Harley Oxford

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σπουδάστε ένα απίστευτο μάθημα με μια σχολή τελευταίας τεχνολογίας

Δίνουμε τα όρια της γνώσης. Αποκτήστε πρόσβαση στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα μας οπουδήποτε και παντού, 24/7, είμαστε πάντα εκεί για εσάς.

Διατίθενται 800+ διαδικτυακά μαθήματα

Προσπαθήστε σε έναν εντελώς νέο κόσμο γνώσης.

Γνώση στα δάχτυλά σας

Μάθετε ένα μάθημα οπουδήποτε από το κινητό, το tablet, τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

Επειδή αξίζεις το καλύτερο

Κερδίστε προμήθεια για την παραπομπή της οικογένειας και των φίλων σας στο σχολείο μας.

Γίνετε μέρος της μαγείας με την Harley Oxford

"Η αποστολή μας είναι να σας εμπνεύσουμε για να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας"

Είτε θέλετε να μάθετε νέες δεξιότητες, να αποκτήσετε ένα προσόν ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, το Harley Oxford μπορεί να σας βοηθήσει. Η φήμη του σχολείου μας έχει αναπτυχθεί από στόμα σε στόμα. για εμάς, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε έναν καλύτερο τρόπο για να ενημερώσουμε κάθε ένα από τα πολλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η διαδικτυακή εκπαίδευση.

"Ονειρεψου, πιστεψε, πετυχε"

Harley Oxford | Διευθυντής σχολείου

Καλώς ήλθατε στο Harley Oxford

Η αποστολή μας είναι αυτό που μας ωθεί να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Αυτό το επιτυγχάνουμε κατασκευάζοντας ένα πρωτοποριακό ψηφιακό περιβάλλον εκπαίδευσης, κάνοντας ένα μάθημα πιο ευέλικτο, χτίζοντας μια ευφάνταστη και διαφορετική ομάδα και κάνοντας θετικό αντίκτυπο σε κοινότητες όπου εργαζόμαστε και ζούμε.

Με περισσότερους από 40.000 μαθητές σε όλο τον κόσμο και πάνω από 1000 μαθήματα, η Harley Oxford είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες μάθησης μέχρι σήμερα.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε ένα νέο μάθημα, να αποκτήσετε μια δεξιότητα ή χόμπι, τα μαθήματά μας είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο και είναι συμβατά με υπολογιστές, tablet και smartphone.

Κάθε μάθημα συνοδεύεται από υποστήριξη δασκάλων, πρόσβαση σε ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη cv και συμβουλές εργασίας.

Μελετήστε ένα μάθημα με τον δικό σας ρυθμό, από την άνεση του σπιτιού σας και εργαστείτε για βραβεία βιομηχανίας που θα προσθέσουν δύναμη στο βιογραφικό σας. Harley Oxford διαθέτει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε ως ειδικός στο επάγγελμά σας.

Καθοδηγούμενος από την επιμονή μας, προσπαθούμε συνεχώς να εφαρμόζουμε τις κρίσιμες πρωτοβουλίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του οράματός μας. Με αυτόν τον τρόπο, το σχολείο μας θα μεταφέρει λειτουργική αριστεία σε κάθε γωνιά του οργανισμού και θα ανταποκριθεί ή ξεπεράσει τις δεσμεύσεις μας στους πολλούς μαθητές που υπηρετούμε. Όλες οι μακροχρόνιες στρατηγικές και οι βραχυπρόθεσμες δράσεις μας θα διαμορφωθούν από μια επιλογή βασικών αξιών που μοιράζονται οι μαθητές και η ομάδα μας.

Αλλαξε γνωμη. Αλλαξε τη ζωή σου.

Μόνο η αρχή είναι μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, ονειρευόμαστε πολύ περισσότερα για τους μαθητές μας με δωρεάν υποστήριξη βιογραφικού και όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επάγγελμά σας. Με χαρά προσφέρουμε στους μαθητές την ευελιξία να μάθουν ένα μάθημα οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Τα δύο μεγαλύτερα εμπόδια κατά την παρακολούθηση μαθημάτων και προσόντων μπορεί συχνά να είναι ο χρόνος και το κόστος. Για το λόγο αυτό, η Harley Oxford παρέχει στους φοιτητές την ευελιξία να έχουν πρόσβαση σε μαθήματα στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε ενώ εργάζονται και με προσιτό κόστος. Τα μαθήματά μας είναι προσβάσιμα από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε οπουδήποτε εν κινήσει.

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μάθημα μαζί μας, σας προσφέρονται πολλαπλά οφέλη από τη δωρεάν υποστήριξη βιογραφικού σημειώματος έως την υποστήριξη ειδικών εκπαιδευτικών και πολλά άλλα.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Διαπιστεύσεις και βραβεία

Η φήμη των μαθητών μας μετρά, για αυτόν τον λόγο, τα μαθήματά μας έχουν αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από συνεργαζόμενους οργανισμούς με εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Ορισμένα από τα μαθήματά μας έχουν εγκριθεί από CPD, ICQAS και το CMA. Εκτιμούμε αυτές τις συνεργασίες και την προσοχή τους στη λεπτομέρεια καθώς πιστεύουμε στα πάθη, τις επιθυμίες και την ικανότητά τους να παρακολουθούν και να μαθαίνουν οποιαδήποτε νέα πορεία, δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες.

Μαρτυρίες φοιτητών

"Πρόσφατα ολοκλήρωσα το μάθημα του Ρέικι επιπέδου 1 και 2. Ανησυχούσα για το πώς θα το ταιριάζω όταν εργάζομαι με πλήρη απασχόληση, με μια οικογένεια, αλλά υποστηρίχθηκα καλά με ενότητες που μπορείτε να ταιριάξετε στη ζωή σας. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις απαντήθηκαν γρήγορα από έμπειρο προσωπικό. Εάν το Ρέικι είναι κάτι για το οποίο έχετε σκεφτεί να μάθετε και έχετε περιορισμένο χρόνο τότε αυτό είναι σίγουρα το μάθημα για εσάς! "

-Λίζα - Μαθητής Ρέικι

"Χάρη στον Harley Oxford έχω περάσει τώρα το επίπεδο του ρεικιού 1 και 2. Το μάθημα ήταν εύκολο να γίνει κατανοητό και εύκολο να ακολουθηθεί. Μόλις έφτασα σε κάποιον, υπήρχε καλή επικοινωνία με τους δασκάλους. Ανυπομονώ τώρα να κάνω το επίπεδο του ρέικι. 3. "

Jamie - Φοιτητής Ρέικι

"Βρήκα το μάθημα Reiki 1 & 2 πολύ ενδιαφέρον και περιεκτικό και κάλυψε όλες τις πτυχές που έψαχνα να μάθω. Ο ιστότοπος ήταν πολύ φιλικός προς τον χρήστη και εύκολο στην πλοήγηση και βρήκα τις επιλογές να επισημάνω ως πλήρης αρκετά χρήσιμη, όπως μερικές φορές θα καλούσα μακριά από τα παιδιά κατά τη διάρκεια της μελέτης μου. Τα πρακτικά καθήκοντα ήταν επίσης πολύ χρήσιμα για να βιώσω το Reiki στην πράξη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, το οποίο ένιωσα ότι συνεχίστηκε το κίνητρο. Μεγάλη υποστήριξη από την ομάδα βοήθειας και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα ένα μάθημα με τον Harley Oxford . "

Samantha - Μαθητής Ρέικι

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη