Lewis College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Lewis College - Μαθήματα οικιακών σπουδών για PA, EA, Ιατρικούς Γραμματείς

Παρέχουμε διαδικτυακά μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης / μελέτης στο σπίτι για όσους θέλουν να έχουν μια ικανοποιητική καριέρα ως PA, Executive Assistant, Office Manager, Administrator ή Medical Secretary.

Διδάσκουμε για περισσότερα από 36 χρόνια εξειδίκευσης σε αυτόν τον τομέα.

Έχουμε μια αξιοσημείωτη ιστορία επιτυχίας - την επιτυχία των μαθητών μας για πάνω από 36 χρόνια! Ιδρύθηκε και ιδρύθηκε το 1984 από τον Penny Lewis Cert Ed, ο οποίος εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη και τη διδασκαλία στο κολέγιο

Παρέχουμε εξειδικευμένη κατάρτιση για όσους επιθυμούν να έχουν καριέρα ως εκτελεστικός βοηθός, PA, γραμματέας, ιατρικός γραμματέας, διευθυντής γραφείου ή διαχειριστής, τόσο ως παραδοσιακό γραμματειακό κολέγιο που βασίζεται στην τάξη και τώρα μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης / μελέτης στο σπίτι.

Αρχικά, παρείχαμε μαθήματα βασισμένα στην τάξη για ντόπιους μαθητές από το Ντέβον με μαθητές από άλλα μέρη της χώρας που σπουδάζουν μαζί μας και μένουν με οικογένειες υποδοχής στη δεκαετία του '90.

Καθώς προχωρήσαμε στον 21ο αιώνα, η τεχνολογία προχώρησε επιτρέποντάς μας να παρέχουμε τα μαθήματά μας μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης / μελέτης κατ 'οίκον, ανοίγοντας τα μαθήματά μας σε χιλιάδες φοιτητές με τα χρόνια από όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου και παγκοσμίως. Ήμασταν από τα πρώτα κολέγια που το παρείχαμε.

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 5.000 μαθητές - βοηθώντας τους να προχωρήσουν στην καριέρα τους και να ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, καθώς και να τους δώσουμε περισσότερη ασφάλεια εργασίας και αυτοπεποίθηση.

Design review in startup office with macbook and artwork. Man wearing Apple Watch. Joyful team working together and laughing.

Πώς φροντίζουμε τους μαθητές μας

Η επιτυχία των μαθητών μας είναι το κλειδί για τα μαθήματά μας - όχι μόνο στην επιτυχή εξέταση και την αξιολόγηση και την απόκτηση διπλωμάτων, αλλά και στην προώθηση της σταδιοδρομίας, στην καλύτερη δουλειά που είναι πιο ικανοποιητική και ικανοποιητική και αισθάνεται πιο σίγουρη για τον ρόλο τους.

Είμαστε κολέγιο «ανθρώπων». Εκτιμούμε ότι οι μαθητές μας επενδύουν το χρόνο και τα χρήματά τους για να βελτιώσουν τις ευκαιρίες εργασίας τους και τη μακροχρόνια σταδιοδρομία τους και ότι έχουν εμπιστευτεί σε εμάς για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν αυτούς τους στόχους.

Έχουμε επικεντρωθεί πάντα στην παροχή της προσωπικής πινελιάς για τους μαθητές μας παρέχοντας ένα-προς-ένα δίδακτρα, μια φιλική και ανοιχτή υπηρεσία βοηθώντας τους μαθητές μας να ολοκληρώσουν με επιτυχία το μάθημά τους. Όλοι οι μαθητές μας συνεργάζονται με καθηγητές καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος επικοινωνώντας μέσω του κόμβου μάθησης απευθείας ή μέσω email.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους τους μαθητές μας να έχουν μια θετική και ικανοποιητική εμπειρία, να διασκεδάσουν ενώ μαθαίνουν και πάνω απ 'όλα να ολοκληρώσουν την πορεία τους και να αποκτήσουν τα προσόντα τους για να τους βοηθήσουν να προχωρήσουν με την καριέρα και τον τρόπο ζωής τους.

Ποιος διδάσκουμε

Μαθήματα PA στο Λονδίνο, μπορείτε να συνεχίσετε να σπουδάζετε μαζί μας ακόμα κι αν είμαστε στη Νοτιοδυτική Αγγλία

Παρέχουμε εκπαίδευση σε ιδιώτες φοιτητές που χρηματοδοτούν το μάθημά τους προσωπικά.

Παρέχουμε επίσης εκπαίδευση για τον επιχειρηματικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των NHS Trusts, ιατρικών κέντρων, μικρών επιχειρήσεων, εταιρικών οργανισμών, φιλανθρωπικών οργανώσεων, πανεπιστημίων, σχολείων, δημόσιου τομέα συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών και του Υπουργείου Υγείας.

Πολλοί από τους μαθητές μας εργάζονται και ζουν στο Λονδίνο και εκπαιδεύουμε προσωπικό από πολλούς οργανισμούς με έδρα το Λονδίνο, καθώς και σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρέχουμε επίσης εκπαίδευση για διεθνείς φοιτητές με έδρα την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αφρική και όχι μόνο!

Ως μέρος όλων των μαθημάτων μας, παρέχουμε συμβουλές και καθοδήγηση σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού σχεδιασμού βιογραφικών, της ανάπτυξης τεχνικών συνέντευξης και της υποστήριξης των μαθητών καθώς υποβάλλουν αίτηση για εργασία. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για έως και 2 χρόνια στους μαθητές μας αφού έχουν ολοκληρώσει το μάθημά τους.

143383_pexels-photo-806835.jpeg

Διαπίστευση

Είμαστε διαπιστευμένο κέντρο για τους ακόλουθους οργανισμούς ανάθεσης:

  • NCFE CQ με περισσότερα από 20 διπλώματα και πιστοποιητικά διαπιστευμένα στο επίπεδο 4, επίπεδο 3 και επίπεδο 2.
  • Ομάδα διαπίστευσης CPD με περισσότερα από 10 μαθήματα διαπιστευμένα με πόντους CPD.

Ιστορικά είμαστε διαπιστευμένο κέντρο εξεταστικής επιτροπής της Οξφόρδης και του Καίμπριτζ, RSA / OCR, Εμπορικό Επιμελητήριο του Λονδίνου, προσόντα Pitman και JCQ.

Επιθεωρούμε τακτικά από τους οργανισμούς απονομής για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πτυχές της διδασκαλίας μας και τα προσόντα διατηρούνται σύμφωνα με το απαιτούμενο πρότυπο. Για την τελευταία μας επιθεώρηση, λάβαμε ένα "Άριστο" πρότυπο στην αναφορά μας.

Τοποθεσίες

Newton Abbot

Address
Lewis College Ltd
Wessex House, Teign Road, Newton Abbot, Devon, England, TQ12 4AA

TQ12 Newton Abbot, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη