Zigurat Global Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το Zigurat είναι μοναδικό και διακρίνεται ως μια αποδιοργανωμένη σχολή επιχειρήσεων

 • Ποιοι είμαστε?

Το Zigurat είναι ένα Παγκόσμιο Σχολείο Επιχειρήσεων επικεντρωμένο στην Καινοτομία και την Τεχνολογία. Προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα, όπως μάστερ, εταιρική εκπαίδευση και εκδηλώσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Τα προγράμματα της Zigurat είναι δυναμικά και βασίζονται στην εμπειρία και το μερίδιο της γνώσης ενός διοικητικού συμβουλίου, που είναι ηγέτες της ψηφιακής βιομηχανίας. Προωθούμενη από μια πολυπολιτισμική και ταλαντούχα ομάδα, η οποία επιδιώκει να αλλάξει τον εκπαιδευτικό τομέα, συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας, μέσω της ενοχλητικής κατάρτισης και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

 • Από πού προέρχουμε;

Zigurat Global Institute of Technology είναι ένα καλά εδραιωμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, με 16 χρόνια επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα κατασκευών, αρχιτεκτονικής και μηχανικής. Η Business School ιδρύθηκε από την εμπειρία και τη φιλοδοξία της Zigurat να παρέχει εκπαίδευση για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ψηφιακή μεταμόρφωση, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε μια ευρύτερη σειρά master και προγραμμάτων, εστιάζοντας σε άλλους κλάδους και επίπεδα ενός οργανισμού.

Οραμα

Να είναι μια παγκόσμια αναφορά για συνεχή επιχειρηματική καινοτομία, που διακρίνεται ως μια μοναδική και αναστατωμένη Business School της εκπαιδευτικής αριστείας.

Αξίες

Πιστεύουμε στην ποιοτική εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των τεχνολογικών και καινοτόμων περιβαλλόντων. Τα προγράμματα μας σχεδιάζονται έτσι ώστε οι μελλοντικοί ηγέτες να μπορούν να οδηγήσουν τις απαραίτητες αλλαγές για μια καλύτερη κοινωνία.

 • Παγκόσμια

Από την ποικιλία των συμμετεχόντων μας στους διδάσκοντες και το περιεχόμενο του προγράμματος, η Zigurat έχει μια παγκόσμια προσέγγιση από κάθε άποψη. Λόγω του ευρέος φάσματος τομέων και των δυνατοτήτων δημιουργίας του σωστού προγράμματος για τους συμμετέχοντες μας, επαγγελματίες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στα προγράμματά μας.

 • Καινοτομία

Ο κύριος στόχος μας είναι να είμαστε στην πρωτοπορία των καινοτόμων μεθοδολογιών και των βιομηχανικών εφαρμογών. Τα μέλη του Board faculty είναι επαγγελματίες με εμπειρία και έχουν επιτύχει μεγάλη επιτυχία. Το περιεχόμενο και οι γνώσεις που μοιράζονται είναι σχετικές και τρέχουσες. Λόγω της εκτεταμένης έρευνας αγοράς και της συνεχούς ανάπτυξης των καθημερινών επαγγελματικών πρακτικών, είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό είναι δυνατό

 • Κοινότητα δικτύου

Εκτιμούμε τι μπορεί να οικοδομηθεί ως κοινότητα και δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου όλοι οι συμμετέχοντες, οι καθηγητές και οι απόφοιτοι μπορούν να πετύχουν σε πλήρεις δυνατότητες είναι αυτό που στοχεύουμε. Υποστήριξη και συμβουλές παρέχονται από όλα τα μέρη, με τη μορφή ενός δικτύου που επιτρέπει τη διεξαγωγή συνεργειών. Ο πολιτισμός μας διακρίνεται από τη συνεργασία ατόμων με διαφορετικά προφίλ, επίπεδα σε έναν οργανισμό, με κοινό στόχο τη διοργάνωση ενός νέου ψηφιακού μέλλοντος.

 • Δέσμευση

Η ομάδα της Zigurat αποτελείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, επιρροές και ηγέτες με εμπειρία που μοιράζονται τη γνώση με τους συμμετέχοντες μέσω μιας εμβληματικής μεθοδολογίας με γνώμονα τα αποτελέσματα, ώστε να μπορούν να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες της βιομηχανίας. Η σχολή επιχειρήσεων συνεργάζεται με τους μαθητές παρέχοντας πόρους για επαγγελματική ανάπτυξη ενισχυμένη με εκπαιδευτική αριστεία.

 • Δυναμική εκπαίδευση

Οι Δάσκαλοι του Zigurat έχουν υψηλά επίπεδα αλληλεπίδρασης που εξασφαλίζουν μια παγκόσμια και γνήσια εμπειρία και συμβάλλουν σαφώς στον ενεργό και κίνητρο του συμμετέχοντα. Ορισμένες από τις διαφορικές αξίες αυτών των πλοιάρχων είναι η πραγματική εκτέλεση έργων, ρόλων, κοινοτήτων, φόρουμ, πολυμέσων και διαδραστικών πόρων, καθώς και εξατομικευμένη καθοδήγηση και παρακολούθηση.

Φροντίζοντας τον πλανήτη μας

Δεσμευόμαστε με την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα κάθε δραστηριότητας και θεωρούμε απαραίτητη την εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Zigurat ενθαρρύνει βιώσιμα έργα και συνεργάζεται με επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην αλλαγή των αποτελεσμάτων του τι μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν. Η WATTIA είναι μια επιχείρηση με την οποία υποστηρίζουμε και συνεργαζόμαστε. Τα έργα στα οποία εμπλέκονται είναι βιώσιμου χαρακτήρα, όπως η παροχή αυτοδύναμης ενέργειας και ευθυγραμμίζεται με τις ανησυχίες μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μεθοδολογία

Η Zigurat έχει σχεδιάσει μια μοναδική μεθοδολογία για να σας ενημερώνει με τα τελευταία εργαλεία και καινοτομίες.

Η δέσμευσή μας δεν είναι μόνο να μοιραστούμε την ευρεία επαγγελματική εμπειρία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε και υπερβαίνουμε την εξαιρετική παιδαγωγική αριστεία, προκειμένου να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας μια πλήρη προοπτική των παγκόσμιων αγορών και των δυνατοτήτων καινοτομίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Βιομηχανίας των ηγετών σε διάφορους τομείς, ενημερώνοντας συνεχώς το περιεχόμενο που παρέχουμε, είναι αυτό που καθιστά τη διδακτική μας μεθοδολογία μοναδική. Ένα τελικό μεμονωμένο έργο, με την καθοδήγηση βασικών αριθμών στο πλαίσιο της καινοτομίας και της τεχνολογίας, θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε και να εφαρμόσετε νέες λύσεις στην υπάρχουσα επιχείρησή σας ή να αναπτύξετε νέα έργα. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα συνεργατικό περιβάλλον, ανταλλάσσοντας ιδέες και δημιουργώντας συνέργειες με άλλους συμμετέχοντες και καθηγητές.

LMS καμβά

Η παγκόσμια πλατφόρμα nº1 παγκοσμίως, αυτή που διευκολύνει τη μάθηση.

 • Virtual Campus

Σύγχρονα εργαλεία και πόροι που ενδυναμώνουν και απλοποιούν την εμπειρία μάθησης

 • Τεχνολογία

Ανοικτό, εύκολο στη χρήση, σύστημα διαχείρισης εκμάθησης cloud-native και υπηρεσία web Amazon φιλοξενείται

 • Πάντα ανοιχτό

Εξασφαλίστε ότι δεν υπάρχουν άλλα LMS και χαμηλού κινδύνου επειδή το εγγενές σύννεφο δεν σημαίνει εκδόσεις, αναβαθμίσεις, λήψεις και μεταναστεύσεις

Campus πλατφόρμα LMS διάταξη πλατφόρμας

Κοινωνική δέσμευση

Η Zigurat δεσμεύεται να παρέχει επιχορηγήσεις με βάση την επαγγελματική πείρα, τις οικονομικές ανάγκες και τη διεθνή πρόσβαση στην εκπαίδευση. Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που απορρέουν από την ικανότητα εγγραφής σε προγράμματα μάστερ, προσφέρουμε επιχορηγήσεις σε συμμετέχοντες που ταιριάζουν στα ακόλουθα προφίλ:

 • Δωρεά Επιχειρηματικότητας

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που μπορούν να επιδείξουν θετική κίνηση προς την κατεύθυνση της επιχειρηματικότητας, των νέων επιχειρηματικών σχεδίων ή των ειδικοτήτων θα λάβουν οικονομική ενίσχυση ως επιχορήγηση. Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από μια διεθνή επιτροπή, η οποία θα καθορίζει το αποτέλεσμα της έγκρισης.

 • Επιχορήγηση για αναπτυσσόμενες χώρες

Η Zigurat έχει την κοινωνική ευθύνη να παρέχει ισότιμη πρόσβαση στην παγκόσμια εκπαίδευση, διασφαλίζοντας παράλληλα τη διεθνή διαφοροποίηση. Προσφέρουμε επιχορηγήσεις σε επαγγελματίες από αναπτυσσόμενες χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικούς περιορισμούς και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε περαιτέρω εκπαίδευση. Η κατανομή των επιχορηγήσεων, ανάλογα με τις χώρες, τις εκδόσεις των προγραμμάτων και το σωστό προφίλ, μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποιος θα επιλεγεί.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη