του χρηματοπιστωτικού κόσμου.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Academy of Trading

Το κρυπτοεγχειρίδιο παίρνει έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό μας μάθημα Cryptocurrency θα σας δώσει μια καλύ ... [+]

Μαθήματα Cryptocurrency

Το κρυπτοεγχειρίδιο παίρνει έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό μας μάθημα Cryptocurrency θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου συναλλαγής σε ψηφιακά νομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin, με έμφαση στη διαχείριση κινδύνων και τη διατήρηση κεφαλαίου. Θα σας προσφέρουμε καθοδήγηση βήμα προς βήμα σχετικά με τη διαδικασία ψηφιακού νομίσματος, από το άνοιγμα ενός πορτοφολιού στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων πίσω από τις συναλλαγές, καθώς και τη διαχείριση και την παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου σας. μια συνάντηση στο ζωντανό μας webinar, όπου θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την ακαδημαϊκή μας ομάδα και να λάβετε τη γνώμη μας για οποιαδήποτε θέματα σχετίζονται με το θέμα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Level 2, 30 Holborn, Buchanan House
EC1N 2HR London, England, Ηνωμένο Βασίλειο
Address
London, England, Ηνωμένο Βασίλειο