Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το International Telematic University UNINETTUNO , είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο διδασκαλίας της Ιταλίας που αξιολογήθηκε με επιτυχία από την ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), την ιταλική υπουργική υπηρεσία για την ποιότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με το διάταγμα του Υπουργείου Παιδείας, Πανεπιστημίου και Έρευνας της 15ης Απριλίου 2005, το UNINETTUNIO παρέχει ακαδημαϊκούς τίτλους με νομική αξία παντού στον κόσμο για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές πανεπιστημιακές σπουδές. Το UNINETTUNO ακολουθεί τις συστάσεις της Διαδικασίας της Μπολόνια και παραδίδει πιστώσεις πανεπιστημίων στο πλαίσιο του τυποποιημένου Συστήματος Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS).

Το UNINETTUNO είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παγκοσμίως και πρόσφατα κέρδισε πολλά διεθνή βραβεία για την αριστεία της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων Απομακρυσμένης Εκπαίδευσης (EADTU). Το βραβείο IELA για την καλύτερη πύλη ηλεκτρονικής μάθησης παραδόθηκε στο UNINETTUNO με βάση την έρευνα, τις γνώσεις του και την ανάπτυξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EADTU - Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων Απομακρυσμένης Εκπαίδευσης, Εκπρόσωπος του ICDE - Διεθνές Συμβούλιο για τη διδασκαλία εξ αποστάσεως για τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο, Αναγνωρισμένη από την UNESCO μεταξύ των πανεπιστημίων που ενεργούν για την επίτευξη των Στόχων της SDG 2030 από τα Ηνωμένα Έθνη (https: //goo.gl/jmiif7) και είναι μέλος της Ένωσης IAU - Διεθνούς Ένωσης Πανεπιστημίων της UNESCO.

Το UNINETTUNO διαθέτει 6 τμήματα, 25 μαθήματα και πάνω από 163 κέντρα εξετάσεων ανά τον κόσμο. Σήμερα η UNINETTUNO διαθέτει περισσότερους από 16.000 φοιτητές από 160 Χώρες, είναι ο ιδιοκτήτης ενός δορυφορικού πολυγλωσσικού τηλεοπτικού καναλιού δωρεάν στον αέρα και μιας πλατφόρμας για μάθηση και διδασκαλία από απόσταση διαθέσιμη σε 5 γλώσσες (αραβικά, ιταλικά, αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά).

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το πρόβλημα που συνδέεται με την κακή ποιότητα της διδασκαλίας σε ορισμένα εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, χάρη σε μια ισχυρή εταιρική σχέση με παραδοσιακά πανεπιστήμια, οι καθηγητές στο UNINETTUNO επιλέγονται μεταξύ των καλύτερων καθηγητών παραδοσιακών πανεπιστημιακών εταίρων.

Το UNINETTUNO παρέχει υψηλά πρότυπα διδασκαλίας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον χάρη σε ένα μοναδικό μοντέλο μάθησης και διδασκαλίας εξ αποστάσεως μέσω νέων τεχνολογιών και μια μοναδική πλατφόρμα που ενθαρρύνει και διατηρεί την επιτυχία παράλληλα με την προσωπική ανάπτυξη. Στο UNINETTUNO οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα και να αποκτήσουν έγκυρους τίτλους σπουδών και πανεπιστημιακές μονάδες παντού, χωρίς περιορισμό του χρόνου και του χώρου, ένα Πανεπιστήμιο χωρίς σύνορα (https://goo.gl/gie8e1).

Πώς να μελετήσετε

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Διαδίκτυο πραγματοποιούνται σε μια μακροεντολή που βασίζεται στον ιστό, η οποία ονομάζεται Διδακτικό Κυβερνοχώρο. Στο Didactic Cyberspace, η διαδικασία κατάρτισης και εκμάθησης πραγματοποιείται και οι προσβάσεις διαφοροποιούνται μέσω εξατομικευμένης σύνδεσης και κωδικού πρόσβασης, με βάση το ρόλο των παικτών στην εκπαιδευτική πορεία: καθηγητές, δασκάλους και μαθητές. Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες on-demand στο διαδίκτυο διατίθενται 24 ώρες την ημέρα μαζί με τις εικονικές αίθουσες διδασκαλίας και τις καταγεγραμμένες εικονικές αίθουσες διδασκαλίας (https://goo.gl/jY26qD).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα
  • ιταλικός
  • αραβικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

International Telematic University UNINETTUNO

Το μάθημα του πτυχίου Bachelor στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ανάλυσης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης συστημάτων σ ... [+]

Το μάθημα του πτυχίου Bachelor στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ανάλυσης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης συστημάτων στους τομείς της επιστήμης των υπολογιστών, της αυτοματοποίησης και της διαχείρισης μηχανικών.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή ενός ευρέος φάσματος μεθοδολογικών και τεχνικών δεξιοτήτων στον τομέα της πληροφορικής με σκοπό τη δημιουργία επαγγελματιών με υψηλό βαθμό ευελιξίας και προσαρμογής στις απαιτήσεις της αγοράς. Παρέχει επίσης μια σταθερή προετοιμασία στα μαθηματικά και τη φυσική, παρέχοντας έτσι τα εργαλεία και τις επιστημονικές μεθοδολογίες που απαιτούνται για την προσέγγιση των προβλημάτων μηχανικής με αυστηρό τρόπο.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Telematic University UNINETTUNO

Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να προσαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών και ... [+]

Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να προσαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών και συνεχώς μεταβαλλόμενων επιχειρηματικών περιβαλλόντων στη διεθνή σκηνή.

Το Bachelor in Economics and Business Management χωρίζεται σε δύο κύριες διαδρομές:

Business Management: μια διεθνής πορεία διαχείρισης στην αγγλική γλώσσα.Οικονομική διαχείριση: μια διεθνής πορεία που στοχεύει στη διαχείριση των επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά θέματα στην αγγλική γλώσσα.... [-]
Ιταλία Ρώμη
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά