ILERNA Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ILERNA Online Ιταλία

Επίσημα διαδικτυακά εκπαιδευτικά προσόντα στην Ισπανία. Αναγνωρίσιμα επαγγέλματα υγείας στην Ιταλία.

Σπουδάστε στο νούμερο 1 διαδικτυακό κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης στην Ισπανία και αποκτήστε τα προσόντα για να ασκήσετε το επάγγελμα της υγειονομικής περίθαλψης στην ισπανική επικράτεια. Μόλις αποκτήσετε τα προσόντα σας, μπορείτε να ζητήσετε την αναγνώριση των επαγγελματικών σας προσόντων στην Ιταλία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, στα ιταλικά, απομακρυσμένα και χωρίς καμία ανάγκη να μεταβείτε στην έδρα της Ισπανίας. Ελεύθερη πρόσβαση!

  • Επίσημα ισπανικά προσόντα online. Αναγνωρίσιμα επαγγέλματα υγείας στην Ιταλία.
  • Μελέτη εξ αποστάσεως με διδακτικό υλικό γραμμένο στα ιταλικά.
  • Μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις στην Ιταλία. Χωρίς να χρειαστεί να πάω στην Ισπανία.

Πλήρως στα ιταλικά

Δεν θα χρειαστεί να πάτε στην Ισπανία ή να μάθετε Ισπανικά, θα σπουδάσετε στο διαδίκτυο, με το διδακτικό υλικό γραμμένο στα Ιταλικά και τα λίγα προεδρικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Μιλάνο.

Φυσικά, θα λάβετε μέρος στις εξετάσεις στο ιταλικό γραφείο και στα ιταλικά. Με τη συγκατάθεσή σας θα αντιμετωπίσουμε προσωπικά το αίτημα αναγνώρισης αυτού του επαγγελματικού προσόντος στην Ιταλία. Το μόνο που χρειάζεται να ρωτήσετε! Για περαιτέρω διευκρινίσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

work flow

Σπουδές στο Διαδίκτυο στο ILERNA

Αρθρωτή επιγραφή

Με τον όρο modular, εννοούμε ένα εκπαιδευτικό μάθημα που γίνεται σε ενότητες. Για κάθε εξάμηνο το ILERNA Online παρέχει όλες τις επαγγελματικές ενότητες που προβλέπονται σε έναν συγκεκριμένο κύκλο εκπαίδευσης, είστε αυτός που επιλέγετε αυτό που θέλετε να σπουδάσετε κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χωρίς όρια και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρούνται. Με άλλα λόγια, με σκοπό τη διευκόλυνση της μάθησης, η επιλογή των μαθημάτων εξαρτάται μόνο από τον μαθητή, με βάση τις προσδοκίες του, τους ρυθμούς σπουδών του και πάνω απ 'όλα με βάση τις ανάγκες του. Το σημαντικό είναι ότι όλες οι ενότητες για τις οποίες πρέπει να γίνουν εξετάσεις στο τέλος του εξαμήνου αγοράζονται πριν από το ίδιο το εξάμηνο.

Στο τέλος κάθε εξαμήνου είναι στην πραγματικότητα δυνατή η διεξαγωγή εξετάσεων σχετικά με τις επιλεγμένες ενότητες. Μόλις περάσει η εξέταση για κάθε ενότητα, το τελικό σήμα θα διατηρηθεί για πάντα. Ο τίτλος του υγιεινού οδοντίατρου αποκτάται μετά την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων που σχετίζονται με το μάθημα.

Εικονική πανεπιστημιούπολη

Η εικονική πανεπιστημιούπολη ILERNA Online λειτουργεί ως κοινωνικό δίκτυο, όπου ως φοιτητής θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το προφίλ σας, να διαχειριστείτε τον πίνακα ανακοινώσεων και να αλληλεπιδράσετε με καθηγητές και συναδέλφους φοιτητές. Επιπλέον, μέσω της πανεπιστημιούπολης θα έχετε πρόσβαση στο διδακτικό υλικό και στις διάφορες ασκήσεις.

Λάβετε μέρος σε ομάδες, φόρουμ και συζητήσεις ... και μην χάσετε τα εκπαιδευτικά βίντεο! Μελετήστε με το ILERNA Online πότε και πού θέλετε!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Το κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης αναφοράς στην Ισπανία

ILERNA Online γεννήθηκε από το κέντρο προεδρικής εκπαίδευσης της ILERNA, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διδασκαλίας, λειτουργώντας με ικανότητες και επαγγελματισμό στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Είναι ένα επίσημο και κορυφαίο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης στην Ισπανία.

Nº1 στην Ισπανία!

ILERNA Online είναι σήμερα το κορυφαίο επίσημο διαδικτυακό εκπαιδευτικό κέντρο στην Ισπανία. Τα μαθήματά του είναι από τα πιο ζητούμενα, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 3.500 μαθητές κάθε χρόνο και υπερηφανεύεται για την ευρύτερη προσφορά κατάρτισης με πάνω από 13 μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με το ILERNA Online , οι μαθητές ILERNA Online επίσημα προσόντα, το οποίο τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν την επαγγελματική τους πρακτική στην Ισπανία. Με άλλα λόγια, ο μαθητής θα μπορεί να εργάζεται ως οδοντίατρος στην Ισπανία. Τα επαγγελματικά προσόντα που αποκτήθηκαν είναι πλήρως αναγνωρίσιμα στην Ιταλία, επομένως οι μαθητές μας θα έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το ελεύθερο επάγγελμα των οδοντιάτρων υγιεινής σαν να είχαν τριετές πτυχίο.

Για να διευκολύνουμε αυτήν την εκπαίδευση, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο κέντρο, το ILERNA Online Italia, με έδρα το Μιλάνο. Μελετήστε εξ αποστάσεως και αποκτήστε τα επίσημα ισπανικά προσόντα που σας επιτρέπουν να εργαστείτε στην Ιταλία, μετά την αναγνώριση των επαγγελματικών σας προσόντων. Ελεύθερη πρόσβαση!

Πλήρως στα ιταλικά

Δεν θα χρειαστεί να πάτε στην Ισπανία ή να μάθετε Ισπανικά, θα σπουδάσετε στο διαδίκτυο, με το διδακτικό υλικό γραμμένο στα Ιταλικά και τα λίγα προεδρικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Μιλάνο.

Φυσικά, θα λάβετε μέρος στις εξετάσεις στο ιταλικό γραφείο και στα ιταλικά. Με τη συγκατάθεσή σας θα αντιμετωπίσουμε προσωπικά το αίτημα αναγνώρισης αυτού του επαγγελματικού προσόντος στην Ιταλία. Το μόνο που χρειάζεται να ρωτήσετε! Για περαιτέρω διευκρινίσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Επίσημα εκπαιδευτικά προσόντα

ILERNA Online είναι ένα επίσημο κέντρο, αναγνωρισμένο και εξουσιοδοτημένο από το ισπανικό Υπουργείο Παιδείας. Όλα τα ILERNA Online μαθήματα ILERNA Online είναι 100% επίσημα και ισχύουν για την εκτέλεση επαγγελματικών λειτουργιών.

Τώρα στην Ιταλία!

ILERNA Online κάνει τελικά το ντεμπούτο της στην Ιταλία, με έδρα το Μιλάνο, με σκοπό να παρέχει στους Ιταλούς πολίτες επαρκή βοήθεια για την εκπαιδευτική τους προσφορά. Η προσοχή που δίνεται στους μαθητές θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στα ιταλικά, καθώς και το διδακτικό υλικό, οι ασκήσεις, οι εξετάσεις και τα προεδρικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου στα ιταλικά.

Μόλις αποκτήσει τον τίτλο που πληροί τις προϋποθέσεις, σε όσους ενδιαφέρονται, το ILERNA Online θα παράσχει τη βοήθειά του στην εκτέλεση όλων των νομικών και γραφειοκρατικών πρακτικών σχετικά με την αναγνώριση των τίτλων σπουδών ξένων σπουδών, βάσει των διατάξεων της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2005/36 / ΕΚ .

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Address
Viale Sondrio,3
20124 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη