Immerse Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

110930_Social_Media-8.jpg

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μια απαράμιλλη εκπαιδευτική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πανεπιστημιακή πόλη του Cambridge

 • Συνεδρία 1: 28 Ιουνίου - 11 Ιουλίου
 • Συνεδρία 2: 5 Ιουλίου - 18 Ιουλίου
 • Συνεδρία 3: 12 Ιουλίου - 25 Ιουλίου
 • Συνεδρία 4: 19 Ιουλίου - 1η Αυγούστου
 • Συνεδρία 5: 26 Ιουλίου - 8 Αυγούστου
 • Συνεδρία 6: 2 Αυγούστου - 15 Αυγούστου
 • Συνεδρία 7: 9 Αυγούστου - 22 Αυγούστου

Immerse Education είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων με ένα ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μαθητές ηλικίας 13-18 ετών - παρέχοντας μια δοκιμασία για το τι είναι σαν να σπουδάσετε ένα θέμα σε υψηλότερο επίπεδο.

Τα σεμινάρια και τα σεμινάρια σχεδιάζονται και διδάσκονται από ειδικούς σε ένα βέλτιστο μαθησιακό περιβάλλον που διεγείρει την ακαδημαϊκή έρευνα. Και το προσεκτικά προγραμματισμένο μας πρόγραμμα διασφαλίζει ότι το πρόγραμμα όχι μόνο ανταποκρίνεται στις ακαδημαϊκές ανάγκες των συμμετεχόντων αλλά προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία της πανεπιστημιακής πόλης μέσα από μια αφθονία εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Οι φοιτητές κατοικούν σε ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα πανεπιστημιακά κολέγια του κεντρικού Cambridge. Μέσα στα ιστορικά τείχη του κολλεγίου, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή μοναδικών εμπειριών ηγεσίας και ακαδημαϊκής αριστείας μέσα από ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες.

Με το ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών του, το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για ένα επιλεγμένο μάθημα σε ένα ασυναγώνιστο ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Οι σπουδαστές αναδύονται πιο σίγουροι και έτοιμοι να διατυπώσουν αυτό που έχουν μάθει, με γνώση των επιλεγμένων πεδίων που παρέχουν ασύγκριτες ακαδημαϊκές γνώσεις - και, φυσικά, πολλές αξέχαστες αναμνήσεις στην πορεία.

Εξαιρετική διδασκαλία

Cambridge Immerse teaching

Προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μια επιλογή από μια σειρά αντικειμένων, από τις τέχνες μέχρι τις επιστήμες. Όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στο Immerse διδάσκονται από τρέχοντες ή παρελθόντες διδάσκοντες του Πανεπιστημίου του Cambridge ή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η αυστηρή διαδικασία εξέτασης διασφαλίζει ότι όλοι οι σπουδαστές διδάσκονται από εκπαιδευτές που ασχολούνται και υποστηρίζουν - και πάνω απ 'όλα, με ενθουσιασμό να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι οι συμμετέχοντες μας πρέπει να αμφισβητηθούν με ενδιαφέρουσες ακαδημαϊκές ιδέες. ενώ οι καθηγητές μας δημιουργούν ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο οι συμμετέχοντες αισθάνονται άνετα και ευημερούν.

Θα ενθαρρυνθείτε να διερευνήσετε τις τρέχουσες συζητήσεις και ζητήματα στο πλαίσιο της επιλεγείσας πειθαρχίας σε προσεκτικά προγραμματισμένα σεμινάρια που μιμούνται το μοναδικό σύστημα Oxbridge της δέσμευσης δασκάλων-μαθητών και της συζήτησης. Αυτή είναι μια προσέγγιση που ξεπερνά το επιφανειακό και παρέχει μοναδικές ιδέες που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικές και διεγερτικές για τη διανοητικότητα.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε αναμφισβήτητα πολύ πιο σίγουροι και καταρτισμένοι στην επιλεγείσα πειθαρχία σας, αντιμετωπίζοντας ενδιαφέροντα αλλά και ενδιαφέροντα θέματα που ελπίζουμε ότι θα ενισχύσουν τα ακαδημαϊκά σας πάθη. Οι φοιτητές μπορούν πλέον να επιλέξουν έως και δύο μαθήματα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Τα θέματα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

 • Φάρμακο
 • Νόμος
 • Μηχανική
 • Η φυσικη
 • Μαθηματικά
 • Χημεία

Cambridge Assessments

Αξιολογήσεις συμμετεχόντων

Σε όλο το πρόγραμμα, οι καθηγητές μας παρακολουθούν την αφοσίωση των μαθητών στα θέματα που έχουν διδαχθεί. Μετά το πρόγραμμα, ο εκπαιδευτής συντάσσει αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες, αξιολογώντας την πρόοδο των συμμετεχόντων, καθώς και διατυπώνοντας συστάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατανόηση και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για τα θέματα που έχουν εξερευνηθεί.

Εργαστήρια Συνεντεύξεων (Προαιρετικό)

Cambridge interviews

Μέσα στα προσεκτικά σχεδιασμένα εργαστήρια συνεντεύξεων δεξιοτήτων, οι μαθητές θα αποκτήσουν μια εικόνα των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχή διατύπωση των απόψεών τους σε περιβάλλον υπό πίεση. Αυτά τα εργαστήρια επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και της πνευματικής αντοχής που απαιτείται για την αντιμετώπιση μερικών από τα βασικά ερωτήματα που μπορεί να τεθούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εκτός από την αντιμετώπιση των συζητήσεων γύρω από μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα εντός του κλάδου αυτή τη στιγμή. Τα εργαστήρια συνεντεύξεων συμπεριλαμβάνονται στο τέλος του προγράμματος, αν και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Προσωπικές δηλώσεις Συμβουλές (Προαιρετικό)

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Immerse, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σχέδια προσωπικών δηλώσεών τους που απαιτούνται για την πρόσβαση σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο με την εμπειρία και τη βοήθεια των πολύτιμων καθηγητών. Οι μαθητές μαθαίνουν τεχνικές για να εκφράζουν με σαφήνεια το ενδιαφέρον τους για έναν συγκεκριμένο κλάδο, δημιουργώντας μια συναρπαστική προσωπική δήλωση που παρουσιάζει τα επιτεύγματα και το ενδιαφέρον για ένα θέμα. Οι διαβουλεύσεις για την Προσωπική Δήλωση συμπεριλαμβάνονται στο τέλος προγράμματος, αν και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Εξωσχολική ποικιλομορφία

Cambridge extracurricular

Το Immerse προσφέρει μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία της πανεπιστημιακής ζωής. Όχι μόνο θα ανακαλύψετε και θα συνεχίσετε τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα, αλλά και το συναρπαστικό και συχνά συναρπαστικό φάσμα των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που διατίθενται στο Cambridge. Η ευκαιρία να γνωρίσετε καθημερινά οργανωμένες εκδρομές επιτρέπει επίσης την κοινωνικοποίηση με ομοϊδεάτες συνομηλίκους από ένα ποικίλο φάσμα υποβάθρου και να εξοικειωθείτε γρήγορα με την πόλη.

Οι δραστηριότητες που οργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Το καλοκαιρινό απόγευμα καταλήγει στον ποταμό Cam, μια πεμπτουσία υπόθεση Cambridge.
 • Ένα ημερήσιο ταξίδι στην Οξφόρδη, το σπίτι του «αντιπάλου» του πανεπιστημίου του Cambridge.
 • Τυπικό δείπνο στις διάσημες μεσαιωνικές αίθουσες δεξιώσεων του Cambridge.
 • Επισκεφθείτε τη σελίδα δραστηριοτήτων μας για να δείτε το πλήρες φάσμα των θεμάτων που προσφέρουμε.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα Immerse είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα μοναδικών ακαδημαϊκών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Οι συμμετέχοντες ξεκινούν τη μέρα με πρωινό στην κεντρική τραπεζαρία του Κολλεγίου, με μια ποικιλία από ηπειρωτικές και ζεστές επιλογές για πρωινό. Ακολουθεί η πρώτη ακαδημαϊκή συνεδρία της ημέρας, η οποία λαμβάνει χώρα σε μορφή σεμιναρίου ή διαλέξεων.

Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια καθοδηγούνται στο μεσημεριανό γεύμα σε μερικά από τα ωραιότερα σάντουιτς μπαρ και καφετέριες του Cambridge και είναι ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσουν την πόλη σε μικρές ομάδες. Μετά το γεύμα, οι ακαδημαϊκές συνεδρίες συνεχίζονται με τη μορφή μικρών ομάδων διδασκαλίας ή εργαστηρίων.

Αφού τελειώσουν όλες οι βασικές ακαδημαϊκές συνεδρίες, οι φοιτητές αντιμετωπίζονται σε ένα από ένα ευρύ φάσμα εκδρομών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της περιπλάνησης, των επισκέψεων σε μουσεία και των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ένα δείπνο τριών πιάτων στην τραπεζαρία του κολλεγίου ακολουθείται από μια βραδινή κοινωνική εκδήλωση για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κλείσουν και να κοινωνικοποιηθούν μετά από μια γεμάτη μέρα.

Το χρονοδιάγραμμα που εμφανίζεται στην πλευρά προσφέρει μια εικόνα για το τυπικό ημερήσιο πρόγραμμα, αν και αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα γεγονότα που σχεδιάστηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μια τυπική μέρα...

Ξεκινήστε τη μέρα σας είτε με ένα ηπειρωτικό είτε με μαγειρεμένο πρωινό στην τραπεζαρία του κολλεγίου. Μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων για πρωινό βοηθά τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για την προκλητική μέρα μπροστά.

Cambridge a typical day

Ασυναγώνιστο σύστημα υποστήριξης

Cambridge Immerse

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και προσιτού περιβάλλοντος στο Immerse. Οι μέντορές μας είναι μια ομάδα φιλικών, ειδικά εκπαιδευμένων αποφοίτων και προπτυχιακών φοιτητών από το πανεπιστήμιο του Cambridge, οι οποίοι βοηθούν τους συμμετέχοντες μας να εγκατασταθούν γρήγορα στο πρόγραμμα.

Οι μέντορες έχουν την εμπειρία από πρώτο χέρι με ποικίλα ακαδημαϊκά και μη ακαδημαϊκά ζητήματα και είναι επομένως σε καλύτερη θέση να προσφέρουν φιλικές και εμπιστευτικές συμβουλές μεταξύ τους. Είναι ένα ασύγκριτο δίκτυο υποστήριξης για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι.

Οι σύμβουλοι έχουν μελετήσει ένα φάσμα κλάδων, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους από την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία. Κάθε συμμετέχων έχει επίσης αναθέσει έναν μέντορα, σε αναλογία έξι μαθητών σε έναν μέντορα, όλοι τους είναι ενθουσιασμένοι για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός «σπιτιού μακριά από το σπίτι».

Κατάλυμα

Cambridge Mentors

Το Immerse πραγματοποιείται στα πιο εκπληκτικά και ιστορικά κολέγια του Πανεπιστημίου του Cambridge. Για να μάθετε σε ποιο κολέγιο θα σας φιλοξενήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στα δικά τους ξεχωριστά υπνοδωμάτια, εξοπλισμένα με υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet. Οι διάδρομοι ή οι κλιμακοστάσια διαχωρίζουν τους άνδρες και τις γυναίκες φοιτητές, ενώ τα μπάνια είναι ιδιωτικά ή μοιράζονται μεταξύ λίγων μόνο συμμετεχόντων. Ο χώρος του κολλεγίου εξασφαλίζεται και παρακολουθείται ανά πάσα στιγμή. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας "Campus" για περισσότερες πληροφορίες.

Πρακτικές πληροφορίες

Ταξιδιωτικές πληροφορίες:

Η χρέωση για το Immerse δεν περιλαμβάνει ταξίδι στο Cambridge. Υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταφοράς, μεταξύ των οποίων η άφιξη στο Κέιμπριτζ με τρένο, πούλμαν ή πτήση. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε βοήθεια σχεδιάζοντας το ταξίδι σας στο Κέιμπριτζ.

Για τους διεθνείς συμμετέχοντες, οργανώνουμε κοινή υπηρεσία μεταφοράς από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Κέιμπριτζ. Αφιερωμένα μέλη του προσωπικού πληρούν τους συμμετέχοντες στο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου κατά την άφιξή τους. Οι συμμετέχοντες είναι σε θέση να κάνουν κράτηση αυτής της υπηρεσίας αφού εξασφαλίσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα.

Ιατρικές και διατροφικές απαιτήσεις:

Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις περισσότερες διατροφικές ανάγκες (χορτοφαγικές, χορτοφαγικές, αλλεργίες, χαλάλα, κοσέρ). παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν δεν είστε σίγουροι αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις διατροφικές σας ανάγκες. Τα πρωινά και βραδινά γεύματα περιλαμβάνονται στο Immerse και οι συμμετέχοντες αναμένεται να κάνουν τις δικές τους διατάξεις για μεσημεριανό γεύμα σε διάφορα νόστιμα εστιατόρια γύρω από το Cambridge.

Αλλες πληροφορίες:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 13-18 ετών κατά τη διάρκεια της φοίτησης το 2019. Οι μαθητές αναμένεται να είναι άπταιστα / σχεδόν άπταιστα στα αγγλικά.

Συμμετοχή στο 2019

Το Immerse είναι ένα καλοκαιρινό σεμινάριο κατοικιών που αποτελείται από εξαιρετικές ακαδημαϊκές τάξεις, άριστα εργαστήρια δεξιοτήτων και συναρπαστικές εξωσχολικές δραστηριότητες στην ιστορική πανεπιστημιακή πόλη του Cambridge. Το Immerse τρέχει στις ακόλουθες συνεδρίες διάρκειας 2 εβδομάδων:

 • Συνεδρία 1: 7 Ιουλίου - 20 Ιουλίου 2019
 • Συνεδρία 2: 21 Ιουλίου - 3 Αυγούστου 2019
 • Συνεδρία 3: 28 Ιουλίου - 10 Αυγούστου 2019
 • Συνεδρία 4: 4 Αυγούστου - 17 Αυγούστου 2019
 • Συνεδρία 5: 11 Αυγούστου - 24 Αυγούστου 2019

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε αν έχετε κάποιες ερωτήσεις πριν από την κράτηση της θέσης σας.

Τοποθεσίες

Cambridge

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Cambridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Θερινά μαθήματα
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη