FutureLearn

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο FutureLearn, Θέλουμε να εμπνεύσουν τη μάθηση για τη ζωή. Γι 'αυτό προσφέρουμε μια ποικιλία από δωρεάν, online μαθήματα υψηλής ποιότητας και περιεχομένου από μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και άλλα εκκρεμή πολιτιστικά ιδρύματα.

Στόχος μας είναι να συνδέσει τους μαθητές από όλο τον κόσμο με την υψηλή ποιότητα τους εκπαιδευτικούς και με το άλλο. Πιστεύουμε ότι η μάθηση πρέπει να είναι μια ευχάριστη, κοινωνική εμπειρία, με πολλές ευκαιρίες για να συζητήσουν και να προβληματιστούν σχετικά με το τι έχετε σπουδάσει, προκειμένου να καταστεί φρέσκα ανακαλύψεις και να σχηματίσουν νέες ιδέες.

Τα μαθήματα παραδίδονται ένα βήμα κάθε φορά και είναι προσβάσιμα στο κινητό, το tablet και desktop, ώστε να μπορούν να χωρέσουν μάθηση γύρω από τη ζωή σας, και όχι από τη ζωή σας γύρω από τη μάθηση.

Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξ ολοκλήρου από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με το όφελος της πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εκπαίδευση σε απευθείας σύνδεση. Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνει πάνω από 80 από τα καλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνή πανεπιστήμια, καθώς και των οργάνων με ένα τεράστιο αρχείο του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού υλικού, συμπεριλαμβανομένου και του Βρετανικού Συμβουλίου, της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, και το Βρετανικό Μουσείο.

Γιατί δουλεύει

FutureLearn σας προσφέρει ένα ισχυρό νέο τρόπο για να μάθουν σε απευθείας σύνδεση. Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αποτελεσματικής μάθησης, μέσω της αφήγησης, συζήτηση, ορατά μάθησης, και χρησιμοποιώντας υποστήριξη από την κοινότητα για να γιορτάσουν την πρόοδο.

Μαθαίνοντας μέσω της αφήγησης

Κάθε πανεπιστήμιο εταίρος έχει σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης, που παρουσιάστηκε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς στον τομέα τους. Αντί να μεταδίδουν καιρό διαλέξεις στην τάξη, οι ιδέες εισάγονται μέσω υψηλής ποιότητας βίντεο και άρθρα. Μπορείτε στη συνέχεια να συζητήσουμε τι έχετε μάθει, δοκιμάζοντας νέες γνώσεις σας με διαδραστικά κουίζ που προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις και την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πάλι, αν η απάντηση είναι λάθος. Κάθε μάθημα αφηγείται μια ιστορία, βήμα προς βήμα, με προκλήσεις και χρήσιμες συμβουλές κατά μήκος του τρόπου, να δοκιμάσει και να χτίσει την κατανόησή σας.

Συζήτηση για τη μάθηση

Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μοιραζόμαστε και να συζητήσουν τις ιδέες με τους συναδέλφους τους μαθητές, να κατανοήσουν διαφορετικές εμπειρίες και τις προοπτικές τους και να καλύψει τα κενά στις δικές μας γνώσεις. Αλλά όχι ο καθένας θέλει να είναι κοινωνικό, έτσι ώστε αντί να στέλνει τους μαθητές μας μακριά σε ξεχωριστό φόρουμ συζητήσεων, μπορείτε να προσθέσετε τα σχόλιά σας μαζί με το περιεχόμενο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την ανάγνωση τι άλλοι άνθρωποι έχουν να πουν για το θέμα, και στη συνέχεια να ενταχθούν στην όταν είστε έτοιμοι. Αν σας αρέσει ιδιαίτερα ένα σχόλιο, μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε συντάκτη της, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε τους ανθρώπους και τα σχόλια που είναι από τα πιο ενδιαφέρον για εσάς.

Θα πρέπει να με βάση αυτές τις έννοιες της «συζήτησης στο πλαίσιο» και «παρακολουθεί» τους επόμενους μήνες, έτσι ώστε η κοινωνική μάθηση αισθάνεται λιγότερο σαν μια αναγκαστική συνομιλία και περισσότερο σαν ένα chat με τους φίλους για τις ιδέες σας και τι έχετε μάθει.

ορατό μάθησης

Ένας τρόπος για την ενίσχυση της μάθησης είναι να καταστήσει ορατό τη διαδικασία, έτσι ώστε να ξέρετε τι έρχεται το επόμενο, όπου και αν βρίσκεστε στην πορεία και πόσο μακριά έχετε έρθει. Η To Do λίστα σας δίνει μια επισκόπηση του μαθήματος, που δείχνει τις δραστηριότητες για κάθε εβδομάδα, και κρατώντας μια καταγραφή του τι έχετε ολοκληρώσει.

Η σελίδα του προφίλ παρέχει μια σύνοψη της δικής σας δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων σας και τυχόν σχόλια που έχετε κάνει. Θα πρέπει να επεκτείνει αυτά με επιπλέον πινακίδες για την πορεία και τις ενδείξεις της προόδου σας.

Κοινότητα υποστήριξε μάθησης

Μια εντατική μοντέλο διδασκαλία δεν μπορεί να λειτουργήσει για δωρεάν μαθήματα μαζική κλίμακα, έτσι πρέπει να προσφέρουν online υποστήριξη χωρίς ένα μεγάλο δίκτυο των διδασκόντων. Η λύση είναι να αξιοποιήσει τη δύναμη της κοινότητας, όπου οι μαθητές μπορούν να κάνουν άμεση χρήση των νεοαποκτηθέντων τις ικανότητές τους μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους συνομηλίκους τους.

Μετά από άλλους μαθητές είναι μέρος ενός ισχυρού συστήματος χτίζουμε που θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσουμε την καλή εισφορών και την προώθηση τους ανθρώπους που προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, και να αναπτύξουν τη δική σας φήμη. Με τον τρόπο αυτό, η επιτυχία δεν έρχεται μόνο από τη διάβαση μια ανάθεση και ολοκληρώνοντας μια πορεία, αλλά και από τη συνεισφορά του στην FutureLearn κοινότητα.

Μαζική κλίμακα της κοινωνικής μάθησης

Όλες αυτές οι προσεγγίσεις θα πρέπει να συνεργαστεί με τεράστιους αριθμούς των μαθητών, έτσι ώστε τα σχόλια να μην αναβοσβήνει μόνο το παρελθόν, και η φήμη μπορεί να χτιστεί την πάροδο του χρόνου. Γι 'αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα μαζική κλίμακα πλατφόρμα κοινωνικής μάθησης, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, BBC, κοινωνική σχεδιαστές των μέσων ενημέρωσης, καθώς μας FutureLearn εταίρων. Είναι ένας νέος τρόπος μάθησης.

Σημειώσεις

Ορατό μάθηση είναι εμπνευσμένο από το έργο του John Hattie, για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε visible-learning.org.

Οι αρχές μας

Δέκα αρχές που καθοδηγούν πώς θα σχεδιάσει και να κατασκευάσει FutureLearn.

Ανοιχτό

Όπου είναι δυνατόν, ενθαρρύνουμε τους εταίρους μας να κάνουν το περιεχόμενο του μαθήματος ανοικτή και εντοπιστεί, να συνδεθούν με το καλύτερο του web και να λάβουν μέρος στην online συζήτηση. Προσπαθούμε να κάνουμε περιεχόμενο των μαθημάτων προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές και σε όλους τους επισκέπτες. Μοιραζόμαστε διαδικασία ανάπτυξης μας και το σκεπτικό πίσω από τις επιχειρηματικές αποφάσεις μας μέσω καναλιών όπως το blog μας.

Ακούστε τους μαθητές μας

Ανατροφοδότηση από τους μαθητές μας βρίσκεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής διαδικασίας μας: τόσο από την άποψη του περιεχομένου των μαθημάτων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Είμαστε συνεχώς επαναλάβει και να βελτιωθεί με βάση τα σχόλια και παρατηρώντας πώς οι άνθρωποι μαθαίνουν. Έχουμε κυκλοφορήσει χαρακτηριστικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μάθουν από το πώς πραγματικά οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν. Και στη συνέχεια να κάνουμε καλύτερα.

Λέω ιστορίες

Αφήγηση είναι σημαντική. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας για να πάει σε ένα ταξίδι και να γνωρίζουν πού βρίσκονται και πού να πάει δίπλα. Η αφήγηση περιλαμβάνει φορές για να παρακολουθήσετε, να ακούσετε και να διαβάσετε, χώρος για συζήτηση, στιγμές ήσυχο προβληματισμού και κορυφώσεις της αξιολόγησης. Χρησιμοποιούμε αφήγησης για να επικοινωνούν τις ιδέες στη διασκέδαση και ενδιαφέροντες τρόπους. Και εμείς πάντα αφήσουμε τους μαθητές καλύψουν τη διαφορά.

προκαλέσει συνομιλία

Συνομιλία συμβαίνει σε αυτό το πλαίσιο και είναι αναπόσπαστο μέρος της μαθησιακής εμπειρίας. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις είναι ανοιχτά από προεπιλογή για την ενθάρρυνση της δοτή εκμάθηση και επιτρέπει σε όλους να επωφεληθούν από τη συζήτηση. Ενθαρρύνουμε όλους να είναι κοινωνικός, επειδή ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε είναι μέσω μιλάμε με τους άλλους.

Αγκαλιάστε μαζική

Μπορούμε να αδράξουν τις ευκαιρίες που ένας μεγάλος αριθμός των ατόμων που μαθαίνουν μαζί προσφέρει: την εξειδικευμένη γνώση που υπάρχει στην ομάδα? ο αριθμός των ατόμων στο διαδίκτυο μαζί σε ένα χρόνο? ο τρόπος ροή ιδεών γύρω από ένα δίκτυο? και πώς τα πλήθη μπορεί να βοηθήσει επιφάνεια το καλύτερο περιεχόμενο. Και μαθαίνουμε από βλέποντας το πώς μια μεγάλη ομάδα εκπαιδευομένων συμπεριφέρονται.

Δημιουργήστε συνδέσεις

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να κάνουν τις συνδέσεις να παρέχουν αμοιβαία υποστήριξη, αμφισβητούν τις ιδέες τους και αφαιρέστε τη μοναξιά της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δημιουργούμε χώρους για μικρές ομάδες για να έρθουν μαζί και να φτάσει τις κοινές αντιλήψεις.

Φροντίστε να είναι απλή

Προσπαθούμε να αποφύγουμε την πολυπλοκότητα όπου είναι δυνατόν. Χρησιμοποιούμε τα κάτω προς τη γη γλώσσα και να κάνουν την εμπειρία ως φιλικό και φιλόξενο, όπως μπορούμε, και να ενθαρρύνει τους εταίρους μας στην ίδια. Σχεδιάζουμε για τις συνήθεις περιπτώσεις χρήσης. Εάν ένα χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο, αλλά μόνο σε λίγους, εμείς θα αντισταθούμε στον πειρασμό να το συμπεριλάβει, προκειμένου να διατηρήσει την πλατφόρμα εύκολο στη χρήση από όλους.

Μάθετε από άλλους

Έχουμε δανειστεί από τις καλύτερες εκπομπές, παιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσει μια συναρπαστική και ευχάριστη εμπειρία εκμάθησης. Εφιστούμε την τεράστια γνώση και εμπειρία που υπάρχει στο The Open University και μεταξύ κοινοπραξία συνεργατών μας, οι οποίοι θα μοιραστούν επίσης τον πλούτο της εμπειρίας τους ως εκπαιδευτικοί μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό τελικό προϊόν.

Γιορτάστε την πρόοδο

Έχουμε κινητοποιήσει τους μαθητές μας σπάζοντας το ταξίδι σε μικρά βήματα. Κάθε βήμα είναι δάγκωμα-μεγέθους για να κάνουν την εκμάθηση ορατό, βοηθούν τους μαθητές να δείτε την πρόοδο γρήγορα και αντανακλούν τακτικά σε ό, τι έχουν μάθει. Γιορτάζουμε κάθε βήμα προόδου, μικρές και μεγάλες. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως εγκατάλειψης: ενθαρρύνουμε τους μαθητές να λάβουν από την εμπειρία ως μικρή ή όσο επιθυμείτε.

Αγκαλιάστε FutureLearners

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα διά βίου μάθηση, και να παρέχει τα εφαλτήρια από ένα ταξίδι στην άλλη. Οι επισκέπτες μας είναι FutureLearners, δεν είναι μαθητές του συγκεκριμένου πανεπιστημίου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Μαθήματα » Όψη Health Μαθήματα » Όψη Law Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Course : Big Data and the Environment

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Ποια θέματα θα σας καλύψει; Υπολογισμός ισχύος, επεξεργασία και αποθήκευση περιβαλλοντικών δεδομένων [-]

Course : Environmental Challenges: Hierarchy in Property Rights

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Ο αυξανόμενος πληθυσμός και οι κοινωνικές αλλαγές πιέζουν τη σχέση μας με το περιβάλλον.

[-]

Course : Filmmaking and Animation in the Classroom

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Μάθετε με Into Film - την φιλανθρωπική κινηματογραφική εκπαίδευση

Ποιος είναι η πορεία για; [-]

Course : From Ink to Sound: Decoding Musical Manuscripts

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η μουσική έχει τη δική της γραφή - τη σημείωση.

Και θα συζητήσουμε τις προκλήσεις και τις αρχές της μουσικής σημειογραφίας, αναφερόμενες στις σημειωτικές προσεγγίσεις και την οπτική θεωρία.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

Χειρόγραφα και σημειώσεις μουσικής και η εξέλιξή τους μέσω της ιστορίας.

Αποκωδικοποίηση και μεταγραφή των συστημάτων πρόωρης σημάνσεως.... [-]


Course : Inside IELTS: Preparing for the Test with the Experts

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε για τις δεξιότητες που χρειάζεστε για το IELTS Academic σε αυτό το δωρεάν μαθήματα από το Cambridge English, τους παραγωγούς της δοκιμασίας. [+]

Αναρωτιέστε τι δεξιότητες χρειάζεστε για επιτυχία στο IELTS Academic test; Ίσως θέλετε να μάθετε πώς οι εξεταστές του IELTS αξιολογούν το επίπεδό σας ή πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη βαθμολογία της μπάντας σας; Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις, να κατανοήσετε πώς να σπουδάσετε για τη δοκιμασία και να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα.

Θα αλληλεπιδράσετε με τους ειδικούς και τους μαθητές σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυθεντικά καθήκοντα IELTS και να μάθετε ποιες δεξιότητες δοκιμάζουν και πώς σημαίνονται.... [-]


Course : Introduction to Process Mining with ProM

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Εκτελεί τις βασικές τεχνικές ανάλυσης εξόρυξης διεργασιών και ερμηνεύει σωστά τα αποτελέσματα. Αποκτήσουν συγκεκριμένες και εύστοχες πληροφορίες από τα δεδομένα (των δικών τους) συμβάντων. Τι θα επιτευχθεί;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να ...

Προσδιορίστε τα δεδομένα συμβάντων που είναι κατάλληλα για ανάλυση Εφαρμόστε διάφορες τεχνικές εξόρυξης διεργασιών στο εργαλείο Lite ProM στα αρχεία καταγραφής συμβάντων Ερμηνεύστε τα αποτελέσματα των διαφόρων τεχνικών εξόρυξης διεργασιών στο εργαλείο Lite ProM Περιγράψτε τη ροή της διαδικασίας, με βάση τα δεδομένα συμβάντων Βελτιώστε τις διαδικασίες που βασίζονται στην ανάλυση εξόρυξης διεργασιών των δεδομένων συμβάντων Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

Course : Propaganda and Ideology in Everyday Life

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Διεπιστημονικές προοπτικές για την ιδεολογία από την πολιτική, την ιστορία, την κοινωνιολογία, την κλασική, την ψυχολογία και τις σπουδές των μέσων ενημέρωσης Η σχέση μεταξύ των καθημερινών δραστηριοτήτων όπως η κατανάλωση, το μαγείρεμα και η διαβίωση σε αστικούς χώρους με πολιτικές πεποιθήσεις Τι θα επιτευχθεί;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να ...

Αξιολογήστε τη χρησιμότητα διαφορετικών ακαδημαϊκών μεθοδολογιών για την κατανόηση των ιδεολογιών Συγκρίνετε την προπαγάνδα που παράγουν καθεστώτα από όλο το πολιτικό φάσμα Συζητήστε πώς τα πολιτικά ιδανικά και οι αξίες ταξιδεύουν μεταξύ διαφορετικών ιστορικών περιόδων και πολιτιστικών πλαισίων Εξερευνήστε πώς οι εικόνες και τα διαστήματα αντικατοπτρίζουν και διαμορφώνουν ιδεολογικές υποθέσεις [-]

Course : Smart Choices: Broadening Your Horizons

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα από την UCAS για να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τον πλούτο των ευκαιριών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου που τους αρέσει [+]

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί από την UCAS για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις ευκαιρίες σπουδών και κατάρτισης που σας αρέσουν. Το ευρύ φάσμα θεμάτων, πανεπιστημίων και διαθέσιμων επιλογών μπορεί να είναι συντριπτικό. Η διερεύνηση των επιλογών σας και της λήψης αποφάσεων μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντική. Έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο υλικών για να διαμορφώσετε τη σκέψη σας.... [-]


Course : Study UK: a Guide for Education Agents and Counsellors

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να ...

Προσδιορίστε τις κύριες πτυχές της εκπαίδευσης και της διασφάλισης της ποιότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο Συνεργαστείτε με τους μαθητές και μάθετε από τους συναδέλφους τους, συμμετέχοντας στις κοινότητες πρακτικής Εξερευνήστε βασικούς πόρους για τους φοιτητές παροχής συμβουλών Προσδιορίστε τις πτυχές της επαγγελματικής σας πρακτικής για ανάπτυξη Εξερευνήστε βασικούς τομείς δεοντολογικής συμπεριφοράς για πράκτορες, συμβούλους και συμβούλους Επιδείξτε την κατανόηση των εξειδικευμένων εφαρμογών εισαγωγής Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

Course : What Influences Property Value?

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα ρώτησε: τι κάνει κάποιες ιδιότητες πιο πολύτιμες από άλλες;

Σε αυτό το μάθημα, ξεκλειδώσαμε μερικά από τα μυστήρια των αξιών ιδιοκτησίας. Αντικατοπτρίζεται στο αν οι τιμές των κατοικιών αυξάνονται πάντα. Διερεύνησε τις επιλογές σταδιοδρομίας που σχετίζονται Εξέτασε την επιρροή των επιτοκίων και του πληθωρισμού στις τιμές των κατοικιών · Διερευνά την επίδραση της εγγύτητας σε διάφορες ανέσεις και δημογραφικά στοιχεία σχετικά με τη ζήτηση ιδιοκτησίας. Και έχουν πρόσβαση και έχουν ερμηνεύσει ορισμένα στοιχεία σχετικά με τις τιμές των ακινήτων.... [-]


Course about Gabriel García Márquez: Power, History and Love

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Αυτό φυσικά θα σας επιτρέψει να:

Τι θα επιτευχθεί; Ποιος είναι η πορεία για; [-]

Course about Korea in a Global Context

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Από γεωπολιτική άποψη, η Νότια Κορέα βρίσκεται στη Βορειοανατολική Ασία, μια περιοχή από την οποία όλες σχεδόν τις εντάσεις της ασφάλειας στην Ανατολική Ασία αναδύεται. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, η μακροχρόνια σινο-ιαπωνική αντιπαλότητα και οι ανεπίλυτες εδαφικές διαφορές στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας. [+]

Νότια Κορέα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ιδιαίτερα από τις παγκόσμιες προοπτικές.

Κατανόηση γεωπολιτική και την ασφάλεια

Από γεωπολιτική άποψη, η Νότια Κορέα βρίσκεται στη Βορειοανατολική Ασία, μια περιοχή από την οποία όλες σχεδόν τις εντάσεις της ασφάλειας στην Ανατολική Ασία αναδύεται. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, η μακροχρόνια σινο-ιαπωνική αντιπαλότητα και οι ανεπίλυτες εδαφικές διαφορές στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας. Λέγεται συχνά ότι οι εδαφικές διαφορές μεταξύ Τόκιο και το Πεκίνο έχουν φτάσει σε ένα «σημείο βρασμού». Επίσης, οι επίμονες απειλές κατά της ασφάλειας από τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Πάνω απ 'όλα, η άνοδος της Κίνας και η “εξισορρόπηση” των Ηνωμένων Πολιτειών προς την Ασία είναι πιθανό να δημιουργήσει μια νέα διάσταση της παγκόσμιας πολιτικής εξουσίας.... [-]


Course From Notation to Performance: Understanding Musical Scores

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες February 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Θα θέλατε να μάθετε διαφορετικές τεχνικές για να ακούτε και να κατανοείτε τη μουσική;

Θα μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε τη σημείωση που βλέπετε με τη μουσική που ακούτε, από σύντομες γνωστές μελωδίες σε μια πλήρη ορχηρική βαθμολογία.

Εστιάζοντας στα έργα των Mozart, Schubert, Beethoven και Mahler, θα σας παρουσιάσουμε σε έναν πιανίστα, μια μικρή ομάδα καναλιών και έναν αγωγό που θα εξηγήσει πώς δημιουργούν αξέχαστες παραστάσεις από τις σημειώσεις της σελίδας.... [-]


Course in Academic Integrity: Values, Skills, Action

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Οι πιο συνήθεις εκλογικεύσεις χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την ακαδημαϊκή ανεντιμότητα Αντιμετώπιση απροσδόκητων γεγονότων που μπορεί να συμβάλουν στην ακαδημαϊκή ατιμωρησία [-]

Course in Assessment for Learning in STEM Teaching

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Προσδιορίστε τις βασικές αρχές της Αξιολόγησης για τη Μάθηση Εκτιμήστε μερικά από ερευνητική βιβλιογραφία για την Αξιολόγηση για τη Μάθηση Προβληματιστούν σχετικά με το ρόλο της προθέσεως του διαλόγου για την υποστήριξη της διδασκαλίας σε μια διαμορφωτική τρόπο Εξηγήστε τα βασικά χαρακτηριστικά της εν λόγω άρθρωση σημείο Βελτίωση δυνατότητα να δημιουργήσετε ερωτήματα άρθρωση-σημείο μέσω μιας διαδικασίας σχεδιασμού και αξιολόγησης από ομότιμους κριτές Συμβολή σε ένα πλήθος προέλευσης αποθετήριο της άρθρωσης σημείο ερωτήσεις Συνεργαστείτε με τους συμμαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους συμβούλους για να δοκιμάσουν τις δραστηριότητες και να μοιραστούν σκέψεις, προκειμένου να βοηθήσει την πρακτική μετατόπιση Αξιολογήσει μια σειρά από πρακτικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποσπάσουν στοιχεία από τους μαθητές Συλλέγουν και αναλύουν στοιχεία από τους μαθητές σχετικά με τις αλλαγές που εφαρμόζονται στην τάξη, προκειμένου να σκεφθούν κριτικά για την πρακτική, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα τα επόμενα βήματα στην δική της ανάπτυξη [-]

Course in Becoming a Digital Citizen: an Introduction to the Digital Society

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Η αποτελεσματική συμμετοχή στην κοινωνία μας απαιτεί όλο και περισσότερο την ικανότητά μας να συμμετέχουμε στο διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι μόνο ζήτημα τεχνικής ικανότητας - όπως συμβαίνει και με τη φυσική μας κοινωνία, υπάρχουν κατάλληλες και υπεύθυνες συμπεριφορές που πρέπει να αποκτήσουμε.

Σε αυτό το μάθημα, θα διερευνήσουμε και θα διερευνήσουμε την έννοια της ψηφιακής κοινωνίας. Θα εξετάσουμε πώς οι προσωπικές αξίες και οι ηθικές κρίσεις διαμορφώνουν τη συμμετοχή μας στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να εφαρμοστούν νέες τεχνολογίες για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε. Μέσα από όλα αυτά, θα αναπτύξουμε τις ψηφιακές δυνατότητές σας και την ευαισθητοποίησή σας για τις πολιτισμικές και ηθικές συνέπειες της χρήσης ψηφιακών τεχνολογιών και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας αποτελεσματικός και επιτυχημένος ψηφιακός πολίτης.... [-]


Course in Big Data: Statistical Inference and Machine Learning

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Τι λογισμικό ή εργαλεία χρειάζεστε;

Θα χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα δωρεάν εργαλεία. Ανατρέξτε στους παρακάτω ιστότοπους προϊόντων για να διασφαλίσετε ότι το σύστημά σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις: R και R Studio Desktop (έκδοση ανοιχτού κώδικα) Θα ολοκληρώσετε τις πρακτικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας το R Studio, οπότε θα πρέπει να είστε αρκετά εξοικειωμένοι με το R για να:

εγκαταστήσετε ένα πακέτο [-]

Course in Bioprinting: 3D Printing Body Parts

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες June 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Αυτό το σε απευθείας σύνδεση μάθημα αναφέρει την ιστορία αυτής της επανάστασης, εισάγοντας σας σε κοινώς χρησιμοποιούμενα βιοϋλικά και τεχνικές bioprinting.

Ποια θέματα θα σας καλύψει; Η πολυεπιστημονική φύση της κλινικής 3D βιογραφίας Τα πλεονεκτήματα και οι περιορισμοί του λογισμικού 3D μοντελοποίησης για βιογραφικό Η διαδικασία εκτύπωσης 3D (το πρόβλημα, ο σχεδιασμός, η επιλογή υλικού και η κατασκευή αντικειμένων) Περιπτωσιολογικές μελέτες βιοϋλικών που βελτιώνουν τις ζωές (π.χ. Robohand, φτέρνα τιτανίου, εμφυτεύματα γλαυκώματος) Η φύση και η ποικιλία των υλικών για προσθετικά και δομικά υποστηρίγματα που χρησιμοποιούνται στην τρισδιάστατη βιογραφική εκτύπωση Η διαφορά ανάμεσα σε ένα εμφύτευμα και ένα προσθετικό Καινοτόμες βιοενεργές έρευνες (π.χ. χόνδροι, βιοψίες, αναγέννηση του δέρματος) Τα ηθικά και κανονιστικά ζητήματα που σχετίζονται με τις νέες ιατρικές θεραπείες και το μέλλον της 3D βιογραφίας [-]

Course in Business Fundamentals: Customer Engagement

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες April 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

μάρκετινγκ σχέσης δεν περιορίζεται μόνο στις επιχειρήσεις προς τους καταναλωτές συναλλαγές. Είτε είστε στο δημόσιο τομέα, η στρατιωτική ή ακόμα και μια τεχνολογία εκκίνησης, θα μάθετε πώς ισχύουν εξίσου και για τις σχέσεις οργανώσεις έχουν με τα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως οι επενδυτές ιδέες που αναπτύσσονται στο πλαίσιο των πελατών, και άλλα τμήματα ένα μεγάλο οργανισμό.

Τι θα επιτευχθεί; Αξιολογήσει και να εκτιμήσει τα ηθικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις μάρκετινγκ. Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

Course in Business Fundamentals: Effective Networking

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες February 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Η δικτύωση είναι μια θεμελιώδης δεξιότητα, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε τον έλεγχο της καριέρας σας. Αυτή η δωρεάν online μάθημα εισάγει τις αρχές της δικτύωσης ως θεμελιώδης ικανότητα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των προσωπικών σας μάρκα στον κόσμο της εργασίας.

Κατασκευάστηκε το δίκτυό σας και την προσωπική μάρκα στο διαδίκτυο και στον πραγματικό κόσμο ... [-]

Course in Business Futures: Sustainable Business Through Green HR

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Καθορισμός της βιωσιμότητας από τη σκοπιά της οικολογικής και του ανθρώπινου δυναμικού Προσδιορίστε τα στάδια της βιωσιμότητας, και οι οδηγοί της αλλαγής της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων Καθορισμός και εφαρμογή πράσινων εργαλείων και στρατηγικών HR Ανάπτυξη πράσινο HR ως έννοια για τις οργανώσεις για την επίτευξη πέρα ​​από τη συμμόρφωση Εξερευνήστε την έννοια της τριπλής προσέγγισης επάνω γραμμή για την αειφορία Εξερευνήστε τα στοιχεία του πράσινου ΥΕ και τις διασυνδέσεις μεταξύ των οικολογικών και των ανθρωπίνων βιωσιμότητα Αξιολογήστε την αποτελεσματική των επιχειρηματικών στρατηγικών και προσεγγίσεων για την αειφορία Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

Course in Challenging Wealth and Income Inequality

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Θα εξερευνήσετε πολλές διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις για να επιτευχθεί μια πιο ισότιμη κόσμο για τις επόμενες γενιές.

οδηγοί πορεία σας είναι ο Δρ Jerome De Henau, Ανώτερος Λέκτορας στα Οικονομικά στο The Open University, και Νάρκισσος Lowe, Λέκτορας στο Personal Finance στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ποια θέματα θα σας καλύψει; Τι σημαίνει «ανισότητα» και πώς μετριέται. Οι συγκρίσεις των ανισοτήτων μεταξύ των χωρών, διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και γενεών. Γιατί τα θέματα της ανισότητας. Διαφωνίες γύρω από την ανισότητα. Το αιτίες, τις συνέπειες, τη φύση και τις επιπτώσεις της ανισότητας, ιδίως όσον αφορά τη στέγαση και τις συντάξεις. Οι συνέπειες της ανισότητας για τους μεμονωμένους οικονομικό προγραμματισμό για ιδιοκατοίκηση και την εξοικονόμηση συνταξιοδότησης. [-]

Course in Exploring Anatomy: the Human Abdomen

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Σκεφτείτε, της έρευνας και να συζητήσουν τις βασικές διαφορές μεταξύ των συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού τμήματα του αυτόνομου νευρικού συστήματος. [-]

Course in Finance Fundamentals: Financial Services after the Banking Crisis

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Το πιο σημαντικό είναι πώς λειτουργεί η βιομηχανία τώρα για τον καταναλωτή;

[-]

Course in Functional Programming in Haskell: Supercharge Your Coding

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Τεχνικές για προγράμματα δόμηση των μη τετριμμένη μεγέθους Ανάπτυξη προσαρμοσμένων parsing εργαλείων με την υποστήριξη της βιβλιοθήκης Ερμηνεύστε δομές δεδομένων και τις διεπαφές λειτουργία χρησιμοποιώντας τους τύπους Ισχύουν τυπικές μεθόδους για να αποδείξει τις ιδιότητες των λειτουργικών προγραμμάτων Αναπτύξουν, να τροποποιήσει, και να εξερευνήσετε τον κωδικό με τα συνήθη εργαλεία της πλατφόρμας Haskell Δικαιολογούν γιατί ένα πρόγραμμα χρησιμοποιεί κοινό πρότυπο Μονάδες (συμπεριλαμβανομένων IO και ίσως) Εξερευνήστε πρότυπο combinators για τη λειτουργία σε καταλόγους Ποιος είναι η πορεία για; [-]

Course in Global Systems Science and Policy: an Introduction

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Πολιτική σε όλα τα επίπεδα, από τα άτομα στον κόσμο: θα ξεκινήσουμε με προβλήματα πολιτικής σε παγκόσμια και εθνική κλίμακα. Πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα;

[-]

Course in Homo Floresiensis Uncovered: The Science of ‘the Hobbit’

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

[+]

Συλλέξτε και να υποβάλει έκθεση σχετικά με επίκαιρα έρευνα σχετικά Homo floresiensis Αναφέρετε πώς ο Χόμπιτ ταιριάζει στην ευρύτερη ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης και την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα και τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση των αναπάντητα ερωτήσεων [-]

Course in Management and Leadership: Growing as a Manager

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Τι θα επιτευχθεί; Περιγράψτε τις έννοιες της διαχείρισης και της ηγεσίας Κατανοήσουν και να αξιολογήσουν διαφορετικές διαχείρισης και μάθησης Προσδιορίστε την ανάγκη και τη σημασία των δεδομένων ως αποδεικτικό στοιχείο σε καλή λήψη αποφάσεων Προσδιορίζουν και καθορίζουν τις όρου «ενδιαφερόμενα μέρη» και να αποκτήσουν την κατανόηση του γιατί είναι σημαντικό Ξεκινήστε και να αναπτύξει την εν εξελίξει διαδικασία του σχεδιασμού της προσωπικής ανάπτυξης [-]

Course in Online Business: Customer Profiling for Success

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Προσδιορίστε ποιοι είναι οι πελάτες / καταναλωτές σας, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους, και να προετοιμάσουν τις πληροφορίες αυτές για περαιτέρω έρευνα Συγκρίνετε το επίπεδο συμμετοχής και τα είδη της αγοράς, για να προβλέψει τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην αγοραστική συμπεριφορά των πελατών Εφαρμογή της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ερευνητικές μεθόδους για να δημιουργήσει ένα σχέδιο έρευνας αγοράς που καλύτερα προσδιορίζει τις ανάγκες του αγοραστή, τα κίνητρα και τους λόγους για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών Σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα χάρτη ταξίδι πελάτη να περιγράψει τη διαδικασία ένας αγοραστής παίρνει όταν αποφασίζουν σχετικά με την αγορά, δημιουργώντας personas πελατών Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

Course in Social Enterprise: Business Doing Good

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Τι θα επιτευχθεί; Προσδιορίστε τις κοινωνικές επιχειρήσεις Αναπτύξουν κοινωνική επιχείρηση επιχειρηματική ιδέα σας Συμβάλουν στη συζήτηση για τον κόσμο της κοινωνικής επιχείρησης Ποιος είναι η πορεία για;

Αυτό το μάθημα προορίζεται για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις κοινωνικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματιών, φιλανθρωπικά ιδρύματα, επαγγελματίες που εργάζονται και φοιτητές.... [-]


Course in the Secret Power of Brands

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Πώς μάρκες να σχεδιαστεί: μεγάλο σχέδιο της μάρκας, οι τέσσερις διαστάσεις του σχεδιασμού της μάρκας, το υγρό διαδικασιών που οδηγούν σε μεγάλο σχέδιο μάρκα Πώς μάρκες οργανώσεις μονάδα: την ιδέα της μάρκας υπό την ηγεσία των επιχειρήσεων, τα τέσσερα τεταρτημόρια της δράσης της μάρκας, ο ρόλος της μάρκας στον τομέα της καινοτομίας και της αλλαγής Αξιολογηθεί ο ρόλος του σχεδιασμού στο branding, και τις τέσσερις διαστάσεις στις οποίες λειτουργεί Αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα και τις τεχνικές της μάρκας υπό την ηγεσία της διαχείρισης Φανταστείτε το μέλλον του branding, και να αρχίσει να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό μάρκα Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

Smart-asd μάθημα: συνδέοντας τους ανθρώπους με τις τεχνολογίες αυτισμό

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Η εξεύρεση της πιο κατάλληλης τεχνολογικής υποστήριξης για τους μαθητές με αυτισμό ή / και νοητική καθυστέρηση. [+]

Γιατί να συμμετάσχετε σε αυτήν την πορεία;

Πολλά παιδιά που έχουν διαγνωστεί με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ASD) έχουν επίσης μια διανοητική αναπηρία (ID). Ωστόσο, αυτή η ομάδα υποεκπροσωπούνται στον τομέα της έρευνας και της γνώσης στο πλαίσιο του ΤΕΑ.

Σε αυτή την πορεία, πρώτα θα έχετε μια βαθύτερη κατανόηση του τσαγιού με DI. Στη συνέχεια, θα διερευνήσει το πώς η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους, και να εισαγάγει το SMART-ASD App διευκολύνει την αναγνώριση των δεξιοτήτων και των αναγκών αυτών των παιδιών και να τις προσαρμόσουμε με τις τεχνολογίες που είναι πιο κατάλληλο για αυτούς.... [-]


Βέβαια στη διδασκαλία για την επιτυχία: τα μαθήματα και τη διδασκαλία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα είναι για την αγγλική καθηγητές ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις πρακτικές που χρειάζονται για τη συνεχή επαγγελματική σας ανάπτυξη (CPD). [+]

Το μάθημα αυτό είναι μέρος της διδασκαλίας για την επιτυχία: Πρακτικές για το πρόγραμμα διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν επαγγελματικά ως καθηγητής Αγγλικής γλώσσας.

Αυτή η δωρεάν online μάθημα είναι για την αγγλική καθηγητές ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις πρακτικές που χρειάζονται για τη συνεχή επαγγελματική σας ανάπτυξη (CPD).... [-]


Βέβαια στο σύγχρονο σχεδιασμό των κτιρίων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Η κλιματική αλλαγή, η τεχνολογία και η ρύθμιση αλλάζουν μοντέρνο σχεδιασμό των κτιρίων, καθώς και τις επαγγελματικές πρακτικές της αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευών (AEC) βιομηχανία. [+]

Η κλιματική αλλαγή, η τεχνολογία και η ρύθμιση αλλάζουν μοντέρνο σχεδιασμό των κτιρίων, καθώς και τις επαγγελματικές πρακτικές της αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευών (AEC) βιομηχανία.

Αυτό το online μάθημα διερευνά αυτές τις τάσεις, τονίζοντας πως τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την κατασκευή τομέα μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Είναι αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ υψηλή βαθμολογία Τμήμα Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών και λαμβάνει υπόψη νέα, διεπιστημονική πρόγραμμα του MSc στη Σύγχρονη Σχεδιασμός Κτιρίων.... [-]


Γενεαλογία: έρευνα για το οικογενειακό σας δέντρο

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αναπτύξτε την κατανόηση της γενεαλογίας. Αποκαλύψτε το παρελθόν των προγόνων σας και δημιουργήστε ένα ουσιαστικό οικογενειακό ιστορικό ή οικογενειακό δέντρο. [+]

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα αναπτύξει την κατανόησή σας για τις γενεαλογικές τεχνικές και τον τρόπο επικοινωνίας του οικογενειακού σας ιστορικού.

Αρχίζετε με τον ορισμό του τι θέλετε να κάνετε, πριν εξετάσετε τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε και να αναλύσετε πηγές και να αποθηκεύσετε και να καταγράψετε τι βρίσκετε. Θα εξετάσετε την πρόκληση του εντοπισμού του σωστού προγόνου, συμπεριλαμβανομένου του δυναμικού των εξετάσεων DNA στη γενεαλογία.... [-]


Εισαγωγή μαθήματος στα νορβηγικά

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε να μιλάτε, να γράφετε και να κατανοείτε τους βασικούς Νορβηγούς, με αυτό το ελεύθερο, τεσσάρων εβδομάδων, εισαγωγικό μάθημα ξένης γλώσσας. [+]

Σχεδιάζετε να πηγαίνετε στη Νορβηγία για σπουδές, ταξίδια ή εργασία; Ενδιαφέρεστε για τη νορβηγική κουλτούρα; Ψάχνετε για το κλειδί του Σκανδιναβικού Μοντέλου; Ή ένας συγγραφέας να παντρευτεί;

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θα σας δώσει τις βασικές γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνετε νέους φίλους και να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές καταστάσεις, καθώς και να αποτελέσετε ένα βήμα για μια περαιτέρω εξερεύνηση στη νορβηγική γλώσσα, την κοινωνία και τον πολιτισμό.... [-]


εισαγωγή μαθημάτων σε ολλανδικά

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Ολλανδία; Αυτή η δωρεάν online μάθημα είναι ιδανικό αν έχετε λίγη ή καθόλου γνώση της ολλανδικής γλώσσας, αλλά θα ήθελα να ελέγξουν τις βασικές αρχές. [+]

Σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ολλανδία; Αυτό το δωρεάν online μάθημα είναι τέλειο αν έχετε λίγη ή καθόλου γνώση των Ολλανδών, αλλά θα θέλατε να μάθετε τα βασικά στοιχεία. Το μάθημα θα σας βοηθήσει να:

συστήσου, μιλάμε για την οικογένεια, τους φίλους, την εργασία και τη μελέτη σας, εμπειρία της ζωής στην Ολλανδία. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μάθετε Ολλανδικά φράσεις, το λεξιλόγιο και τη γραμματική. ... [-]

εισαγωγή μαθημάτων στο εκπαιδευτικό σχεδιασμό στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κεντρικό ρόλο σε αποτελεσματική διδασκαλία παρέχει στους φοιτητές με ισχυρό εκπαιδευτικό σχεδιασμό που προσφέρει ευκαιρίες σε ανεξάρτητα και σε συνεργασία εξερευνήσουν και να αποκτήσουν γνώσεις. Οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσει αυτό που έμαθε σε διαφορετικά περιβάλλοντα, προκειμένου να αποδείξει ότι τα μαθησιακά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί [+]

Κεντρικό ρόλο σε αποτελεσματική διδασκαλία παρέχει στους φοιτητές με ισχυρό εκπαιδευτικό σχεδιασμό που προσφέρει ευκαιρίες σε ανεξάρτητα και σε συνεργασία εξερευνήσουν και να αποκτήσουν γνώσεις. Οι σπουδαστές μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν ό, τι έχει μάθει σε διαφορετικά πλαίσια, προκειμένου να αποδείξουν ότι τα μαθησιακά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί. Αυτό το μάθημα θα σας εισάγει σε αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σχεδιασμό - λαμβάνοντας υπόψη το εξελισσόμενο περιβάλλον τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την τρέχουσα έρευνα σε προγράμματα σπουδών, και ανατροφοδότηση που υποστηρίζει τη μάθηση των μαθητών.... [-]


εισαγωγή πορεία προς Frisian

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε να μιλούν, να γράφουν και να καταλάβει τη δεύτερη επίσημη γλώσσα των Κάτω Χωρών με αυτό το δωρεάν εισαγωγικό μάθημα γλώσσας. [+]

Μάθετε να μιλούν, να γράφουν και να καταλάβει τη δεύτερη επίσημη γλώσσα των Κάτω Χωρών με αυτό το δωρεάν εισαγωγικό μάθημα γλώσσας.

Γνωρίζατε ότι, εκτός των Κάτω Χωρών, η δεύτερη επίσημη γλώσσα ομιλείται στην Ολλανδία; Είναι μια γλώσσα ακόμη πιο στενά με την αγγλική γλώσσα από το ολλανδικό. Αυτή η γλώσσα ονομάζεται Frisian.

Ποια θέματα θα σας καλύψει; Διαβάζοντας και ακούγοντας τους διαλόγους σχετικά με την εργασία, τις σπουδές, τα χόμπι, το φαγητό, καθιστικό, καιρικές συνθήκες και το χρόνο Η κατανόηση της γραμματικής γύρω από την κλίση των ρημάτων, σειρά των λέξεων, προσωπικές και κτητικές αντωνυμίες, επίθετα, ρημάτων και κάνοντας ερωτήσεις Γράφοντας και μιλώντας αναθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εισάγοντας τον εαυτό του και μιλώντας για την εργασία και τη διαβίωση Τι θα επιτευχθεί; Εφαρμόστε τις βασικές Frisian λεξιλογίου και της γραμματικής σε μια σειρά από καθημερινές καταστάσεις Δημιουργήστε σύντομες γραπτές δηλώσεις Frisian για την καθημερινή ζωή Συζητήστε απλές έννοιες, καταστάσεις και ανάγκες σε Frisian Ποιος είναι η πορεία για; ... [-]

εισαγωγή πορεία προς το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου: οι άνθρωποι, μέθοδοι και συμμετοχή του κοινού

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα θα σας παρουσιάσουμε το έργο και το ρόλο του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Από τον καθορισμό της ηλικίας κατά την οποία θα αρχίσει το σχολείο να αποφασίσει την πολιτική συντάξεων, το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου κάνει νόμους που επηρεάζουν τη ζωή μας, τη δουλειά μας και την ευρύτερη κοινωνία μας. [+]

Αυτή η δωρεάν online μάθημα θα σας παρουσιάσουμε το έργο και το ρόλο του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Από τον καθορισμό της ηλικίας κατά την οποία θα αρχίσει το σχολείο να αποφασίσει την πολιτική συντάξεων, το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου κάνει νόμους που επηρεάζουν τη ζωή μας, τη δουλειά μας και την ευρύτερη κοινωνία μας.

Μάθετε τι Κοινοβούλιο και το κάνει

Θα ξεκινήσω εξετάζοντας τι Κοινοβούλιο είναι, πώς είναι διαφορετικό από την κυβέρνηση και πώς έχει αλλάξει και εξελιχθεί με την πάροδο εκατοντάδων ετών. Θα μάθετε για τις εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων και ανακαλύψτε πώς λειτουργούν τα πράγματα στην Επιμελητήρια και πέρα ​​σε μια ημέρα με την ημέρα.... [-]


Εκπαίδευση για όλους: αναπηρία, ποικιλομορφία και ένταξη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Ανακαλύψτε τρόπους για να καταστήσετε την εκπαίδευση πιο περιεκτική, ειδικά σε περιοχές όπου οι πόροι είναι περιορισμένοι. [+]

Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο αποκλείονται από την πρόσβαση στην εκπαίδευση εξαιτίας μιας αναπηρίας - αποστερώντας τις δυνατότητες τους και μειώνοντας την κοινωνία μας.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε για την εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς, την κατανόηση των φραγμών που υπάρχουν στην εκμάθηση και πώς να τις αμφισβητήσετε. Πάνω από έξι εβδομάδες θα μάθετε από μια σειρά ανθρώπων με εμπειρία στην αναπηρία, ανακαλύπτοντας πρακτικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον μάθησης που θα συμπεριλαμβάνει περισσότερο τη ζωή σας, που μπορείτε να εφαρμόσετε στη δική σας περιοχή.... [-]


Μάθημα: Go Solar PV: Το επιχειρηματικό δυναμικό των ηλιακών φωτοβολταϊκών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές δυνατότητες της ηλιακής φωτοβολταϊκής τεχνολογίας και αποκτήστε νέες ιδέες για την αγορά ηλιακών φωτοβολταϊκών. [+]

Ανακαλύψτε την επιχείρηση φωτοβολταϊκών και επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας επιλογές.

Η αξιοποίηση της δύναμης του ήλιου ήταν το όνειρο των επαγγελματιών ενέργειας για δεκαετίες. Τώρα, με την ηλιακή φωτοβολταϊκή τεχνολογία όλο και πιο προσιτή, κλιμακωτή και προσβάσιμη, το όνειρο αυτό πλησιάζει στην πραγματικότητα.

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα εξετάζει σε βάθος το ηλιακό φωτοβολταϊκό σύστημα, εξετάζοντας τις δυνατότητές του για το σήμερα και στο εγγύς μέλλον, εξερευνώντας τις τεχνικές προκλήσεις και αξιολογώντας τις εμπορικές ευκαιρίες.... [-]


Μάθημα: Ανακατευθυνόμενα βασικά μαθήματα: Ξεκινώντας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Ένα δωρεάν μάθημα για τον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για την προώθηση της αποτελεσματικής πρακτικής και της παιδαγωγικής στην ανάμικτη μάθηση. [+]

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει οποιονδήποτε διδάσκει ή υποστηρίζει τη μάθηση στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) να κατανοεί τα οφέλη της μικτής μάθησης και πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την τεχνολογία για την υποστήριξη των μαθητών. Υποστηριζόμενη από μια ομάδα ψηφιακών πρωταθλητών, θα συνδεθείτε με επαγγελματίες διδασκαλίας και κατάρτισης που κατανοούν τις πρακτικές προκλήσεις της χρήσης συνδυασμένης μάθησης. Θα γνωρίζετε τη σημασία της ικανότητας να συνδυάσετε ψηφιακές μεθόδους στη διδασκαλία σας. Αυτές οι μέθοδοι θα βοηθήσουν τους μαθητές σας να εξοικειωθούν με τους ψηφιακούς χώρους εργασίας στους οποίους θα ενταχθούν.... [-]


Μάθημα: Από το έγκλημα στην τιμωρία: Εισαγωγή στην ποινική δικαιοσύνη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Τι είναι το έγκλημα; Πώς λειτουργεί η ποινική δικαιοσύνη στην Αγγλία και την Ουαλία; Μάθετε περισσότερα ακολουθώντας μια υπόθεση μέσω του συστήματος. [+]

Τι συμβαίνει όταν φέρεται ότι διαπράχθηκε έγκλημα στην Αγγλία και την Ουαλία; Τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε. Σε αυτή την πορεία, θα ακολουθήσετε έναν ύποπτο μέσα από το ταξίδι της έρευνας, της δίωξης και της δικαστικής απόφασης. Θα πάτε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου - ανακαλύψτε πώς λειτουργούν οι διαδικασίες ποινικής δικαιοσύνης - και μάθετε για το ποινικό δίκαιο και τα βασικά ιδρύματα όπως η αστυνομία και τα δικαστήρια.... [-]


Μάθημα: Γιατί η έρευνα έχει σημασία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε την έρευνα και γιατί είναι τόσο σημαντική για όλους μας. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε αποφάσεις βασισμένες σε τεκμήρια. [+]

Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς έρευνα, όπου οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν πολιτική βασιζόμενη σε γρίφους και οι κατασκευαστές απελευθερώνουν προϊόντα χωρίς δοκιμές.

Η έρευνα μας επιτρέπει να λύσουμε προβλήματα σε παγκόσμια κλίμακα και να λάβουμε αποφάσεις βασισμένες σε τεκμήρια.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα πάρετε μια εισαγωγή σε ό, τι έρευνα είναι, και γιατί είναι τόσο σημαντικό για όλους μας. Θα μάθετε βασικές έννοιες της έρευνας, θα συναντήσετε κορυφαίους ερευνητές που εργάζονται σε πραγματικά προβλήματα και θα προσδιορίσετε έναν τομέα ενδιαφέροντος για τη δική σας έρευνα.... [-]


Μάθημα: Γιατί μεταναστεύουν οι άνθρωποι; Θεωρίες

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τις θεωρίες σχετικά με τη μετανάστευση σε μεγαλύτερο βάθος και μάθετε πώς η μετανάστευση είναι ένα συνεχές φαινόμενο σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. [+]

Μετακινηθείτε πέρα ​​από τα πρωτοσέλιδα σχετικά με τη μετάβαση

Στο δεύτερο μάθημα αυτής της σειράς δύο μερών, θα μάθετε διάφορα θεωρητικά μοντέλα που προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί ξεκινά η μετανάστευση και γιατί συνεχίζει. Θα εξερευνήσετε τη μετανάστευση ως ένα διαρθρωτικό χαρακτηριστικό των κοινωνιών μας και θα εξετάσουμε τις επιλογές των ατόμων να μεταναστεύσουν. Θα εξετάσετε το ρόλο των δικτύων και των θεσμών που παίζουν στο κίνημα των ανθρώπων. Θα ακούσετε επίσης από διεθνείς εμπειρογνώμονες πώς οι θεωρίες μετανάστευσης μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις περιπτώσεις μετανάστευσης εργατικού δυναμικού σε διάφορες περιοχές του κόσμου.... [-]


μάθημα: διαχείριση του οικονομικού μου ταξιδιού

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Κάντε μια διαδρομή γύρω από τη χρηματοπιστωτική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου: πώς άλλαξε μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση και τις μεταγενέστερες μεταρρυθμίσεις; [+]

Τα δραματικά γεγονότα της οικονομικής κρίσης στα τέλη της δεκαετίας του 2000 μετασχημάτισαν τη βιομηχανία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα μακρόπνοα θεσμικά όργανα έπαψαν να λειτουργούν, άλλοι αναγκάστηκαν να εξαγοραστούν και μόνο η παρέμβαση κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο - με την ευγένεια των πακέτων χρηματοοικονομικής ανάκαμψης - προκάλεσαν τη δυσαρέσκειά τους στον τραπεζικό κλάδο.... [-]


μάθημα: διερεύνηση πιθανών μελλοντικών εξελίξεων: μοντελοποίηση στην περιβαλλοντική και ενεργειακή οικονομία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Ποια θέματα θα σας καλύψει; [-]

μάθημα: εισαγωγή στην αειφορία και την ανάπτυξη

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Εξερευνήστε τον αντίκτυπο της ανθρώπινης δραστηριότητας στον πλανήτη μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. [+]

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον;

Καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να χτυπούν τους τίτλους, είναι σαφές ότι τα περιβαλλοντικά ζητήματα αυξάνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πάρτε μια εισαγωγή στην αειφόρο ανάπτυξη και μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το περιβάλλον μας, με αυτό το διαδικτυακό μάθημα από το Πανεπιστήμιο Deakin.

Θα εξερευνήσετε τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει κατανοητή η αειφόρος ανάπτυξη και θα εξετάσετε τον πραγματικό αντίκτυπο της ανθρώπινης δραστηριότητας στον πλανήτη μας.... [-]


Μάθημα: εξερευνήστε κινούμενα σχέδια

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε τεχνικές κινούμενης εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής κίνησης, 2D, CGI και pixilation, με βραβευμένους εμψυχωτές, σε αυτή την ελεύθερη σειρά μαθημάτων NFTS. [+]

Είτε είστε ένας εμψυχώδης εμψυχωτής ή ένας ανεμιστήρας animation που θέλει να καταλάβει περισσότερα για το τι συμβαίνει πίσω από τα σκηνικά, αυτό το δωρεάν online μάθημα από την διεθνώς αναγνωρισμένη Εθνική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (NFTS) θα έχει κάτι για σας.

Πάνω από τέσσερις εβδομάδες, η ομάδα μας βραβευμένων εμψυχωτών θα σας καθοδηγήσει στην προσέγγιση των ιστοριών και θα απομυθοποιήσει τη δική τους τεχνική κινουμένων σχεδίων.... [-]


Μάθημα: Εξόρυξη διαδικασιών στην υγειονομική περίθαλψη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς η εξόρυξη διεργασιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει τα στοιχεία της υγειονομικής περίθαλψης σε πολύτιμες πληροφορίες για τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών μειώνοντας παράλληλα το κόστος. [+]

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δεδομένα της υγειονομικής περίθαλψης χρησιμοποιώντας τη διαδικασία εξόρυξης

Στο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης, υπάρχουν χιλιάδες πολύπλοκες και μεταβλητές διαδικασίες που παράγουν δεδομένα περιλαμβανομένης της θεραπείας των ασθενών, των εργαστηριακών αποτελεσμάτων και των εσωτερικών διαδικασιών εφοδιαστικής. Η ανάλυση αυτών των δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση αυτών των διαδικασιών και για τον τερματισμό των σημείων συμφόρησης.... [-]


Μάθημα: η επιχείρηση του κινηματογράφου

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες October 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο της κινηματογραφικής παραγωγής και μάθετε για την πολυπλοκότητα της ανάπτυξης, της διανομής και της χρηματοδότησης. [+]

Κάνοντας μια ταινία είναι μια δημιουργική εκμετάλλευση, αλλά ακριβώς όπως κάθε άλλη επιχείρηση, ο στόχος είναι επίσης να κερδίσουμε χρήματα.

Η Επιχείρηση Κινηματογράφου δημιουργήθηκε από το The Open University, σε συνεργασία με την Pinewood Studios - τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών στούντιο στις παγκόσμιες βιομηχανίες με οθόνη. Τα στούντιο είναι όπου Star Wars: Επεισόδιο VII - το Force Awakens και το 24ο James Bond ταινία Specter γυρίστηκαν πρόσφατα.... [-]


μάθημα: ηλεκτρονική επιχείρηση: ψηφιακό μάρκετινγκ για επιτυχία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Κατανοήστε πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει στην εκκίνηση σας με ένα από τα τέσσερα μαθήματα στο πρόγραμμα Online Business Success. [+]

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θα σας εισάγει στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ και το ρόλο που παίζει στην οδήγηση της ευαισθητοποίησης και των πωλήσεων για τις online επιχειρήσεις. Θα κάνουμε ένα ταξίδι πελάτη μαζί, για να ανακαλύψουμε πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ψηφιακά για να ψάξουν, να συμμετάσχουν, να αναθεωρήσουν και να αγοράσουν.

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ ... [-]

μάθημα: ιστορικό της δημόσιας υγείας στη μεταπολεμική Βρετανία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Καταλάβετε από πού προέρχεται η δημόσια υγεία, γιατί φαίνεται όπως συμβαίνει σήμερα και πού θα μπορούσε να πάει στη συνέχεια. [+]

Η ιστορία μπορεί να μας προσφέρει μια μοναδική εικόνα για τα προβλήματα δημόσιας υγείας, τις πολιτικές και τις πρακτικές του παρελθόντος και έχει κρίσιμη σημασία για την κατανόηση της υγειονομικής περίθαλψης στον σύγχρονο κόσμο.

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα σας προσφέρει την ευκαιρία να μεταφέρετε το παρελθόν σε συζήτηση με το παρόν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ορίσετε τη μεταβαλλόμενη φύση της δημόσιας υγείας στη μεταπολεμική Βρετανία σε συνάρτηση με τις αλλαγές που παρατηρούνται σήμερα.... [-]


μάθημα: κατανόηση των δεδομένων στα μέσα ενημέρωσης

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Γίνετε κριτικός καταναλωτής κοινωνικών στατιστικών. Μάθετε τι αποκαλύπτουν οι αριθμοί, πότε και γιατί παραπλανούνται και πώς να εντοπίζουν ψεύτικα νέα. [+]

Τι πραγματικά αποκαλύπτουν οι κοινωνικές στατιστικές και τα οικονομικά δεδομένα;

Όλο και περισσότερο, βομβαρδίζουμε με όλα τα στοιχεία για το πώς αλλάζει η κοινωνία. Από τις τάσεις της δημοσκόπησης και τα δεδομένα μετανάστευσης σε οικονομικά αποτελέσματα και επίπεδα δημόσιου χρέους.

Στο μάθημα αυτό από το Ινστιτούτο Μέθοδοι του Σέφιλντ στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, θα εξετάσουμε τους τρόπους μείωσης της σύγχυσης για να αποφασίσουμε τι αποκαλύπτουν οι αριθμοί, πότε και γιατί (μερικές φορές σκοπίμως) παραπλανούνται και καθορίζουν τι είναι «ψεύτικα νέα».... [-]


μάθημα: μάθηση στην εποχή του δικτύου

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Τι σημαίνει να μάθεις σε έναν δικτυακό κόσμο; Μάθετε και ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιήσετε το προσωπικό σας δίκτυο εκμάθησης. [+]

Αναπτύξτε τις δεξιότητες για να πετύχετε στην εκπαίδευση σήμερα.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν ουσιαστικά αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε. Ο ιστός δεν είναι πια απλώς ένας πόρος πληροφόρησης, αλλά και ένας χώρος αλληλεπίδρασης, υποτροφίας και δημιουργικότητας.

Σε αυτόν τον κόσμο όπου η γνώση κατανέμεται ευρέως, η προσβασιμότητα καθορίζεται και εξαρτάται από τη δύναμη του δικτύου εκμάθησης ενός ατόμου. Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην εκπαίδευση, σε αυτή την δικτυωμένη ηλικία. Θα εξερευνήσετε τις ψηφιακές διαφορές μας και πώς θα τις αντιμετωπίσουμε και θα εξετάσουμε τους τρόπους ανάπτυξης και διαχείρισης του δικού σας δικτύου προσωπικής μάθησης.... [-]


μάθημα: ναυάγια και βυθισμένοι κόσμοι: ναυτική αρχαιολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Μάθετε πώς η ναυτική αρχαιολογία διερευνά τη μεταβαλλόμενη σχέση μας με τους ωκεανούς και τις θάλασσες, πριν από 2,5 εκατομμύρια χρόνια μέχρι σήμερα. [+]

Οι άνθρωποι έχουν εξερευνήσει και εξαρτηθούν από τους ωκεανούς του πλανήτη μας για χιλιετίες. Την εποχή εκείνη η γεωγραφία του κόσμου μας έχει αλλάξει ριζικά, καθώς οι παράκτιες περιοχές έχουν πλημμυρίσει και τα νησιά έχουν αυξηθεί ή έχουν χαθεί κάτω από τα κύματα. Με το 70% της επιφάνειας του πλανήτη που καλύπτεται από το νερό, ένα άψογο, αλλά σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτο αρχείο ανθρώπινης ζωής έχει μείνει κάτω από τη θάλασσα για να ανακαλύψουμε από τους πιο πρόωρους προγόνους μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας ναυαγίων και βυθισμένων κόσμων θα μάθουμε μαζί την ναυτική αρχαιολογία - θα εξερευνήσουμε τα υποθαλάσσια τοπία από την αρχαία Μεσόγειο στην προϊστορική Βόρεια Θάλασσα και θα θεωρήσουμε ναυάγια από τον Ινδικό Ωκεανό προς την ακτή του Ειρηνικού της Αμερικής.... [-]


Μάθημα: Ο κόσμος των κατασκόπων: Κρατώντας μυστικά

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Πάρτε μια γεύση από κατάσκοπος εκπαίδευση, και να μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε τα μυστικά σας ασφαλή με ένα μάθημα σχεδιασμένο για 13-18 ετών. [+]

Χρησιμοποιήστε δεξιότητες λογικής και επίλυσης προβλημάτων για την επίλυση δύσκολων παζλ

Τι χρειάζεται για να είσαι κατάσκοπος; Ισχυρή κριτική σκέψη και επικοινωνιακές δεξιότητες, μια σταθερή αντίληψη της λογικής και μια αγάπη για παζλ είναι όλα χρήσιμα.

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε αυτές τις ικανότητες εξερευνώντας τον συναρπαστικό κόσμο της κατασκοπείας. Θα μάθετε για τη δημιουργία κώδικα και το σπάσιμο, την κρυπτογράφηση, τη λογική σκέψη και πολλά άλλα, καθώς θα διαπιστώσετε αν θα κάνατε έναν καλό κατάσκοπο.... [-]


Μάθημα: πίσω από τις σκηνές στο μουσείο του 21ου αιώνα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πάρτε μια εισαγωγή στις μουσειακές σπουδές με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα. Μάθετε για τους ανθρώπους και τις ιδέες που διαμορφώνουν τα μουσεία σήμερα [+]

Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τα μουσεία σήμερα; Ποιοι είναι τα μουσεία; Πώς αντιδράμε συναισθηματικά σε μουσειακά αντικείμενα και χώρους; Και πώς μπορούν τα μουσεία να διαδραματίσουν ρόλο στην επιδίωξη της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή της υγείας και της ευημερίας; Σε αυτό το μάθημα θα εξερευνήσετε αυτά τα ερωτήματα μέσω μιας σειράς εμπνευσμένων περιπτωσιολογικών μελετών και ιδεών που προκαλούν σκέψη. Ανακαλύψτε πώς σύγχρονα μουσεία επιδιώκουν να επηρεάσουν τον σύγχρονο κόσμο μας, μαθαίνοντας με τα Εθνικά Μουσεία Λίβερπουλ, μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες μουσείων του Ηνωμένου Βασιλείου, και το Πανεπιστήμιο του Leicester, πρωτοπόρους μουσειακών σπουδών για πάνω από 50 χρόνια.... [-]


Μάθημα: Παγκόσμιος Πόλεμος 1: Ιστορία σε 100 ιστορίες

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς εξερευνάτε ιστορίες ελπίδας, ταλαιπωρίας και απώλειας από πρόσφατα κυκλοφορούντα ιστορικά αρχεία. [+]

25 Απριλίου 2015 σηματοδότησε την εκατονταετηρίδα των εκφορτώσεων του Gallipoli.

Η εκστρατεία Gallipoli ήταν η πρώτη σημαντική στρατιωτική δέσμευση της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Anzacs συνέχισαν να αγωνίζονται στην Παλαιστίνη, την Αίγυπτο και το δυτικό μέτωπο και υπέστησαν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ατυχημάτων οποιουδήποτε συμμαχικού στρατού.

Συχνά αντιμετωπίζει, πάντα προκλητική, αυτό το μάθημα περιλαμβάνει μια κριτική εξέταση μιας σύγκρουσης που άλλαξε τον κόσμο.... [-]

μάθημα: πολιτιστικές σπουδές και σύγχρονες γλώσσες: μια εισαγωγή

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Εξερευνήστε τον πολιτισμό, τη γλώσσα και την εθνική ταυτότητα οκτώ χωρών μέσω των βιβλίων, των εικόνων, των συνθημάτων και των μνημείων [+]

Ενδιαφέρεστε για άλλες χώρες; Θέλετε να μελετήσετε και να καταλάβετε άλλους πολιτισμούς; Αυτή η δωρεάν διαδικτυακή σειρά μαθημάτων θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι σε διάφορες περιόδους από τη μεσαιωνική έως τη σύγχρονη μέρα, από τη Ρωσία στην Ευρώπη και όλη τη διαδρομή προς τη Λατινική Αμερική.

Εξερευνήστε οκτώ χώρες

Μαζί θα εξερευνήσουμε οκτώ χώρες εξετάζοντας μερικά από τα συνθήματα, βιβλία, μνημεία και εικόνες που προέκυψαν από αυτές σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους. Θα μάθετε τα παρακάτω θέματα:... [-]


μάθημα: πολιτιστική κληρονομιά και πόλη

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Ανακαλύψτε πώς οι πόλεις αναπτύσσουν τη δική τους μοναδική κουλτούρα και διερευνούν βασικές έννοιες που σχετίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά [+]

Η πολιτιστική κληρονομιά συνήθως συζητείται σε εθνικό ή θρησκευτικό επίπεδο: μιλάμε για τον ιταλικό πολιτισμό, τον ελληνικό πολιτισμό, την ισλαμική τέχνη και ούτω καθεξής. Αλλά σήμερα οι πόλεις δημιουργούν τη δική τους κληρονομιά μέσα από μουσεία, γκαλερί, αγορές καλλιτεχνικών αγαθών και αστικά δίκτυα. Οι πόλεις προβάλλονται ως πολιτιστικοί κόμβοι που αντιπροσωπεύουν και συνδέουν ολόκληρες περιοχές, για παράδειγμα τη Ντόχα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σιγκαπούρη και τη Νοτιοανατολική Ασία, το Λος Άντζελες και τη Βόρεια Αμερική.... [-]


Μάθημα: προετοιμασία για επιτυχία στα πανεπιστήμια

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο πανεπιστήμιο και βεβαιωθείτε ότι έχετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που επιθυμούν οι απόφοιτοι εργοδοτών. [+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Η επιλογή του σωστού πτυχίου και του πανεπιστημίου μπορεί να αισθάνεται αρκετά τρομακτικό, χωρίς να ανησυχείτε για το τι θα κάνετε μετά την αποφοίτησή του. Όμως, καθώς η αγορά εργασίας των μεταπτυχιακών σπουδαστών γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, είναι ζωτικής σημασίας να αρχίσετε να σκέφτεστε τη μακροχρόνια σταδιοδρομία και την απασχολησιμότητά σας τώρα.... [-]


Μάθημα: Προετοιμαστείτε για να εκτελέσετε μια λέσχη κώδικα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατασκευάστε την εμπιστοσύνη σας και λάβετε πρακτικές συμβουλές σχετικά με την έναρξη και τη λειτουργία ενός Club Code for young people. [+]

Προετοιμαστείτε να εκτελέσετε μια διασκέδαση και εκπαιδευτική Code Club

Code Club είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών και εκπαιδευτικών που διαχειρίζονται δωρεάν κλαμπ κωδικοποίησης για παιδιά ηλικίας 9 έως 13 ετών.

Αυτή η σύντομη σειρά μαθημάτων θα σας δώσει την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες για να οργανώσετε ένα Κλαμπ Κώδικα για τους νέους και να εμπνεύσετε την επόμενη γενιά για να ενθουσιαστείτε για τον υπολογισμό και την ψηφιακή παραγωγή.... [-]


Μάθημα: Πώς να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πάρτε κάτω από το δέρμα ενός μυθιστορήματος κατανοώντας μερικά από τα βασικά δομικά στοιχεία της σύγχρονης φαντασίας. [+]

Εξασφαλίστε περισσότερα από την ανάγνωσή σας

Τι κάνει ένα μεγάλο μυθιστόρημα; Πώς είναι ένα μυθιστόρημα υφασμένο μαζί; Πώς μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα τα έργα μυθοπλασίας;

Απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα με αυτό το μάθημα από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Διεθνές Φεστιβάλ Βιβλίου του Εδιμβούργου.

Στο μάθημα, θα ανακαλύψετε τέσσερα από τα βασικά δομικά στοιχεία της σύγχρονης φαντασίας: πλοκή, χαρακτηρισμό, διάλογο και ρύθμιση χρησιμοποιώντας παραδείγματα από μια σειρά κειμένων συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων μυθιστορημάτων που επιλέξαμε για το βραβείο φαντασίας James Tait Black πέρυσι. Θα διερευνήσετε επίσης τους τυπικούς τρόπους χρήσης των συγγραφέων, τον τρόπο με τον οποίο έγιναν και πώς μας επηρεάζουν ως αναγνώστες.... [-]


Μάθημα: Στο νυχτερινό ουρανό: Ωρίωνα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τον νυχτερινό ουρανό και βελτιώστε τις γνώσεις σας για την αστρονομία, μέσω του αστερισμού του Ωρίωνα. [+]

Αυτό το online μάθημα αστρονομίας θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον νυχτερινό ουρανό.

Θα εξετάσετε έναν από τους πιο διάσημους αστερισμούς Orion. Ξεκινώντας από το νεφέλωμα του, όπου σχηματίζονται νέα αστέρια και πλανήτες, θα ρίξετε μια ματιά στα επτά φωτεινότερα αστέρια που απαρτίζουν το Orion χρησιμοποιώντας εικόνες υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble.... [-]


μάθημα: στόχος υψηλότερης: πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο να λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν αίτηση για πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο να λάβουν τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζονται για να υποβάλουν αίτηση και να εισέλθουν στο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακολουθήστε τους Ahmad και Rassina καθώς σας καθοδηγούν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, βοηθώντας σας να καταλάβετε πού θέλετε να πάτε και πώς να φτάσετε εκεί. Το μάθημα υποστηρίζεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων σε όλη την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα δίκτυα υποστήριξης των προσφύγων, τους παρόχους γλωσσικής αξιολόγησης και τους πρόσφυγες που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια.... [-]


μάθημα: συγχωνεύσεις και εξαγορές: διάρθρωση της συμφωνίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Μάθετε πώς να διαρθρώνετε τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές και να ανακαλύπτετε τα έγγραφα, τις φορολογικές και νομικές δομές που απαιτούνται για την εκτέλεση μιας συμφωνίας. [+]

Κατανοήστε τις πρακτικές λεπτομέρειες των συγχωνεύσεων και εξαγορών

Αυτό το μάθημα εξετάζει λεπτομερώς τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους είναι δομημένες οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές.

Θα μάθετε για νομικές δομές, αγορές μετοχών, αγορές περιουσιακών στοιχείων, συγχωνεύσεις φορολογικών ζημιών και αντίστροφη συγχώνευση.

Καθώς εξερευνάτε αυτές τις διαφορετικές δομές συναλλαγών, θα εξετάσετε τα νομικά και εταιρικά έγγραφα που εμπλέκονται και τις φορολογικές επιπτώσεις τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον πωλητή.... [-]


Μάθημα: Συγχωνεύσεις και Εξαγορές: Δωρεάν Μοντελοποίηση Ταμειακών Ροών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιολογήσετε την οικονομική απόδοση μιας εταιρείας για να καθορίσετε τις ευκαιρίες απόκτησης. [+]

Αυτό το μάθημα εξετάζει πώς να χρησιμοποιήσετε τις ελεύθερες ιδέες ταμειακών ροών για να αναλύσετε και να αξιολογήσετε τις επιδόσεις των εταιρειών προκειμένου να λάβετε καλύτερες αποφάσεις για τον προϋπολογισμό κεφαλαίων και τις αποφάσεις απόκτησης.

Θα πάρετε μια εισαγωγή για την ελεύθερη ροή των ταμειακών ροών και τα συστατικά μέρη της και θα μάθετε για το κόστος του κεφαλαίου. Θα εξετάσετε επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν οι ταμειακές ροές στις εξαγορές και να διερευνήσετε μερικά κοινά θέματα υλοποίησης.... [-]


Μάθημα Βασικής Επιστήμης: Κατανόηση Αριθμών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτό το μάθημα εξηγεί πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αριθμούς για να περιγράψετε τον φυσικό κόσμο και να κατανοήσετε τα πάντα από τα άτομα στα ωκεάνια. [+]

Αυτή η πρακτική, πρακτική πορεία θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να σκέφτεστε σαν επιστήμονας, χρησιμοποιώντας αριθμούς για να περιγράψετε και να κατανοήσετε τον φυσικό κόσμο.

Θα μπορούσε να είναι το μέγεθος του φύλλου πάγου της Γροιλανδίας, ο αριθμός των μορίων σε μια σταγόνα βροχής ή ο τελευταίος αριθμός μυαλό που μοιάζει με την αλλαγή του κλίματος που παρουσιάζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.... [-]


Μάθημα Βασικής Επιστήμης: Κατανόηση Πειραμάτων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πάρτε μια εισαγωγή στις επιστημονικές δεξιότητες μέσω απλών, συναρπαστικών, πρακτικών φυσικών, χημικών και βιολογικών πειραμάτων. [+]

Προσέξτε με την επιστήμη, πραγματοποιώντας πειράματα διασκέδασης στο σπίτι

Σε αυτή την πρακτική πορεία, θα αρχίσετε να σκέφτεστε σαν επιστήμονας, πραγματοποιώντας πειράματα στο σπίτι.

Θα εξαγάγετε το DNA από τα φρούτα, θα παρατηρήσετε την όσμωση σε δράση, θα δείτε πώς συμπεριφέρονται διαφορετικά υγρά όταν παγώσει και ψήνετε μια πατάτα στην καταστροφή.

Καθώς πραγματοποιείτε αυτά τα πειράματα, θα αναπτύξετε επιστημονικές δεξιότητες, όπως η παρατήρηση, η τήρηση αρχείων, η ανάλυση δεδομένων και ο έλεγχος πειράματος.... [-]


Μάθημα για να ξεκινήσετε με την ηλεκτρονική μάθηση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε τι είναι η εκμάθηση μέσω διαδικτύου και αναπτύξτε τις δεξιότητες για να σπουδάσετε στο διαδίκτυο χωρίς να θέσετε το υπόλοιπο της ζωής σας σε αναμονή. [+]

Αναπτύξτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να κάνετε επιτυχημένη την ηλεκτρονική μάθηση

Το διαδίκτυο διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο στη δουλειά και την κοινωνική μας ζωή. Αλλά έχετε σκέφτεται να σπουδάσετε στο διαδίκτυο;

Η μελέτη σε πανεπιστήμιο πανεπιστημιούπολης δεν είναι για όλους. Εάν έχετε ευθύνες φροντίδας, θέλετε να επιδεικνύετε ξανά την ικανότητα να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας ή θέλετε να κερδίσετε ενώ μαθαίνετε, τότε η μελέτη στο διαδίκτυο μπορεί να είναι για εσάς.... [-]


Μάθημα για τη διαχείριση των τιμών σας: Εισαγωγή στη στρατηγική τιμολόγησης και διαχείριση εσόδων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε να χρησιμοποιείτε στρατηγικές τιμολόγησης για να αυξήσετε τα έσοδά της και καθορίστε τη σωστή τιμή για το σωστό άτομο την κατάλληλη στιγμή. [+]

Πώς οι αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία, τα θέρετρα και άλλες οργανώσεις διαχειρίζονται τις τιμές τους; Γιατί οι τιμές αυτές είναι προφανώς άσχετες με το κόστος και διαφορετικές για κάθε καταναλωτή; Και ποια είναι η βασική λογική και στρατηγική πίσω από αυτές τις τιμές;

Ανοίξτε το μαύρο πλαίσιο στρατηγικής τιμολόγησης και διαχείρισης εσόδων

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θα ανοίξει το μαύρο κουτί διαχείρισης εσόδων - τη διαδεδομένη στρατηγική τιμολόγησης που χρησιμοποιούν οι ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές και άλλες βιομηχανίες για τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων, καθορίζοντας τις τιμές σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ανθρώπων και την προθυμία τους να πληρώσουν.... [-]


Μάθημα για την κατανόηση του Ramon Llull: Φιλοσοφία, Τέχνες και Επιστήμη μέσω του Ars Combinatoria

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε το συναρπαστικό έργο του φιλόσοφου Ramon Llull και τον αντίκτυπό του με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα [+]

Ο Ramon Llull, γεννημένος στη Μαγιόρκα τον 13ο αιώνα, ήταν ένας σημαντικός φιλόσοφος, συγγραφέας και πρωτοπόρος στοχαστής. Αυτός ο αμφιλεγόμενος άνθρωπος θαυμάζεται και περιφρονείται από μερικά από τα πιο φωτισμένα μυαλά στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Ήταν επίσης ένα από τα κορυφαία φώτα στους πνευματικούς κύκλους του τέλους του 13ου αιώνα, στο οποίο συμμετείχαν αραβικοί, εβραϊκοί και χριστιανοί φιλόσοφοι και επιστήμονες.... [-]


Μάθημα για το πώς μπορείτε να επιτύχετε στο EPQ σας: τα περικόχλια και τα μπουλόνια της ολοκλήρωσης του έργου σας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μια σύντομη σειρά μαθημάτων που θα βοηθήσουν τους μαθητές να προετοιμαστούν για τα προσόντα του EPQ [+]

Σκέφτεστε να κάνετε ένα EPQ; Ή έχετε ήδη αναλάβει ένα EPQ και αισθάνεστε συγκλονισμένοι; Ή απλά θέλετε να πάρετε μερικές συμβουλές;

Ανακαλύψτε όλα τα Εκτεταμένα Προγράμματα με αυτό το μάθημα. Θα εξετάσετε τους λόγους για να κάνετε ένα EPQ, να διερευνήσετε την ερευνητική διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης και να λάβετε πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση του χρόνου και να κάνετε την παρουσίασή σας στο EPQ.... [-]


Μάθημα Διδασκαλίας για την επιτυχία: η τάξη και ο κόσμος

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα, τις ΤΠΕ και τις πολύγλωσσες προσεγγίσεις με αυτή την πορεία επαγγελματικής ανάπτυξης της αγγλικής γλώσσας. [+]

Αυτό το δωρεάν online μάθημα απευθύνεται σε καθηγητές αγγλικής γλώσσας σε όλο τον κόσμο. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις πρακτικές που χρειάζεστε για τη συνεχή επαγγελματική σας ανάπτυξη (CPD).

Αυτό το μάθημα είναι μέρος της διδασκαλίας μας για την επιτυχία: πρακτικές για το πρόγραμμα διδασκαλίας αγγλικών. Στο πρόγραμμα θα εξετάσουμε τις 12 επαγγελματικές πρακτικές για το CPD στο πλαίσιο ανάπτυξης του εκπαιδευτικού συστήματος του Βρετανικού Συμβουλίου.... [-]


Μάθημα Διδασκαλίας της Πρακτικής Επιστήμης: Βιολογία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αναπτύξτε πρακτικά μαθήματα για να βοηθήσετε μαθητές ηλικίας 14-16 ετών να κατανοήσουν τη βιολογία με αυτό το CPD για τους καθηγητές επιστημών. [+]

Βελτιώστε τη μάθηση των μαθητών στα βιολογικά πρακτικά μαθήματα

Υπάρχουν μόνο τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους ο σπουδαστής μπορεί να κοιτάξει ένα κύτταρο κρεμμυδιών, έτσι πώς συμμετέχουμε σε φοιτητές με πρακτικές βιολογίας;

Στο μάθημα αυτό θα συζητήσετε τη σχέση μεταξύ των θεωρητικών εννοιών και της πρακτικής εργασίας και θα εξετάσετε προσεκτικά τι συμβαίνει στη δική σας τάξη κατά τη διάρκεια της πρακτικής της βιολογίας.... [-]


Μάθημα Εισαγωγής στην Cyber ​​Security

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Οι ζωές μας εξαρτώνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Αποκτήστε βασικές γνώσεις και δεξιότητες στον κυβερνοχώρο για να προστατεύσετε την ψηφιακή σας ζωή. [+]

Γιατί να συμμετάσχετε στο μάθημα;

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο και να προστατέψετε την ψηφιακή σας ζωή, είτε στο σπίτι είτε στην εργασία.

Με καθοδήγηση από τον Cory Doctorow, θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε απειλές που θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε απευθείας σύνδεση και να λάβετε μέτρα για να μειώσετε τις πιθανότητες να σας συμβούν.... [-]


Μάθημα Επιχειρηματικών Θεμελίων: Διαχείριση Έργου

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Αποκτήστε τις βασικές δεξιότητες για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά όλες τις φάσεις των κύκλων ζωής του έργου, χρησιμοποιώντας τις πιο κατάλληλες μεθόδους και εργαλεία. [+]

Όποια και αν είναι η μορφή ή η κλίμακα του έργου σας, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα, έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού, είναι πάντα μια πρόκληση. Αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση μάθημα σας εισάγει στις βασικές δεξιότητες και διαδικασίες που υποστηρίζουν την επιτυχή διαχείριση του έργου με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να τα εφαρμόσετε στο δικό σας πλαίσιο.

Οπτικοποιήστε, σχεδιάστε, διαχειριστείτε και αξιολογήστε επιτυχώς τα έργα... [-]


Μάθημα να γίνετε βοηθός φοιτητών: Διδασκαλία και καθοδήγηση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς να συμμετέχετε επαγγελματικά στη διδασκαλία, υποστήριξη και διοίκηση των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. [+]

Οι βοηθοί σπουδαστών είναι πολύτιμα μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου του Groningen. Επί του παρόντος, περισσότεροι από 700 σπουδαστές αναλαμβάνουν καθήκοντα διδασκαλίας, υποστηρίζουν λειτουργίες ρόλων, θέσεις διοίκησης και πολλές άλλες ευθύνες.

Αλλά, πώς να προετοιμαστείς για δουλειά ως βοηθός φοιτητών; Ποια είναι η επαγγελματική συμπεριφορά; Πώς να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις στην τάξη; Πώς να υποστηρίξετε τους φοιτητές του πρώτου έτους; Αυτές και άλλες ερωτήσεις θα καλυφθούν σε αυτό το μάθημα.... [-]


Μάθημα παρακολούθησης των ωκεανών από το διάστημα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τους ωκεανούς μας από το διάστημα. Ανακαλύψτε πώς η παρατήρηση της Γης μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την υγεία των ωκεανών και να ενημερώνουμε την πολιτική και τον προγραμματισμό. [+]

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θα παρέχει μια εισαγωγή στα δορυφορικά δεδομένα παρακολούθησης της θάλασσας (Earth Observation Earth - EO), τις χρήσεις, τους τύπους και τις προκλήσεις. Θα εξηγεί πώς αποκτούνται και χρησιμοποιούνται τα δεδομένα, το φάσμα των διαθέσιμων τύπων δεδομένων και η ορολογία και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται.

Το μάθημα παρουσιάζεται από τον φυσικό, ωκεανογράφο και τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Dr. Helen Czerski από το University College του Λονδίνου, το ειδικό τηλεπισκόπησης Dr. Hayley Evers-King από το θαλάσσιο εργαστήριο του Plymouth και τον επικεφαλής εκπαιδευτικό Dr. Mark Higgins από την EUMETSAT.... [-]


Μάθημα Περιβαλλοντικής Δικαιοσύνης

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατανοήστε πώς οι κλιματικές αλλαγές, η απώλεια βιοποικιλότητας και η αποψίλωση των δασών επηρεάζουν τους ανθρώπους, διερευνώντας τη δικαιοσύνη στη διαχείριση του περιβάλλοντος. [+]

Ο κόσμος αντιμετωπίζει προκλητικά περιβαλλοντικά προβλήματα. Πρόκειται για πρόκληση, διότι διαφορετικοί άνθρωποι συνεισφέρουν διαφορετικά στις περιβαλλοντικές αλλαγές και επειδή τα αποτελέσματά τους θα γίνουν αισθητά διαφορετικά από διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικούς τόπους.

Κατανοήστε τις περιβαλλοντικές αδικίες

Αυτό το δωρεάν online μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς η αδικία είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό πολλών περιβαλλοντικών προβλημάτων. Πάνω από 5 εβδομάδες, θα εξετάσουμε την αποδάσωση, την απώλεια βιοποικιλότητας, την αλλαγή του κλίματος και άλλα περιβαλλοντικά ζητήματα, θέτοντας ερωτήσεις όπως:... [-]


Μάθημα πώς να πετύχετε: Εγγραφή Εφαρμογών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτό το ελεύθερο διάρκειας τριών εβδομάδων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα τέλειο βιογραφικό σημείωμα, μια εφαρμογή και ένα online προφίλ κατά την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας ή ένα μάθημα. [+]

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από εμπειρογνώμονες από την Υπηρεσία Καριέρας εδώ στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ για να σας βοηθήσει να γράψετε επιτυχείς αιτήσεις, είτε κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας είτε σχεδιάζετε να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο ή στο κολλέγιο.

Τις τρεις εβδομάδες, θα εξετάσουμε τα διάφορα μέρη της διαδικασίας αίτησης. Θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει μέσω της εργασιακής σας εμπειρίας και των σπουδών σας και να σας δείξουμε πώς μπορείτε να τους ταιριάξετε με τις διαφημίσεις εργασίας ή τις απαιτήσεις μαθημάτων.... [-]


Μάθημα στα αγγλικά ως μέσο διδασκαλίας για ακαδημαϊκούς

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξοπλίστε τον εαυτό σας για να διδάξετε σε διεθνή περιβάλλον, αυξάνοντας τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και τη διαπολιτισμική γνώση. [+]

Καθώς τα πανεπιστήμια εργάζονται για να γίνουν διεθνώς ανταγωνιστικά μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά, επεκτείνονται.

Εκείνοι που εργάζονται στην Ανώτατη Εκπαίδευση συχνά ρίχνουν μέρος στην παραγωγή ακαδημαϊκών εργασιών στα αγγλικά - είτε ως εκπαιδευτικοί είτε ως ερευνητές - χωρίς κατάρτιση στην αγγλική γλώσσα ή διαπολιτισμικές δεξιότητες.

Αυτό το μάθημα έχει ως στόχο να το διορθώσει, δίνοντάς σας μια λεπτομερή εισαγωγή στα Αγγλικά ως Μέσο Διδασκαλίας (EMI). Θα μάθετε για την τρέχουσα πρακτική EMI και θα αυξήσετε την εμπιστοσύνη σας στη χρήση της αγγλικής γλώσσας, αλλά θα εργαστείτε και για να αναπτύξετε τις διαπολιτισμικές δεξιότητές σας.... [-]


μάθημα στη διαχείριση των συμβάσεων: οικοδόμηση σχέσεων στις επιχειρήσεις

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Μάθετε να δημιουργείτε σχέσεις και να διαχειρίζεστε συμβάσεις με επιτυχία με αυτό το δωρεάν online μάθημα που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και την IACCM. [+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Οι συμβάσεις είναι θεμελιώδεις για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι σχέσεις είναι θεμελιώδεις για όλες τις συμβάσεις.

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαδικασίες διαχείρισης συμβάσεων. σας παρέχει την εμπιστοσύνη για την ανάπτυξη νέων συμβάσεων. και να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε επιτυχημένες σχέσεις για την αποτελεσματική εφαρμογή των συμβάσεων.... [-]


Μάθημα στη διδασκαλία της πληροφορικής

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Βελτιώστε την πρακτική σας και τις γνώσεις υποβάθρου ως δάσκαλος της Πληροφορικής του δημοτικού ή του δευτεροβάθμιου σχολείου [+]

Πώς μπορεί να υπολογιστεί η Πληροφορική κατά τρόπο που να απασχολεί τους νέους και να σχετίζεται με τον κόσμο στον οποίο ζουν; Το πρόγραμμα σπουδών της Πληροφορικής στην Αγγλία περιλαμβάνει δεξιότητες πληροφορικής, ψηφιακή παιδεία, ψηφιακή υπηκοότητα και ψηφιακή υποτροφία. Αυτό το μάθημα προσφέρει γνώσεις, δεξιότητες και συμβουλές σχετικά με το σχεδιασμό, τη διδασκαλία, την αξιολόγηση και την πολιτική.... [-]


Μάθημα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διαδικασία: Εισαγωγή στη διαδικασία της σκέψης

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Οργανώσεις τρέξει πολλές επιχειρηματικές διαδικασίες. Στηρίζουν τι παίρνει γίνει, πότε και πώς, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους. [+]

Δεν υπάρχει ειδική προηγούμενη εμπειρία ή γνώσεις που απαιτούνται για να συμμετάσχουν.

Τι λογισμικό ή εργαλεία χρειάζεστε;

Ό, τι χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτό το μάθημα, παρέχεται ή μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Διάφορα [-]

Μάθημα στην Ακρόαση και Παρουσίαση: Εκμάθηση Αγγλικών για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Βελτιώστε τις δεξιότητες ακρόασης και λήψης σημειώσεων, καθώς και την κατανόηση του ακαδημαϊκού λεξιλογίου, στη συνέχεια, δημιουργήστε τη δική σας παρουσίαση. [+]

Μάθετε πώς να ακούτε και να παρουσιάζετε αποτελεσματικά στα αγγλικά.

Η ικανότητά σας να ακούτε τους άλλους και να παρουσιάζετε αποτελεσματικά τις δικές σας ιδέες θα σας βοηθήσει να πετύχετε στο πανεπιστήμιο. Αυτό το online μάθημα σας βοηθά να αναπτύξετε αυτές τις δεξιότητες ενώ μελετάτε στα αγγλικά. Σας παρουσιάζει αποτελεσματικές στρατηγικές ακρόασης και ανάληψης σημείων, για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να καταγράψετε τα βασικά σημεία στις παρουσιάσεις άλλων ανθρώπων. Ως μέρος αυτού, θα βελτιώσετε την κατανόηση της βασικής ακαδημαϊκής γλώσσας και του εξειδικευμένου λεξιλογίου.... [-]


μάθημα στην εκμάθηση αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς: πρώτα βήματα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αναπτύξτε την ακαδημαϊκή γλώσσα και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να μάθετε στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. [+]

Αυτό το σε απευθείας σύνδεση μάθημα θα σας δώσει μια εισαγωγή στην ακαδημαϊκή γλώσσα και τις δεξιότητες που θα χρειαστεί να σπουδάσετε σε ένα πανεπιστήμιο όπου η διδασκαλία γίνεται στα αγγλικά.

Θα αναπτύξετε τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή) χρησιμοποιώντας τα καθήκοντα που θα αναλάβει ένας πανεπιστημιακός φοιτητής: ακρόαση διαλέξεων, λήψη σημειώσεων, ομιλούμενες παρουσιάσεις, ανάγνωση ακαδημαϊκών κειμένων (συμπεριλαμβανομένων μακρών ποινών και οπτικών πληροφοριών) ακαδημαϊκά λόγια.... [-]


Μάθημα στην επίδραση της κλιματικής αλλαγής στη δημόσια υγεία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη δημόσια υγεία και ανακαλύψτε τρόπους για να επηρεάσετε τις συμπεριφορές και τις πολιτικές σε όλα τα επίπεδα. [+]

Εξερευνήστε τους άμεσους και έμμεσους τρόπους με τους οποίους η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την υγεία

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη δημόσια υγεία. Μοιράζεται τη γνώση τόσο των άμεσων όσο και των έμμεσων τρόπων με τους οποίους η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την υγεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ξεκινά με την εξέταση των σημερινών τάσεων στην κλιματική αλλαγή και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των συνεχώς αναδυόμενων δεδομένων στον τομέα αυτό. Θα μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο κοινό, να προωθήσετε αλλαγές στις συμπεριφορές ή τις πολιτικές, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.... [-]


Μάθημα στην επίλυση του ενεργειακού παζλ: Μια πολυεπιστημονική προσέγγιση στην μετάβαση στην ενέργεια

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 7 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς να αναλύετε τις περιπτώσεις ενεργειακής μετάβασης από τεχνολογικές, νομικές, οικονομικές, χωρικές και κοινωνικές προοπτικές. [+]

Σήμερα, τα ενεργειακά συστήματα αντιμετωπίζουν τις πιεστικές παγκόσμιες προκλήσεις: την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την εξάλειψη της φτώχειας, την επαρκή παραγωγή τροφίμων, την υγεία για όλους, τη διατήρηση των οικοσυστημάτων, την ειρήνη και την ασφάλεια. Ένας σημαντικός μετασχηματισμός - η μετάβαση στην ενέργεια - απαιτείται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

... [-]

Μάθημα στην κατανόηση της γλώσσας: Μάθηση και διδασκαλία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εισαγωγή σε ορισμένες βασικές έννοιες στην αποτελεσματική διδασκαλία και εκμάθηση γλωσσών. [+]

Τι είναι η γλώσσα; Πώς μαθαίνουμε νόημα σε μια νέα γλώσσα; Τι είναι εύκολο και δύσκολο να μάθεις μια άλλη γλώσσα; Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διδάξετε άλλες γλώσσες;

Αυτό το δωρεάν online μάθημα προτείνει μερικές απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Έχει αναπτυχθεί από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον και το Βρετανικό Συμβούλιο και αντλεί από το συναρπαστικό κοινό online μάθημα MA στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.... [-]


Μάθημα στην οικοδόμηση ενός μέλλοντος με ρομπότ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Σε αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό μάθημα, θα παρουσιάσουμε μερικές από τις μείζονες προκλήσεις που δημιουργούν τα αυτόνομα συστήματα, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι ερευνητές σχεδιάζουν ρομποτικά συστήματα, πώς συνδέονται με άλλους τομείς μελέτης και τον πιθανό ρόλο της ρομποτικής στην καθημερινότητά μας μελλοντικός. [+]

Εξερευνήστε το μέλλον της ρομποτικής σε εργοστάσια, σπίτια, νοσοκομεία, σχολεία και αυτοκίνητα

Στο εγγύς μέλλον, πολλοί από εμάς θα δουλεύουν μαζί με ρομπότ. Η γνώση της ρομποτικής και των αυτόνομων συστημάτων θα είναι μια χρήσιμη ικανότητα για έναν εκπληκτικό αριθμό των σημερινών σταδιοδρομιών.

Σε αυτό το μάθημα, θα εξετάσουμε τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα της ρομποτικής που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν πολλές διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητάς μας. Θα δημιουργήσουμε μια εικόνα των αρχών και των θεμελιωδών προκλήσεων του ρομποτικού σχεδιασμού και θα δείξουμε πώς η έρευνα εδώ στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ εργάζεται για να ξεπεράσει μερικές από αυτές τις προκλήσεις.... [-]


Μάθημα στην παγκόσμια ευημερία Πέρα από το ΑΕΠ

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πώς μπορούμε να σκεφτούμε πέρα ​​από το ΑΕγχΠ και να οικοδομήσουμε μια ευημερούσα οικονομία που λειτουργεί καλύτερα για τους ανθρώπους και τον πλανήτη; Μάθετε με αυτό το μάθημα. [+]

Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο εστιάζοντας στην ευημερία και όχι στον πλούτο.

Η οικονομική ανάπτυξη δεν αποτελεί πλέον τον καλύτερο δείκτη ευρύτερης επιτυχίας. Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια, και ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε περιβαλλοντική κρίση. Αν θέλουμε να ευδοκιμήσουμε και όχι μόνο να επιβιώσουμε στον επόμενο αιώνα, θα χρειαστούμε νέα εργαλεία και νέους τρόπους σκέψης για να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές προκλήσεις και να εξασφαλίσουμε ένα επιτυχημένο και ευημερούμενο μέλλον για όλους.... [-]


Μάθημα στην Παγκόσμια Πολιτική Πόρων: το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του σχιστόλιθου

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατανοήστε τις κρίσιμες ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος και αναλύστε την πολιτική οικονομία της παγκόσμιας βιομηχανίας ενέργειας. [+]

Η ενέργεια συχνά λέγεται ότι είναι η ψυχή της σύγχρονης κοινωνίας. Πολλές αλλαγές στη θάλασσα βρίσκονται επί του παρόντος στην παγκόσμια οικονομία, στην καρδιά της οποίας βρίσκεται η ενέργεια.

Κατανοήστε τις πολυάριθμες κρίσιμες ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος

Ο στόχος αυτού του δωρεάν διαδικτυακού μαθήματος είναι να εξετάσει τις πολυάριθμες κρίσιμες ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και τη σύνθετη αλληλεπίδραση μεταξύ των οικονομικών και της πολιτικής των παγκόσμιων αγορών ενέργειας.... [-]


Μάθημα στην παρηγορητική φροντίδα: το σωστό

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτό το δωρεάν online μαθήματα θα διερευνήσει τον αντίκτυπο της παρηγορητικής φροντίδας τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους χρήστες της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. [+]

Η σημασία της παρηγορητικής περίθαλψης στην υγεία και την κοινωνική μέριμνα έχει τεθεί σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια από τις υψηλού επιπέδου δημόσιες έρευνες για την κακομεταχείριση και μερικές φορές για τους θανάτους ασθενών, για παράδειγμα, στα νοσοκομεία Morecambe Bay και Mid Staffordshire.

Εξερευνήστε το θέμα της παρηγορητικής φροντίδας

Αυτό το δωρεάν online μαθήματα θα διερευνήσει το θέμα της παρηγορητικής φροντίδας σε σχέση με τα βασικά σημεία από αυτές τις έρευνες και από άλλες θεωρητικές προοπτικές. Αυτό περιλαμβάνει την ανάγκη δημιουργίας μιας κοινής, ανθρωποκεντρικής κουλτούρας σε όλους τους οργανισμούς. Αυτός ο προσανατολισμός του ατόμου δεν περιορίζεται στους ασθενείς, αλλά επεκτείνεται στον τρόπο με τον οποίο οι οργανώσεις αντιμετωπίζουν το προσωπικό και τον πολιτισμό μέσα στον ίδιο τον οργανισμό.... [-]


Μάθημα στην προετοιμασία για πανεπιστήμιο

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτό το μάθημα διερευνά και αναπτύσσει βασικές αναλυτικές δεξιότητες που χρειάζονται οι φοιτητές για να πετύχουν στο πανεπιστημιακό μαθησιακό περιβάλλον. [+]

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση αφορά την εκμάθηση σε υψηλότερο επίπεδο: ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικών με την κριτική σκέψη. Κρατώντας ένα υποστηριζόμενο, ουσιαστικό επιχείρημα. Την ανάλυση και τη χρήση δεδομένων ή πηγών με κριτικό πνεύμα. Αυτά είναι δεξιότητες σε επίπεδο πανεπιστημίου, αλλά μπορείτε να εργαστείτε για τα θεμέλια αυτών των δεξιοτήτων πριν φτάσετε εκεί. Τέτοιες δεξιότητες θα βοηθήσουν επίσης σε αξιολογήσεις όπως τα επίπεδα Α και η εκτεταμένη εργασία στο έργο. Είναι επίσης χαρακτηριστικά που οι εργοδότες εκτιμούν στους αποφοίτους.... [-]


Μάθημα στην υγεία: συνδυάζοντας την ψυχολογία, την τεχνολογία και την υγεία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πώς μπορεί η τεχνολογία να σας κάνει υγιείς; Μάθετε για το σχεδιασμό, την εφαρμογή, την εφαρμογή και την αξιολόγηση της ηλεκτρονικής υγείας. [+]

Η ηλεκτρονική υγεία (eHealth) αναφέρεται στη χρήση τεχνολογιών για τη βελτίωση της ευημερίας, της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης. Είναι ένας όρος ομπρέλα που καταγράφει έννοιες για το περιβάλλον της υγείας, την τεχνολογία και τους ανθρώπους.

Σε αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα, θα σας δώσουμε μια διορατικότητα στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας, θα περιγράψουμε μεθόδους για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής υγείας και θα εξηγήσουμε τις θεωρίες που επιτρέπουν την αλλαγή συμπεριφοράς και θα διευκολύνουν την εφαρμογή. Θα καταλάβετε επίσης πώς αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται στην πράξη τεχνολογίες ηλεκτρονικής υγείας, μέσω ποικίλων περιπτωσιολογικών μελετών, αναθέσεων και παραδειγμάτων.... [-]


Μάθημα στη χρήση ανοιχτών δεδομένων για ψηφιακή επιχείρηση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Ανακαλύψτε τη δύναμη του Open Data και μάθετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τις επιχειρήσεις. [+]

Τα Ανοικτά Δεδομένα είναι δεδομένα που ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση, να χρησιμοποιεί ή να μοιράζεται και όταν χρησιμοποιείται καλά μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρό. Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, πολίτες, προγραμματιστές και ερευνητές να αξιοποιήσουν πόρους που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στις κοινότητές τους και στην οικονομία. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, να βελτιώσει την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων και να δημιουργήσει οικονομική αξία.... [-]


Μάθημα στις ψηφιακές δεξιότητες: Αναπτύξτε την καριέρα σας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς ψηφιακά αλλάζει τον κόσμο της εργασίας και πώς μπορείτε να αναπτύξετε με επιτυχία την καριέρα σας στην ψηφιακή εποχή. [+]

Αναπτύξτε την καριέρα σας με ψηφιακές δεξιότητες

Η ψηφιακή τεχνολογία αγγίζει τώρα σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας. Στο μάθημα αυτό, θα διερευνήσετε πώς μπορείτε να οικοδομήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στην ψηφιακή εποχή. Θα πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στο νόημα της ψηφιακής, και πώς έχει αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε.

Θα εξερευνήσετε επίσης τα διαφορετικά μονοπάτια που θα μπορούσατε να κάνετε για να αναπτύξετε την καριέρα σας και ποιος είναι ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το ψηφιακό σε αυτά. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης τις βασικές δεξιότητες που όλοι πρέπει να ευδοκιμήσουμε σε αυτό το νέο περιβάλλον και πώς μπορείτε να βρείτε υποστήριξη και να συνεχίσετε να μαθαίνετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.... [-]


Μάθημα στο Advanced Data Mining με τη Weka

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δημοφιλή πακέτα που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα και τις περιοχές εφαρμογής της Weka. Χρησιμοποιήστε τα για να εξορύξετε τα δικά σας δεδομένα! [+]

Επέκταση του ρεπερτορίου σας σε σενάρια και τεχνικές εξόρυξης δεδομένων

Αυτό το μάθημα θα σας οδηγήσει στο επίπεδο οδηγιών δεξιοτήτων στην εξόρυξη δεδομένων, ακολουθώντας από το Data Mining με το Weka και την Εξόρυξη Δεδομένων με τον Weka, δείχνοντας πώς να χρησιμοποιήσετε δημοφιλή πακέτα που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του Weka. Θα μάθετε για τις ροές δεδομένων χρονοσειρών και εξόρυξης προβλέψεων. Θα συνδέσετε το δημοφιλές R στατιστικό πακέτο και θα μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις εκτεταμένες λειτουργίες οπτικοποίησης και προεπεξεργασίας του Weka. Θα στείλετε script Weka στην Python - όλα μέσα από το φιλικό περιβάλλον Weka. Και θα μάθετε πώς να διανέμουν εργασίες εξόρυξης δεδομένων σε διάφορους υπολογιστές χρησιμοποιώντας το Apache SPARK.... [-]


Μάθημα στο Analytics Marketing

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε τα βασικά στοιχεία των αναλύσεων μάρκετινγκ και κατανοείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα για να διασφαλίσετε ότι το μάρκετινγκ είναι αποτελεσματικό. [+]

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα αναλυτικά στοιχεία για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων μάρκετινγκ

Οι μεγάλες και οι μικρές επιχειρήσεις κατακλύζονται με στοιχεία σχετικά με τις επιλογές των καταναλωτών. Αλλά ο πλούτος των πληροφοριών δεν μεταφράζεται πάντοτε σε καλύτερες αποφάσεις. Η γνώση του τρόπου ερμηνείας των δεδομένων είναι η πρόκληση - και οι έμποροι, ειδικότερα, αναμένεται όλο και περισσότερο να χρησιμοποιούν τα αναλυτικά στοιχεία για να ενημερώσουν και να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις τους.... [-]


Μάθημα στο Geohealth: Βελτίωση της Δημόσιας Υγείας μέσω Γεωγραφικών Πληροφοριών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρικά δεδομένα και συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών (GIS) για την κατανόηση και τη βελτίωση της δημόσιας υγείας. [+]

Γιατί να συμμετάσχετε στο μάθημα;

Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στην υγεία μας - ένα αποτέλεσμα που διερευνάται από τον αναδυόμενο τομέα της γεω-υγείας.

Αυτό το δωρεάν online μάθημα θα σας παρουσιάσει τις νέες εξελίξεις στον τομέα της γεωθεραπείας, εξετάζοντας τις τελευταίες σκέψεις και μεθόδους για τη χρήση χωρικών δεδομένων και συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών (GIS) σε ρυθμίσεις υγείας.... [-]


Μάθημα στο Transmedia Storytelling

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς να λέτε συναρπαστικές ιστορίες σε πολλές πλατφόρμες, όπως βιβλία, ταινίες, παιχνίδια και τηλεόραση, με αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό μάθημα. [+]

Οι ιστορίες μιλάνε όλο και περισσότερο σε διάφορες μορφές - βιβλία, κόμικς, εκδηλώσεις, ταινίες, παιχνίδια και τηλεοπτικά προγράμματα. Αυτό είναι γνωστό ως διαπολιτισμική αφήγηση ιστοριών ή πολλαπλών πλατφορμών.

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να πείτε ενδιαφέρουσες ιστορίες σε πολλές πλατφόρμες.

Θα δούμε παραδείγματα όπως οι εκδηκητές, η μήτρα και οι μετασχηματιστές - και θα θέσουμε την θεωρία σε πράξη, με την επανέκδοση του δημοφιλούς μύθους, The Three Little Pigs, σε μορφή πολλαπλών πλατφορμών.... [-]


μάθημα στοχεύει στην κατανόηση των ναρκωτικών και της τοξικομανίας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Είμαστε όλοι σε επαφή με τον εθισμό - προσωπικά, μέσα στον κύκλο μας, της οικογένειας και των φίλων, και εντός της κοινότητάς μας. Εθισμός και των σχετικών βλάπτει τους μπορεί να αποδυναμώσει για τους πληγέντες και τους ανθρώπους γύρω τους. [+]

Είμαστε όλοι σε επαφή με τον εθισμό - προσωπικά, μέσα στον κύκλο μας, της οικογένειας και των φίλων, και εντός της κοινότητάς μας. Εθισμός και των σχετικών βλάπτει τους μπορεί να αποδυναμώσει για τους πληγέντες και τους ανθρώπους γύρω τους.

Αλλά πώς να αναπτύξουν εθισμό; Τι μπορούμε να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε; Και τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποτρέψουμε;

Εξερευνήστε τον τρόπο αναπτύσσεται εθισμός ... [-]

Μάθημα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών: Λογιστικές Αρχές

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατανοήστε τον τρόπο εφαρμογής των λογιστικών και φορολογικών αρχών με αυτό το τελικό μάθημα σε ένα πρόγραμμα για συγχωνεύσεις και εξαγορές. [+]

Μόλις μια εταιρεία έχει συγχωνευθεί ή αποκτηθεί, υπάρχουν αρκετές βασικές διαδικασίες που μπορούν να βοηθήσουν στη διασφάλιση της επιτυχημένης συμφωνίας. Σε αυτό το μάθημα, θα διερευνήσετε μερικές από αυτές τις διαδικασίες και θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις λογιστικές και ομοσπονδιακές αρχές φορολογίας εισοδήματος για τα κέρδη και τις ταμειακές ροές των έργων, ειδικά για την οντότητα μετά τη συνένωση.... [-]


Μαθήματα Smart Grids για έξυπνες πόλεις: προς μηδενικές εκπομπές

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς τα έξυπνα δίκτυα και τα μεγάλα δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν τους πολίτες, τις εταιρείες και τις πόλεις να κατανοήσουν τη χρήση ενέργειας και να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα. [+]

Δείτε πώς τα έξυπνα δίκτυα μπορούν να βοηθήσουν τους πολίτες, τις εταιρείες και τις πόλεις να μειώσουν τις εκπομπές

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα παρέχει ένα τεχνολογικό και συμπεριφορικό πλαίσιο για να βοηθήσει τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις πόλεις να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα τους.

Θα εξετάσετε τα μοντέλα παραγωγής ενέργειας και θα χρησιμοποιήσετε βασικά εργαλεία για να ενταχθείτε στον κύκλο παραγωγής ενέργειας. Θα μάθετε πώς λειτουργούν τα έξυπνα δίκτυα, τόσο σε μικρή όσο και σε μεγάλη κλίμακα. Και θα συλλέξετε μεγάλα δεδομένα από έξυπνα δίκτυα και θα τα αναλύσετε για να κατανοήσετε την κατανάλωση ενέργειας.... [-]


Μαθήματα Βιοχημείας: τα Μόρια της Ζωής

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τον αντίκτυπο της βιοχημείας στη βιοενέργεια και την υγεία, ανακαλύπτοντας γιατί οι απόφοιτοι είναι σε ζήτηση. με τη Βιοχημική Εταιρεία. [+]

Γιατί να συμμετάσχετε στο μάθημα;

Η βιοχημεία συγκεντρώνει όλες τις επιστήμες για να μελετήσει τις χημικές και φυσικές διεργασίες που συμβαίνουν σε ζωντανούς οργανισμούς. Είναι πραγματικά η επιστήμη της ζωής.

Ως επιστημονική πειθαρχία από μόνη της, η βιοχημεία έχει σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς των βιοεπιστημών και οι βιοχημικοί είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των εργοδοτών.... [-]


Μαθήματα για το γιατί η βιολογία έχει σημασία: Βασικές έννοιες

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Βελτιώστε την κατανόησή σας για τη σύνθετη βιολογία πίσω από τα κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν τον καθένα από εμάς και την κοινωνία. [+]

Εξερευνήστε τη βιολογία πίσω από τα πολύπλοκα ζητήματα που διαβάζετε στα νέα

Συχνά διαβάζουμε ειδήσεις με βάση τη βιολογία που δεν καταλαβαίνουμε αρκετά καλά για να σχηματίσουμε μια άποψη.

Για να μπορέσουμε να ερμηνεύσουμε σύνθετες βιολογικές έννοιες - γενετικό ντετερμινισμό, κλωνοποίηση, γενετική μηχανική, καταπολέμηση της γήρανσης, ευγονική, τεχνητή επιλογή ή κληρονομικότητα - χρειαζόμαστε γνώση που ίσως να μην έχουμε.... [-]


μαθήματα μαθηματικών μαθημάτων: κρυπτογραφήματα, συμβολολογίες και μυστικοί κωδικοί

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε και λύστε κρυπτογραφημένα μαθηματικά παζλ, στα οποία οι αριθμοί αντικαθίστανται από γράμματα ή σύμβολα, με αυτό το δωρεάν online μάθημα. [+]

Εξερευνήστε και λύστε κρυπτογραφημένα μαθηματικά παζλ, στα οποία οι αριθμοί αντικαθίστανται από γράμματα ή σύμβολα, με αυτό το δωρεάν online μάθημα.

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα εξετάζει τρία είδη μαθηματικών παζλ, την ιστορία τους και τους γρίφους που τους δημιούργησαν:

Κρυπτογραφίες: όπου τα ψηφία έχουν αντικατασταθεί από γράμματα, απαιτώντας λεκτική αριθμητική για να τα λύσουν. Σύμβολα: όπου οι αριθμοί αντιπροσωπεύονται από σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων παραδειγμάτων από τον αρχαίο και σύγχρονο κόσμο. Παζλ μαθηματικών χειριστών: όπου δίνονται αριθμοί, αλλά ο χειριστής λείπει. Για παράδειγμα, τι σημαίνει ο αστερίσκος στο * 1320 = 6; ... [-]

Μαθήματα μουσικής πνευματικά δικαιώματα: κατανόηση uk νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, όταν εργάζεστε με μουσική

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατανόηση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και του τρόπου με τον οποίο εφαρμόζεται σε εσάς ως δημιουργός, παραγωγός, έμπορος, διανομέας ή κάτοχος άδειας μουσικής. [+]

Εξερευνήστε το βρετανικό νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και πώς μπορεί να ωφεληθεί ο μουσικός

Αυτό το online μάθημα σας παρουσιάζει τις βασικές πτυχές του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Απαντά σε ερωτήματα όπως: τι προστατεύεται από τα πνευματικά δικαιώματα και τι δεν είναι; Σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια ή πληρωμή; Πώς λειτουργούν οι εταιρείες συλλογικής διαχείρισης; Και πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως μουσικός μέσω συμφωνιών χορήγησης αδειών, αυτο-εκδόσεων ή δίνοντας τη μουσική σας μακριά;... [-]


Μαθήματα σε Περιεκτική Εκπαιδευτική και Εκπαιδευτική Περιβάλλον

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές με ειδικές ανάγκες και μάθετε πώς να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια μέσω των συνεκτικών πρακτικών. [+]

Εξερευνήστε πώς να κάνετε την τριτοβάθμια εκπαίδευση πιο περιεκτική

Σύμφωνα με έρευνες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, τα άτομα με αναπηρίες είναι περίπου το ήμισυ πιθανότερο να κατέχουν πτυχίο σε επίπεδο βαθμού από ό, τι τα άτομα χωρίς αναπηρία. Θέτει ένα σημαντικό ερώτημα: πώς μπορούμε να κάνουμε την εκπαίδευση πιο περιεκτική;

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τις διάφορες πτυχές της ένταξης και της ψηφιακής προσβασιμότητας που βιώνουν οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό υποστήριξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.... [-]


Μαθήματα στα αγγλικά για τον τόπο εργασίας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε άτομα που μαθαίνουν αγγλικά και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για την απασχολησιμότητα και το περιβάλλον εργασίας. Θα βοηθήσει τους αναζητούντες εργασία και τους νέους επαγγελματίες με τα αγγλικά που χρειάζονται. [+]

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε άτομα που μαθαίνουν αγγλικά και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για την απασχολησιμότητα και το περιβάλλον εργασίας. Θα βοηθήσει τους αναζητούντες εργασία και τους νέους επαγγελματίες με τα αγγλικά που χρειάζονται.

Κάθε εβδομάδα, θα επικεντρωθούμε σε βασικές πτυχές της αγγλικής γλώσσας για τον εργασιακό χώρο. Θα παρακολουθήσετε βίντεο και θα ακούσετε ηχογραφήσεις ανθρώπων που αναζητούν και υποβάλλουν αίτηση για θέσεις εργασίας, προετοιμάζονται για συνεντεύξεις, παίρνουν συνεντεύξεις, ξεκινούν τη νέα τους δουλειά και συνεργάζονται με νέους συναδέλφους. Ο έμπειρος εκπαιδευτής μας θα εξετάσει κάποια από τη γλώσσα που χρησιμοποιείται και θα επιστήσει την προσοχή σας σε χρήσιμα σημεία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα αγγλικά σας στο περιβάλλον εργασίας.... [-]


Μαθήματα στα Κοινωνικά Μέσα στην Υγεία: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιούνται στην υγειονομική περίθαλψη, για να βελτιώσετε την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών, με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα. [+]

Κατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιούνται στην υγειονομική περίθαλψη για τη βελτίωση της επικοινωνίας.

Τα κοινωνικά μέσα έχουν αναδειχθεί ως ένα νέο κανάλι τόσο για την αναζήτηση πληροφοριών όσο και για τη δημιουργία και την ανταλλαγή περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες μεταξύ των χρηστών.

Όμως, καθώς αυξάνεται η ποσότητα των πληροφοριών που μεταφορτώνονται σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Whatsapp ή το YouTube, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διακρίνουμε αξιόπιστες πληροφορίες για την υγεία από παραπλανητικό περιεχόμενο.... [-]


Μαθήματα στη λογοτεχνία και την ψυχική υγεία: Ανάγνωση για ευημερία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς τα ποιήματα, τα παιχνίδια και τα μυθιστορήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τη βαθιά συναισθηματική πίεση σε αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα. [+]

Ο μεγάλος συγγραφέας του 18ου αιώνα Dr Samuel Johnson, ο οποίος υπέφερε από σοβαρές περιόδους κατάθλιψης, δήλωσε ότι «το μόνο τέλος της γραφής είναι να επιτρέψει στον αναγνώστη να απολαύσει καλύτερα τη ζωή ή καλύτερα να το αντέξει».

Λαμβάνοντας τη φράση του Τζόνσον ως σημείο εκκίνησης, αυτό το μάθημα εξετάζει πώς τα ποιήματα, τα παιχνίδια και τα μυθιστορήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε τους χρόνους βαθιάς συναισθηματικής καταπόνησης.... [-]


Μαθήματα στην εξερεύνηση του κόσμου της διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες February 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε τι περιλαμβάνει η διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TEFL). Εξερευνήστε τις δυνατότητες διδασκαλίας των αγγλικών στο εξωτερικό ή στο σπίτι. [+]

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας είναι ένας φανταστικός τρόπος να δεις τον κόσμο. Και είναι εξαιρετικά ικανοποιητική - μπορείτε να δείτε τους μαθητές να επιτύχουν τα σπουδαία πράγματα με τις νέες δεξιότητές τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χιλιάδες άνθρωποι λαμβάνουν θέσεις ανά τον κόσμο κάθε χρόνο, διδάσκοντας αγγλικά ως ξένη γλώσσα.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε, τώρα έχετε την ευκαιρία σας. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα διερευνά τα διδάγματα της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας (ELT), που καλύπτει το τι περιλαμβάνει το ELT και πού μπορείτε να το διδάξετε.... [-]


Μαθήματα στις παγκόσμιες μελέτες: το τέλος της παγκοσμιοποίησης;

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Καταλάβετε γιατί κάποιες κυβερνήσεις προσπαθούν να ανακτήσουν την κυριαρχία τους και να εγκαταλείψουν τους παγκόσμιους θεσμούς. [+]

Η παγκοσμιοποίηση είναι μια διαδικασία που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να επιταχύνει, να επιβραδύνει ή να σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα προσπαθήσουν.

Οι κυβερνήσεις και οι πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο είτε προσπαθούν και επωφελούνται από την παγκοσμιοποίηση (και προσπαθούν να περιορίσουν τις αρνητικές τους επιπτώσεις) είτε προσπαθούν να την αποφύγουν. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι είναι είτε υπέρ είτε αντι-παγκοσμιοποίησης. Θα ανακαλύψετε γιατί ορισμένες κυβερνήσεις και χώρες επιλέγουν όρια και οριοθέτηση και άλλοι επιλέγουν την ολοκλήρωση.... [-]


Μαθήματα στις ψηφιακές δεξιότητες: Κοινωνικά μέσα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά μέσα για τις επιχειρήσεις, από τη δημιουργία μιας κοινωνικής παρουσία μέσων μέτρησης της επιτυχίας. [+]

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα κοινωνικά μέσα για τις επιχειρήσεις

Η επιχείρησή σας χρειάζεται να χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα; Μάθετε γιατί τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετίζονται με τις επιχειρήσεις σήμερα και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να βελτιώσετε το εμπορικό σήμα σας.

Θα μάθετε τα βασικά βήματα για την προώθηση της επωνυμίας σας μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όπως ο καθορισμός στόχων καμπάνιας, ο προσδιορισμός του κοινού στόχου και των σωστών καναλιών, η δημιουργία δεσμευτικού περιεχομένου και η διαχείριση της παρουσίας σας. Θα εξετάσετε επίσης παραδείγματα διαφορετικών καναλιών κοινωνικών μέσων, συμβουλές για τη χρήση τους και πώς να μετρήσετε την επιτυχία και να βελτιώσετε τις καμπάνιες σας.... [-]


Μαθήματα στο Blockchain στον τομέα της ενέργειας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Κατανοήστε πώς λειτουργεί το blockchain, από πού προέρχεται η τεχνολογία και γιατί θα εξουσιοδοτήσει τους πελάτες ενέργειας όπως ποτέ άλλοτε. [+]

Κατανοήστε τις καταστροφικές δυνατότητες του blockchain στον ενεργειακό τομέα

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα μελετά τις απίστευτα καταστροφικές δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain στον ενεργειακό τομέα. Θα δούμε πώς λειτουργεί το blockchain και αρχίζει να κατανοεί το φόντο, την πρόταση αξίας και το γεωπολιτικό πλαίσιο που το έφερε στο επίκεντρο της προσοχής όλων.

Το μάθημα θα προσφέρει μια σαφή εικόνα του τρόπου και του γιατί το blockchain θα αναλάβει τον ενεργειακό τομέα, βελτιστοποιώντας τις παλιές διαδικασίες και ενισχύοντας τους πελάτες όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο, όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν ενέργεια από και μεταξύ τους.... [-]


Μαθήματα στο Κορούνι του Μπέρμιγχαμ: Το ταξίδι του από τις Ισλαμικές Καρδιάς

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εξερευνήστε την ιστορία και τη σημασία του Κορανίου του Μπέρμιγχαμ και το ταξίδι του από την ύστερη Αρχαιότητα στη Μέση Ανατολή μέχρι το σύγχρονο Ηνωμένο Βασίλειο. [+]

Ανακαλύψτε την ιστορία πίσω από ένα από τα παλαιότερα ισλαμικά χειρόγραφα στον κόσμο

Το Κορούνι του Μπέρμιγχαμ είναι ένα από τα παλαιότερα σωζόμενα ισλαμικά χειρόγραφα. Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει την προέλευση και το ταξίδι του Κορανίου του Μπέρμιγχαμ από τα Ισλαμικά καρδιά, τη σημασία του Κορανίου του Μπέρμιγχαμ, τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της ηλικίας του και τη φροντίδα του στη Cadbury Research Library, University of Birmingham . Μάθετε πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά των χειρογράφων του Κορανίου και πώς επηρέασαν τις τέχνες του βιβλίου στο ισλαμικό χειρόγραφο. Θα μάθετε επίσης περισσότερα για τη συλλογή των χειρογράφων της Μέσης Ανατολής από τη Mingana και τη συνάφειά τους με τον 21ο αιώνα.... [-]


Μαθήματα Στρατηγικής Καινοτομίας: Προκλήσεις για τους Συνήθιους Υπόπτους

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αποκτήστε γνώση στρατηγικής καινοτομίας και μάθετε να τις εφαρμόζετε σε προηγμένα και αναδυόμενα περιβάλλοντα των επιχειρήσεων. [+]

Η αντιμετώπιση των σημερινών επιχειρηματικών και παγκόσμιων προκλήσεων απαιτεί να ξεπεράσουμε τη σκέψη που δημιούργησε τις προκλήσεις κατά πρώτο λόγο. Στο σημείο αυτό βοηθάει μια καλή στρατηγική καινοτομίας. Σε αυτό το μάθημα, θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας για τις προκλήσεις της ανοιχτής καινοτομίας, της καινοτομίας διαχείρισης, της καινοτομίας πλατφόρμας και της καινοτομίας αναδυόμενων αγορών και μάθετε πώς να τις αντιμετωπίζετε με μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση. Χρησιμοποιώντας τα κουίζ, τις πιο πρόσφατες θεωρητικές γνώσεις, τις περιπτώσεις πρωτοποριακών επιχειρήσεων και τις συζητήσεις που προκαλούν σκέψη με κορυφαίους ειδικούς, θα ενισχύσετε τις γνώσεις σας για την καινοτομία.... [-]


Μαθήματα υγείας και ευεξίας στον αρχαίο κόσμο

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Χρησιμοποιήστε λογοτεχνικά και αρχαιολογικά στοιχεία για να δείτε πώς οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι πλησίασαν την υγεία, την ευημερία και τα κοινωνικά ζητήματα. [+]

Κατανοήστε τις ελληνικές και ρωμαϊκές προσεγγίσεις για την υγεία και την ευημερία

Τι μοιάζει με την υγιεινή στην αρχαία Ρώμη ή την Ελλάδα; Πώς μπορούμε να πούμε τι σημαίνει ευημερία στην αρχαιότητα;

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε αυτές τις ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας τόσο λογοτεχνικά όσο και αρχαιολογικά στοιχεία, για να αποκαλύψετε λεπτομέρειες της πραγματικής ζωής στις αρχαίες κοινωνίες.... [-]


Μαθήματα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: πέρα ​​από τη φύση και την ανάπτυξη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς μια ψυχολογική κατανόηση των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς μας μας προσφέρει νέους τρόπους βελτίωσης της ψυχικής υγείας και της ευημερίας. [+]

Οι ψυχολογικές θεραπείες και το έργο των κλινικών ψυχολόγων είναι πλέον πολύ δημοφιλείς. Αυτό το δωρεάν online μάθημα παρέχει μια εισαγωγή στο πώς κατανοούν οι ψυχολόγοι τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές και τα πρότυπα σκέψης και πώς βοηθάει τους κλινικούς ψυχολόγους να κατανοούν τα προβλήματα των πελατών τους.

Πάνω από έξι εβδομάδες, θα διερευνήσετε κάποιες από τις τρέχουσες προκλήσεις και συζητήσεις στον τομέα της διάγνωσης και της θεραπείας και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους ψυχολογικής σκέψης για την ψυχική υγεία.... [-]


μαθήματος: ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων και υπηρεσιών

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Εξερευνήστε τον αντίκτυπο του ψηφιακού μετασχηματισμού στις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες και μάθετε πώς να το εφαρμόσετε στον δικό σας οργανισμό. [+]

Η τεχνολογία αλλάζει κάθε πτυχή του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων και υπηρεσιών, δημόσιων ή ιδιωτικών, μια διαδικασία γνωστή ως ψηφιακός μετασχηματισμός.

Αξιολογήστε τον τρόπο εκβιομηχάνισης των υπηρεσιών με την ενσωμάτωση των ψηφιακών και ανθρώπινων πτυχών Ποιος είναι η πορεία για;

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για τους εργαζόμενους των υπηρεσιών ή των βιομηχανικών εταιρειών που στοχεύουν στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους και θέλουν να κατανοήσουν τον αντίκτυπο αυτής της μεταμόρφωσης στην οργάνωση και τον πολιτισμό τους. ... [-]


να ξεκινήσετε την καριέρα σας: προχωρήστε στο πανεπιστήμιο

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Η οικοδόμηση μιας ικανοποιητικής καριέρας είναι μια δια βίου διαδικασία. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πορεία για να κάνετε το πρώτο βήμα και να ξεκινήσετε το πανεπιστήμιο στο μπροστινό πόδι. [+]

Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πανεπιστήμιο και να αρχίσετε να δημιουργείτε την καριέρα σας

Η σκέψη για το μέλλον ως προπτυχιακό μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό και τρομακτικό - ειδικά με τακτικά νέα για την αλλαγή των αγορών εργασίας. Πώς πρέπει να προετοιμαστείτε για ένα άγνωστο μέλλον; Ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική εκκίνηση, αν ο χρόνος σας στο πανεπιστήμιο τεθεί σε καλή χρήση. Χρησιμοποιήστε αυτό το μάθημα για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία του πανεπιστημίου σας και να αρχίσετε να εργάζεστε προς μια επιτυχημένη και ικανοποιητική καριέρα τώρα.... [-]


πορεία: μια ιστορία βασιλικών τροφίμων και γλέντι

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Καταγράψτε την ιστορία του βασιλικού φαγητού στο μεγαλείο των βασιλικών παλατιών. [+]

Εξερευνήστε την ιστορία του βασιλικού φαγητού μέσω των προτιμήσεων πέντε βασικών μοναρχών.

Από το Tudors έως τον 20ό αιώνα θα συναντήσετε ειδικούς ιστορικούς, επιμελητές και επιστήμονες τροφίμων από το Πανεπιστήμιο της Reading και τα ιστορικά βασιλικά παλάτια και απολαύστε τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις διαδοχικών γενεών των δικαιωμάτων και θα ζήσετε τη μεγαλοπρέπεια των παλατιών τους. Θα κάνουμε μια οικεία ματιά πίσω από τις σκηνές σε μερικά από τα πιο απίστευτα παλάτια στην Αγγλία. Ο Henry VIII στο Hampton Court Palace, η Ελισάβετ Ι στον Πύργο του Λονδίνου, ο Γιώργος Α στο Παλάτι του Hampton Court, ο Γιώργος ΙΙΙ στο Παλάτι Kew και η Βικτώρια στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον.... [-]


Πορεία: ποια είναι η ηγεσία;

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Η ηγεσία είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά και συχνά παρερμηνεύεται. Μάθετε τι σημαίνει να είσαι ηγέτης και πώς μπορείς να ασκήσεις ηγεσία. [+]

Διερευνήστε τους ηγέτες και την ηγεσία για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας ως ηγέτης

Σε αυτό το μάθημα τις επόμενες δύο εβδομάδες, θέλουμε να απαντήσουμε στην ερώτηση: «Ποια είναι η ηγεσία;» Την πρώτη εβδομάδα διερευνούμε δύο θεμελιώδεις προοπτικές για την ηγεσία: αρχηγός ως άτομο και ηγεσία ως πρακτική. Στην Εβδομάδα 2 εξετάζουμε τη διαφορά μεταξύ ηγεσίας και διοίκησης, ώστε να μπορείτε να καθορίσετε αν είστε ηγέτης σε ένα διευθυντικό ρόλο, ένας ηγέτης χωρίς διαχειριστικό ρόλο ή ένας διευθυντής που πρέπει να γίνει ηγέτης. Με τη διερεύνηση των πηγών εξουσίας και επιρροής και με τον τρόπο με τον οποίο η αντίληψη διαμορφώνει τη συμπεριφορά, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε σημαντικά ζητήματα πιο αποτελεσματικά.... [-]


πορεία: τι είναι το μυαλό;

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Εξερευνήστε τις πιο σχετικές επιστημονικές και φιλοσοφικές έννοιες για να κατανοήσετε το μυαλό μας με αυτό το δωρεάν online μάθημα [+]

Αυτό το δωρεάν online μαθήματα θα φέρει σε επαφή μαθητές και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το πώς λειτουργεί το μυαλό. Στόχος του είναι να οικοδομήσει γέφυρες μεταξύ παραδοσιακά ανταγωνιστικών προσεγγίσεων για την κατανόηση του νου.

Τι είναι το μυαλό;

Αυτή η ερώτηση περιπλέκει τους φιλοσόφους, τους επιστήμονες, τους ιστορικούς και τους απλούς ανθρώπους σε όλη την εποχή και τους πολιτισμούς.... [-]


πορεία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: χρήση πληροφοριών για την οικοδόμηση επιχειρηματικής επιτυχίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Μάθετε την αξία των πληροφοριών στις επιχειρήσεις και πώς μπορεί να δώσει στην επιχείρηση ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα [+]

Ξεκινήστε μαθαίνοντας πώς να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Apple, το Facebook και το Google είναι τρεις από τις πιο ζωντανές εταιρείες του σήμερα. Και έχουν κάτι κοινό: καταλαβαίνουν ότι η αξία της επιχείρησής τους είναι χτισμένο σε ό, τι ξέρουν για την επιχείρησή τους και τους πελάτες τους, και αυτό τους δίνει το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Η πληροφόρηση είναι το κλειδί για τη σύγχρονη επιχειρηματική επιτυχία.... [-]


Πορεία σε προκλητική συμπεριφορά: στρατηγικές για τη βοήθεια των νέων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε την πρόκληση συμπεριφοράς στους νέους; Μάθετε με αυτό το δωρεάν online μάθημα με τις τελευταίες έρευνες. [+]

Οι νέοι σήμερα αντιμετωπίζουν αυξανόμενα προβλήματα που καθιστούν την εργασία τους και τους βοηθούν να μάθουν, πιο σημαντικό από ποτέ. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία σας με νέους ανθρώπους. Στο μάθημα, θα χρησιμοποιήσουμε την πιο πρόσφατη έρευνα για να διερευνήσουμε τα αίτια πρόκλησης συμπεριφοράς και να δούμε τις στρατηγικές, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια εργαλειοθήκη για να τροποποιήσετε τη συμπεριφορά. Η σχολή φιλοδοξίας φιλοδοξεί να συνεργαστεί με διάφορους εμπειρογνώμονες που προσφέρουν εμπειρικές γνώσεις και μάθηση από διαφορετικά σχολικά περιβάλλοντα, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία τους προέρχεται τόσο από την έρευνα όσο και από τους ανθρώπους που εργάζονται άμεσα με τους νέους.... [-]


Πορεία στα κατεψυγμένα σύνορα: Παρακολούθηση του φύλλου πάγου της Γροιλανδίας από το διάστημα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς παρακολουθείται το πάγο της Γροιλανδίας από το χώρο και το έδαφος, για να κατανοήσετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κλίματος. [+]

Ανακαλύψτε πώς επηρεάζει η αλλαγή του κλίματος το φύλλο πάγου της Γροιλανδίας

Κατασκευασμένο από στρώματα συμπιεσμένου χιονιού από τα τελευταία 100.000 χρόνια, το τεράστιο πάγο της Γροιλανδίας λειτουργεί τόσο ως πολύτιμο ιστορικό του παρελθόντος κλίματος μας όσο και ως καμπάνα για τις μελλοντικές κλιματικές αλλαγές.

Αυτή η διαδικτυακή πορεία αναδεικνύει τον τρόπο παρακολούθησης του πάγου της Γροιλανδίας από το χώρο και το έδαφος. Θα εξετάσετε τις μετρήσεις που έγιναν δυνατές από τους δορυφόρους Earth Observation (EO) όπως το Cryosat, τις τεχνολογίες και τις τεχνικές που εμπλέκονται, τα δεδομένα που δημιουργούνται και τις χρήσεις και τις προκλήσεις του.... [-]


Πορεία στη γονιδιωματική ιατρική: μετασχηματίζοντας την περίθαλψη των ασθενών στον διαβήτη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς οι εξελίξεις στη γονιδιωματική μετασχηματίζουν τις γνώσεις μας και τη θεραπεία των συνθηκών όπως ο διαβήτης. [+]

Υπήρξαν τεράστιες εξελίξεις στον τομέα της γενετικής τα τελευταία 10 χρόνια από την αλληλουχία του πρώτου ανθρώπινου γονιδιώματος το 2003. Τώρα είναι δυνατόν να αναλυθούν και τα 20.000 ανθρώπινα γονίδια σε ένα μόνο πείραμα, αντί να επικεντρώνεται σε ένα γονίδιο κάθε φορά. Βρισκόμαστε στην εποχή της γονιδιωματικής.

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θα εισαγάγει το θέμα της γονιδιωματικής, χρησιμοποιώντας την ερευνητική εμπειρία του Πανεπιστημίου Exeter στον διαβήτη, για να απεικονίσει την κλινική εφαρμογή της τρέχουσας γνώσης γονιδιωματικής.... [-]


Πορεία στη λογική και την κριτική σκέψη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Βελτιώστε τις δεξιότητες λογικής και κριτικής σκέψης σε αυτό το δωρεάν online μάθημα. Προσδιορίστε τα κοινά εμπόδια στην αποτελεσματική σκέψη. [+]

Είμαστε διαρκώς υπόνοιες να κάνουμε και να πιστέψουμε τα πράγματα: να πιστεύουμε ότι πρέπει να αγοράσουμε ένα προϊόν, να υποστηρίξουμε μια αιτία, να δεχτούμε μια δουλειά, να κρίνουμε κάποιον αθώο ή ένοχο, ότι η δικαιοσύνη απαιτεί από εμάς να κάνουμε κάποια οικιακή δουλειά κ.ο.κ. Η αξιολόγηση των λόγων που μας δίνουν ή πιστεύουμε ότι αυτά τα πράγματα μας καλεί να σκεφτούμε κριτικά και λογικά.... [-]


Πορεία στην αξιολόγηση της τεχνολογίας της υγείας: επιλογή των θεραπειών που χρηματοδοτούνται

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς αξιολογούνται τα νέα φάρμακα και θεραπείες προτού εισαχθούν. [+]

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς και γιατί χρηματοδοτούνται φάρμακα και θεραπείες και ανακαλύψτε πώς οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες θεραπείες.

Θα εστιάσετε σε ένα βασικό μέρος των πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για να λάβετε αυτές τις αποφάσεις - Health Technology Assessment (HTA).

Ποια θέματα θα σας καλύψει; ... [-]

Πορεία στην εισαγωγή της ρομποτικής: οικοδομήστε ένα βραχίονα ρομπότ

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Σχεδιάστε, δημιουργήστε και προγραμματίστε ένα απλό ρομπότ και μοιραστείτε το με άλλους εκπαιδευόμενους. [+]

Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό ρομπότ.

Η ρομποτική έχει να κάνει με την ενσωμάτωση υλικού και λογισμικού. Σε αυτό το μάθημα, σχεδιάζετε, δημιουργείτε και προγραμματίζετε ένα απλό ρομπότ, με τουλάχιστον δύο αρμούς, που μπορούν να φέρουν ένα στυλό ή ένα μολύβι και να σχεδιάσουν μια συντονισμένη γραμμή σε ένα φύλλο χαρτιού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο ρομπότ και αυτό θα εξαρτηθεί από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, τον προϋπολογισμό σας ή τον εξοπλισμό που μπορείτε να αντλήσετε.... [-]


πορεία στην εξερεύνηση των οικονομικών: η επόμενη γενιά θα είναι χειρότερη;

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Η επόμενη γενιά θα είναι καλύτερη ή χειρότερη από τους γονείς της; Κοιτάξτε και τις δύο πλευρές της συζήτησης και αποφασίστε μόνοι σας. [+]

Εξερευνήστε τις οικονομικές προοπτικές για την επόμενη γενιά και πώς να το βελτιώσετε.

Η επόμενη γενιά αντιμετωπίζει αβέβαιες οικονομικές προοπτικές. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα εξηγεί γιατί.

Θα πάρετε μια εισαγωγή στην παγκόσμια οικονομία, πώς βιώνει αιχμές και βουτιά στην οικονομική ανάπτυξη και πώς αυτό επηρεάζει την ευημερία σε όλο τον κόσμο.

Θα δούμε τους λόγους να είμαστε αισιόδοξοι και οι λόγοι να είμαστε απαισιόδοξοι. Θα συζητήσουμε σε ποιο βαθμό η επόμενη γενιά μπορεί να αναμένει καλύτερα ή χειρότερα από τη σημερινή γενιά.... [-]


Πορεία στην κατανόηση της χρηματοπιστωτικής κρίσης: επιχειρηματικοί κύκλοι και πολιτική

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Ανακαλύψτε τη σχέση ανάμεσα στην ιστορία, τις οικονομικές κρίσεις και τους επιχειρηματικούς κύκλους, με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα. [+]

Οι οικονομικές κρίσεις έχουν συχνά σοβαρές συνέπειες - για όλους από κυβερνήσεις και εταιρείες σε εσάς και εγώ. Αλλά οι κρίσεις μπορούν να θεωρηθούν ως ένα ουσιαστικό μέρος μιας εξελισσόμενης οικονομίας, μαζί με διαρθρωτικές προσαρμογές και θεσμικές αλλαγές. Στο μάθημα αυτό θα μάθετε περισσότερα για το ρόλο των χρηματοπιστωτικών κρίσεων, την ιστορία τους και πώς μπορούν να ερμηνευτούν.... [-]


πορεία στην ψηφιακή ηγεσία: δημιουργία αξίας μέσω της τεχνολογίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες αλλάζουν εξαιρετικά γρήγορα. Αυτό το μάθημα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων θα σας εισάγει στο νέο ψηφιακό τοπίο. [+]

Στο μάθημα αυτό θα εξερευνήσετε: Τι σημαίνει να είσαι «ψηφιακός ηγέτης»; πώς η ευθυγράμμιση των στρατηγικών και των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων και των τεχνολογιών της πληροφορίας θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα · και ο ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεων. Ποιος είναι αυτό το μάθημα για;

Η ψηφιακή ηγεσία στοχεύει στην κορυφαία και μεσαία διοίκηση οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους της οργάνωσης και σε οποιαδήποτε βιομηχανία.... [-]


πορεία στις διεθνείς υποθέσεις: παγκόσμια διακυβέρνηση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Μάθετε τη σημασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και διερευνώνται οι διαδικασίες και τα θεσμικά όργανα που βρίσκουν λύσεις για παγκόσμιες προκλήσεις [+]

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο συνδέονται όλο και περισσότερο και εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και σύγχυση. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει μια πυξίδα για να πλοηγηθείτε στον διασυνδεδεμένο κόσμο μας.

Θα μάθετε τα πάντα για την παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία στοχεύει στην αυξημένη συνεργασία μεταξύ των εθνών και γιατί είναι ζωτικής σημασίας. Θα διερευνήσετε επίσης τις πολύπλοκες διαδικασίες και τα θεσμικά όργανα που στοχεύουν στη διαχείριση παγκόσμιων προκλήσεων και ζητημάτων, μαθαίνοντας πώς η μεγάλη ποικιλία των ενδιαφερομένων μπορεί να καταστήσει την παγκόσμια διακυβέρνηση δύσκολη δουλειά.... [-]


πορεία στον ισπανικό πολιτισμό μέσω της ταινίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

[+]

Ποια θέματα θα σας καλύψει; [-]

πορεία στο ποδόσφαιρο: περισσότερο από ένα παιχνίδι

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Εξερευνήστε το ρόλο του ποδοσφαίρου στον κόσμο σήμερα - συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, των συλλόγων, των εθνών και των αντιζηλίες - με αυτό το δωρεάν online μάθημα. [+]

Εξερευνήστε τον κόσμο του ποδοσφαίρου, τα χρήματα, τους αντιπάλους, τις τάσεις, το παρελθόν, το παρόν, το παιχνίδι των ανδρών, το παιχνίδι της γυναίκας και τα πραγματικά ζητήματα. Είτε το αγαπάτε, το μισείτε ή προσπαθείτε να το αγνοήσετε - ενώστε μαζί μας καθώς πηγαίνουμε πίσω από τις σκηνές για να εξετάσουμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι.

Από το ποδόσφαιρο του δρόμου έως τις μεταφορές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, από το παιχνίδι των ανδρών έως τις γυναίκες, από το παγκόσμιο έως το τοπικό, από τις παραλίες της Βραζιλίας στην καταπολέμηση της φτώχειας, αυτό το σε απευθείας σύνδεση μάθημα κοιτάζει πέρα ​​από τον αγωνιστικό χώρο για να διερευνήσει τον ρόλο του ποδοσφαίρου στην κοινωνία πιθανώς μια κοινότητα κοντά σας.... [-]


Πορεία στο φύλο και την ανάπτυξη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πώς σχετίζεται το φύλο με τη διεθνή και κοινοτική ανάπτυξη; Μάθετε με αυτό το online μάθημα. [+]

Εξερευνήστε τη σχέση μεταξύ φύλου και διεθνούς ανάπτυξης

Τι έχει να κάνει το φύλο με τη διεθνή ανάπτυξη; Είναι η «γυναίκα» το κεντρικό σημείο του φύλου και της ανάπτυξης; Τι είναι αυτό που φέρνει μαζί το φύλο και την ανάπτυξη;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα ζητήσετε και θα απαντήσετε σε αυτό το μάθημα. Θα διερευνήσετε τις διαφορές από τη φύση της σύγχρονης διεθνούς και κοινοτικής ανάπτυξης και τελικά θα μάθετε πώς και γιατί το φύλο είναι τόσο σημαντικό.... [-]


Πορεία στρατηγικών διαχείρισης χρόνου για τη διαχείριση του έργου

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας για τη διαχείριση του χρόνου και ανακαλύψτε στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου για να διασφαλίσετε ότι όλα τα έργα που διαχειρίζεστε εκτελούνται ομαλά [+]

Κάθε υπεύθυνος έργου ή επικεφαλής του έργου είχε ένα έργο που φαίνεται να έρχεται σε σπειροειδή θέση εκτός ελέγχου - απορροφώντας περισσότερο χρόνο και πόρους από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να σταματήσετε αυτό το συμβάν.

Θα μάθετε στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τη μη διαχείριση των έργων και να αναπτύξετε τις θεμελιώδεις δεξιότητες ενός διαχειριστή έργου για να βεβαιωθείτε ότι κάθε έργο που εκτελείτε ανταποκρίνεται στις προθεσμίες του.... [-]


Σε μια διαφανή και ανοικτή κοινωνική έρευνα

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Η ζήτηση αυξάνεται για τη χάραξη πολιτικών που βασίζονται σε τεκμηριωμένα στοιχεία, αλλά η κοινωνία των κοινωνικών επιστημών αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ότι η περιορισμένη διαφάνεια και το άνοιγμα στην έρευνα συνέβαλαν σε ευρέως διαδεδομένα προβλήματα. [+]

Η ζήτηση αυξάνεται για τη χάραξη πολιτικών που βασίζονται σε τεκμηριωμένα στοιχεία, αλλά η κοινωνία των κοινωνικών επιστημών αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ότι η περιορισμένη διαφάνεια και το άνοιγμα στην έρευνα συνέβαλαν σε ευρέως διαδεδομένα προβλήματα.

Εξετάστε τα ζητήματα διαφάνειας στην έρευνα των κοινωνικών επιστημών - και πώς θα τα λύσετε

Σε αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα, θα συζητήσουμε τα μεγάλα θέματα διαφάνειας και αναπαραγωγιμότητας στις κοινωνικές επιστήμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων της απάτης, της μεροληψίας δημοσίευσης και της εξόρυξης δεδομένων.... [-]


την έναρξη μιας επιχείρησης 4: επιχειρηματικές διαδικασίες

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μια επιτυχημένη επιχείρηση βασίζεται σε διαδικασίες και τα συστήματα πληροφοριών? είναι σημαντικό το γεγονός ότι ένας επιχειρηματίας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο πώς λειτουργεί η επιχείρησή τους και πώς η απόδοση μπορεί να βελτιωθεί ώστε να είναι σε θέση να την προωθήσουν και να διαχειρίζονται την ανάπτυξη. [+]

Μια επιτυχημένη επιχείρηση βασίζεται σε διαδικασίες και τα συστήματα πληροφοριών? είναι σημαντικό το γεγονός ότι ένας επιχειρηματίας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο πώς λειτουργεί η επιχείρησή τους και πώς η απόδοση μπορεί να βελτιωθεί ώστε να είναι σε θέση να την προωθήσουν και να διαχειρίζονται την ανάπτυξη. Είτε έχετε μια ιδέα για μια μελλοντική επιχείρηση ή έχετε ήδη μια επιχειρηματική πλευρά της γραμμής παράλληλα με τις σπουδές, αυτό το κάλυμμα φυσικά αποτελεσματικών επιχειρηματικών διαδικασιών για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.... [-]


Τμήμα Λογιστικής και Λογιστικής

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μάθετε πώς να ισορροπήσετε τα βιβλία σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σε προσωπικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα. [+]

Αποκτήστε πρακτικές οικονομικές δεξιότητες για να βοηθήσετε να ισορροπήσετε τα βιβλία

Ανακαλύψτε πώς ροές χρημάτων σε προσωπικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα και αναπτύξτε τις βασικές δεξιότητες για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με αυτό το μάθημα που σας εισάγει στη λογιστική και τη λογιστική.

Θα μάθετε κοινούς όρους, βασικά μαθηματικά και θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να βάλετε τις γνώσεις σας στην πράξη. Μετά από αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να ισορροπήσετε τέλεια τα βιβλία σας και να κατανοήσετε πώς οι έννοιες των κερδών και των ζημιών οδηγούν σε έσοδα ή χρέη.... [-]


Φυσικά, έτσι θέλετε να σπουδάσετε επιστήμη της ζωής;

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Θα σας μεταφέρει σε ένα σφύριγμα περιοδεία στάση του συναρπαστικού κόσμου των επιστημών της ζωής, να εξερευνήσετε την τεράστια ποικιλία θεμάτων εντός της πειθαρχίας - από την ανατομία στη ζωολογία και πάντα στο μεταξύ, συμπεριλαμβανομένης της ανοσολογίας, κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, της γενετικής, της φυσιολογίας και παρασιτολογίας . [+]

Αυτή η σύντομη, δωρεάν online μάθημα θα σας παρουσιάσουμε τη μελέτη των επιστημών της ζωής σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Θα σας μεταφέρει σε ένα σφύριγμα περιοδεία στάση του συναρπαστικού κόσμου των επιστημών της ζωής, να εξερευνήσετε την τεράστια ποικιλία θεμάτων εντός της πειθαρχίας - από την ανατομία στη ζωολογία και πάντα στο μεταξύ, συμπεριλαμβανομένης της ανοσολογίας, κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, της γενετικής, της φυσιολογίας και παρασιτολογίας .... [-]


φυσικά: οι χάρτες και η γεωχωρική επανάσταση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Μάθετε να δημιουργείτε χάρτες και να αναλύετε γεωγραφικά πρότυπα χρησιμοποιώντας τα τελευταία συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών (GIS) και τα χαρτογραφικά εργαλεία. [+]

Μάθετε να δημιουργείτε χάρτες και να αναλύετε γεωγραφικά μοτίβα χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία

Την περασμένη δεκαετία παρατηρήθηκε έκρηξη νέων τρόπων κατανόησης και χρήσης πληροφοριών τοποθεσίας σε ευρέως προσβάσιμες τεχνολογίες. Αυτή η γεωπεριβαλλοντική επανάσταση έχει δημιουργήσει νέα εργαλεία GPS για τους καταναλωτές, διαδραστικούς χάρτες web και κινητές συσκευές με γνώμονα την τοποθεσία. Αυτές οι πρόοδοι επιτρέπουν σε όλους να χρησιμοποιούν, να συλλέγουν και να κατανοούν χωρικές πληροφορίες.... [-]


Φυσικά από το παγκόσμιο πόλεμο σε λευκό θερμότητας: η RAF στον ψυχρό πόλεμο

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα είναι μια συνεργασία μεταξύ των Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF), Μουσεία και του Τμήματος Ιστορίας στο Royal Holloway, University of London. Θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία καμπής στην ιστορία της Βρετανίας στην μετά το 1945 εποχή. [+]

Αυτή η δωρεάν online μάθημα είναι μια συνεργασία μεταξύ των Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF), Μουσεία και του Τμήματος Ιστορίας στο Royal Holloway, University of London. Θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία καμπής στην ιστορία της Βρετανίας στην μετά το 1945 εποχή.

Εξερευνήστε τον μεταβαλλόμενο ρόλο της RAF κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου

Καθοδηγούμενη από τον Δρ Ρος Mahoney, Ιστορικός Αεροπορίας, RAF Museum, και ο Δρ Emmett Sullivan, Senior Lecturer στην Ιστορία, Royal Holloway, το μάθημα θα εξετάσει:... [-]


Φυσικά για να γίνει καριέρα έξυπνα: πώς να πωλήσει τον εαυτό σας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Οι περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν θέσεις εργασίας τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής. Πολλοί κάνουν δραματικές αλλαγές σταδιοδρομίας. Προσδιορισμό μεταβιβάσιμων γενικές δεξιότητες σας είναι το κλειδί για την αξιοποίηση αυτής της ευέλικτης αγοράς εργασίας. [+]

Οι περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν θέσεις εργασίας τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής. Πολλοί κάνουν δραματικές αλλαγές σταδιοδρομίας. Προσδιορισμό μεταβιβάσιμων γενικές δεξιότητες σας είναι το κλειδί για την αξιοποίηση αυτής της ευέλικτης αγοράς εργασίας.

Κατανοήστε τις δυνάμεις σας και πώς να τα πουλήσει

Το μάθημα αυτό εξετάζει την τρέχουσα περιβάλλον σταδιοδρομίας. Χρησιμοποιώντας περιπτωσιολογικές μελέτες και μια σειρά από μοναδικά εργαλεία ελέγχου, το μάθημα θα σας πρόκληση να:... [-]


Φυσικά για να μάθουν να κώδικα ηλεκτρονικά εργαλεία μουσική με javascript

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Σε αυτό το μάθημα θα οικοδομήσουμε μια σειρά από ηλεκτρονικά εργαλεία μουσική χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Javascript και το API Web Audio. Θα σας δείξει γραμμή προς γραμμή το πώς να προγραμματίσετε διαδραστικό synthesizers, drum machines μέχρι και ακόμη και αλγοριθμική συστήματα μουσική που μπορεί να δημιουργήσει η μουσική αυτόματα. [+]

Σε αυτό το μάθημα θα οικοδομήσουμε μια σειρά από ηλεκτρονικά εργαλεία μουσική χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Javascript και το API Web Audio. Θα σας δείξει γραμμή προς γραμμή το πώς να προγραμματίσετε διαδραστικό synthesizers, drum machines μέχρι και ακόμη και αλγοριθμική συστήματα μουσική που μπορεί να δημιουργήσει η μουσική αυτόματα. Επίσης, θα σας δείξει πώς να αναπτύξουν διεπαφές χρήστη με κουμπιά, ρυθμιστικά και άλλα στοιχεία. Η μουσική του λογισμικού και διεπαφές χρήστη που κάνετε θα τρέξει σε οποιοδήποτε web browser που υποστηρίζει το Web Audio API, συμπεριλαμβανομένων των Safari για iOS και Chrome για Android.... [-]


Φυσικά για τον εντοπισμό απάτης των τροφίμων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Στο μάθημα αυτό θα εξετάσουμε επίκαιρα θέματα που αφορούν την «απάτη τροφίμων» και να διερευνήσουν τρόπους με τους οποίους αναλυτική χημεία μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και την πρόληψή της. Θα μοιραστούν συναρπαστικό παραδείγματα, όπως η ιστορία της άσπρο ψωμί και ένα εκπληκτικό συστατικό φορά βρέθηκε στην πικρή μπύρα. [+]

Η βιομηχανία τροφίμων είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εμπορικούς τομείς στον κόσμο. Ο καθένας χρησιμοποιεί, αλλά πόσοι άνθρωποι κάνουν κατάχρηση; Όπως βλέπουμε την αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, μια αυξανόμενη πρόκληση επαλήθευση της αμφισβητήσιμη ταυτότητα των πρώτων υλών στα τρόφιμα που τρώμε.

Στο μάθημα αυτό θα εξετάσουμε επίκαιρα θέματα που αφορούν την «απάτη τροφίμων» και να διερευνήσουν τρόπους με τους οποίους αναλυτική χημεία μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και την πρόληψή της. Θα μοιραστούν συναρπαστικό παραδείγματα, όπως η ιστορία της άσπρο ψωμί και ένα εκπληκτικό συστατικό φορά βρέθηκε στην πικρή μπύρα.... [-]


Φυσικά εισαγωγή στο ολλανδικό δίκαιο: τα πρώτα βήματα στον κόσμο του νόμου

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Ο νόμος ρυθμίζει σχεδόν όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Μερικές φορές αυτό είναι πολύ ορατή: θα έρθει στο δικαστήριο σε μια υπόθεση εναντίον ενός μεγάλου ποινικές ή στο κοινοβούλιο σε μια έντονη συζήτηση σχετικά με ένα νέο νομοσχέδιο. Ο νόμος ρυθμίζει επίσης μικρή - αλλά σημαντική - τα πράγματα όπως μίσθωση νέο σας σπίτι ή σύμβαση εργασίας σας. [+]

Ο νόμος ρυθμίζει σχεδόν όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Μερικές φορές αυτό είναι πολύ ορατή: θα έρθει στο δικαστήριο σε μια υπόθεση εναντίον ενός μεγάλου ποινικές ή στο κοινοβούλιο σε μια έντονη συζήτηση σχετικά με ένα νέο νομοσχέδιο. Ο νόμος ρυθμίζει επίσης μικρή - αλλά σημαντική - τα πράγματα όπως μίσθωση νέο σας σπίτι ή σύμβαση εργασίας σας.

Το δικαίωμα αυτό είναι, επίσης, σε μεγάλο βαθμό αόρατη. Για παράδειγμα, εγκαθίσταται παντοπωλεία στο ταμείο, εσείς ο ίδιος δεν είναι πιθανόν να έχει άμεση αντίληψη ότι υπάρχει πάντα μια αμοιβαία δέσμευση δημιουργική συμφωνία συνάπτεται ανάμεσα σε εσάς και το σούπερ μάρκετ. Αυτό ανοίγει πολλά περισσότερα δικαιώματα και υποχρεώσεις από απλώς την παράδοση των ειδών παντοπωλείου και να πληρώνουν για αυτό.... [-]


Φυσικά κατά την παιδική ηλικία στην ψηφιακή εποχή

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Το ποσό της διαθέσιμης τεχνολογίας για τα παιδιά σήμερα είναι μεγαλύτερη από ό, τι σε οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά, και είναι πιο ειδικά σχεδιασμένο για να συλλάβει τη φαντασία τους. Υπάρχει έντονη συζήτηση για το πώς η ψηφιακή εισροή διαμορφώνει την ανάπτυξη και την εμπειρία των παιδιών. [+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Είσαι μια τεχνολογία αισιόδοξος ή απαισιόδοξος τεχνολογία;

Το ποσό της διαθέσιμης τεχνολογίας για τα παιδιά σήμερα είναι μεγαλύτερη από ό, τι σε οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά, και είναι πιο ειδικά σχεδιασμένο για να συλλάβει τη φαντασία τους. Υπάρχει έντονη συζήτηση για το πώς η ψηφιακή εισροή διαμορφώνει την ανάπτυξη και την εμπειρία των παιδιών.... [-]


Φυσικά κατά τη χρήση δεδομένων για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των σπουδαστών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη δεδομένα για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα για τους μαθητές σας. Κάθε εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε μια διαφορετική πτυχή των δεδομένων. Θα εντοπιστούν οι πηγές και η ερμηνεία τους, καθορίζουν τις επιπτώσεις τους και να δημιουργήσουν τις δράσεις για βελτίωση. [+]

Αυτή η δωρεάν online μάθημα θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη δεδομένα για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα για τους μαθητές σας.

Κάθε εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε μια διαφορετική πτυχή των δεδομένων. Θα εντοπιστούν οι πηγές και η ερμηνεία τους, καθορίζουν τις επιπτώσεις τους και να δημιουργήσουν τις δράσεις για βελτίωση.

Εβδομάδα 1 - Επιστήμη Βελτίωση

Θα εξετάσουμε: διαφορετικές πηγές και τύπους δεδομένων? τρόπους για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των φοιτητών? διαδικασίες βελτίωσης στο δικό σας πλαίσιο και την επαγγελματική εμπειρία? και σε πραγματικό κόσμο παραδείγματα βελτίωση των αποτελεσμάτων των μαθητών.... [-]


Φυσικά μιλάμε για τον καρκίνο

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Μιλώντας για τον καρκίνο μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορεί να ανησυχούν ότι θα πω το λάθος πράγμα ή ότι απλά δεν γνωρίζουν αρκετά για το θέμα. Ίσως αισθάνεστε σίγουροι για το πώς η συζήτηση θα πάει ή έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν και είχε μια δύσκολη εμπειρία. Ίσως δεν είστε ακόμα σίγουροι αν είναι η εργασία σας. [+]

Μιλώντας για τον καρκίνο μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορεί να ανησυχούν ότι θα πω το λάθος πράγμα ή ότι απλά δεν γνωρίζουν αρκετά για το θέμα. Ίσως αισθάνεστε σίγουροι για το πώς η συζήτηση θα πάει ή έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν και είχε μια δύσκολη εμπειρία. Ίσως δεν είστε ακόμα σίγουροι αν είναι η εργασία σας.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής, πρόσβαση σε τοπικές υπηρεσίες ή να επισκεφθούν τον γιατρό τους αμέσως εάν παρατηρήσετε αλλαγές στο σώμα τους. Θα αναπτύξει ένα προσωπικό σχέδιο για να μιλάμε για τον καρκίνο και πού θα βρείτε αξιόπιστες πληροφορίες.... [-]


φυσικά να μάθουν να κωδικοποιούν την ανάλυση δεδομένων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Αυτό το hands-on φυσικά θα σας διδάξει πώς να γράψετε τη δική σας προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μία γραμμή κώδικα σε μια στιγμή. Θα μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση στα ανοιχτά δεδομένα, να τα καθαρίζετε και να τα αναλύετε και να παράγετε οπτικοποιήσεις. Θα μάθετε επίσης πώς να γράφουν και να μοιράζονται τις αναλύσεις σας, ιδιωτικά ή δημόσια.

[+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Αυτό το hands-on φυσικά θα σας διδάξει πώς να γράψετε τη δική σας προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μία γραμμή κώδικα σε μια στιγμή. Θα μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση στα ανοιχτά δεδομένα, να τα καθαρίζετε και να τα αναλύετε και να παράγετε οπτικοποιήσεις. Θα μάθετε επίσης πώς να γράφουν και να μοιράζονται τις αναλύσεις σας, ιδιωτικά ή δημόσια. Θα εγκαταστήσετε δωρεάν λογισμικό (βλ. Απαιτήσεις παρακάτω) για να μάθετε να κωδικοποιείτε την Python, μια ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα προγραμματισμού σε όλους τους κλάδους, χάρη στην υποστήριξή της σε επιστημονικές και μηχανικές βιβλιοθήκες και εργαλεία οπτικοποίησης και σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ανάπτυξης. Θα γράψω μέχρι αναλύσεις και να κάνετε κωδικοποίηση ασκήσεις χρησιμοποιώντας την δημοφιλή πλατφόρμα Jupyter Notebooks, η οποία σας επιτρέπει να δείτε άμεσα το αποτέλεσμα της λειτουργίας κωδικού σας και σας βοηθά να εντοπίσετε - και να διορθώσετε - οποιαδήποτε λάθη πιο εύκολα. Θα εξετάσετε πραγματικά δεδομένα από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλους οργανισμούς. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να συζητήσουν τα δεδομένα και τις αναλύσεις σας με τους συναδέλφους τους μαθητές σας, και να οικοδομήσουμε μια κοινότητα των ερευνητών γύρω από αυτά και άλλα σύνολα δεδομένων.... [-]


Φυσικά Πώς να πετύχει στην παγκόσμια αγορά εργασίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Το μάθημα είναι για όποιον θέλει να ξεκινήσει τις εργασίες οπουδήποτε στον κόσμο. Για φοιτητές και αποφοίτους που θα σας δώσει μια εικόνα για το πώς να διαχειριστεί τον εαυτό σας με επιτυχία και τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν στην παγκόσμια αγορά εργασίας. [+]

Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε όταν μπείτε στο χώρο εργασίας.

Το μάθημα έχει ως στόχο την εγγενή και μη αγγλόφωνους σε όλο το ενδιάμεσο επίπεδο (περίπου Β1 στο ΚΕΠΑ) ή παραπάνω.

Διάφορα [-]

Φυσικά σε stereoscopy: μια εισαγωγή στην βικτοριανή στερεοφωνικό φωτογραφία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Σε αυτό το δωρεάν online μάθημα, θα εξετάσουμε την άνοδο του στερεοφωνικού φωτογραφία και το έργο των δύο πρωτοποριακών φωτογράφων - ο Σκωτσέζος, George Washington Wilson, και ο Άγγλος, ο Thomas Richard Williams. [+]

Μετά την παρουσίασή της σε ολόκληρο τον κόσμο τη Μεγάλη Έκθεση στο Λονδίνο το 1851, το στερεοσκόπιο - μια συσκευή που κάνει τις εικόνες να εμφανίζονται 3D - σαγηνέψει Βικτώριας. Η συλλογή και την προβολή στερεοφωνικό φωτογραφιών έγινε μια τρέλα.

Στερεοσκόπια παρήχθησαν σε διαφορετικές κλίμακες τιμών, χιλιάδες στερεοφωνικό εικόνες τυπώθηκαν και αγόρασε κάθε χρόνο, και μια εταιρεία που ασχολείται με αυτή την έκρηξη, το London Στερεοσκοπική Εταιρείας, διακήρυξε: «. Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς στερεοσκόπιο»... [-]


Φυσικά σε WW1 ηρωισμό: μέσω της τέχνης και φιλμ

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Η εκατονταετηρίδα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου είναι ένας χρόνος για περισυλλογή και εξερεύνηση. Σε αυτό το σύντομο μάθημα θα ανακαλύψετε μόνο μερικοί από τους τρόπους που ηρωισμό παρουσιάζεται μέσα από την τέχνη και τον κινηματογράφο. [+]

Η εκατονταετηρίδα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου είναι ένας χρόνος για περισυλλογή και εξερεύνηση. Σε αυτό το σύντομο μάθημα θα ανακαλύψετε μόνο μερικοί από τους τρόπους που ηρωισμό παρουσιάζεται μέσα από την τέχνη και τον κινηματογράφο.

Θα διερευνήσει αφίσες στρατολόγησης και τα μηνύματα που απεικονίζονται τόσο για όσους θα μεταβούν στο πόλεμο και όσους μένουν στο σπίτι, καθώς και την έρευνα WW1 τέχνης και αντανακλούν επάνω σε μια ζωγραφική που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε για να εξερευνήσετε τη σύγχρονη γερμανική ταινία, την εδραίωση της μάθησης σας, εξετάζοντας ένα πρόσφατο βιβλίο, ταινία ή τηλεοπτικό πρόγραμμα για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.... [-]


Φυσικά σε άτομα που σπουδάζουν άτομα: δεοντολογία της έρευνας στην κοινωνία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αν λάβουμε υπόψη τη συλλογή δεδομένων και την υποβολή εκθέσεων του να κάνει την έρευνα, τότε όλοι θα έχουν εκτεθεί στην ύπαρξη συμμετέχοντες σε κάποια μορφή κοινωνικής έρευνας. Η συλλογή δεδομένων από τους ανθρώπους στην κοινωνία είναι πλέον μέρος της καθημερινής ζωής. [+]

Αν λάβουμε υπόψη τη συλλογή δεδομένων και την υποβολή εκθέσεων του να κάνει την έρευνα, τότε όλοι θα έχουν εκτεθεί στην ύπαρξη συμμετέχοντες σε κάποια μορφή κοινωνικής έρευνας. Η συλλογή δεδομένων από τους ανθρώπους στην κοινωνία είναι πλέον μέρος της καθημερινής ζωής. Ηθικές έρευνα απαιτεί ότι ο σεβασμός παρέχεται για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης συμμετεχόντων. Οι μελέτες πρέπει να σχεδιαστεί ώστε να αξίζει τον κόπο και κάθε πιθανής βλάβης προβλεφθούν και να ελαχιστοποιείται. Ηθικές έρευνα απαιτεί να σκεφτόμαστε προσεκτικά σχετικά με το τι συνιστά τη συμμετοχή στην έρευνα και τις ευθύνες των ερευνητών όχι μόνο στους συμμετέχοντες, αλλά και σε όλους εκείνους που επηρεάζονται από μια μελέτη.... [-]


Φυσικά σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση: σχεδιασμός για την επιτυχία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα εστιάζει στη φάση του σχεδιασμού της έναρξης μιας μικρής απευθείας σύνδεση επιχείρηση και θα εισαγάγει τι πρέπει να κάνετε για τη σαφήνεια και τη δράση. [+]

Αυτή η δωρεάν online μάθημα εστιάζει στη φάση του σχεδιασμού της έναρξης μιας μικρής απευθείας σύνδεση επιχείρηση και θα εισαγάγει τι πρέπει να κάνετε για τη σαφήνεια και τη δράση.

Κατανόηση σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση και ηλεκτρονικού εμπορίου

Με τόσους πολλούς τρόπους για να λειτουργήσει σε απευθείας σύνδεση, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι η επιχείρησή σας είναι και πού ταιριάζει. Θα σας μεταφέρει μέσα από τις διαφορές μεταξύ των διαφόρων μορφών της σε απευθείας σύνδεση επιχειρηματικών μοντέλων, για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε την καλύτερη κατεύθυνση.... [-]


Φυσικά σε εδάφη: εισάγοντας τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Εδάφη είναι ένα ζωτικό μέρος της λειτουργίας του πλανήτη μας, αλλά πολύ συχνά παίρνουμε εδάφη δεδομένο. Σε αυτό το δωρεάν online μάθημα, θα σας παρουσιάσουμε τα εδάφη και να εξερευνήσετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας. [+]

Εδάφη είναι ένα ζωτικό μέρος της λειτουργίας του πλανήτη μας, αλλά πολύ συχνά παίρνουμε εδάφη δεδομένο. Σε αυτό το δωρεάν online μάθημα, θα σας παρουσιάσουμε τα εδάφη και να εξερευνήσετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας.

Πάρτε μια εισαγωγή στην επιστήμη του εδάφους

Εδάφη είναι ένα φανταστικά σύνθετο περιβάλλον, γεμάτο με τη ζωή και την υποστήριξη των πιο θεμελιώδεις περιβαλλοντικές διεργασίες μας. Ωστόσο, είναι όλο και περισσότερο υπό την απειλή και τους πόρους του εδάφους μας είναι μια πεπερασμένη.... [-]


Φυσικά σε εξαιρετική μαθήματα φυσικής αγωγής

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς PE επιτύχουν και να διατηρήσουν αυτά τα επίπεδα. Ορίζει μια "εξαιρετική" μαθήματος της φυσικής αγωγής ως ένα που ανταποκρίνεται στις ποικίλες μαθησιακές ανάγκες όλων των μαθητών του σε ένα σημείο στο χρόνο και σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. [+]

UNESCO τόνισαν την επείγουσα ανάγκη για τα σχολεία για την αντιμετώπιση σωματική αδράνεια, με τη βελτίωση της εμπειρίας των νέων της φυσικής αγωγής. Ζεύγος αυτό με τους τακτικούς εξωτερικούς ελέγχους ότι τα σχολεία σε πολλές χώρες λαμβάνουν, και υπάρχουν αυξανόμενες πιέσεις σε όλους τους εκπαιδευτικούς PE για να φτάσει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Αυτή η δωρεάν online μάθημα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς PE επιτύχουν και να διατηρήσουν αυτά τα επίπεδα. Ορίζει μια "εξαιρετική" μαθήματος της φυσικής αγωγής ως ένα που ανταποκρίνεται στις ποικίλες μαθησιακές ανάγκες όλων των μαθητών του σε ένα σημείο στο χρόνο και σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.... [-]


Φυσικά σε εξαφανίσεις: παρελθόν και παρόν

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα διερευνά πώς η ζωή στη γη έχει διαμορφωθεί από πέντε μαζικές εκδηλώσεις εξαφάνιση στο μακρινό παρελθόν. Προς το παρόν, η βιοποικιλότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίση, με την προοπτική μιας έκτη περίπτωση εξαφάνισης σήμερα. [+]

Αυτή η δωρεάν online μάθημα διερευνά πώς η ζωή στη γη έχει διαμορφωθεί από πέντε μαζικές εκδηλώσεις εξαφάνιση στο μακρινό παρελθόν. Προς το παρόν, η βιοποικιλότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίση, με την προοπτική μιας έκτη περίπτωση εξαφάνισης σήμερα.

Εξερευνήστε τις πέντε μαζικές εξαφανίσεις του παρελθόντος

Κάθε εβδομάδα υπάρχουν συζητήσεις με τους επιστήμονες σχετικά με το πώς την έρευνά τους μας πληροφορεί για την βιοποικιλότητα του πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένων τους πρώτους μορφές ζωής? τα ψάρια και τα τετράποδα διαφοροποίηση? η ακτινοβολία των ερπετών και των δεινοσαύρων? και η άνοδος των θηλαστικών.... [-]


Φυσικά σε Εξερευνώντας αγγλική γλώσσα: Γλώσσα και Πολιτισμός

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Αυτή η σειρά μαθημάτων για τους μαθητές της Αγγλικής γλώσσας κοιτάζει βρετανική κουλτούρα και εξετάζει Αγγλικά σε χρήση για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες. [+]

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Το μάθημα αυτό είναι για τους ανθρώπους που μαθαίνουν αγγλικά και που ενδιαφέρονται για να μάθετε περισσότερα για τη βρετανική κουλτούρα και τη βελτίωση της αγγλικής τις γλωσσικές τους δεξιότητες.

Το μάθημα θα χρησιμοποιήσει σύντομο βίντεο για να παρουσιάσει ένα διαφορετικό θέμα κάθε εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής ως παγκόσμια γλώσσα, το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα και τη λογοτεχνία. Γυρισμένο στη Μεγάλη Βρετανία, αυτά τα βίντεο θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες ακρόασης σας όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε αυθεντικά παραδείγματα ανθρώπων μιλούν αγγλικά. έμπειρο δάσκαλο μας θα εξετάσει ορισμένα από τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στο βίντεο και θα επιστήσω την προσοχή σας σε χρήσιμα σημεία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε προφορική και γραπτή αγγλική γλώσσα σας.... [-]


Φυσικά σε κλινικές βιοπληροφορική: ξεκλείδωμα γονιδιωματική στον τομέα της υγείας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτή η δωρεάν online μάθημα έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών της υγείας του ρόλου της Κλινικής Βιοπληροφορικής και Γονιδιωματικής στον τομέα της υγείας σήμερα. Εμείς θα δείξουμε πώς η πειθαρχία της Κλινικής Βιοπληροφορικής παρέχει μια σημαντική γέφυρα μεταξύ της επιστήμης αιχμής και την παράδοση της γονιδιωματικής ιατρικής στην κλινική πράξη. [+]

Αυτή η δωρεάν online μάθημα έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών της υγείας του ρόλου της Κλινικής Βιοπληροφορικής και Γονιδιωματικής στον τομέα της υγείας σήμερα. Εμείς θα δείξουμε πώς η πειθαρχία της Κλινικής Βιοπληροφορικής παρέχει μια σημαντική γέφυρα μεταξύ της επιστήμης αιχμής και την παράδοση της γονιδιωματικής ιατρικής στην κλινική πράξη. Με την κατανόηση του ρόλου της κλινικής Bioinformatician θα καταστεί σαφές πώς αναπόσπαστο είναι να εξασφαλίζει τις ευεργετικές δυνατότητες της γονιδιωματικής ιατρικής έχουν υλοποιηθεί πλήρως στη φροντίδα των ασθενών.... [-]


Φυσικά σε μεγέθη των επιχειρήσεων: αποτελεσματική επικοινωνία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αντιμέτωποι με μια καθημερινή κατακλυσμό πληροφοριών, που ποτέ δεν είχε μεγαλύτερη ανάγκη από σαφείς δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτή η ελεύθερη σειρά μαθημάτων σας προσφέρει μια πρακτική πείρα όσον αφορά τη χρήση μιας σειράς μέσων επικοινωνίας, η οποία θα ενισχύσει την προσωπική σας αποτελεσματικότητα, να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας. [+]

Αντιμέτωποι με μια καθημερινή κατακλυσμό πληροφοριών, που ποτέ δεν είχε μεγαλύτερη ανάγκη από σαφείς δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτή η ελεύθερη σειρά μαθημάτων σας προσφέρει μια πρακτική πείρα όσον αφορά τη χρήση μιας σειράς μέσων επικοινωνίας, η οποία θα ενισχύσει την προσωπική σας αποτελεσματικότητα, να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας.

Βελτίωση γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας σας ... [-]

Φυσικά σε μια εισαγωγή για τη δημόσια ηγεσία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Σε αυτό το δωρεάν online μάθημα, θα μάθετε περισσότερα για την ηγεσία στο πλαίσιο της παροχής δημόσιας υπηρεσίας, από οργανισμούς του δημόσιου τομέα, την κοινότητα και εθελοντικές ομάδες και πολιτικά όργανα. [+]

Ηγεσία έχει μελετηθεί για αιώνες, αν και εξέταση του στη σύγχρονη εποχή έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο έργο των ανώτερων στελεχών στον ιδιωτικό τομέα, κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Σε αυτό το δωρεάν online μάθημα, θα μάθετε περισσότερα για την ηγεσία στο πλαίσιο της παροχής δημόσιας υπηρεσίας, από οργανισμούς του δημόσιου τομέα, την κοινότητα και εθελοντικές ομάδες και πολιτικά όργανα.... [-]


Φυσικά σε περιβαλλοντικές προκλήσεις: η επίδραση του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 εβδομάδες November 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Πολύπλοκα σχήματα στην οικολογία δεν είναι πάντα συνάφεια και προβλέψιμη. Οι πληθυσμοί έχουν τη δική τους δυναμική που μπορεί να είναι ανεξάρτητη από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες. [+]

Το μάθημα αυτό είναι μέρος του προγράμματος περιβαλλοντικές προκλήσεις, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσει πώς οι άνθρωποι και η φύση αλληλεπιδρούν, και να κερδίσουν 10 π