Cass Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ένα από τα πέντε εξειδικευμένα σχολεία του City, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, η Cass Business School είναι από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης. Διατηρώντας την αναγνωρισμένη πιστοποίηση χρυσού προτύπου «τριπλού κορμού», είναι επίσης μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Μια φήμη παγκόσμιας κλάσης

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Sir John Cass Business School είναι μέρος μιας παγκόσμιας ελίτ ομάδας των σχολών επιχειρήσεων. Η Σχολή και τα μαθήματά της, κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

Η Cass κατέχει τη διαπίστευση "τριπλής κορώνας" χρυσού προτύπου από τρεις από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ενώσεις διαπίστευσης επιχειρήσεων:

  • Σύνδεσμος προς τα Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Σύνδεσμος ΜΒΑ (AMBA)
  • Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης της Ποιότητας (EQUIS)

Χάρη στην καθιερωμένη 50ετή φήμη της για την αριστεία στην εκπαίδευση και την επιχειρηματική έρευνα, η Cass προσελκύει εξαιρετικούς ακαδημαϊκούς, φοιτητές και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο στην ευημερούσα κοινότητα της.

Δήλωση αποστολής

Στο Cass, βοηθούμε τα άτομα να ευημερούν στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο, διασυνδεδεμένο επιχειρηματικό περιβάλλον. Συνδυάζουμε την πρωτοποριακή θεωρία και την πρακτική τόσο για να εμπνεύσουμε τους μαθητές στο ζωντανό σπίτι μας στο Λονδίνο, όσο και για να εμπλακούμε στο αυξανόμενο παγκόσμιο φοιτητικό μας δίκτυο.

Ως μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο, η προσέγγισή μας στην εκπαίδευση είναι μοναδική προσωπική, πνευματική και παθιασμένη - ενώ είναι και παγκόσμια, πρακτική και πειθαρχημένη. Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς ηγέτες που προωθούν την ευκινησία, τη διάκριση και τη βιωσιμότητα στο έργο τους.

Γνώση - χτίζουμε γνώση που εμπνέει επιρροή και επιρροή ηγεσία της σκέψης

Εκπαίδευση - προσαρμόζουμε τις εμπειρίες μάθησης για να δημιουργήσουμε δεξιότητες και γνώσεις και να προωθήσουμε τη διάκριση και την ευκινησία

Κοινότητα - αριστεύουμε μαζί ως κοινότητα βοηθώντας το προσωπικό μας, τους αποφοίτους, τους συνεργάτες μας και τους σπουδαστές μας σε όλο τον κόσμο να ευημερήσουν

Μια παγκόσμια προοπτική

Η παγκόσμια εμβέλειά μας αποτελεί ζωτικό κομμάτι της επιτυχίας μας και υποστηρίζει τη δέσμευσή μας στην ποικιλομορφία.

Στο Cass εφαρμόζουμε μια σφαιρική προσέγγιση σε ό, τι κάνουμε. Αυτό περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας διπλής πανεπιστημιούπολης στο Ντουμπάι για την εξυπηρέτηση της Μέσης Ανατολής, μέσω της παροχής ενοτήτων και της διοργάνωσης ταξιδιών μελετών σε όλο τον κόσμο και την πρόσληψη φοιτητών και ακαδημαϊκών από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και εθνικότητες.

Μέσα από την παγκόσμια μας προοπτική, συνειδητοποιούμε και αγκαλιάζουμε το ισχυρό δυναμικό της διαφορετικότητας και της συνεργασίας.

Μια πρακτική εκπαίδευση

Είτε είστε μέλος του Cass ως προπτυχιακός φοιτητής, είτε ως μάστερ είτε ως φοιτητής MBA, για να αποκτήσετε διδακτορικό δίπλωμα ή για να ενισχύσετε την ανάπτυξή σας μέσω της εκτελεστικής εκπαίδευσης, θα εκτεθείτε σε έναν εμπνευσμένο συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής αιχμής.

Στο Cass, δεν πιστεύουμε στη λειτουργία σε σιλό. Η παγκόσμια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων μας δίνει τη δυνατότητα σε βάθος γνώση μέσω της στενής αλληλεπίδρασης με τους ηγέτες της βιομηχανίας.

Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να σας εξοπλίσουμε με τις γνώσεις, τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στον συνεχώς εξελισσόμενο πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Γίνετε μέλος της Cass και γίνετε μέρος μιας αυξανόμενης, ισχυρής παγκόσμιας κοινότητας, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σημάδι ως ηγέτης σκέψης και να δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία επιτυχίας.

Ίδρυμα Sir John Cass

Δεδομένου ότι ο γνωστός επιχειρηματίας Sir John Cass ίδρυσε ένα σχολείο στο Aldgate το 1710, το Ίδρυμα Sir John Cass υποστήριξε την παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση στο Λονδίνο.

Τον Μάιο του 2001, το Ίδρυμα χορήγησε μια γενναιόδωρη δωρεά στο νέο οικοδομικό έργο της Cass Business School . Σήμερα, συνεχίζει να παρέχει συνεχή υποστήριξη στην Cass και την παγκόσμια κοινότητα των 35.000 κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στο Global Finance (σε απευθείας σύνδεση)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 24 μήνες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Το on-line MSc μας στο Global Finance είναι ένα πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης μάστερ, το οποίο προσφέρεται μέσω μιας από τις κορυφαίες σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που είναι διαπιστευμένες στον κόσμο. [+]

Το on-line MSc μας στο Global Finance είναι ένα πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης μάστερ, το οποίο προσφέρεται μέσω μιας από τις κορυφαίες σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που είναι διαπιστευμένες στον κόσμο.

Με την ευέλικτη ηλεκτρονική μορφή του, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αν είστε:

Ψάχνετε για την περαιτέρω καριέρα σας στη χρηματοδότηση, χωρίς να χρειάζεται να θέσει τις εργασιακές δεσμεύσεις σας σε αναμονή ή να δεσμευτούν στις σπουδές στην πανεπιστημιούποληΒασίζεται οπουδήποτε στον κόσμο και ψάχνει να μελετήσει ένα MSc παγκόσμιας κλάσης στο Global Finance χωρίς να χρειάζεται να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή να μετακομίσει αλλούΝέο στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία, έμπειρο, αλλά που θέλει να κινηθεί σε διαφορετικό τομέα, ή απλώς ψάχνει να διευρύνει και να εμβαθύνει τις παγκόσμιες οικονομικές σας γνώσεις.... [-]