VIU - Universidad Internacional de Valencia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο πανεπιστημιακός τομέας αντιμετωπίζει μία από τις πιο συναρπαστικές προκλήσεις στην ιστορία του, από τη δημιουργία του Πανεπιστημίου της Μπολόνια πριν από σχεδόν χίλια χρόνια. Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα δεν μπορούν να αγνοήσουν τη μετατόπιση των παραδειγμάτων που έχει επιφέρει το Διαδίκτυο στα εκπαιδευτικά συστήματα.

Γοητευμένος από τον αριθμό των δυνατοτήτων που προσφέρονται, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια μοναδική ευκαιρία, που συνδέεται στενά με ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε πανεπιστημίου, τον οικουμενικό χαρακτήρα του.

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο απλό να εξαπλωθεί και να μοιραστεί η γνώση ή να αντιπαραβληθεί η επιστημονική πρόοδος. Τα εργαλεία για online επικοινωνία πολλαπλασιάζονται και, ξαφνικά, η τάξη γίνεται ένας ανοιχτός αλλά προσωπικός χώρος και η πανεπιστημιούπολη είναι ένας εικονικός τόπος συνάντησης για σπουδαστές από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς που μοιράζονται την παγκόσμια γλώσσα της τεχνολογίας. της επικοινωνίας.

Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VΙU) είμαστε εμμονή με την εξερεύνηση των νέων εδαφών που ανοίγει η ψηφιακή ανάπτυξη για εμάς. Ποτέ άλλοτε, ένα πανεπιστήμιο δεν ήταν τόσο κοινωνικό. Όπου οι γεωγραφικές αποστάσεις, επαγγελματικές ή οικονομικές ανάγκες ασκούν το πανεπιστημιακό ενδιαφέρον ενός φοιτητή, το Διαδίκτυο έχει ανοίξει μια πόρτα για την ποιοτική μάθηση.


Πώς να χάσετε αυτή την ευκαιρία! Εάν ο ρόλος του πανεπιστημίου είναι θεμελιώδης για την εξασφάλιση πιο ελεύθερων και πιο ανεπτυγμένων κοινωνιών, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) δεσμεύεται να αναπτύξει το ρόλο του ως διεθνή αναφορά στον ισπανόφωνο κόσμο. Πώς; Από αυτό που έχουμε ονομάσει τους 7 πυλώνες Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU):

Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ήδη καταστήσει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια κορυφαίο θεσμό στην παιδαγωγική καινοτομία παρά τη νεολαία του, με την ικανότητα να σκέφτεται και να ενεργεί δημιουργικά αλλά να μοιράζεται με τους πιο κλασσικούς θεσμούς το σεβασμό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τον πανεπιστημιακό χαρακτήρα περισσότερο παραδοσιακό

Υπό την έννοια αυτή, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) προσφέρει έναν κατάλογο πτυχίων πανεπιστημίου και πτυχίων μεταπτυχιακού τίτλου που πλαισιώνεται σε επτά τομείς της γνώσης: Εκπαίδευση, Επιστήμη και Τεχνολογία, Επιστήμες της Υγείας, Επιχειρήσεις, Τέχνη και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Νομική και Επικοινωνία, όπου οι τίτλοι συνυπάρχουν παραδοσιακή με την πιο καινοτόμα εκπαίδευση, διαμορφωμένη έτσι ώστε να προσφέρει στους μαθητές μας πολλαπλές ευκαιρίες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και να αυξήσουν την απασχολησιμότητά τους

Σχεδόν 7.000 μαθητές από 58 διαφορετικές εθνικότητες επιλέγουν την αποκλειστική ψηφιακή μας μεθοδολογία, μια εκπαιδευτική φιλοσοφία που αποσκοπεί στην γρήγορη προσαρμογή στις αλλαγές στην αγορά εργασίας, τη βελτιστοποίηση των φοιτητικών πόρων και τη δημιουργία συνεργιών με το δίκτυο συνεργατών μας σε επιχειρησιακό και κοινωνικό επίπεδο. .

Το μοναστήρι είναι ο βασικός άξονας για να σχεδιάσουμε την πανεπιστημιακή μας εμπειρία. Είναι μια ομάδα, αποτελούμενη από ενεργούς επαγγελματίες και διάσημους ακαδημαϊκούς, δεσμευμένους στη μεθοδολογία μας και έχοντας πλήρη επίγνωση της ανάγκης να βοηθήσουμε τους μαθητές να εκτιμήσουν το χρόνο και τους πόρους τους.

Καλώς ήλθατε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU), ένα πανεπιστήμιο που είναι σήμερα απαραίτητο για το αύριο.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια σε απευθείας σύνδεση στον ισπανόφωνο κόσμο, αναγνωρισμένο από το ισπανικό Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το σύστημα εσωτερικής διασφάλισης της ποιότητας καθιερώνεται σύμφωνα με τις αρχές που ορίζονται στο πρόγραμμα AUDIT του Εθνικού Οργανισμού για την Αξιολόγηση της Ποιότητας και Διαπίστευσης (ANECA), οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τα κριτήρια και τις κατευθυντήριες γραμμές του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του ισπανόφωνου κόσμου. Με περισσότερους από 6.900 φοιτητές 58 εθνικοτήτων, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) προσφέρει συνεχώς εξελίξεις σε πτυχίο, μεταπτυχιακό δίπλωμα και πτυχίο, με στόχο την προσαρμογή στα νέα επαγγελματικά προφίλ και τις ανάγκες της αγοράς. Η σχολή αποτελείται από περισσότερους από 800 καθηγητές οι οποίοι, ως επί το πλείστον, συνδυάζουν το ακαδημαϊκό τους έργο με την επαγγελματική δραστηριότητα, γεγονός που τους επιτρέπει να έχουν ενημερωμένες γνώσεις. Το πανεπιστήμιο προσφέρει εξατομικευμένη παρακολούθηση μέσω ενός προσωπικού διδάσκοντος, με δική του μεθοδολογία που εστιάζεται στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του φοιτητή, με live online μαθήματα και τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ δασκάλων και μαθητών. Επιπλέον, όλες οι τάξεις καταγράφονται στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας για μελλοντική προβολή.


Ετοιμάζουμε τους σημερινούς σπουδαστές για τον κόσμο του αύριο

Είμαστε ένα νέο πανεπιστήμιο που μοιράζεται το σεβασμό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση με τα πιο κλασικά πανεπιστήμια. Μια κοινότητα εμπειρογνωμόνων σήμερα, σπουδαστών και εκπαιδευτικών, οι οποίοι πιστεύουν ότι το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα πρέπει να εξελιχθεί.

Το πρόγραμμα σπουδών, οι χώροι, τα εργαλεία, οι ρόλοι και οι υποδομές προσφέρουν μια ευκαιρία για την αξία και τη δημιουργικότητα να σχεδιάσουν τη νέα πανεπιστημιακή εμπειρία.

Η προσφορά διδασκαλίας μας αποτελείται από πτυχία, πτυχία πλοίαρχος και πτυχία πλοίαρχου που επεκτείνουμε κάθε χρόνο με στόχο να προσφέρουμε πάντα στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση βασισμένη στις εκπαιδευτικές ανάγκες της αγοράς.


Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια ανήκει στο Grupo Planeta, την πρώτη ισπανική εκδοτική και επικοινωνιακή ομάδα οικογενειακού κεφαλαίου. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στην υπηρεσία του πολιτισμού, της κατάρτισης, της ενημέρωσης και της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας.

Από την ίδρυση του Editorial Planeta στη Βαρκελώνη, το 1949, ο Όμιλος συνδυάζει μια σταθερή επιχειρηματική παράδοση με μεγάλη ικανότητα καινοτομίας και σαφώς πολυεθνικό όραμα. Η Ομάδα Πλανήτη επεκτείνει το διεθνή της προσανατολισμό από μια ισχυρή ριζοβολία στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Η παρουσία σε περισσότερες από 25 ισπανικές, πορτογαλικές και γαλλόφωνες χώρες την προβάλλει προς ένα πολιτιστικό σύμπαν που μοιράζεται σχεδόν 800 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, το τμήμα κατάρτισης Planeta Formación και Πανεπιστήμια προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένης κατάρτισης, από πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μέχρι επαγγελματική κατάρτιση. Η προσφορά κατάρτισης είναι πολύ προσανατολισμένη στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και έχει μια ευέλικτη μεθοδολογία που υποστηρίζεται από τις νέες τεχνολογίες.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) δημιουργήθηκε το 2008 από την Generalitat Valenciana ως ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό, δίνοντας τους πρώτους επίσημους τίτλους για πρώτη φορά στο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου μαθήματος η εγγραφή ανήλθε σε 1.018 φοιτητές. Το 2013, η Grupo Planeta ανέλαβε τη διοίκησή της, αποκτώντας το 70% της, με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς δυναμικότητας επέκτασης και την ολοκλήρωση της δέσμευσης του Ομίλου για πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια έχει αναπτυχθεί διαμόρφωση και ενίσχυσε τη διεθνή ανάπτυξή του. Σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) έχει πάνω από 7.000 μαθητές από 58 χώρες, κυρίως στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική. Το πανεπιστήμιο είναι σήμερα ένα από τα πανεπιστήμια της διεθνούς αναφοράς στην ισπανική γλώσσα που διδάσκει τα πτυχία μέσω της online μεθοδολογίας διδασκαλίας . Τα 56 προγράμματα που προσφέρονται σήμερα καλύπτουν επτά τομείς γνώσης (Επιστήμες της Υγείας, Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία, Νομικά, Επιχειρήσεις, Εκπαίδευση και Επικοινωνία) που εξελίσσονται συνεχώς για να προσαρμοστούν στις ανάγκες των φοιτητών και της αγοράς εργασίας Αυτή η ευελιξία και η ικανότητα προσαρμογής αναγνωρίζονται σήμερα ως παράδειγμα βελτίωσης των συνεργειών μεταξύ πανεπιστημίων, επιχειρήσεων και δημόσιων ιδρυμάτων υπέρ της κοινωνικής προόδου.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Είμαστε μια ανοιχτή και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα, με μια στρατηγική θεώρηση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην εκπαίδευση των μαθητών μας ενόψει των ψηφιακών προκλήσεων και των μελλοντικών αναγκών εργασίας.

 • αποστολή

Η αποστολή μας είναι να σχεδιάσουμε μια νέα πανεπιστημιακή εμπειρία: μία εκτεταμένη αλυσίδα ποιότητας, από μέσα προς τα έξω, Universidad Internacional de Valencia (VIU) -

Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VΙU) εργαζόμαστε με εκπαιδευτική ποιότητα από τον πυρήνα: δάσκαλοι, μεθοδολογία και μορφές, μέχρι να φθάσουμε στους φοιτητές που θα είναι οι παράγοντες αλλαγής, ικανός να βελτιώσει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες, τον κόσμο

 • θέα

Το όραμά μας είναι να θεωρείται ένα ποιοτικό πανεπιστήμιο σε διεθνές επίπεδο. Εστιάζουμε στην αύξηση της ποιότητας, στην επίτευξη μιας σημαντικής θέσης ως επιλογή για τους εθνικούς και διεθνείς φοιτητές.

Οι αξίες μας είναι:

 • ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Ο σχεδιασμός των συστημάτων εσωτερικής εγγύησης είναι το κλειδί για την ασφάλεια των μαθητών μας
 • RIGOR Αυτόματη αξιολόγηση εσωτερικά, ώστε το εκπαιδευτικό μας έργο να βρίσκεται πάντα στο καλύτερο επίπεδο.
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Το να αμφισβητούμε το σχέδιό μας και να κοιτάμε πάντα στο μέλλον είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουμε, να συνεισφέρουμε νέες ιδέες και να εγγυηθούμε την καινοτομία.
 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εμείς προσαρμόζουμε γρήγορα τις αλλαγές. Οι μαθητές μας χρειάζονται γρήγορες απαντήσεις στις εκπαιδευτικές ανάγκες τους.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Πιστεύουμε ότι ο οργανωτικός και επιχειρηματικός ιστός πρέπει να λειτουργεί παράλληλα με το Πανεπιστήμιο. Οι μαθητές μας είναι εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας.


ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΙΛΟΡΟΙ

 • Ποιότητα

Η ποιότητά μας δεν είναι στο τι αλλά στο πώς. Στη βελτιστοποίηση των πόρων και την αποτελεσματικότητα της χρήσης τους. Είμαστε ένα πανεπιστήμιο που θέλει να μεγαλώνει, σε φοιτητές, σε εκπαιδευτικούς, σε υποδομές, σε αγορές. Αλλά με την ποιότητα. Πάντα

 • καινοτομία

Η καινοτομία μας είναι σε ιδέες. Στη βελτιστοποίηση για την παροχή μεγαλύτερου οφέλους. Ως νεαρό πανεπιστήμιο, ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και παρακινούν τη συζήτηση, ώστε το μαθησιακό μοντέλο να αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Το Universidad Internacional de Valencia (VIU) δεν είναι πανεπιστήμιο όπου μαθαίνετε μόνο ένα επάγγελμα, οι μαθητές σας μαθαίνουν να σκέφτονται έξω από τα παραδοσιακά πλαίσια.

 • Διεθνής

Σήμερα, η διεθνής είναι όλα. Είμαστε όλοι Τα πολιτιστικά και γεωγραφικά εμπόδια είναι θολά. Σε αυτό το πλαίσιο, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια (VIU) προβάλλει το δικό του και σύγχρονο όραμα του «διεθνούς πανεπιστημίου», πέρα ​​από μια ιδιωματική έννοια. Μια ιδέα που επικεντρώνεται σε μια ανοιχτή, συνεργατική και παγκόσμια κοινότητα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά

Όψη Online MBA » Όψη Online Masters » Όψη Health Master » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Ο επιχειρηματικός τομέας απαιτεί στελέχη και επαγγελματίες ικανούς να οδηγούν έργα που κάνουν τα προϊόντα τους να διαφοροποιούν στοιχεία ικανά να προσεγγίσουν αποτελεσματικά το κοινό. Ο στόχος του Master είναι η ενοποίηση των γνώσεων που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Διαμορφώνεται μέσω ενός συστήματος τεσσάρων ενοτήτων που καλύπτουν τις γνώσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων σε ένα εξαιρετικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον και εστιάζουν σαφώς στην καινοτομία και τη διεθνή επιχειρηματικότητα. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Ο επιχειρηματικός τομέας απαιτεί στελέχη και επαγγελματίες ικανούς να οδηγούν έργα που κάνουν τα προϊόντα τους να διαφοροποιούν στοιχεία ικανά να προσεγγίσουν αποτελεσματικά το κοινό.

Ορισμός του προγράμματος

Ο στόχος του Master είναι η ενοποίηση των γνώσεων που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Διαμορφώνεται μέσω ενός συστήματος τεσσάρων ενοτήτων που καλύπτουν τις γνώσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων σε ένα εξαιρετικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον και εστιάζουν σαφώς στην καινοτομία και τη διεθνή επιχειρηματικότητα.... [-]


Masters

Master στη διαχείριση eSports

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών τοποθετείται κάθε χρόνο, ως ένα από τα κύρια και πιο παραγωγικά, από το εισόδημα, την ανάπτυξη και τις ευκαιρίες. Μέσα σε αυτό το οικοσύστημα δημιουργήθηκε παράλληλη βιομηχανία, τα eSports. Αυτά προσαρμόζουν τα βιντεοπαιχνίδια στον επαγγελματικό ανταγωνισμό. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών τοποθετείται κάθε χρόνο, ως ένα από τα κύρια και πιο παραγωγικά, από το εισόδημα, την ανάπτυξη και τις ευκαιρίες. Μέσα σε αυτό το οικοσύστημα δημιουργήθηκε παράλληλη βιομηχανία, τα eSports. Αυτά προσαρμόζουν τα βιντεοπαιχνίδια στον επαγγελματικό ανταγωνισμό.

Ορισμός του προγράμματος

Το μεταπτυχιακό είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα με κύριο σκοπό την ενίσχυση της προετοιμασίας και της γνώσης των φοιτητών του που αντιμετωπίζουν μια από τις βιομηχανίες με μεγαλύτερη προβολή. Το πρόγραμμα θέλει: να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου και σπουδαστές και επαγγελματίες από άλλους τομείς.... [-]


Master στην Ανανεώσιμη Ενέργεια *

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Το ενεργειακό και περιβαλλοντικό πλαίσιο καθιστά επιτακτική τη λήψη επειγόντων μέτρων που συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης συμβατικών ενεργειών και στην ενεργό καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

* Πρόγραμμα σε διαδικασία επαλήθευσης στο Master University

Το ενεργειακό και περιβαλλοντικό πλαίσιο καθιστά επιτακτική τη λήψη επειγόντων μέτρων που συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης συμβατικών ενεργειών και στην ενεργό καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Ορισμός του προγράμματος... [-]

Master στην Ασφάλεια Υπολογιστών (UPC-VIU)

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η αυξανόμενη τεχνολογική παρουσία στο περιβάλλον μας είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται η ανάγκη να διατηρούνται όλα τα περιουσιακά στοιχεία υπολογιστών ασφαλή. Οι υποδομές για την προστασία από τα περιστατικά ασφάλειας έχουν μικρή αξία από μόνα τους και χρειάζονται επαγγελματίες που ξέρουν πώς να τα διαχειρίζονται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η αυξανόμενη τεχνολογική παρουσία στο περιβάλλον μας είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται η ανάγκη να διατηρούνται όλα τα περιουσιακά στοιχεία υπολογιστών ασφαλή. Οι υποδομές για την προστασία από τα περιστατικά ασφάλειας έχουν μικρή αξία από μόνα τους και χρειάζονται επαγγελματίες που ξέρουν πώς να τα διαχειρίζονται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.... [-]


Master στη Σχεδίαση και Ανάπτυξη Παιχνιδιών Βίντεο

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Barcelona Valencia Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών συνεχώς αναπτύσσεται, και όχι συμπτωματικά. Οι τεχνολογικές εξελίξεις διευκολύνουν την ανάπτυξη περισσότερων και καλύτερων εμπειριών, με πολλαπλές πλατφόρμες-κονσόλες, υπολογιστές, φορητές συσκευές κ.λπ. - καταλαμβάνουν διαφορετικές θέσεις που προσεγγίζουν περισσότερους ανθρώπους. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών συνεχώς αναπτύσσεται, και όχι συμπτωματικά. Οι τεχνολογικές εξελίξεις διευκολύνουν την ανάπτυξη περισσότερων και καλύτερων εμπειριών, με πολλαπλές πλατφόρμες-κονσόλες, υπολογιστές, φορητές συσκευές κ.λπ. - καταλαμβάνουν διαφορετικές θέσεις που προσεγγίζουν περισσότερους ανθρώπους.

Ορισμός του προγράμματος... [-]

Δάσκαλος στη λογοτεχνική δημιουργία

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Στην ανεπαρκή ακαδημαϊκή προσφορά που εντοπίζεται στον τομέα της δημιουργίας, προστίθεται η απουσία φιλόδοξων προγραμμάτων σπουδών που αντιμετωπίζουν το εμπόριο της γραφής από μια εξαιρετικά πρακτική και διεπιστημονική προσέγγιση. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Στην ανεπαρκή ακαδημαϊκή προσφορά που εντοπίζεται στον τομέα της δημιουργίας, προστίθεται η απουσία φιλόδοξων προγραμμάτων σπουδών που αντιμετωπίζουν το εμπόριο της γραφής από μια εξαιρετικά πρακτική και διεπιστημονική προσέγγιση.

Ορισμός του προγράμματος

Ο κύριος στόχος αυτού του πτυχίου είναι να προσφέρει μια προχωρημένη εκπαίδευση στο επάγγελμα του γραπτού λόγου που είναι προσανατολισμένη στην επαγγελματική εξειδίκευση και την εισαγωγή στα συντακτικά κυκλώματα των μαθητών. Το μοντέλο της διδασκαλίας e-πρόσωπο με πρόσωπο, χαρακτηριστικό της πρακτικής της VIU, αποτελεί μέρος αυτού.... [-]


Δάσκαλος στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένας από τους κλάδους της πληροφορικής που απολαμβάνει μεγαλύτερη δημοτικότητα. Τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο εμπορικό επίπεδο, οι εφαρμογές αυτές είναι όλο και συχνότερες. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένας από τους κλάδους της πληροφορικής που απολαμβάνει μεγαλύτερη δημοτικότητα. Τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο εμπορικό επίπεδο, οι εφαρμογές αυτές είναι όλο και συχνότερες.

Ορισμός του προγράμματος

Θα αποκτήσετε μια θεωρητική γνώση με μια πρακτική εστίαση σε μια ποικιλία αλγορίθμων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, δίνοντάς σας τα απαραίτητα εργαλεία για να εφαρμόσετε βαθιά μάθηση και βελτιστοποίηση υπολογισμών σε περίπλοκα προβλήματα. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε δύο από τις πιο σημαντικές πτυχές: αυτόματους αλγορίθμους μάθησης και βελτιστοποίηση υπολογισμών.... [-]


Δάσκαλος στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Το IoT είναι ένα αναδυόμενο πεδίο με μεγάλη δυνατότητα εφαρμογής, δεδομένου ότι η σημερινή κοινωνία τείνει προς ένα τεχνολογικό μοντέλο όπου όλα είναι διασυνδεδεμένα. Με δεδομένο αυτό, είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσουμε ειδικούς για τον έλεγχο αυτού του οικοσυστήματος και να προσαρμοστούν σε όλες τις αλλαγές που πλησιάζουν. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Το IoT είναι ένα αναδυόμενο πεδίο με μεγάλη δυνατότητα εφαρμογής, δεδομένου ότι η σημερινή κοινωνία τείνει προς ένα τεχνολογικό μοντέλο όπου όλα είναι διασυνδεδεμένα. Με δεδομένο αυτό, είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσουμε ειδικούς για τον έλεγχο αυτού του οικοσυστήματος και να προσαρμοστούν σε όλες τις αλλαγές που πλησιάζουν.

Ορισμός του προγράμματος... [-]

Μάστερ στην εγκληματολογία: εγκληματικότητα και θρησκεία

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Τα νέα εγκληματικά φαινόμενα καθιστούν την εγκληματολογία πιο συναφής και εξετάζεται η ανάγκη αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, δίνοντας λύσεις από επιστημονική άποψη, εμβαθύνοντας στις αιτίες, επέκταση, πρόβλεψη, πρόληψη, θεραπεία και, με τη σειρά της, αναλύοντας τις απαντήσεις . [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Τα νέα εγκληματικά φαινόμενα καθιστούν την εγκληματολογία πιο συναφής και εξετάζεται η ανάγκη αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, δίνοντας λύσεις από επιστημονική άποψη, εμβαθύνοντας στις αιτίες, επέκταση, πρόβλεψη, πρόληψη, θεραπεία και, με τη σειρά της, αναλύοντας τις απαντήσεις .

Ορισμός του προγράμματος

Ο στόχος του μεταπτυχιακού διπλώματος στην εγκληματολογία είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών με ένα ολοκληρωμένο όραμα με τις τελευταίες τεχνικές ιατροδικαστικής, τοξικολογίας και εγκληματολογίας, τις νέες τάσεις της εγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και τις εμπειρίες με επαγγελματίες που συνηθίζουν να εργάζονται καθημερινά με θύματα και εγκληματίες.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διδασκαλία της ισπανικής ως ξένης γλώσσας

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η επέκταση της ισπανικής γλώσσας συνοδεύεται από μια αυξανόμενη δημοτικότητα της μελέτης της τα τελευταία χρόνια. Προγράμματα όπως η επίσκεψη καθηγητών για να προσδώσουν ισπανικά ως ξένη γλώσσα ή η γαλλική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση έχουν ενεργοποιήσει τη ζήτηση για καθηγητές ισπανικών. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η επέκταση της ισπανικής γλώσσας συνοδεύεται από μια αυξανόμενη δημοτικότητα της μελέτης της τα τελευταία χρόνια. Προγράμματα όπως η επίσκεψη καθηγητών για να προσδώσουν ισπανικά ως ξένη γλώσσα ή η γαλλική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση έχουν ενεργοποιήσει τη ζήτηση για καθηγητές ισπανικών.

Ορισμός του προγράμματος

Ο στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι ο ολοκληρωμένος και πολυδιάστατος σχηματισμός διδασκόντων ισπανικών ως ξένης γλώσσας μέσω ενός διεπιστημονικού προγράμματος, δεδομένου ότι ο μελλοντικός δάσκαλος του ELE πρέπει να προχωρήσει πέρα ​​από την εκπαίδευση στην ισπανική γλώσσα, τη γλωσσολογία ή τη λογοτεχνία. απαιτεί θεμελιώδεις γνώσεις όπως η Κοινωνιογλωσσολογία ή οι ΤΠΕ.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεπιστημονική παρέμβαση στη βία κατά φύλων *

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η βία κατά των γυναικών είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Η κατάσταση αυτή βρίσκεται στο πλαίσιο της στενής βίας του συντρόφου, που νοείται ως αυτή που ασκείται στο πλαίσιο μιας στενής σχέσης ενός μέλους του ζευγαριού προς το άλλο. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

* Πρόγραμμα σε διαδικασία επαλήθευσης στο Master University

Η βία κατά των γυναικών είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Η κατάσταση αυτή βρίσκεται στο πλαίσιο της στενής βίας του συντρόφου, που νοείται ως αυτή που ασκείται στο πλαίσιο μιας στενής σχέσης ενός μέλους του ζευγαριού προς το άλλο.

Ορισμός του προγράμματος... [-]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση και τη Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση *

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η πολυπλοκότητα της εκπαίδευσης έχει τροποποιήσει τις απαιτήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και τα άλλα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και το συναισθηματικό γραμματισμό. Ο διάλογος ή η κριτική σκέψη σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αποτελούν θεμελιώδη εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

* Πρόγραμμα σε διαδικασία επαλήθευσης στο Master University

Η πολυπλοκότητα της εκπαίδευσης έχει τροποποιήσει τις απαιτήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και τα άλλα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και το συναισθηματικό γραμματισμό. Ο διάλογος ή η κριτική σκέψη σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αποτελούν θεμελιώδη εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.... [-]


Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Δίγλωσση Εκπαίδευση *

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την κοινωνία και η σημερινή κινητικότητα του εργατικού δυναμικού καθιστά σημαντικό να κατακτηθούν διάφορες γλώσσες. Είναι απαραίτητο οι εκπαιδευτικοί στα υποχρεωτικά επίπεδα του εκπαιδευτικού συστήματος να αισθάνονται τις γλωσσικές βάσεις που είναι απαραίτητες για τους μελλοντικούς επαγγελματίες. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

* Πρόγραμμα σε διαδικασία επαλήθευσης στο Master University

Η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την κοινωνία και η σημερινή κινητικότητα του εργατικού δυναμικού καθιστά σημαντικό να κατακτηθούν διάφορες γλώσσες. Είναι απαραίτητο οι εκπαιδευτικοί στα υποχρεωτικά επίπεδα του εκπαιδευτικού συστήματος να αισθάνονται τις γλωσσικές βάσεις που είναι απαραίτητες για τους μελλοντικούς επαγγελματίες.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Κοινωνική Επικοινωνία Επιστημονικής Έρευνας

Διαδίκτυο 1 - 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Σήμερα υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση εξειδικευμένης κατάρτισης στον τομέα της επικοινωνίας. Νέες κόγχες επικοινωνίας δημιουργούν επιχειρηματικές πτυχές στον τομέα και προωθούν ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για νέα ακροατήρια που απαιτούν καλύτερη και πιο προσιτή πληροφόρηση. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Σήμερα υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση εξειδικευμένης κατάρτισης στον τομέα της επικοινωνίας. Νέες κόγχες επικοινωνίας δημιουργούν επιχειρηματικές πτυχές στον τομέα και προωθούν ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για νέα ακροατήρια που απαιτούν καλύτερη και πιο προσιτή πληροφόρηση.

Ορισμός του προγράμματος

Ο πλοίαρχος έχει δείξει πρωτοποριακό χαρακτήρα μέσω της online ανάπτυξης του, συνδυάζοντας εκπαιδευτές που θα σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη διάδοση των γνώσεων στην επιστημονική έρευνα. Η ανάγκη κατάρτισης ερευνητών και επικοινωνιών σε αυτούς τους τομείς δικαιολογείται από τη σημασία του επιστημονικού γραμματισμού.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πρόληψη της τοξικομανίας και άλλων εθιστικών συμπεριφορών

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Στην κοινωνία μας, η χρήση ναρκωτικών καθώς και οι εθιστικές συμπεριφορές χωρίς ουσία (παθολογικά τυχερά παιχνίδια, ΤΠΕ κ.λπ.) προκαλούν προβλήματα και διαταραχές διαφορετικών ειδών που πλήττουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Η πρόληψη είναι η καλύτερη από πλευράς κόστους στρατηγική. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Στην κοινωνία μας, η χρήση ναρκωτικών καθώς και οι εθιστικές συμπεριφορές χωρίς ουσία (παθολογικά τυχερά παιχνίδια, ΤΠΕ κ.λπ.) προκαλούν προβλήματα και διαταραχές διαφορετικών ειδών που πλήττουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Η πρόληψη είναι η καλύτερη από πλευράς κόστους στρατηγική.

Ορισμός του προγράμματος

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πρόληψη της τοξικομανίας και άλλων εθιστικών συμπεριφορών προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση με βάση τις αρχές των επιστημονικών αποδείξεων και των ορθών πρακτικών. Επιπλέον, προσφέρει έναν επαγγελματικό προσανατολισμό που εφαρμόζεται στα διάφορα επαγγελματικά πλαίσια της πρόληψης και σε σύγκλιση με εθνικά και διεθνή σχέδια και στρατηγικές.... [-]


Μεταπτυχιακό σε Μεγάλα Δεδομένα και Επιστήμη Δεδομένων

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Barcelona Valencia Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η τεχνολογία όχι μόνο δίνει κίνητρο σε μια εποχή αλλαγής αλλά μια αλλαγή εποχής και οι οργανώσεις χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις για να εκμεταλλευτούν το μεγάλο όγκο των δεδομένων που παράγονται συνεχώς. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η τεχνολογία όχι μόνο δίνει κίνητρο σε μια εποχή αλλαγής αλλά μια αλλαγή εποχής και οι οργανώσεις χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις για να εκμεταλλευτούν το μεγάλο όγκο των δεδομένων που παράγονται συνεχώς.

Ορισμός του προγράμματος

Αυτός ο πλοίαρχος σας δίνει μια σφαιρική εικόνα του οικοσυστήματος Big Data και ασχολείται με δύο πτυχές: την τεχνολογική και επιχειρηματική διαχείριση, την εφαρμογή και το επιχειρηματικό όραμα.... [-]


Μεταπτυχιακό σε Συστήματα Κινητών Επικοινωνιών (UPC-VIU)

Διαδίκτυο 1 εβδομάδα October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Επί του παρόντος, τα δισεκατομμύρια των πολιτών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, το Διαδίκτυο και άλλες τεχνολογίες που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και επιλογών για τους χρήστες, με ένα βαθμό αλληλεπίδρασης και δυνατότητας επιλογής. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Επί του παρόντος, τα δισεκατομμύρια των πολιτών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, το Διαδίκτυο και άλλες τεχνολογίες που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και επιλογών για τους χρήστες, με ένα βαθμό αλληλεπίδρασης και δυνατότητας επιλογής.

Ορισμός του προγράμματος

Ο στόχος αυτού του Master είναι να παρέχει στον σπουδαστή τις συγκεκριμένες δεξιότητες για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και τον δυναμισμό του τομέα των κινητών επικοινωνιών. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής επιλογής θεμάτων και των οποίων οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι σε συνεχή ζήτηση από τον τομέα σε πλήρη επέκταση.... [-]


Μεταπτυχιακό σε Ψυχολογικές Θεραπείες Τρίτης Γενιάς

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Μια νέα ομάδα θεραπειών προέκυψε από τη συμπεριφορά της παράδοσης. Αυτές οι θεραπείες δεν επικεντρώνονται στην εξάλειψη, την αλλαγή ή τη μεταβολή των προβληματικών καταστάσεων, αλλά στη σχέση τους με τον ασθενή προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη αφομοίωση και προσαρμογή. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια είναι πρωτοπόρος στην προσφορά ενός επίσημου μεταπτυχιακού τίτλου που επικεντρώνεται στις Θεραπείες Τρίτης Γενιάς. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Μια νέα ομάδα θεραπειών προέκυψε από τη συμπεριφορά της παράδοσης. Αυτές οι θεραπείες δεν επικεντρώνονται στην εξάλειψη, την αλλαγή ή τη μεταβολή των προβληματικών καταστάσεων, αλλά στη σχέση τους με τον ασθενή προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη αφομοίωση και προσαρμογή. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια είναι πρωτοπόρος στην προσφορά ενός επίσημου μεταπτυχιακού τίτλου που επικεντρώνεται στις Θεραπείες Τρίτης Γενιάς.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Διαμεσολάβησης και Συγκρούσεων

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η διαμεσολάβηση είναι ένας χώρος επαγγελματικής ειδίκευσης στη διαχείριση των συγκρούσεων σε διαφορετικά πλαίσια που καλύπτονται από διαφορετικές νομοθεσίες. Θεωρείται ένας ειρηνικός τρόπος δημιουργίας ενός χώρου για διάλογο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να προσεγγίσουν θέσεις με τη βοήθεια του διαμεσολαβητή. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η διαμεσολάβηση είναι ένας χώρος επαγγελματικής ειδίκευσης στη διαχείριση των συγκρούσεων σε διαφορετικά πλαίσια που καλύπτονται από διαφορετικές νομοθεσίες. Θεωρείται ένας ειρηνικός τρόπος δημιουργίας ενός χώρου για διάλογο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να προσεγγίσουν θέσεις με τη βοήθεια του διαμεσολαβητή.

Ορισμός του προγράμματος... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκετινγκ και Εμπορική Διοίκηση

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Οι σημερινές αγορές συνθέτουν μια νέα πραγματικότητα αναδυόμενων παραδειγμάτων που συνδέονται με νέες ομάδες καταναλωτών, με νέα πρότυπα συμπεριφοράς και τον τρόπο σύνδεσης τους. Επί του παρόντος, το μάρκετινγκ είναι απαραίτητο για τον σχεδιασμό επιτυχημένων επιχειρηματικών στρατηγικών. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Οι σημερινές αγορές συνθέτουν μια νέα πραγματικότητα αναδυόμενων παραδειγμάτων που συνδέονται με νέες ομάδες καταναλωτών, με νέα πρότυπα συμπεριφοράς και τον τρόπο σύνδεσης τους. Επί του παρόντος, το μάρκετινγκ είναι απαραίτητο για τον σχεδιασμό επιτυχημένων επιχειρηματικών στρατηγικών.

Ορισμός του προγράμματος

Αυτό το μάστερ είναι μια ευκαιρία να μάθουν τα κλειδιά για το πώς λειτουργούν οι νέες αγορές, πώς συμπεριφέρονται οι νέοι καταναλωτές και ποιος είναι ο ηγετικός ρόλος που πρέπει να υιοθετήσουν οι νέοι διαχειριστές μάρκετινγκ για να επιτύχουν επιχειρηματική επιτυχία σε ένα πλαίσιο όπως το σημερινό.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Αστρονομία και την Αστροφυσική

Διαδίκτυο 1 έτος October 2018 Ισπανία Valencia Barcelona Madrid Κολομβία Bogotá Περού Lima Ισημερινός Quito +7 περισσότερα

Η αστρονομία προέκυψε πριν από τη γοητεία του ανθρώπου για τον αστρικό ουρανό. Ως σημερινή επιστήμη, ανταποκρίνεται άμεσα στις τεχνολογικές εξελίξεις που καθορίζουν τις θεαματικές ανακαλύψεις στη γνώση του κόσμου που βιώνουμε. [+]

Υπάρχουν επιλογές υποτροφιών και βοηθημάτων

Η αστρονομία προέκυψε πριν από τη γοητεία του ανθρώπου για τον αστρικό ουρανό. Ως σημερινή επιστήμη, ανταποκρίνεται άμεσα στις τεχνολογικές εξελίξεις που καθορίζουν τις θεαματικές ανακαλύψεις στη γνώση του κόσμου που βιώνουμε.

Ορισμός του προγράμματος

Ο στόχος του μεταπτυχιακού διπλώματος αστρονομίας και αστροφυσικής είναι να παρέχει στους φοιτητές βαθιά γνώση της σύγχρονης αστρονομίας τόσο από πλευράς των συστατικών του σύμπαντος όσο και από τις πιο πρόσφατες παρατηρητικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εξερεύνηση του Κόσμου. Καλύπτει τις θεωρητικές και τεχνικές πτυχές που σχετίζονται με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, τη χρήση ανιχνευτών και την ανάλυση των ληφθέντων δεδομένων.... [-]


Πανεπιστημιακός εμπειρογνώμονας σε θέματα γραφής, στυλ και δημιουργικότητας

Διαδίκτυο 6 μήνες October 2018 Ισπανία Madrid

Γράφοντας τη φαντασία και τη μη πίστη, το χρονικό, την αυτοβιογραφία, τον δημοσιογράφο, τα κοινωνικά δίκτυα ... Σήμερα είναι θεμελιώδες να κάνεις δημιουργική χρήση της γλώσσας και να αναπτύξεις ένα δικό σου στυλ σε οποιοδήποτε πεδίο επικοινωνίας για να διαφοροποιήσεις τον εαυτό σου και να εκμεταλλευτείς το κείμενο. [+]

Γράφοντας τη φαντασία και τη μη πίστη, το χρονικό, την αυτοβιογραφία, τον δημοσιογράφο, τα κοινωνικά δίκτυα ... Σήμερα είναι θεμελιώδες να κάνεις δημιουργική χρήση της γλώσσας και να αναπτύξεις ένα δικό σου στυλ σε οποιοδήποτε πεδίο επικοινωνίας για να διαφοροποιήσεις τον εαυτό σου και να εκμεταλλευτείς το κείμενο.

Ορισμός του Προγράμματος

Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το ύφος. Θα μάθετε να γράφετε ξεκάθαρα, να γνωρίζετε τους βασικούς μηχανισμούς μιας αφήγησης, να κάνετε δημιουργική χρήση της μνήμης και της φαντασίας και να δημιουργείτε μια ιστορία που θα αποπλανήσει τον αναγνώστη. Ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσει να γίνετε δημιουργικός αναγνώστης, ώστε να ξέρετε πώς να ερμηνεύσετε ένα κείμενο και να ανακαλύψετε τη σύνθεση της μηχανικής που το κατέστησε εφικτό.... [-]


Βίντεο

Historias Vivas | VIU - Universidad Internacional de Valencia

Theo Jansen - VIU.es | Historias Vivas