Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί ο βασιλιάς είναι on-line;

Ίδια ποιότητα. Την ίδια ακαδημαϊκή αυστηρότητα. Διανέμεται με ευελιξία.

Το King's College του Λονδίνου κατατάσσεται στα πιο διάσημα πανεπιστήμια του κόσμου.

Η παγκόσμια ηγετική μας έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσέγγισής μας στη διδασκαλία, και αυτό ισχύει και για τα online μαθήματα μας.

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα διδάσκονται από τους ίδιους εξαιρετικούς ακαδημαϊκούς όπως τα μαθήματα μας στην πανεπιστημιούπολη - η μόνη διαφορά είναι ο ευέλικτος τρόπος παράδοσης. Η μάθηση πραγματοποιείται σε μια στιγμή και το μέρος είναι πιο βολικό για τους μαθητές μας.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ένα online κοινό, χρησιμοποιώντας μια σειρά από δραστηριότητες όπως βίντεο, online κουίζ, φόρουμ συζήτησης, και online αναγνώσεις.

Οι φοιτητές του King's Online επωφελούνται από τους ίδιους πόρους σπουδαστών και υποστηρίζουν καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε υπηρεσίες βιβλιοθηκών, ακαδημαϊκών δεξιοτήτων γραφής, συμβουλών και συμβουλών σταδιοδρομίας

Οι φοιτητές του King's Online έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεργαστούν με ένα δίκτυο άλλων φοιτητών του King's Online από όλο τον κόσμο. Με την αποφοίτησή τους, οι φοιτητές του King's Online εντάσσονται στο καλά συνδεδεμένο και ενεργό παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας.

Οι βαθμοί του King είναι εξαιρετικά προσοδοφόροι και έχουν μια ειδική υπηρεσία σταδιοδρομίας για να βοηθήσουν τους μαθητές να βρουν τη σωστή καριέρα για αυτούς. Επιπλέον, η ολοκλήρωση ενός διαδικτυακού κύκλου μαθημάτων καταδεικνύει τις βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας που είναι σε μεγάλη ζήτηση από οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το The Dickson Poon School of Law

Η Νομική Σχολή του Dickson Poon, το King's College του Λονδίνου είναι μία από τις παλαιότερες σχολές νομικών στην Αγγλία και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μία από τις 10 κορυφαίες Σχολές Δικαίου του Ηνωμένου Βασιλείου στον κόσμο. Η Σχολή ιδρύθηκε το 1831 και έχει διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στη ζωή των βασιλιάδων από τότε που ιδρύθηκε το πανεπιστήμιο σχεδόν 200 χρόνια πριν.

Ο βασιλιάς έχει υπηρετήσει στην κοινωνία από την ίδρυσή του και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε αυτή την παράδοση μέχρι σήμερα. Η έρευνά μας και η διδασκαλία μας ασχολούνται με μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα της εποχής μας σχετικά με την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις νομικές συνέπειες της αλλαγής του κλίματος, την παγκοσμιοποίηση, τις διεθνείς σχέσεις, το εμπόριο, τον ανταγωνισμό και την παγκόσμια χρηματοδότηση. Τα μέλη της Νομικής Σχολής του Dickson Poon συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις, υπηρετούν σε επιτροπές και δημόσιους φορείς και αποσπώνται σε εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση πολιτικής και πρακτικής σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και εκτελεστικά μαθήματα μας ενημερώνονται από την ερευνητική μας εμπειρία. Έχουμε μια ζωντανή φοιτητική κοινότητα που ασχολείται με δραστηριότητες pro bono, επαγγελματική ανάπτυξη και κινητοποίηση μαζί με τις βασικές σπουδές τους.

Ο σημερινός εκτελεστικός κοσμήτορας είναι ο καθηγητής Gillian Douglas.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

King's College London Online

Το 100% online MSc, PG Dip ... [+]

Το 100% online MSc, PG Dip

Η King's Business School είναι ο νέος κόμβος στο Λονδίνο για την εμπλοκή με τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση και την κυβέρνηση. όπου η έρευνα που αλλάζει το παιχνίδι ενημερώνει μια σύγχρονη προσέγγιση στην επιχειρηματική εκπαίδευση, δημιουργώντας κοινωνικά υπεύθυνους ηγέτες του μέλλοντος. Μάθετε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ενεργούς ανώτερους επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα που θα σας δώσουν τις σωστές γνώσεις και εργαλεία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές προκλήσεις και να υποστηρίξουν τις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
King's College London Online

Μάθετε μια δεξιότητα που είναι απαραίτητη για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή την αγορά. Το μάρκετινγκ MSc σας (online) σας δίνει τις στρατηγικές ... [+]

Μάθετε μια δεξιότητα που είναι απαραίτητη για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή την αγορά. Το μάρκετινγκ MSc σας (online) σας δίνει τις στρατηγικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτόν τον κρίσιμο επιχειρηματικό τομέα.

Το μάθημα αναπτύσσεται από την King's Business School, ένα από τα κορυφαία 10 κέντρα του Ηνωμένου Βασιλείου για επιχειρηματικές και διοικητικές σπουδές. Εργάζονται σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών υπηρεσιών, εταιρειών, επαγγελματικών φορέων και ΜΚΟ. Οι σχέσεις σφυρηλατούνται στην κοινότητα της μάθησης για πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, δίνοντας στους φοιτητές και τους αποφοίτους ένα έτοιμο δίκτυο ομοειδών φιλόδοξων επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

King's College London Online

Τα Διεθνή μας Θέματα MA / PG Dip / PG Cert, με ειδίκευση στον τομέα της Cyber Security και της Κατασκοπείας ... [+]

Το διεθνές πολιτικό σύστημα βιώνει τώρα την πιο σημαντική περίοδο αναστάτωσής του από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Τα Διεθνή μας Θέματα MA / PG Dip / PG Cert, με ειδίκευση στον τομέα της Cyber Security και της Κατασκοπείας

Με τα εξειδικευμένα Pathways της MA, θα προχωρήσετε σε αποτελέσματα μαθημάτων που διευκολύνουν το ταξίδι σας προς συγκεκριμένες διαδρομές σταδιοδρομίας. Οι ενότητες μαθημάτων μας έχουν περιγραφεί ως "μετασχηματιστικές" και "κορυφαίες στον κλάδο". αλλάζοντας θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές κατανοούν το παγκόσμιο περιβάλλον ασφάλειας και άμυνας. Οπλισμένοι με αυτές τις κορυφαίες μελέτες και ερευνητικά αποτελέσματα αναμένουμε ότι οι απόφοιτοί μας θα αναλάβουν κρίσιμες ηγετικές θέσεις σε τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Strand
London, England, WC2R 2LS GB
Social Media