Unicaf University (ZM)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Unicaf είναι ένα παναφρικανικό ανεξάρτητο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία της διεθνούς εκπαίδευσης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά προσόντα .

Το Πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονα πανεπιστήμια στη Ζάμπια, το Μαλάουι και τη Ζιμπάμπουε και είναι πολύ κοντά στο άνοιγμα πρόσθετων πανεπιστημιουπόλεων σε πολλές άλλες αφρικανικές χώρες. Εκτός από τις πανεπιστημιουπόλεις Unicaf, οι φοιτητές έχουν επίσης στη διάθεσή τους τις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κέντρων εκμάθησης της Unicaf σε ολόκληρη την Αφρική.

Το Πανεπιστήμιο Unicaf είναι ένα πανεπιστήμιο με άδεια στο Μαλάουι , τη Ζάμπια και τη Ζιμπάμπουε και έχει επίσης την έγκριση να προσλαμβάνει σπουδαστές στην Κένυα. Το Πανεπιστήμιο της Unicaf είναι μέλος του ακαδημαϊκού αντικτύπου των Ηνωμένων Εθνών (UNAI) και μέλος της Ένωσης περιφερειακών πανεπιστημίων της Νότιας Αφρικής (SARUA). Τα πανεπιστημιακά πανεπιστήμια της Unicaf στη Ζάμπια και στο Μαλάουι είναι επίσης διαπιστευμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητη Περαιτέρω και Ανώτατη Εκπαίδευση ως Ανεξάρτητη Ανώτατη Εκπαιδευτική Υπηρεσία.

Το Πανεπιστήμιο της Unicaf επιτελεί την αριστεία στη διδασκαλία , την επιτυχία και την ικανοποίηση των σπουδαστών σε ένα ευνοϊκό ακαδημαϊκό περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο στοχεύει να καταστεί ο κορυφαίος φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην υποσαχάρια Αφρική, αναγνωρισμένος για την εξαιρετική συμβολή του στη διδασκαλία, τη μάθηση και την έρευνα .

Το Πανεπιστήμιο Unicaf προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να κερδίσουν υψηλής ποιότητας προσόντα με χαμηλό κόστος μέσω αποκλειστικής διανομής μέσω διαδικτύου ή μέσω μελέτης πανεπιστημιουπόλεων συνδυάζοντας παραδοσιακή εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο και ενεργό συμμετοχή σε φοιτητικούς κοινωνικούς συλλόγους και δραστηριότητες με ψηφιακά εργαλεία μάθησης που ενισχύουν την εμπειρία τον σύγχρονο μαθητή.

Το Πανεπιστήμιο Unicaf στοχεύει στην κατάρτιση υπεύθυνων πολιτών που κατανοούν και στηρίζουν την αειφόρο ανάπτυξη. Το Πανεπιστήμιο στοχεύει να δώσει πίσω στις κοινότητες που εξυπηρετεί μέσω των νέων γνώσεων που παράγει η διδακτορική έρευνα μέσω των «πράσινων πρωτοβουλιών» της (ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού και αλουμινίου, τακτική φύτευση δέντρων), μέσω διαλέξεων διακεκριμένων ομιλητών με δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για αποφοίτους γυμνασίου και ενήλικες που εργάζονται, μέσω ελεύθερων εργαστηρίων βασικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, μέσω δωρεών σε νοσοκομεία και σχολεία και μέσω της υποστήριξης σημαντικών κοινωνικών αιτιών.

Το Πανεπιστήμιο Unicaf προσφέρει πλήρως online και στην πανεπιστημιούπολη μαθήματα Bachelor, Master και Doctoral σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, της ψυχολογίας, της διδασκαλίας, του δικαίου, της λογιστικής και των οικονομικών, της αγγλικής λογοτεχνίας, της πληροφορικής, εξειδικευμένα προγράμματα MBA για διάφορους κλάδους και κλάδους.

Συνεργασίες

Η Unicaf είναι σήμερα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Suffolk (Ηνωμένο Βασίλειο ), το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ John Moores (Ηνωμένο Βασίλειο ), το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας (Ηνωμένο Βασίλειο), το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, την επέκταση του Riverside στις ΗΠΑ και το πανεπιστήμιο UNICAF στην Αφρική . Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι φοιτητές λαμβάνουν από το αντίστοιχο φορέα ανάθεσης το πτυχίο τους, το οποίο είναι πανομοιότυπο με το πτυχίο που προσφέρεται στους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την τελετή αποφοίτησης στην πανεπιστημιούπολη (υπό την επιφύλαξη τυχόν περιορισμών θεωρήσεων που ενδέχεται να ισχύουν).

Τοποθεσίες

Λάρνακα

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Λάρνακα, Λάρνακα, Κυπριακή Δημοκρατία

Νέα Υόρκη

Address
1745 Broadway
10019 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Αθήνα

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Αθήνα, Κεντρική Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία

Βουκουρέστι

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Βουκουρέστι, Βουκουρέστι, Ρουμανία

Λονδίνο

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Κάιρο

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Κάιρο, Κυβερνείο του Καΐρου, Αίγυπτος

Άκκρα

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Άκκρα, Περιοχή της Μεγάλης Άκκρα, Γκάνα

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Κεντρική περιοχή, Μαλάουι

Πορτ Λούις

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Πορτ Λούις, Πορτ Λούις, Μαυρίκιος

Ναϊρόμπι

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Ναϊρόμπι, Νομός Ναϊρόμπι, Κένυα

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Νιγηρία

Μογκαντίσου

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Μογκαντίσου, Banaadir, Σομαλία

Λουσάκα

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Λουσάκα, Επαρχία Λουζάκα, Ζάμπια

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Ιορδανία

Κύπρος Online

Address
Κύπρος Online, Κυπριακή Δημοκρατία

Ask a Question

Άλλη