Elizabeth Johnson Organization

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για Παιδιά, Έφηβους και Ενήλικες

Στο EJO διατηρούμε μια παράδοση αριστείας στη διδασκαλία μαθημάτων αγγλικής γλώσσας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια. Οι καθηγητές μας είναι αφοσιωμένοι στο να αναδείξουν το καλύτερο σε κάθε μαθητή. Χρησιμοποιούμε τα πιο πρόσφατα εγχειρίδια και τους πόρους για τη διδασκαλία των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων και συμπονώνουμε στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου μαθητή. Οι μέθοδοι μας συνδυάζουν γραμματική, ανάγνωση και λεξιλόγιο με συνομιλία.

Στα μαθήματά μας, τα αγγλικά μιλιούνται συνεχώς και η ομιλία είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθουν!


Γιατί να μας επιλέξετε?

Η επιλογή του καταλληλότερου γλωσσικού μαθήματος είναι πολύ σημαντική, διότι πρόκειται για μια επένδυση για το μέλλον. Είτε ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα διακοπών για ένα εντατικό πρόγραμμα one-to-one για εσάς, ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έναν από τους υπαλλήλους σας, είμαστε βέβαιοι ότι η απάντηση είναι να μάθετε αγγλικά μαζί μας!

106992_106948_Smiley.jpg

Προσφέρουμε:

Πενήντα χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων προγραμμάτων αγγλικής γλώσσας

Έχουμε διδάξει αγγλικά σε φοιτητές από άλλες χώρες για πενήντα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χαιρέτησαμε πάνω από 250.000 μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο σε διάφορα μαθήματα και είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο.

Διοργανώνουμε διεθνή μαθήματα, προγράμματα για ομάδες μεμονωμένων εθνικοτήτων και αγγλικά μαθήματα σπίτι, όπου μεμονωμένοι μαθητές ζουν και μαθαίνουν στο σπίτι ενός καθηγητή υποδοχής.

Όλα τα μαθήματα, με εξαίρεση τα προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης, είναι διαπιστευμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο. Είμαστε μέλος της εθνικής ένωσης αναγνωρισμένων σχολών αγγλικής γλώσσας και οργανισμών γλωσσικών μαθημάτων, Αγγλικά UK, αλλά και, στο πλαίσιο αυτό, της ειδικής ομάδας Young Learners English UK.

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, η αφοσίωσή μας σε κάθε έναν από τους σπουδαστές μας παραμένει αμετάβλητη.


Όλα τα μαθήματα, εκτός από προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης, διαπιστευμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο

Η διαπίστευση από το British Council είναι το αναγνωρισμένο πρότυπο διασφάλισης ποιότητας για τη διδασκαλία αγγλικών στην Αγγλία. Το Βρετανικό Συμβούλιο επιθεωρεί οργανισμούς που προσφέρουν μαθήματα στα αγγλικά ως ξένη γλώσσα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εκείνα που πληρούν τα συμφωνηθέντα υψηλά πρότυπα ποιότητας πιστοποιούνται από το Βρετανικό Συμβούλιο.

Η διαπίστευση παρέχει στους σπουδαστές μια διαβεβαίωση ποιότητας. Τα μαθήματά μας έχουν διαπιστευθεί από την εισαγωγή ενός συστήματος διαπίστευσης για τους φορείς παροχής αγγλικών γλωσσών.


Περισσότερο από ένα μάθημα - μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης γλωσσών

Μπορείτε να μάθετε αγγλικά στα μαθήματα διδασκαλίας με τον δάσκαλό σας αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους. Μπορείτε να μάθετε μέσω της ομιλίας με τους δασκάλους σας και με τους νέους φίλους σας έξω από το μάθημα και επίσης, εάν είστε σε ένα πρόγραμμα homestay, με τους οικοδεσπότες σας. Φυσικά, μαθαίνεις επίσης, καθώς πηγαίνεις σε καταστήματα και επισκέπτεσες τόπους τοπικού και εθνικού ενδιαφέροντος.

Η μάθηση με το EJO είναι αποτελεσματική και ευχάριστη!


Διδασκαλία με έμφαση στην πρακτική επικοινωνία από κατάλληλα εκπαιδευμένους εκπαιδευτικούς

Αξιοποιούμε στο έπακρο τη διαμονή σας στην Αγγλία δημιουργώντας την εμπιστοσύνη σας στη χρήση της αγγλικής γλώσσας. Η διδασκαλία μας είναι πάντα επικεντρωμένη σε εσάς και τις μαθησιακές σας ανάγκες. Οι μαθησιακές δραστηριότητες παρέχουν ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσετε πρακτικά, καθημερινά αγγλικά. Η τάξη βασίζεται πάντοτε σε ένα μέγεθος τάξης που δεν υπερβαίνει τους δεκαέξι μαθητές. Το ένα-ένα-διδακτικό είναι προφανώς σχεδιασμένο σε ατομική βάση.

Χρησιμοποιούμε τα βιβλία μαθημάτων ως πόρο κατά τη διάρκεια μερικών μαθήματα, καθώς και αυθεντικό υλικό πραγματικής ζωής όπως άρθρα εφημερίδων, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα και ηχογραφήσεις, ποιήματα και ταινίες. Σύμφωνα με τον τύπο, φυσικά, έχετε επιλέξει, οι στόχοι θα επιτευχθούν μέσω της ομαδικής και ομαδικής εργασίας, του ρόλου, των συζητήσεων, των παρουσιάσεων, των συνεντεύξεων και των ερευνών.

Η εκμάθηση αγγλικών στην Αγγλία σημαίνει ότι γνωρίζετε την ημιωτική και καθημερινή γλώσσα που χρησιμοποιούν οι γηγενείς ομιλητές. Σας προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ευκαιρία να εξασκηθείτε στην καθημερινή αγγλική γλώσσα τόσο κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων μαθημάτων διδασκαλίας όσο και έξω από αυτές.

Επιλέγουμε τους δασκάλους μας πολύ προσεκτικά για την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, τη φιλικότητα και τον ενθουσιασμό τους. στην πραγματικότητα για τη συνολική τους καταλληλότητα για τους τύπους μαθημάτων που προσφέρουμε. Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν τα κατάλληλα προσόντα για το μάθημα που διδάσκουν.


Η καλή διαβίωση των σπουδαστών είναι πάντα απόλυτη προτεραιότητα

Αποδίδουμε τη μέγιστη σημασία στην παροχή της ασφάλειας και της ευημερίας σας, ανάλογα με την ηλικία, το υπόβαθρο και τον τύπο, φυσικά, είστε.

Τα καταλύματα που προσφέρουμε θα είναι κατάλληλα, θα πληρούν τις απαιτήσεις του σχεδίου διαπίστευσης του Βρετανικού Συμβουλίου και θα παρέχουν ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον.

Εάν μένετε σε homestay σε αντίθεση με κατοικίες, θα ζήσετε ως μέλος του νοικοκυριού. Ο εκπρόσωπός μας επισκέπτεται όλα τα καταλύματά μας και ελέγχει κάθε σπίτι σύμφωνα με τα κριτήρια του Βρετανικού Συμβουλίου. Τα σπίτια μας είναι ζεστά και φιλόξενα και δεν τοποθετούμε περισσότερους από έναν σπουδαστές με την ίδια πρώτη γλώσσα σε ένα σπίτι την ίδια στιγμή, εκτός αν μας το ζητήσετε ιδιαίτερα.

Και στις κατοικίες και στα καταλύματα κατοικιών, θα σας προσφέρουμε μια ισορροπημένη διατροφή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις λογικές διατροφικές απαιτήσεις που μπορεί να έχετε.

Στην αρχή του μαθήματος σας, σας παρέχουμε χρήσιμες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία της αγγλικής νομοθεσίας και ασφάλειας καθώς και πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία στην οποία διαμένετε.

Θα σας δώσουμε επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου είκοσι τεσσάρων ωρών για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τοποθεσίες

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη