Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κεντρική Εκπαίδευση Νόμου, Είναι ο κορυφαίος πάροχος της επαγγελματικής κατάρτισης paralegal και τα προσόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρέχουν αντικείμενο ειδικής εκπαίδευσης Paralegal να ενισχύσει το προφίλ σας στους εργοδότες και να βοηθήσει περαιτέρω την καριέρα σας. Ειδικευμένοι paralegals έχουν μεγάλη ζήτηση και το παρελθόν απόφοιτοι έχουν προχωρήσει για να κερδίσει την απασχόληση, την περαιτέρω σταδιοδρομία τους και να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Κεντρική Νόμος Κατάρτισης (Scotland) Ltd μαζί με την Πανεπιστήμιο του Strathclyde, Πρωτοστάτησε στην ιδέα της paralegal κατάρτισης σχεδόν 20 χρόνια πριν. Είναι πλέον ο κορυφαίος πάροχος των πρακτικών προσόντων paralegal σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθ 'όλη τη Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ευέλικτη, τη μορφή μελέτης στο σπίτι επιτρέπει στους συνέδρους να σπουδάσουν σε δικό τους ρυθμό, παράλληλα με την εργασία και τις οικογενειακές υποχρεώσεις με πλήρες ωράριο. Οι ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται κατά την έναρξη των μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κατευθυντήριων σημειώσεων, διδακτέα ύλη μαθημάτων και αναθέσεις. Το μάθημα είναι εντελώς αυτόνομα και οι μαθητές δεν χρειάζονται περαιτέρω υλικά. Το προσωπικό μας και οι καθηγητές της βιομηχανίας με βάση είναι να έλθει σε επαφή σε όλη την παροχή υποστήριξης και καθοδήγησης. Οι επιτυχόντες μαθητές καλούνται να μεταπτυχιακό στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων κατά τη Πανεπιστήμιο του Strathclyde, Γλασκώβη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Central Law Training

CLT Σκωτία είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να προσφέρει το online πιστοποιητικό στη διαχείριση του έργου για Δικηγόροι που εισάγει αποδεδειγμένες τεχνικές διαχείρισης κα ... [+]

CLT Σκωτία είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να προσφέρει το online πιστοποιητικό στη διαχείριση του έργου για Δικηγόροι που εισάγει αποδεδειγμένες τεχνικές διαχείρισης και προσαρμόζει αυτά να γίνουν σχετικές και ισχύει με το νομικό τομέα. Θα πρέπει να εισαχθούν σε δομημένες προσεγγίσεις που να διασφαλίσετε ότι θα πληρούν τους στόχους της επιχείρησης, αυξάνοντας παράλληλα την αξία του πελάτη και την εξασφάλιση της κερδοφορίας. Μια σειρά από πρότυπα παρέχονται και θα οδηγηθείτε στην χρήση τους για να τους κάνει να λειτουργήσει καλύτερα για σας. Το μάθημα ολοκληρώνεται με ευελιξία σε απευθείας σύνδεση γύρω από άλλες δεσμεύσεις. Με την ολοκλήρωση θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό στη Διοίκηση Έργων για Δικηγόροι απονέμεται από CLT Σκωτία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Strathclyde.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
6 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά