UNIR

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή του Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja είναι το αναπόσπαστο σχηματισμό των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτούνται από τη σημερινή κοινωνία.

UNITE Θα αναλάβει να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διαδικασία (μαθητές, διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό, τη διοίκηση και τις υπηρεσίες, τις δημόσιες διοικήσεις και την κοινωνία γενικότερα) μέσω της κατάρτισης ποιότητα που επιδιώκει τη βελτίωση συνεχής και αριστεία.

Έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία για να ληφθεί μέριμνα για εκείνους που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση τα κέντρα ιστοσελίδα, ή που μπορεί, προτιμούν να επιλέξουν πιο ανοικτή και καινοτόμες λύσεις για τις αναδυόμενες τεχνολογίες ανοικτού στο δίκτυο.

πολιτική κοινωνικής ευθύνης προσανατολισμένη UNITE σε θέματα τόσο απλό όπως:

 • Η ενεργοποίηση της πρόσβασης στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση σε οποιονδήποτε με κατάλληλα προηγούμενη εκπαίδευση, θέλει να το κάνει και να εξαλείψει τα εμπόδια της απόστασης, του χρόνου, του τόπου, πολιτιστικό και κοινωνικό για να το αποτρέψει.
 • Εφαρμογή διδασκαλία και την έρευνα των πόρων μέσω της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να προσφέρει μια εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνα που απαιτούν πολιτιστικές, τεχνικές και κοινωνικές αλλαγές.

Αξίες

Οι τιμές του Διεθνούς Πανεπιστημίου της La Rioja είναι:

 • Δέσμευση για την επιτυχία των φοιτητών.
 • Προσαρμογή διδακτικά καθήκοντα με τα συνοδευτικά τους φοιτητές διάρκεια των σπουδών τους και της υποστήριξης εύρεσης εργασίας.
 • Συνεχής καινοτομία στη διδασκαλία και τη μάθηση φροντίδα μεθοδολογία.
 • Ανάπτυξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας.
 • Ανταπόκριση στις προσδοκίες των ομάδων σπουδαστών, διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού, διοίκησης και των υπηρεσιών, οι δημόσιες διοικήσεις και την κοινωνία γενικότερα.
 • Προσφορά πτυχία και τα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.
 • Μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της διδασκαλίας και των πόρων.
 • Ανοίξτε τις διεθνείς διαστάσεις της προσέγγισης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Ιδέα του Πανεπιστημίου

Προσεγγίστε το υψηλότερο επίπεδο γνώσεων είναι μια επιθυμία που οι άνθρωποι είχαν πάντα, και ο Αριστοτέλης εκφράζει σαφώς αναφέρει ότι «από τη φύση τους, όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν.» Αυτό εξηγεί γιατί η γνώση του Πανεπιστημίου -headquarters των προϊσταμένων είναι σήμερα η παλαιότερη αστική θεσμός του δυτικού πολιτισμού. Το Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να υπάρχει, παρά τις βαθιές κοινωνικές αλλαγές, κατέστη δυνατή και επειδή έχει διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του, στις εξελίξεις σε κάθε ιστορική περίοδο έπρεπε να εισαχθούν.

Σε UNITE πιστεύουμε ότι τα κύρια βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διατηρηθεί στο κολέγιο είναι οι εξής:

 • Πανεπιστημίου, όπως δήλωσε ο Alfonso X ο Σοφός, είναι μια συνεργασία μεταξύ δασκάλων και μαθητών, κινήθηκε από την επιθυμία για τη δημιουργία και τη διάδοση της γνώσης, καθώς και να μάθουν. Ο συνδυασμός αυτός εξηγεί ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν όχι μόνο τους ερευνητές, αλλά πρέπει να έχουν επίγνωση του εκπαιδευτικού τους ευθύνη και όχι απλά διδακτική.
 • Το Πανεπιστήμιο έχει ως στόχο την επίτευξη μιας πραγματικής γνώσης που βασίζονται σε βαθύ προβληματισμό που αναζητούν αποδείξεις μέσα από μια κρίσιμη άσκηση της λογικής, ανεξάρτητα από τις ιδέες που έχουν ή είναι πλέον της μόδας ή τι σκοπεύουν να επιβάλλουν ομάδες μεγαλύτερη επιρροή γνώμη σε κάθε ηλικία.
 • Το πανεπιστήμιο έχει μια εργασία τόσο για την απόσταση και την εγγύτητα. Έτσι πρέπει να ερευνήσει βασικά, θεωρητικά και γενικά προβλήματα σε ένα έργο φαινομενικά αποσυνδεθεί από κοινωνικές συνθήκες. Αλλά καλείται επίσης να συνεργαστούν για την επίλυση των περιβαλλοντικών προβλημάτων στην οποία κινείται, κυρίως μέσω του σχηματισμού των αρμόδιων επαγγελματιών, είναι σε θέση να συνεργαστεί με μια στάση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν σε μια σταθερή επιδίωξη της κοινής καλά.
 • Το Πανεπιστήμιο θα διατηρεί πάντα μια ατμόσφαιρα σεβασμού και ευγένειας ακαδημαϊκή, πάνω από τη διαφορά στις ιδέες. τα λόγια του Σενέκα ότι ο άνθρωπος είναι ένα ιερό πράγμα για τον άνθρωπο, που έχουν ήδη εκφράσει την έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η οποία πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται και να προωθηθούν, και των οποίων η σχέση πρέπει να παραμείνει ως φόντο σε όλες τις εργασίες του πανεπιστημιακή κοινότητα.

Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά, UNITE, σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημίου, της οποίας συγκεκριμένο έργο να κρατήσει τις νέες τεχνολογίες για πανεπιστημιακές σπουδές. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία μεθοδολογικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν. Κατ 'αρχάς, UNITE έχει ως στόχο την επίτευξη Η αποτελεσματική διδασκαλία κάθε μαθητής ατομικά εστιασμένηΠροσαρμογή του ρυθμού της εκπαίδευσής τους στις ιδιαίτερες συνθήκες τους. Αυτή η επιδίωξη, δεύτερον, σημαίνει ότι UNITE παρέχει σε κάθε δασκάλου μαθητή, Αποφεύγονται τα πιθανά προβλήματα της ανωνυμίας και της μαζικοποίησης, τόσο συχνές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τέλος, UNITE εξασφαλίζει την πλήρη δέσμευση των εκπαιδευτικών και των στελεχών με την επιτυχία του κάθε μαθητή, Ο οποίος ξεκινά, μερικές φορές με αξιοσημείωτη θυσίες στην περιπέτεια της επίτευξης ενός πανεπιστημιακού πτυχίου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά

Όψη Μονοετή MBAs » Όψη Masters » Όψη Master »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Masters

Master στην ψηφιακή γραφιστική

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το Master in Graphic Design Ψηφιακή απευθείας σύνδεση UNITE είναι ο βαθμός του πρώτου επίσημου μάστερ στη διδασκαλία 100% σε απευθείας σύνδεση με την οποία especializarás στη δημιουργία και γραφικά παραγωγή σε όλους τους τομείς της ψηφιακής γραφιστικής, mastering τις τελευταίες τεχνολογίες και τα εργαλεία για την οπτική επικοινωνία. [+]

Το Master in Graphic Design Ψηφιακή απευθείας σύνδεση UNITE είναι ο βαθμός του πρώτου επίσημου μάστερ στη διδασκαλία 100% σε απευθείας σύνδεση με την οποία especializarás στη δημιουργία και γραφικά παραγωγή σε όλους τους τομείς της ψηφιακής γραφιστικής, mastering τις τελευταίες τεχνολογίες και τα εργαλεία για την οπτική επικοινωνία.

Θα αναπτύξει μια δημιουργική και τεχνολογική προφίλ σε θέση να κατανοήσουν τις δυνατότητες που προσφέρονται από την ψηφιακή και εφαρμόζοντας τις γνώσεις του σχεδιασμού, επικοινωνίας και δημιουργικότητας στην ανάπτυξη έργων κανάλια Multidevice.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σε επαγγελματικούς κινδύνους (PRL)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Γίνετε ένας ανώτερος τεχνικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Επαγγελματικού Κινδύνου Πρόληψης απευθείας σύνδεση UNITE, επιτρέποντας επίσημος τίτλος που πληροί τις απαιτήσεις που καθορίζονται στο βασιλικό διάταγμα 39/1997 και προσθέτει αξία απαραίτητα για το πρόγραμμα σπουδών των μαθητών που είναι εγγεγραμμένοι. [+]

Γίνετε ένας ανώτερος τεχνικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Επαγγελματικού Κινδύνου Πρόληψης απευθείας σύνδεση UNITE, επιτρέποντας επίσημος τίτλος που πληροί τις απαιτήσεις που καθορίζονται στο βασιλικό διάταγμα 39/1997 και προσθέτει αξία απαραίτητα για το πρόγραμμα σπουδών των μαθητών που είναι εγγεγραμμένοι.

Στο τέλος θα πάρετε τον τίτλο του Master in Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου και οι τρεις ειδικότητες:... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της εφοδιαστικής

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το ΜΔΕ στην εφοδιαστική σε απευθείας σύνδεση UNITE έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και στελέχη στον τομέα των επιχειρήσεων και των logistics, που ειδικεύεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας), ικανό να διαχειρίζεται το εμπόριο σε ένα σενάριο όπου παγκοσμιοποίηση και το άνοιγμα νέων αγορών έχουν επιταχυνθεί ροές μεταφορών. [+]

Το ΜΔΕ στην εφοδιαστική σε απευθείας σύνδεση UNITE έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και στελέχη στον τομέα των επιχειρήσεων και των logistics, που ειδικεύεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας), ικανό να διαχειρίζεται το εμπόριο σε ένα σενάριο όπου παγκοσμιοποίηση και το άνοιγμα νέων αγορών έχουν επιταχυνθεί ροές μεταφορών.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεθνή φορολογία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το Master στο Διεθνές Φορολογία UNITE είναι η μόνη που σας επιτρέπει να γίνετε ειδικός στα φορολογικά θέματα στις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι σχεδιασμένο με μια ολιστική άποψη του οικονομικού φαινομένου και μια πρακτική προσέγγιση. [+]

Το Master στο Διεθνές Φορολογία UNITE είναι η μόνη που σας επιτρέπει να γίνετε ειδικός στα φορολογικά θέματα στις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές οπουδήποτε στον κόσμο.

Είναι σχεδιασμένο με μια ολιστική άποψη του οικονομικού φαινομένου και μια πρακτική προσέγγιση.

Αυτό το επίσημο ηλεκτρονικό Δάσκαλος ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες που ειδικεύονται σε φορολογικά θέματα στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας. Μέσα από την επίλυση μελέτες πραγματικών περιπτώσεων και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά γνώση του διεθνούς φορολογικού δικαίου, επιτρέποντας τη διεύθυνση κάθε φορολογική κατάσταση ως επιχειρηματίας, δικηγόρος, επιχειρηματίας ή διεθνών επενδυτών.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ειδική αγωγή

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή θα παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις συγκεκριμένες απαιτήσεις που τίθενται από τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (SEN) μορφή. [+]

Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή θα παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις συγκεκριμένες απαιτήσεις που τίθενται από τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (SEN) μορφή.

Η επίσημη πλοίαρχος και 100% σε απευθείας σύνδεση επιτρέπει στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις και να αποκτήσουν τις στρατηγικές και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εξυπηρετήσει τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και να ενθαρρύνουν την προσοχή στη διαφορετικότητα στα σχολεία της ειδικής εκπαίδευσης στην τάξη συνήθεις και μικτές κέντρα.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στην τεχνολογία λογισμικού και συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το Master στην Τεχνολογία Λογισμικού και Πληροφοριακών Συστημάτων UNITE έχει ως στόχο να ολοκληρωθεί η κατάρτιση των επαγγελματιών και να εξοπλίσει τους σε ένα μόνο χρόνο, γνώση του περιβάλλοντα ιστό, IT Security και Τεχνολογίας Λογισμικού. [+]

Το Master στην Τεχνολογία Λογισμικού και Πληροφοριακών Συστημάτων UNITE έχει ως στόχο να ολοκληρωθεί η κατάρτιση των επαγγελματιών και να εξοπλίσει τους σε ένα μόνο χρόνο, γνώση του περιβάλλοντα ιστό, IT Security και Τεχνολογίας Λογισμικού.

Η επίσημη απόφοιτος γεννήθηκε ως απάντηση σε έναν κλάδο της Πληροφορικής (ΙΤ) όλο και πιο περίπλοκο που απαιτεί εξειδικευμένες και πολλαπλών προφίλ σε θέση να κατευθύνει τα έργα που καλύπτουν από την εφαρμογή για το σχεδιασμό και το λογισμικό διαχείρισης της στρατηγικής για την της εταιρείας.... [-]


Μεταπτυχιακό στη νέα προοπτική της εξατομικευμένης εκπαίδευσης στην ψηφιακή κοινωνία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Η online Master in Νέες Προοπτικές της εξατομικευμένης εκπαίδευσης στην ψηφιακή κοινωνία θα σας ενημερώσουμε για τις τάσεις, τα σχέδια και τα τελευταία εργαλεία στον τομέα της εκπαίδευσης, που θα διευκολύνει ειδικά το σενάριο κατάρτισης στις συγκεκριμένες ανάγκες των μαθητών επίτευξη καλύτερης αξιοποίησης βάση η προσωπική πραγματικότητα του καθενός. [+]

Η online Master in Νέες Προοπτικές της εξατομικευμένης εκπαίδευσης στην ψηφιακή κοινωνία θα σας ενημερώσουμε για τις τάσεις, τα σχέδια και τα τελευταία εργαλεία στον τομέα της εκπαίδευσης, που θα διευκολύνει ειδικά το σενάριο κατάρτισης στις συγκεκριμένες ανάγκες των μαθητών επίτευξη καλύτερης αξιοποίησης βάση η προσωπική πραγματικότητα του καθενός. Με πτυχίο αυτού του πλοιάρχου σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να μάθετε να γνωρίζουν οι μαθητές σας, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το περιβάλλον μάθησης με βάση την ατομική και συλλογική απαιτήσεις της ομάδας, την προετοιμασία τους να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις και τις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Έρευνα Μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το Master in Έρευνα Αγοράς UNITE, που ειδικεύεται στην ανάλυση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, καθώς και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και στρατηγικές σχεδιασμού μάρκετινγκ που προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς. [+]

Το Master in Έρευνα Αγοράς UNITE, που ειδικεύεται στην ανάλυση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, καθώς και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και στρατηγικές σχεδιασμού μάρκετινγκ που προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς.

Αυτό το Master έχει ως στόχο να γίνει ένας εμπειρογνώμονας για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της έρευνας μάρκετινγκ με στρατηγικό και επιχειρησιακό όραμα ειδικά προσανατολισμένη ψηφιακή μεταμόρφωση.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Οικογένεια εκπαιδευτικό προσανατολισμό

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Συμπληρώστε το προφίλ σας ως εκπαιδευτικός με το Master in, οικογενειακών, εκπαιδευτικών Καθοδήγηση να ενωθούν και να γίνει μια ειδική καθοδήγηση μέσα στην οικογένεια και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την επίλυση των συγκρούσεων με εξατομικευμένες συμβουλές. [+]

Συμπληρώστε το προφίλ σας ως εκπαιδευτικός με το Master in, οικογενειακών, εκπαιδευτικών Καθοδήγηση να ενωθούν και να γίνει μια ειδική καθοδήγηση μέσα στην οικογένεια και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την επίλυση των συγκρούσεων με εξατομικευμένες συμβουλές.

Χέρι του ένα πλήρως αναγνωρισμένο σχολή, θα αποκτήσουν τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τους πόρους για να υποστηρίξει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για το έργο της κατάρτισης ανθρώπων στον ΧΧΙ αιώνα και συμβάλλουν στην ανθρώπινη και προσωπική ανάπτυξη όλων των συνιστωσών του συστήματος της οικογένειας.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Ολοκληρωμένη διαφήμιση: δημιουργικότητα και στρατηγική

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το Master in Ολοκληρωμένη διαφήμιση UNITE σας δίνει μια ολιστική άποψη της επικοινωνίας και της διαφήμισης. σας προετοιμάζει για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων εκστρατειών διαφήμισης, προσαρμοσμένο σε διαφορετικά μέσα και συσκευές. [+]

Το Master in Ολοκληρωμένη διαφήμιση UNITE σας δίνει μια ολιστική άποψη της επικοινωνίας και της διαφήμισης. σας προετοιμάζει για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων εκστρατειών διαφήμισης, προσαρμοσμένο σε διαφορετικά μέσα και συσκευές.

Αυτό το online μάθημα συνδυάζει τη δημιουργικότητα και τη στρατηγική διαφήμισης σε ένα διεπιστημονικό τρόπο, με απώτερο στόχο που είστε σε θέση να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες καμπάνιες και στοχεύει στη δημιουργία μια εμπειρία γεμάτη σημάδια από τους χρήστες: να προσδιορίσουν τον εαυτό τους, να αλληλεπιδρούν και ενταχθούν στην καταναλωτικές τους συνήθειες.... [-]


Μεταπτυχιακό στη ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Με το Master στα Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σε απευθείας σύνδεση UNITE θα πάρει τον επίσημο τίτλο που εκπαιδεύονται σε τομείς που σχετίζονται με το συντονισμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της ασφάλειας και της υγείας κατά την εργασία των καθηκόντων, και σε εκείνες τις λειτουργίες που αποδίδονται στα ανώτερα τεχνικά πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων στην τεχνική ειδικότητα που επιλέγει ο φοιτητής. [+]

Με το Master στα Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σε απευθείας σύνδεση UNITE θα πάρει τον επίσημο τίτλο που εκπαιδεύονται σε τομείς που σχετίζονται με το συντονισμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της ασφάλειας και της υγείας κατά την εργασία των καθηκόντων, και σε εκείνες τις λειτουργίες που αποδίδονται στα ανώτερα τεχνικά πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων στην τεχνική ειδικότητα που επιλέγει ο φοιτητής.... [-]


Μεταπτυχιακό στη σχεδίαση εμπειρία του χρήστη

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Logroño

Το Master in Design UNITE εμπειρία του χρήστη διοικείται από Yusef Hassan και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα του UX ώστε οι μαθητές να ελέγξουν όλα τα στάδια που εμπλέκονται. Θα γίνει ένας εμπειρογνώμονας στον χειρισμό των τεχνικών προτύπων έρευνας και της χρήσης των καταναλωτών και γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για την απόκτηση και διατήρηση των πελατών. [+]

Το Master in Design UNITE εμπειρία του χρήστη διοικείται από Yusef Hassan και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα του UX ώστε οι μαθητές να ελέγξουν όλα τα στάδια που εμπλέκονται. Θα γίνει ένας εμπειρογνώμονας στον χειρισμό των τεχνικών προτύπων έρευνας και της χρήσης των καταναλωτών και γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για την απόκτηση και διατήρηση των πελατών.

Η επίσημη πλοίαρχος σας στο επαγγελματικό μεγάλες εταιρείες ψάχνουν για: εμπειρογνώμονες στο σχεδιασμό διαδραστικών λύσεων και χρήσιμα προϊόντα, απλά και να επιτευχθεί μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών. Με αυτό μπορείτε να οδηγήσει με επιτυχία τα έργα που ξεχωρίζουν για τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά της.... [-]


Μονοετές MBA

διεθνούς μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων (IMBA)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ισπανία Logroño

Στο Διεθνές Master of Business Administration (IMBA) της UNIR θα εκπαιδευθείτε ως επιχειρηματικός ηγέτης ικανός να εργαστεί στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον. Κατά την επιδίωξη του Master, θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας για τη διαχείριση επιχειρησιακών προβλημάτων, προτείνοντας λύσεις και εφαρμόζοντας με επιτυχία τρεις λύσεις. [+]

Στο Διεθνές Master of Business Administration (IMBA) της UNIR θα εκπαιδευθείτε ως επιχειρηματικός ηγέτης ικανός να εργαστεί στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον.

Κατά την επιδίωξη του Master, θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας για τη διαχείριση επιχειρησιακών προβλημάτων, προτείνοντας λύσεις και εφαρμόζοντας με επιτυχία τρεις λύσεις. Η καθοδήγηση της επιχείρησής σας στο μέλλον και η διαχείριση της αλλαγής σε ένα διεθνές πλαίσιο θα σας βοηθήσουν να γίνετε επιχειρηματίας σύγχρονης ημέρας. Το πρόγραμμα IMBA είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους σε διευθυντικές θέσεις με εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε μια παγκόσμια αγορά και οικονομία.... [-]


Επικοινωνία

Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)

Διεύθυνση Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Ισπανία
Ιστοσελίδα http://www.unir.net/
Τηλέφωνο +34 941 209 743