Arden University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ενημερώσεις Coronavirus (Covid-19):

Η τρέχουσα πρόσληψη είναι ανοιχτή. Συνεχίζουμε να παρέχουμε μια αδιάκοπη μαθησιακή εμπειρία σε όλα τα μαθήματα μας. Είμαστε εξειδικευμένοι στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια που παρέχει εκπαίδευση online.

Σχετικά με το Arden University

Εδώ στο Arden University , πιστεύουμε ότι όλοι παντού θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που τους αξίζει. Είτε έχετε ήδη πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή αρχίζετε ακριβώς το ταξίδι σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Arden έχει τα εργαλεία και το πάθος να σας βοηθήσει να σας προσφέρουμε μια πραγματικά συναρπαστική και ευεργετική εμπειρία μάθησης.

Στο Arden, πιστεύουμε ότι οι γεωγραφικοί περιορισμοί και οι προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις είναι εμπόδια που δεν πρέπει να εμποδίζουν τα φιλόδοξα άτομα να επιδιώξουν την ποιοτική εκπαίδευση για να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων μέσω διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και Blended Learning για να σας προσφέρουμε την εκπαίδευση που μπορείτε να ταιριάζει γύρω από τον τρόπο ζωής σας. Η προσβάσιμη σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα μάθησης και οι ειδικοί διδάσκοντες παρέχουν υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλες τις σπουδές σας και για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας.

116439_employment-1280-740.jpg

Αυτό που μας χωρίζει

Μελετήστε το πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου, από όπου και αν βρίσκεστε

Απόσταση και ανάμικτη εκπαίδευση Οι εκπαιδευτικές Pathways γίνονται ολοένα και πιο κοινές, χάρη στην προσφορά που παρέχει στους φοιτητές η προσβασιμότητα στο διαδίκτυο. Εδώ στο Arden, έχουμε 25 χρόνια εμπειρίας κατασκευάζοντας την τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη συναρπαστικών και υψηλής ποιότητας προγραμμάτων, παράλληλα με την καινοτόμο πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίξαμε 50.000 φοιτητές όλων των ηλικιών και επαγγελματικό υπόβαθρο μέσω των ηλεκτρονικών προγραμμάτων μας και συνεχίζουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στη μεγιστοποίηση της επιτυχίας των μαθητών μας προετοιμάζοντάς τους για ανταμοιβή σταδιοδρομίας στο επιλεγμένο επάγγελμά τους.

Arden University προσφέρει πάνω από 50 προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διπλωματικά προγράμματα στο διαδίκτυο. Πολλά από τα προγράμματά μας είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς όπως το Chartered Institute of Marketing (CIM), το Chartered Management Institute (CMI), η British Psychological Society (BPS) και η Ένωση Διευθυντών Έργων (APM). Είμαστε επίσης ένα από τα πέντε μόνο εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουμε βαθμούς LLB (Hons) με την Κατάσταση Προκριμασίας μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

119062_logos3.png

Εστίαση στην απασχολησιμότητα

Τα ηλεκτρονικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη σταδιοδρομία σας. Οι εκπαιδευτές μας επενδύονται στην επιτυχία σας τόσο εντός όσο και εκτός των μαθημάτων μας και τα προγράμματα μας περιλαμβάνουν ευκαιρίες εφαρμογής πρακτικών δεξιοτήτων σε μεμονωμένες ενότητες και ολοκλήρωση ανεξάρτητου ερευνητικού έργου. Με την ολοκλήρωση ενός από τα προγράμματα μας, θα είστε σε θέση να επιδείξετε σαφή κατανόηση του τομέα σπουδών σας και να αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόοδο στην καριέρα σας.

Πολλοί από τους φοιτητές μας στο διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους, προσπαθούν να μεταβούν σε ανώτερους ρόλους και ορισμένοι είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν ένα εντελώς νέο πεδίο. Εάν ενδιαφέρεστε να μελετήσετε ένα από τα προγράμματα μας αλλά δεν πληρούν τις τυπικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις, ίσως να είστε κατάλληλοι για να υποβάλετε αίτηση μέσω της μη τυποποιημένης διαδρομής εισόδου, η οποία λαμβάνει μια πιο ολιστική άποψη των προσόντων σας και της επαγγελματικής σας εμπειρίας κατά την αναθεώρηση της αίτησής σας επεξεργάζομαι, διαδικασία.

Επιλογές χρηματοδότησης

Στο Arden, πιστεύουμε ότι το κόστος δεν πρέπει να σας εμποδίζει να κερδίζετε μια πολύτιμη εκπαίδευση. Τα προγράμματα σπουδών μας κοστίζουν λιγότερο από το μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου, διατηρούμε όμως ένα ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης για τα προγράμματα μας για να εξασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές μπορούν να επικεντρωθούν στις σπουδές τους, παρά να τονίσουν τα οικονομικά. Τα δίδακτρα καθορίζονται με βάση τον τόπο κατοικίας σας και τον τύπο του προγράμματος που μελετάτε.

Αυτό που λένε οι μαθητές μας

116278_UaNCSiuo.png

"Άρχισα να επωφελείται από το MBA μου, ακόμη και προτού ολοκληρώσω το πτυχίο. Αισθάνομαι αυξημένο σεβασμό και αξία στην εργασία από τους συμμαθητές και τους ανώτερους μου, ενώ η αύξηση του μισθού ακολούθησε πολύ σύντομα, όπως ήλπιζα".

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Η εξ αποστάσεως μάθηση μου έδωσε μεγάλη ευελιξία, η οποία ήταν απαραίτητη, ήταν πολύ δύσκολη και απαιτούσε πλήρη αφοσίωση και καλή διαχείριση του χρόνου, αλλά κάτι που πέτυχα και είμαι πολύ περήφανος".

Η Laura Benson,

BA (Hons) Επιχειρήσεις (Μάρκετινγκ)

Τοποθεσίες

Προγράμματα

MBA
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη