Τα καλύτερα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη . Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη . Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της ς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Μάλτα

Advenio eAcademy

Masters Μαθήματα Μάλτα Malta Online September 2018

Σχετικά με το Advenio eAcademyΤο Advenio eAcademy ιδρύθηκε το 2013 και είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με έδρα τη Μάλτα (αριθμός άδειας NCFHE: 2013-FHI-0006), το οποίο καλύπτει μια διεθνή πελατεία από διάφορους παρόχους εκπαιδευτικών υπηρεσιών και εκπαιδευόμενους.Το Advenio eAcademy είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με έδρα τη Μάλτα, (Αριθμός άδειας NCFHE: 2013-FHI-0006), το οποίο καλύπτει μια διεθνή πελατεία από διάφορους παρόχους εκπαιδευτικών υπηρεσιώ… [+] ν και εκπαιδευόμενους. Παρέχει την ευκαιρία για τα συμμετέχοντα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικούς οργανισμούς να ξεπεράσουν τους περιορισμούς των φυσικών χώρων. Τους επιτρέπει να αγκαλιάσουν μια εικονική πανεπιστημιούπολη, η οποία επιτρέπει την ανάπτυξη και ανάπτυξη των πλέον σύγχρονων προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσδίδουν πραγματικά αξία στους μαθητές.Το Advenio eAcademy είναι ο πρώτος οργανισμός στη Μάλτα, με άδεια της NCFHE των οποίων οι υπηρεσίες βασίζονται στην ηλεκτρονική μάθηση. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που χρησιμοποιείται είναι η βραβευμένη λύση EBLearn που αναπτύχθηκε και συντηρείται από το E-Business Systems, το βραχίονα λύσεων διαδικτύου της AllSecure Ltd. EBLearn παρέχει βιβλιοθήκες πόρων, οπτικοακουστικές παρουσιάσεις και βίντεο, δυνατότητες φόρουμ και wiki και ενσωματώνει βίντεο εγκαταστάσεις διασκέψεων που επιτρέπουν τη διοργάνωση συνεντεύξεων ενός ατόμου ή συνεντεύξεων ενός ή περισσότερων. [-]