IMF Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

ΔΝΤ είναι μια εθνική αναφορά στην κατάρτιση σε επιχειρήσεις και ιδιώτες? πιστοποιείται από το περισσότερα από 90.000 φοιτητές εκπαιδεύονται. Η εκπαίδευσή μας βασίζεται στην ποικιλομορφία των περιοχών και την εμπειρογνωμοσύνη των θεμάτων που διδάσκουν.

Η ποιότητα και το κύρος των υπηρεσιών μας υποστηρίζεται από φορείς όπως το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela, παλικάρι ISO 9001 και 14001, anced (Εθνική Ένωση των Κέντρων εξ αποστάσεως εκπαίδευση) και της ισπανικής Association of Business Schools (AEEN). Ομοίως, το ΔΝΤ είναι μέρος του Συλλόγου για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB).

Σήμερα, στον κατάλογός μας διδάσκουν μαθήματα όπως Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας πρόληψη κινδύνων στους χώρους εργασίας ή Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχουμε ιδιωτική και επίσημα προσόντα, ο τελευταίος το αποτέλεσμα της συμμαχίας που υπεγράφη με Camilo Jose Cela Πανεπιστήμιο, Η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τίτλους που ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξετε τη λειτουργία που θέλετε να κάνετε την πορεία σας και οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το μπόνους κατάρτισης για τη διαχείριση των υπηρεσιών μας για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Στηριζόμαστε σε μια ομάδα των επαγγελματιών που ειδικεύονται σε κάθε περιοχή για να παρέχουν φροντιστήριο και τη μάθηση βοήθεια στους φοιτητές, εξασφαλίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή να πάρετε μια εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη ομάδα φροντίδας.

Μεταξύ των εργαλείων μας έχουν μια απασχόληση και τις πρακτικές της, τόσο τους ιδιώτες πελάτες και τις επιχειρήσεις μας μπορούν να επωφεληθούν ως τόπος συνάντησης στην αγορά εργασίας. Έχουμε επίσης μια καινοτόμο πλατφόρμα για online εκπαίδευση, με πάνω από 250 δικά διαθέσιμα μαθήματα.

Έχουμε αναπτύξει προσαρμοσμένες εργασίες για εταιρείες όπως η Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, η Iberdrola, EGMASA, Φωνή της Γαλικίας, Κ.λπ. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με τους εργοδότες, τους κοινωνικούς εταίρους και της δημόσιας διοίκησης για την προώθηση της δωρεάν εκπαίδευσης σε συγκεκριμένες ομάδες και τους ανέργους.

Εν ολίγοις, είμαστε ένας οργανισμός του οποίου κύριος στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και για ότι έχουμε βρει μόνο ένα τρόπο για να το πάρει: προσπαθούμε, κάθε μέρα, για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μας.

θέα

Όραμα των ΝΧΙ είναι να είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και σε απευθείας σύνδεση επαγγελματίες τεχνικούς τομείς.

αποστολή

Θέλουμε να μεγαλώσουμε μαζί σας. Ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, μέσα από εξατομικευμένη προσοχή και την αριστεία στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Ο στόχος αυτός απαιτεί τη συνεχή βελτίωση των τεχνικών και των υλικών πόρων, καθώς και τη μέγιστη συμμετοχή του συνόλου της κατάρτισης του προσωπικού σε ΝΧΙ είναι μια διαφορετική εμπειρία.

Αξίες

  • Κάντε διαθέσιμο μεταπτυχιακή εκπαίδευση, προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Η επιλογή για τις νέες τεχνολογίες για να προσθέσει αξία στην εκπαίδευση.
  • Φυσική εγγύτητα προς τους φοιτητές μέσω του διεθνούς δικτύου μας, των γραφείων και των συνδεδεμένων κέντρων.
  • Εξατομικευμένη ακαδημαϊκό σύστημα καθοδήγησης. Παρακινημένος εξαιρετικά επαγγελματική ομάδα.
  • Εσωτερική δέσμευση για την ομάδα μας, για τη θέσπιση πολιτικών που θα επιτρέπουν την επαγγελματική ανάπτυξη που θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ευελιξία και την απαίτηση αυτο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Spanish (Spain)

Όψη Online Μονοετή MBAs » Όψη Online MBA » Όψη Online Πιστοποιητικά » Όψη Online Masters » Όψη Health Master » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Master στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - που ειδικεύεται σε καινοτόμες και δημιουργικές επιχειρήσεις (Γκαουντί)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αυτό το MBA έχει καινοτόμο βούληση: να γίνει ένα του λούνα παρκ του κινητήρα και να δώσει συνέχεια μεταξύ ακαδημαϊκή θεωρία και πρακτικές λύσεις. Πηγαίνετε πέρα ​​από την παραδοσιακή ακαδημαϊκή ρόλο να επικεντρωθεί στην δημιουργία μιας πισίνας της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με υψηλή προστιθέμενη αξία. Βοήθεια επινόηση νέων επιχειρήσεων και προϊόντων και την εισαγωγή νέων μορφών διαχείρισης και της καινοτομίας στις επιχειρήσεις και οργανισμούς, από την επαναστατική μέθοδο εργασίας που δημιουργούνται από Γκαουντί. με βάση την επιστήμη και την τρέχουσα έννοιες όπως η R + D + I, Coworking, Codesign, just-in-time, RS, την οικολογία, την ενεργειακή απόδοση ή τη μέθοδο της ανακύκλωσης. [+]

Η νέα έρευνα έχει αποκαλύψει μια άνευ προηγουμένου Γκαουντί, πέρα ​​από το έργο του ως καλλιτέχνης και αρχιτέκτονας, πρωτοπόρος σε μεθόδους σήμερα διδάσκεται στα σχολεία των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο της εργασίας. Καινοτόμες στις διαδικασίες σχεδιασμού, της διαχείρισης και της εργασίας, μας δίνει μια έγκυρη διεπιστημονική κληρονομιά για την επιχειρηματική καινοτομία, πολλαπλές λύσεις για την εφαρμογή της δημιουργικότητας και αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των υλικών, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων ως παράγοντας ανταγωνιστικότητας κατανοητή.... [-]


MBA ειδικότητα στο φαρμακευτικό μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αυτό το MBA με ειδικότητα στο φαρμακευτικό μάρκετινγκ προσφέρει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, branding και ψηφιακή επικοινωνία για να εφαρμόσει στρατηγικά σχέδια σε προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες με την καλύτερη στρατηγική προσαρμοσμένο σε όλους τους ισχύοντες κανονισμούς. [+]

Η φαρμακοβιομηχανία και τα φαρμακεία αναπτύσσονται σε ένα πολύπλοκο και εξαιρετικά ρυθμισμένο περιβάλλον. Η έρευνα για νέα φάρμακα είναι αρκετά δαπανηρή και απαιτεί πολύ χρόνο για αυτό.

Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες του φαρμακευτικού μάρκετινγκ πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που ανακύπτουν κατά την επιτυχία των εμπορικών σημάτων που διαχειρίζονται.... [-]


και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - που ειδικεύεται σε αθλητικό μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουν τη λειτουργία του αθλητικού μάρκετινγκ, ένα αθλητικό γεγονός και μια οντότητα σπορ? αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας σχέδιο μάρκετινγκ στην οποία βασίζεται, αποφασίζοντας των καταλληλότερων διαύλων εμπορίας, κ.λπ., εξασφαλίζοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα για την εταιρεία σας? να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και διαχείρισης για τις διάφορες ειδικότητες που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτά. [+]

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να:

Γνωρίζοντας τη λειτουργία του αθλητικού μάρκετινγκ, ένα αθλητικό γεγονός και μια οντότητα σπορ. Αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας σχέδιο μάρκετινγκ στην οποία βασίζεται, αποφασίζοντας των καταλληλότερων διαύλων εμπορίας, κ.λπ., εξασφαλίζοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα για την εταιρεία σας. Για να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ηγεσία και τη διαχείριση των κλάδων που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτούς γνώσης. ... [-]

Masters

Masters πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Η online Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους διευθυντές και διευθυντές που μέσα από τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας πάρει αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων. Επιτρέπει στους μαθητές να γνωρίσουν τον κόσμο του μάρκετινγκ μιας επιχείρησης επεκτείνει σχετικά με συγκεκριμένες στρατηγικές και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα όραμα. Για την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών φοιτητών θα είναι σε θέση να αναπτύξουν στρατηγικές και τεχνικές για να ενισχύσει και να επιτύχει την επιτυχία στα τμήματα μάρκετινγκ εργάζεστε με τις τεχνικές τελευταίες πωλήσεων, οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία. [+]

Πάρτε ένα υψηλό επίπεδο και τις δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ σας δίνει τη δυνατότητα να:

Αναπτύξει, σχέδιο, στρατηγικές έναρξη και το μέτρο μάρκετινγκ, επικοινωνίας και διαφήμισης. Γνωρίζουν σε βάθος πώς λειτουργεί το επιχειρηματικό περιβάλλον. Εμβάθυνση στην περιοχή του μάρκετινγκ με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία. Γνωρίζοντας πώς να εφαρμόσει τις διάφορες εμπορικές τεχνικές, τη σωστή στιγμή. Διεξάγει έρευνα αγοράς και μελέτες ανταγωνισμού. Ολοκληρωμένων στρατηγικών για το σχεδιασμό του προϊόντος. Εκτελέστε ψηφιακό εκστρατείες μάρκετινγκ. Εκτελέστε τις στρατηγικές μάρκετινγκ και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων για την εταιρεία. ... [-]

Masters στην κίνηση, την κινητικότητα και την οδική ασφάλεια

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Αυτό το Master of ΝΧΙ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo Jose Cela παρέχει την τεχνογνωσία για το σχεδιασμό συστημάτων οδικής ασφάλειας που επιτρέπουν να αποκτήσουν το ISO 39001 πιστοποιήσεις, και άλλα που υπάρχουν στην αγορά, καθώς και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας σε περιβάλλοντα απόδοσή τους [+]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ταυτοποιεί 2030 τραυματισμούς και ατυχήματα συνέπειες ως ο κορυφαίος παγκόσμιος παράγοντες επιβαρύνσεις που επηρεάζουν την υγεία και την ασφάλεια του πληθυσμού. Επί του παρόντος, τα τροχαία ατυχήματα ετησίως προκαλούν περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια θανάτους και μεταξύ 25 και 52 εκατομμυρίων σοβαρών τραυματισμών.

ΠΟΥ προώθησε τη δεκαετία του για την Οδική Ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημαντικές Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Επιχειρήσεων εισαγωγή νέων μοντέλων και συστημάτων διαχείρισης της κυκλοφορίας, την κινητικότητα και την οδική ασφάλεια για την μείωση των κινδύνων ατυχημάτων και τη βελτιστοποίηση της κινητικότητας τους πόρους. Αυτές οι προσπάθειες επιτυχία στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και επιπλέον δημιουργία οικονομικής αξίας και μείωση του κόστους στους ισολογισμούς. ... [-]


Masters στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Ο πλοίαρχος στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ΔΝΤ, έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τεχνικές για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε διάφορους τομείς: διοίκηση, επιχειρήσεις ή τη βιομηχανία ενέργειας. [+]

Το πεδίο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προχωρεί σε μια καταπληκτική ταχύτητα, και ακόμα και σήμερα, η πρώτη επιλογή στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Ζούμε σε ένα ιδανικό μέρος για να μελετήσει ένα μάστερ στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) κατάσταση. Πέρυσι οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας παγκοσμίως για το δεύτερο έτος υπερέβησαν τις επενδύσεις σε παραδοσιακές πηγές ενέργειας.... [-]


Masters στο Cybersecurity (on-line)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των εταιρειών που αποφάσισαν να επενδύσουν στην προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έχει αυξηθεί κατά 33%. Μια πρόσφατη έκθεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να δημιουργήσει σχεδόν 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο το 2020. Και το 2015 στον κυβερνοχώρο έχει εντοπιστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους στην παγκόσμια οικονομία. Ως εκ τούτου, με δεδομένη την αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες, ΔΝΤ Business School, Deloitte και το Πανεπιστήμιο Camilo Jose Cela, έχουν αναπτύξει αυτό το Master στην κυβερνοασφάλεια, ο οποίος καταφέρνει να καλύψουν τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων μερών, επιλέγουν ένα online εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με την ευκολία του να το κάνει από οπουδήποτε. Είναι το μόνο πλήρως σε απευθείας σύνδεση πλοίαρχος αγοράς 60 μονάδες ECTS και υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο [+]

Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των εταιρειών που αποφάσισαν να επενδύσουν στην προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έχει αυξηθεί κατά 33%. Μια πρόσφατη έκθεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να δημιουργήσει σχεδόν 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο το 2020. Και το 2015 στον κυβερνοχώρο έχει εντοπιστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους στην παγκόσμια οικονομία.... [-]


Masters στο Τμήμα Οικονομικών

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Έχετε το μεγαλύτερο όφελος για την εταιρεία, μαθαίνοντας να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα στην οικονομική και λογιστική διαχείριση της εταιρείας, μέσω της λογιστικής και εγγραφή δεδομένων για μετέπειτα ανάλυση. [+]

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να:

Μπορεί να αναλύσει μια εταιρεία μέσω των οικονομικών καταστάσεων της. Γνωρίζοντας Τα λογιστικά συστήματα πληροφοριών. Χειριστείτε με ευκολία λογιστική αναλυτικά εργαλεία για τη λήψη των βέλτιστων αποφάσεων για την εταιρεία. Επιτυχής ελέγξουν τη μεθοδολογία για την ανάλυση όλων των ειδών τις επενδύσεις και να κάνουν τις καλύτερες αποφάσεις. Αναλύστε τις σημαντικές εξελίξεις του Γενικού Λογιστικού Σχεδίου: Κατάσταση Μεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων (ECPN) και την Κατάσταση Ταμειακών Ροών (EFE). Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο της διαχείρισης για να συμβάλει στη βελτίωση της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Παρέχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων για τη μελλοντική ανάπτυξη του οργανισμού. Αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας υποβολής εκθέσεων και των επιπτώσεών τους. Γνωρίζοντας τα διάφορα συστήματα των πελατειακών σχέσεων και της εφαρμογής του στα σημερινά μοντέλα. ... [-]

Master στην ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Το Master στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, μπορούν να προσαρμοστούν στις επιστημονικές γνώσεις στον τομέα των τροφίμων, αλλάζει συνεχώς τη νομοθεσία και την ποιότητα ενημέρωση πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων. Μελετήστε τους πλοιάρχους στην ασφάλεια και την ποιότητα των ΝΧΙ τροφίμων επιτρέπει επίσης για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση όσον αφορά την ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων που υπάρχουν στην αγορά και τη γνώση των διαδικασιών που ισχύουν γι 'αυτά. [+]

Το Master στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, μπορούν να προσαρμοστούν στις επιστημονικές γνώσεις στον τομέα των τροφίμων, αλλάζει συνεχώς τη νομοθεσία και την ποιότητα ενημέρωση πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων. Μελετήστε τους πλοιάρχους στην ασφάλεια και την ποιότητα των ΝΧΙ τροφίμων επιτρέπει επίσης για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση όσον αφορά την ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων που υπάρχουν στην αγορά και τη γνώση των διαδικασιών που ισχύουν γι 'αυτά.... [-]


Master στην Πρόληψη Επαγγελματικών Κινδύνων (PRL)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

IMF Business School , σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela, εγκαινιάζει το διαδικτυακό μάστερ για την πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων. Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι ότι οι σπουδαστές σας μπορούν να συμμετάσχουν στην προληπτική συμπεριφορά της εταιρείας σας. [+]

Τιμή: 4.000 ευρώ Υποτροφία 55% à 1.800 ευρώΧρηματοδότηση χωρίς τόκο έως 12 μήνες. Έκπτωση για πληρωμή σε μετρητά.Διάρκεια: 60 ECTSΜεθοδολογία: OnlineΔίπλωμα που αποκτήθηκε: Μεταπτυχιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Camilo José Cela και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το IMF Business SchoolΕργασία και πρακτική ανταλλαγήΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

πτυχίο ΑΕΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

IMF Business School , σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela, εγκαινιάζει το διαδικτυακό μάστερ για την πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων. Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι ότι οι σπουδαστές σας μπορούν να συμμετάσχουν στην προληπτική συμπεριφορά της εταιρείας σας.... [-]


Master στην συμμόρφωση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Το μάστερ αυτό απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους πανεπιστημίων όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδεύονται στον τομέα της κανονιστικής συμμόρφωσης και επιθυμούν να εργαστούν ως Λειτουργός Συμμόρφωσης, ένα προφίλ που απαιτούνται από τις εταιρείες. [+]

Τιμή: 9.400 ευρώ 65% υποτροφία - 2.730 ευρώΧρηματοδότηση χωρίς τόκο έως 12 μήνες. Έκπτωση για πληρωμή σε μετρητά.Διάρκεια: 60 ECTSΜεθοδολογία: OnlineΔίπλωμα που αποκτήθηκε: Μεταπτυχιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Camilo José Cela και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το IMF Business SchoolΕργασία και πρακτική ανταλλαγήΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Πανεπιστημιακό δί

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

Η τρέχουσα τεχνολογική επανάσταση οδήγησε τις εταιρείες να γνωρίζουν το νέο νομικό πλαίσιο που αντιμετωπίζουν σε σχέση με την ποινική ευθύνη των νομικών προσώπων. Για το λόγο αυτό, το IMF Business School και το Camilo José Cela University ξεκινούν το νέο Master in Complience, του οποίου στόχος είναι να εκπαιδεύσει πλήρως τους επαγγελματίες που επιθυμούν να γίνουν ComplianceOfficers.... [-]


Master στη συμβουλευτική και έλεγχος των συστημάτων ποιότητας και της αριστείας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Με το Master μας στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Αριστείας ΝΧΙ μπορείτε να συμμετέχετε, από το τμήμα ποιότητας ως σύμβουλος ή από άλλα επιχειρησιακά και λειτουργικά τμήματα στην εφαρμογή και τη διαχείριση των συστημάτων ISO 9001 ή EFQM. Επίσης, θα είστε σε θέση να ενεργεί ως ελεγκτής και να συμμετέχουν στην κατάρτιση και τη συντήρηση του τελικού συστήματος Έγγραφο Calidad.Al του μαθήματος θα επιτύχει τρεις τίτλους: το Πανεπιστήμιο της UCJC, το ΔΝΤ BS και Acreditativo επίσημο δίπλωμα Βασικές EFQM Αξιολογητή. [+]

Με το Master μας στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Αριστείας ΝΧΙ μπορείτε να συμμετέχετε, από το τμήμα ποιότητας ως σύμβουλος ή από άλλα επιχειρησιακά και λειτουργικά τμήματα στην εφαρμογή και τη διαχείριση των συστημάτων ISO 9001 ή EFQM. Επίσης, θα είστε σε θέση να ενεργεί ως ελεγκτής και να συμμετέχουν στην κατάρτιση και τη συντήρηση του τελικού συστήματος Έγγραφο Calidad.Al του μαθήματος θα επιτύχει τρεις τίτλους: το Πανεπιστήμιο της UCJC, το ΔΝΤ BS και Acreditativo επίσημο δίπλωμα Βασικές EFQM Αξιολογητή.... [-]


MSc στο διεθνές εμπόριο

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Βελτιώστε την καριέρα σας με το Master στο Διεθνές Εμπόριο και ειδικεύονται στο μεταβαλλόμενο και δυναμικό διεθνές περιβάλλον, τις δεξιότητες διαχείρισης που σχηματίζουν στην επιχείρηση εξοπλισμού και αποτελεσματική διαχείριση ενός διεθνούς στρατηγικού σχεδίου που βασίζεται σε τεχνικές δεξιότητες. [+]

59 τοις εκατό των μεγάλων εξαγωγικών επιχειρήσεων και το 72% των διεθνώς ενεργεία ΜΜΕ αυξήθηκε σημαντικά κατά τα τελευταία 4 χρόνια. Επιπλέον, ιστορικά έχουν αντισταθεί καλύτερα τον αντίκτυπο των διαφόρων κρίσεων. Ο μέσος μισθός στις επιχειρήσεις αυτές έχει επίσης την τάση να βελτιωθεί περισσότερο από τις άλλες εταιρείες. Επίσης, έχει επαληθευτεί μεγαλύτερη επαγγελματική προαγωγή των εργαζομένων που συμμετέχουν σε αυτές τις διαδικασίες. Για όλους αυτούς τους λόγους εξειδίκευση στο διεθνές εμπόριο είναι μια προστιθέμενη αξία για τους περισσότερους επαγγελματίες.... [-]


Máster en innovación y marketing turístico digital

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT). [+]

ID de curso: 151967 Precio: 7.800 euros Beca del 65% -> 2.730 euros Financiación sin intereses hasta en 12 meses. Descuento por pago al contado. Duración: 60 ECTS Metodología: Online Titulación que se obtiene: Máster por la Universidad Camilo José Cela, Máster por IMF Business School y Diploma por el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH) Bolsa de Empleo y Prácticas Requisitos

Titulación Universitaria o experiencia profesional equivalente

Presentación

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT).... [-]


Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και τη διαχείριση της υγείας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Οι κύριοι στόχοι αυτού του μεταπτυχιακού διπλώματος απευθύνονται στους σπουδαστές: Γνωρίζουν την πολιτική, κοινωνική, νομική, οικονομική και οργανωτική δομή των συστημάτων υγείας. [+]

Διάρκεια: 1 έτοςΤελική τιμή: 4.000 ευρώ Υποτροφία 10% 3.600 ευρώΔιαδικασία: OnlineΑπαιτήσεις: Επίσημο πανεπιστημιακό δίπλωμα που εκδίδεται από ίδρυμα του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (EHEA).Πτυχίο που αποκτήθηκε: Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Μεσαίου ΑτλαντικούΑπασχόληση και πρακτική εξάσκηση

ΣΤΟΧΟΙ:

Οι κύριοι στόχοι αυτού του μεταπτυχιακού διπλώματος απευθύνονται στους μαθητές τους:... [-]


Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων (PRL)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αυτό το Master έχει μεταξύ των στόχων του την απόκτηση, μεταξύ άλλων, των ακόλουθων ικανοτήτων: Γνωρίζοντας στο νομικό πεδίο και το κανονιστικό πλαίσιο για την πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων. [+]

Διάρκεια: 1 έτοςΤελική τιμή: 3.000 ευρώ 10% υποτροφία 2.700 ευρώΔιαδικασία: OnlineΑπαιτήσεις: Επίσημο πανεπιστημιακό δίπλωμα που εκδίδεται από ίδρυμα του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (EHEA).Πτυχίο που αποκτήθηκε: Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Μεσαίου ΑτλαντικούΑπασχόληση και πρακτική εξάσκηση

ΣΤΟΧΟΙ:

Το μάστερ αυτό έχει μεταξύ των στόχων του την απόκτηση, μεταξύ άλλων, των ακόλουθων ικανοτήτων:... [-]


ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (PRL) ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 10 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

IMF ακαδημαϊκό ίδρυμα του IMF πανεπιστήμιο Camilo José Cela παρουσιάζουν το επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων. Αυτό το πρόγραμμα, που διδάσκεται μέσω του Ινστιτούτου Cela Open (COI), επιτρέπει την απόκτηση επίσημου πτυχίου στις 3 ειδικότητες: Ασφάλεια στην εργασία, Βιομηχανική υγιεινή. Εργονομία και εφαρμοσμένη ψυχοσολογία. Επίσης, καθιστά δυνατή την απόκτηση του Πιστοποιητικού Εσωτερικού Ελεγκτή στα Συστήματα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας σύμφωνα με το OHSAS 18001: 2007 της TÜV Rheinland. [+]

Διάρκεια: 1 έτος και μισό Πιστωτικές μονάδες: 90 ECTSΤιμή: 3.960 ευρώΥποτροφία: 25%

Τελική τιμή: 2.970 ευρώ

Υποτροφίες και Πρόγραμμα Στήριξης Μελετών

Διαδικασία: Online

Απαιτήσεις: Επίσημος πανεπιστημιακός τίτλος

Πτυχίο που αποκτήθηκε: Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Nebrija

Απασχόληση και πρακτική εξάσκηση

ΣΤΟΧΟΙ:

Οι φοιτητές που περάσουν με επιτυχία αυτό το πρόγραμμα:... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

δραστηριοτήτων Logistics αντιπροσωπεύουν υψηλό ποσοστό του κόστους του κάθε προϊόντος και, επομένως, η καλή διαχείριση είναι απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό. Η ζήτηση για επαγγελματίες στην κατοχή του ένα μεταπτυχιακό στην εφοδιαστική αυξάνεται συνεχώς λόγω συναντηθούν σε ένα όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο με την αύξηση του βάρους των διεθνών logistics, τις νέες τεχνολογίες και η συνεχής νέες τάσεις στον κλάδο. [+]

δραστηριοτήτων Logistics αντιπροσωπεύουν υψηλό ποσοστό του κόστους του κάθε προϊόντος και, επομένως, η καλή διαχείριση είναι απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό. Η ζήτηση για επαγγελματίες στην κατοχή του ένα μεταπτυχιακό στην εφοδιαστική αυξάνεται συνεχώς λόγω συναντηθούν σε ένα όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο με την αύξηση του βάρους των διεθνών logistics, τις νέες τεχνολογίες και η συνεχής νέες τάσεις στον κλάδο.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +2 περισσότερα

Επαγγελματίες με πτυχίο στη Διοίκηση και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης. Η γνώση αυτών των εμπειρογνωμόνων ΥΕ είναι απαραίτητα για τη μετάδοση γνώσεων και δεξιοτήτων ευκίνητος και καινοτόμων οργανισμών [+]

Επαγγελματίες με πτυχίο στη Διοίκηση και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης. Η γνώση αυτών των εμπειρογνωμόνων είναι ουσιαστικής σημασίας για τη μετάδοση των οργανώσεων HR ευκίνητο και καινοτόμες γνώσεις και δεξιότητες:

Η διαχείριση των αλλαγών στην οργάνωση διαδικασίες επιλογής προσωπικού. Η αξιολόγηση των επιδόσεων και τη δοκιμή. Τη διαχείριση και την επικοινωνία της γνώσης. Συμβάσεων και της εργατικής νομοθεσίας. ηγετικές ικανότητες. Συμβάσεις εργασίας. Μισθοί και μισθοδοσίας. Τερματισμού, την τροποποίηση και την αναστολή των συμβάσεων. Κοινωνικής Ασφάλισης. Δικαιώματα και υποχρεώσεις. ... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση του περιβάλλοντος

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Ο πλοίαρχος περιβαλλοντικής διαχείρισης των ΝΧΙ έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες οι οποίοι ανταποκρίνονται στην αυξημένη ζήτηση που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε θέματα περιβάλλοντος. [+]

Ο πλοίαρχος περιβαλλοντικής διαχείρισης των ΝΧΙ έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες οι οποίοι ανταποκρίνονται στην αυξημένη ζήτηση που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε θέματα περιβάλλοντος.

Η πραγματικότητα είναι ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου η εξάντληση των πόρων, η ρύπανση, η απώλεια της βιοποικιλότητας, ερημοποίηση, μεταξύ πολλών άλλων προβλημάτων απαιτούν άμεση δράση, μετά από χρόνια που ενεργεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη την προστασία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στην απόδοση της αειφορίας και της ενέργειας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12  Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα σπουδών που αναπτύχθηκε για τους Δασκάλους που μπορούν να μάθουν να αναγνωρίζουν τις ενεργειακές ανάγκες και προτείνει την εφαρμογή των τεχνικών εξοικονόμησης και αποδοτικής χρήσης των ηλεκτρικών εργαλείων και την ενσωμάτωση της γνώσης που αποκτήθηκε στον τομέα της βιωσιμότητας και της αποτελεσματικότητας ενέργεια. [+]

Υπάρχει ανάγκη σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της έρευνας, τη βελτιστοποίηση και τη χρήση νέων πηγών ενέργειας. Οι εταιρείες και τα άτομα που όλο και περισσότερο απαιτούν την ανάπτυξη νέων έξυπνων λύσεων για την ενσωμάτωση των βιοκλιματικών προσεγγίσεις και να πάρει ότι οι αυξήσεις της ενεργειακής απόδοσης.

Η κατάσταση αυτή, προστίθεται στην έκρηξη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε όλο τον κόσμο, δημιουργεί την ανάγκη για τους ειδικευμένους και επαγγελματίες τεχνικούς με πολύ ειδική εκπαίδευση για την ανάπτυξη τέτοιων έργων. Η απάντηση σε αυτή την ανάγκη από την Ομάδα των ΝΧΙ και Masters Camilo José Cela Πανεπιστημίου στην αειφορία και την ενεργειακή απόδοση.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ποιότητα, το περιβάλλον και PRL

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Σε ΝΧΙ quremos ενταχθεί το Master στην Ποιότητα, Περιβαλλοντική και PRL εμπειρία των επαγγελματιών με χρόνια εργασίας στους τομείς της πρόληψης, της ποιότητας και του περιβάλλοντος. Αυτό το Master επιτρέπει σε ένα ευρύ δυνατότητες επικύρωσης με άλλα προγράμματα. Ρωτήστε δυνατότητες επικύρωσης σας σύμβουλο. [+]

Το Master in Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ασφάλειας, Ποιότητας και Περιβάλλοντος του ΔΝΤ Business School είναι ένα από τα διαμορφωτική αναφορές σε εθνικό επίπεδο στον τομέα της Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγιεινής και Ασφάλειας. Δίνεται ένα 100% on-line διαθέτει μια μοναδική μεθοδολογία "μαθητοκεντρική" ότι μπορούν να ενταχθούν πλοίαρχος και προσωπική ζωή.

Το Master επιτρέπει στους μαθητές να προετοιμαστούν για την αξιολόγηση των επαγγελματικών κινδύνων των παραγώγων δραστηριοτήτων, τις θέσεις και τις εγκαταστάσεις, από τον τομέα της ασφάλειας, της υγιεινής, της εργονομίας και της εφαρμοσμένης κοινωνικής ψυχολογίας. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εκμάθηση των κριτηρίων για την επιλογή των προληπτικών και διορθωτικών μέτρων που εφαρμόζονται από την εταιρεία να μειώσει, την εξάλειψη ή τον έλεγχο λαθών της παραγωγής.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στο μάρκετινγκ και την ψηφιακή επικοινωνία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +2 περισσότερα

Πάρτε σε ένα έτος διπλό πτυχίο του Master in Digital Marketing (ΔΝΤ Camilo Jose Cela Πανεπιστήμιο +) και να ενταχθούν στην κοινότητα των επαγγελματιών με περισσότερο χρόνο έκρηξη. Το μόνο online πλοίαρχος στο οποίο θα μάθετε να αναπτύξει ένα σχέδιο μάρκετινγκ για να συλλάβει (SEO, SEM, κοινωνικά δίκτυα, μορφές διαφήμισης, το περιεχόμενο), για τη μετατροπή (e-commerce) και να κάνει μια κατάλληλη analytics Ιστού. [+]

Πάρτε σε ένα έτος διπλό πτυχίο του Master in Digital Marketing (ΔΝΤ Camilo Jose Cela Πανεπιστήμιο +) και να ενταχθούν στην κοινότητα των επαγγελματιών με περισσότερο χρόνο έκρηξη. Το μόνο online πλοίαρχος στο οποίο θα μάθετε να αναπτύξει ένα σχέδιο μάρκετινγκ για να συλλάβει (SEO, SEM, κοινωνικά δίκτυα, μορφές διαφήμισης, το περιεχόμενο), για τη μετατροπή (e-commerce) και να κάνει μια κατάλληλη analytics Ιστού.

Δεξιότητες ή δεξιότητες σε digital marketing και online επικοινωνία είναι ήδη μια προϋπόθεση σε οποιοδήποτε τμήμα μάρκετινγκ. Οι εταιρείες γνωρίζουν ότι το Διαδίκτυο αποτελεί μέρος της καθημερινής διαβίωσης του χρήστη και συνδέεται μέσω υπολογιστή, το tablet ή το κινητό. Όροι όπως SEM, SEO, Social Media και περιεχόμενο Marketing, μεταξύ άλλων, ως μέρος της κάθε εργασίας στον τομέα. Όλα αυτά, χρόνο με το χρόνο, αντανακλούσε μια σταθερή αύξηση των προϋπολογισμών για την ψηφιακή οργανώσεις μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο.... [-]


Μεταπτυχιακό στα συστήματα πληροφοριών και τεχνολογίας επιχειρήσεων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Το Online Master in Business Information Systems and Technology Ομίλου και ΔΝΤ Universidad Camilo José Cela επιτρέπει στους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν ένας διαχειριστής IT, να αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση της διαχείρισης και της διοίκησης του τμήματος των συστημάτων πληροφοριών. [+]

Πληροφοριακά συστήματα και την τεχνολογία των επιχειρήσεων έχει γίνει μια στρατηγικά σημεία με βάση τη δύναμη και την ευκινησία του κόσμου πληροφοριών. Έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχουν γίνει στον τομέα της εργασίας, αξίζει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και είναι περιζήτητο από εταιρείες και ιδρύματα.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Expansion, περίπου 860.000 θέσεις εργασίας στον τομέα, δεν θα πρέπει να καλύπτονται στην Ευρώπη λόγω της έλλειψης ειδικευμένων επαγγελματιών. Αυτό εξηγεί ότι το 94% των επαγγελματιών ΤΠΕ σήμερα έχουν μια δουλειά, σύμφωνα με μια μελέτη από διαμορφωθεί.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων - Διαχείριση Έργων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αυτό το Master απευθύνεται σε μεσαία στελέχη, διευθυντές έργων και διευθυντές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εμβάθυνση των πιο πρόσφατων μεθόδων, συστημάτων και εργαλείων διαχείρισης έργων. [+]

Τιμή: 8.200 ευρώ 65% υποτροφία - 2.730 ευρώΧρηματοδότηση χωρίς τόκο έως 12 μήνες. Έκπτωση για πληρωμή σε μετρητά.Διάρκεια: 60 ECTSΜεθοδολογία: OnlineΔίπλωμα που αποκτήθηκε: Μεταπτυχιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Camilo José Cela και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το IMF Business SchoolΕργασία και πρακτική ανταλλαγήΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Πανεπιστημιακό δί

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

IMF Business School και το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela ξεκινούν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης και Διαχείρισης Έργων, στόχος του οποίου είναι να αποκτήσει ο φοιτητής όλες τις γνώσεις διαχείρισης του έργου σύμφωνα με το πρότυπο PMI. IMF είναι χορηγός του κεφαλαίου της Μαδρίτης του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI).... [-]


Μεταπτυχιακό στη νευροψυχολογία, πολλαπλές ευφυΐας και mindfulness στην εκπαίδευση για νέους και ενήλικες (από 12 ετών)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Το πρόγραμμα βασίζεται σε Νευροψυχολογία και Neuroscience, γνώση και συναίσθηση (MBCT) και πολλαπλής νοημοσύνης (ΜΙ). Σε αυτό, οι μαθητές θα διερευνήσει τη βαθιά σχέση μεταξύ αυτών των κλάδων και την ανάπτυξη στοχαστική εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν μια μεγάλη ιδιωτική πρακτική άσκηση εφαρμοστεί σε κλινικές περιοχές, κοινωνική εργασία, την εκπαίδευση, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις ή που απευθύνονται σε νέους ηλικίας 12 ετών και ενήλικες . [+]

Το πρόγραμμα βασίζεται σε Νευροψυχολογία και Neuroscience, γνώση και συναίσθηση (MBCT) και πολλαπλής νοημοσύνης (ΜΙ). Σε αυτό, οι μαθητές θα διερευνήσει τη βαθιά σχέση μεταξύ αυτών των κλάδων και την ανάπτυξη στοχαστική εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν μια μεγάλη ιδιωτική πρακτική άσκηση εφαρμοστεί σε κλινικές περιοχές, κοινωνική εργασία, την εκπαίδευση, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις ή που απευθύνονται σε νέους ηλικίας 12 ετών και ενήλικες . ... [-]


Μεταπτυχιακό στη νευροψυχολογία, πολλαπλές ευφυΐας και mindfulness στην προσχολική εκπαίδευση και τα παιδιά (κάτω των 11 ετών)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Το πρόγραμμα βασίζεται σε Νευροψυχολογία και Neuroscience, γνώση και συναίσθηση (MBCT) και πολλαπλής νοημοσύνης (ΜΙ). Σε αυτό, οι μαθητές θα διερευνήσει τη βαθιά σχέση μεταξύ αυτών των κλάδων και στοχαστική αναπτύξει εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν μια ευρεία κοινότητα, εταιρική ή ιδιωτική πρακτική άσκηση εφαρμοστεί σε κλινικές περιοχές, κοινωνική εργασία, την εκπαίδευση, επικεντρώνονται στα παιδιά και την πρώιμη παιδική ηλικία. [+]

Το πρόγραμμα βασίζεται σε Νευροψυχολογία και Neuroscience, γνώση και συναίσθηση (MBCT) και πολλαπλής νοημοσύνης (ΜΙ). Σε αυτό, οι μαθητές θα διερευνήσει τη βαθιά σχέση μεταξύ αυτών των κλάδων και στοχαστική αναπτύξει εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν μια ευρεία κοινότητα, εταιρική ή ιδιωτική πρακτική άσκηση εφαρμοστεί σε κλινικές περιοχές, κοινωνική εργασία, την εκπαίδευση, επικεντρώνονται στα παιδιά και την πρώιμη παιδική ηλικία.... [-]


Μεταπτυχιακό στην ψηφιακή φαρμακευτική μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Μάστερ το φαρμακευτικό μάρκετινγκ και τα ψηφιακά μέσα με αυτό το σε απευθείας σύνδεση μάστερ. Διπλό πτυχίο από το Universidad Camilo José Cela και από το IMF . [+]

Η φαρμακευτική βιομηχανία και το φαρμακείο αναπτύσσονται σε ένα περίπλοκο και εξαιρετικά ρυθμισμένο περιβάλλον. Η έρευνα νέων φαρμάκων είναι δαπανηρή και απαιτεί χρόνο. Επιπλέον, η χρήση του χρόνου ζωής των σημάτων στον τομέα είναι ζωτικής σημασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έμποροι στον τομέα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που ανακύπτουν με την επιτυχία των εμπορικών σημάτων που διαχειρίζονται. Για το λόγο αυτό, η εκπαίδευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ που στοχεύει στο φαρμακευτικό περιβάλλον θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το κλειδί της επιτυχίας.... [-]


πλοίαρχο σε μεγάλες δεδομένων και επιχειρηματικής ευφυΐας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

ΔΝΤ Business School, σε συνεργασία με τον Camilo José Cela Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε το Master in Business Analytics και Big Data. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια επισκόπηση των τεχνολογιών Big Data και τη χρήση τους, καθώς και μια εφαρμοσμένη και πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές ανάλυσης για τις επιχειρήσεις (Business Analytics). ΔΝΤ είναι εταίρος του Συνδέσμου Τεχνικών Υπολογιστών (ΑΤΙ). Αυτό το Master έχει στόχο τόσο πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να επικεντρωθούν προς νέα επαγγέλματα που σχετίζονται με την ανάλυση των δεδομένων (Αναλυτής δεδομένων, επιστήμονες δεδομένων, Διευθύνων Σύμβουλος δεδομένων, Μηχανικός δεδομένων ...). Συνιστώμενη προφίλ πρόσβασης είναι αυτές που σχετίζονται με τις ΤΠΕ σταδιοδρομία με υψηλά ποιοτικά στοιχεία και τη σταδιοδρομία των επιχειρήσεων και της οικονομίας. [+]

ID μαθήματος: 152241 Τιμή: 7.800 ευρώ 50% υποτροφία -> 3.900 ευρώ Άτοκα χρηματοδότησης έως και 12 μήνες. Έκπτωση για πληρωμή τοις μετρητοίς. Διάρκεια: 60 π.μ. Μεθοδολογία: Online Αξιολόγηση πτυχίο Master από το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela και Master από ΝΧΙ Business School Εργασία και Πρακτική ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Πανεπιστημιακό πτυχίο ή ισότιμη επαγγελματική πείρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΔΝΤ Business School, σε συνεργασία με τον Camilo José Cela Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε το Master in Business Analytics και Big Data. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια επισκόπηση των τεχνολογιών Big Data και τη χρήση τους, καθώς και μια εφαρμοσμένη και πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές ανάλυσης για τις επιχειρήσεις (Business Analytics). ΔΝΤ είναι εταίρος του Συνδέσμου Τεχνικών Υπολογιστών (ΑΤΙ).... [-]


πτυχίο μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing Institute of Open Cela έχει άμεση στήριξη από την Ένωση Marketing της Ισπανίας (MKT Association). Αυτή η οντότητα που ιδρύθηκε το 1961, συγκεντρώνει σχεδόν χίλια μέλη μεταξύ των εταιρειών, τα διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες του μάρκετινγκ στην Ισπανία. στόχοι του περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του πολιτισμού Marketing, να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, είναι ένα φόρουμ δικτύωσης, την ανάπτυξη της αυτο-ρυθμιστικών πλαισίων ... [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing Institute of Open Cela έχει άμεση στήριξη από την Ένωση Marketing της Ισπανίας (MKT Association). Αυτή η οντότητα που ιδρύθηκε το 1961, συγκεντρώνει σχεδόν χίλια μέλη μεταξύ των εταιρειών, τα διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες του μάρκετινγκ στην Ισπανία. στόχοι του περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του πολιτισμού Marketing, να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, είναι ένα φόρουμ δικτύωσης, την ανάπτυξη της αυτο-ρυθμιστικών πλαισίων ...... [-]


Μονοετές MBA

MBA Ειδίκευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις για την κατεύθυνση και τη διαχείριση των διαφόρων κλάδων που επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία μιας επιχείρησης, που κυριαρχεί στις θεμελιώδεις κατευθυντήριες γραμμές της δημιουργίας και της εφαρμογής καθεμιάς από αυτές. [+]

Η τρέχουσα αγορά εργασίας καθιστά απαραίτητη την διαφοροποίηση των επιχειρήσεων από εκείνες του ανταγωνισμού: εδώ τίθεται σε ισχύ η πιστοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου τους, που εγγυάται πάνω απ 'όλα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο η διοίκηση της εταιρείας να έχει πλήρη προετοιμασία στους διάφορους τομείς που επηρεάζουν την ανταγωνιστική θέση τους.... [-]


και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - ειδικότητα της μόδας

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Ισπανία Madrid

Το MBA στο Fashion ΔΝΤ απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, τα προφίλ του επιχειρηματικού κόσμου που θέλουν να ενισχύσουν την πιο trendy μέρος ή το αντίστροφο, fashionistas που θέλουν να πηδήξουν στον κόσμο των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων και τη μορφή των επιχειρήσεων. βαθμό του πλοιάρχου στο χώρο της μόδας διοίκηση επιχειρήσεων βαθαίνει καθώς αναλαμβάνει και τη διαχείριση των εταιρειών μόδας, αλλά επιδιώκει επίσης να ικανοποιήσει εκείνους που έχουν ήδη βυθισμένο στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας ή που θέλουν να εισέλθουν, έτσι ώστε να γνωρίζουν και να ελέγχουν τις τρέχουσες νέες στρατηγικές να κυριαρχήσει τόσο ελκυστικό, όπως στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. [+]

Το MBA στη μόδα των ΝΧΙ σας δίνει τη δυνατότητα να:

Να είμαι καλά στα βασικά μεγέθη της κλωστοϋφαντουργίας τομέα ΧΧΙ αιώνα από επιχειρηματική άποψη. Γνωρίζοντας τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από ένα εμπορικό σήμα μόδας για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας: εξειδικευμένη, Γενική Διεύθυνση Τύπου, δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις, ψηφιακή εικόνα, κ.λπ. Αξιολογούν την καταλληλότητα των διαφορετικών στρατηγικών διαπραγμάτευσης. Αναλύστε ένα σχέδιο μάρκετινγκ, να αξιολογήσει και να αποφασίσει τα κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ, κ.λπ. Εκτελέστε ανταγωνιστική ανάλυση και το περιβάλλον της αγοράς και να είναι σε θέση να προβλέψει τις νέες τάσεις και τις μελλοντικές συμπεριφορές. Διαμόρφωση, την εφαρμογή και την παρακολούθηση της στρατηγικής για την επιτυχή Διοίκηση Επιχειρήσεων στο χώρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας. Για να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ηγεσία και τη διαχείριση των κλάδων που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτούς γνώσης. Κάντε παραγωγικές ιδέες σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα και κανάλια στο τοπίο του σύγχρονου design. ... [-]

και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - εξειδίκευση στη διαχείριση της υγείας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Η online Master of ΝΧΙ (MBA Healthcare Management) Διοίκηση Υγείας έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που ειδικεύονται στη διαχείριση και διοίκηση του τομέα της υγείας στην Ισπανία των οποίων οι δαπάνες για λογαριασμούς για περισσότερο από 9,6% του ΑΕΠ. Ο τομέας βιώνει μια μεταμόρφωση, όπου οι επιστημονικές εξελίξεις, τις νέες τεχνολογίες, δημογραφικές συνθήκες του πληθυσμού, τη νομοθεσία, τον προϋπολογισμό και χρηματοπιστωτικών πολιτικών μεταξύ άλλων παραγόντων, απαιτούν την κατάλληλη διαχείριση των πόρων για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου συστήματος υγείας. Αυτή η μεταμόρφωση του τομέα της υγείας έχει ως άμεση συνέπεια την ανάγκη για νέες εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης, της διαχείρισης της υγείας και της διοίκησης του νοσοκομείου τόσο για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. [+]

Η online Master of ΝΧΙ (MBA Healthcare Management) Διοίκηση Υγείας έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που ειδικεύονται στη διαχείριση και διοίκηση του τομέα της υγείας στην Ισπανία των οποίων οι δαπάνες για λογαριασμούς για περισσότερο από 9,6% του ΑΕΠ. Ο τομέας βιώνει μια μεταμόρφωση, όπου οι επιστημονικές εξελίξεις, τις νέες τεχνολογίες, δημογραφικές συνθήκες του πληθυσμού, τη νομοθεσία, τον προϋπολογισμό και χρηματοπιστωτικών πολιτικών μεταξύ άλλων παραγόντων, απαιτούν την κατάλληλη διαχείριση των πόρων για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου συστήματος υγείας. Αυτή η μεταμόρφωση του τομέα της υγείας έχει ως άμεση συνέπεια την ανάγκη για νέες εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης, της διαχείρισης της υγείας και της διοίκησης του νοσοκομείου τόσο για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.... [-]


και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - εξειδίκευση στην εφοδιαστική και τη μεταφορά

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Κατευθύνει και διαχειρίζεται τις διαφορετικές ειδικότητες που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εφοδιαστική και μεταφορική εταιρεία. [+]

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να:

Αναλύστε τη βάση της στρατηγικής κατεύθυνσης μελετώντας θεμελιώδη μεγέθη της, την ανάλυση ανταγωνιστικό περιβάλλον, προκειμένου να μπορέσει ο φοιτητής για τη διαμόρφωση, την εφαρμογή και την παρακολούθηση μιας επιτυχημένης στρατηγικής διαχείρισης. Να είσαι σε θέση να αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας σχέδιο μάρκετινγκ στην οποία βασίζεται, αποφασίζοντας των καταλληλότερων διαύλων εμπορίας, κ.λπ. εξασφαλίζοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα για την εταιρεία σας. Για να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ηγεσία και τη διαχείριση των κλάδων που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτούς γνώσης. ... [-]

και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - εξειδίκευση στην οικονομική διαχείριση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Για να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ηγεσία και τη διαχείριση των κλάδων που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτούς γνώσης. [+]

Η σημερινή αγορά εργασίας είναι ουσιαστικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό: αυτό είναι όπου οι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της, μπαίνει στο παιχνίδι για να διασφαλιστεί, πάνω από όλα, την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο ότι η Διεύθυνση της Εταιρείας έχει την πλήρη προετοιμασία σε διάφορους τομείς που επηρεάζουν την ανταγωνιστική θέση τους.... [-]


και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - εξειδίκευση στην Οινολογία

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Κατευθύνει και διαχειρίζεται τις διαφορετικές ειδικότητες που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης στον τομέα της φιλοξενίας. [+]

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να:

Να οδηγήσει και τη διαχείριση των διαφόρων κλάδων που επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας σχέδιο μάρκετινγκ στην οποία στηρίζεται, να αποφασίσει τα πιο κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ για να εξασφαλίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα της εταιρείας. Να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την κουλτούρα του κρασιού, μάρκετινγκ, εξυπηρέτηση και την κατανάλωση, καθώς και τεχνική και βιομηχανική αντικείμενα γνώσης που εμπλέκονται στη συνεργασία με επαγγελματίες σομελιέ. Εκτελούν καθήκοντα αποτελεσματικά και σομελιέ μεγάλη ευθύνη. Ανάπτυξη της έρευνας και ανάπτυξης σε εξέλιξη που σχετίζονται με την οινολογία. Η κατανόηση της πολιτιστικής ιστορικό πλαίσιο του κρασιού ως βασικό συστατικό στον πολιτισμό μας. Μάθετε τις θεμελιώδεις πτυχές της αμπελουργίας και οινολογίας, καθώς και τα διαφορετικά είδη κρασιού. Γνωρίζοντας τη διαδικασία της γευσιγνωσίας, με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του κρασιού αισθητηριακή εξέταση και σωστή εξυπηρέτηση. ... [-]

και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - που ειδικεύεται σε τουριστικές επιχειρήσεις

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Αναλύστε τη βάση της στρατηγικής κατεύθυνσης μελετώντας θεμελιώδη μεγέθη της, ανάλυση ανταγωνιστικό περιβάλλον. [+]

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να:

Αναλύστε τη βάση της στρατηγικής κατεύθυνσης μελετώντας θεμελιώδη μεγέθη της, ανάλυση ανταγωνιστικό περιβάλλον. Να είσαι σε θέση να αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας σχέδιο μάρκετινγκ στην οποία στηρίζεται, να αποφασίσει τα πιο κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ, κλπ? εξασφαλίζοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα για την εταιρεία σας. Για να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ηγεσία και τη διαχείριση των κλάδων που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτούς γνώσης. Γνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία των ξενοδόχων, μη εγκαταστάσεις, εστιατόρια και διασκέδαση στον κλάδο του τουρισμού, ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες των νέων προτάσεων που σχετίζονται με τη φύση, το διάστημα βιωματική και γαστρονομικές εμπειρίες. Μαθαίνοντας να διαχειριστεί την παγκοσμιοποίηση και το άνοιγμα των αγορών μέσω των τεχνικών διαχείρισης και ανταγωνιστικές στρατηγικές τιμολόγησης. Κατανοήσουν την τεράστια μεταμόρφωση που έχει σημάνει για τα κοινωνικά δίκτυα Τουρισμού ως ένα χώρο όπου να συνδέσετε και να βιώσουν το ταξίδι και ξέρουν πώς να εκμεταλλεύονται τη συνδεσιμότητα μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη οδηγεί. Ανακαλύψτε την αναγκαία προσαρμογή της τουριστικής βιομηχανίας στις αρχές της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας του τουρισμού. ... [-]

και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - που ειδικεύεται στη διαχείριση των επιχειρήσεων και μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Για να εκπαιδεύσει τους εμπειρογνώμονες σε επαγγελματίες της διαχείρισης των επιχειρήσεων σε όλες τις ειδικότητες (εμπορικά ανθρώπινων πόρων, μάρκετινγκ, τη στρατηγική διαχείρισης, τα συστήματα πληροφοριών, χρηματοδότηση, κλπ), από τα ΝΧΙ Business School, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela, παρουσιάζουμε Αυτό το MBA Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Διευθυντές, οι οποίοι μελέτησαν σε βάθος όλες τις πτυχές που απαιτούνται για να ενταχθούν ως Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, προσδιορισμό που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα στοιχεία για να δημιουργήσουν την καλύτερη εμπορική προσφορά της εταιρείας, με την οποία καθορίζονται αγορά και ενημερώστε μας με τον πελάτη, είτε άμεσα είτε μέσω της συνεργασίας με τους προμηθευτές. [+]

Η σημερινή αγορά εργασίας είναι ουσιαστικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό: αυτό είναι όπου οι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της, μπαίνει στο παιχνίδι για να διασφαλιστεί, πάνω από όλα, την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο ότι η Διεύθυνση της Εταιρείας έχει την πλήρη προετοιμασία σε διάφορους τομείς που επηρεάζουν την ανταγωνιστική θέση τους.... [-]


και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - που ειδικεύεται στην πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Αυτό το online MBA με εξειδίκευση σε επαγγελματικούς κινδύνους που προσδίδουν Ομάδα των ΝΧΙ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela μπορούν να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση της πραγματικής έκτασης των επαγγελματικών κινδύνων που σχετίζονται με την εργασία και πώς να την πρόληψη και αποφυγή τους, καθώς και όπως στην παρασκευή των καλύτερων στελεχών και διευθυντών των επιχειρήσεων. [+]

Η ανάγκη να δημιουργηθούν δομές και διαδικασίες πρόληψης είναι πλέον μια αναγκαιότητα και προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις και τα θεσμικά όργανα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό ότι οι διαχειριστές των εταιρειών που ασχολούνται με αυτή τη δραστηριότητα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που τίθενται από τον τομέα.

Αυτό το online MBA με εξειδίκευση σε επαγγελματικούς κινδύνους που προσδίδουν Ομάδα των ΝΧΙ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela μπορούν να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση της πραγματικής έκτασης των επαγγελματικών κινδύνων που σχετίζονται με την εργασία και πώς να την πρόληψη και αποφυγή τους, καθώς και όπως στην παρασκευή των καλύτερων στελεχών και διευθυντών των επιχειρήσεων.... [-]


και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - που ειδικεύεται στην ψηφιακή διαχείριση της κυκλοφορίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Η online MBA απευθύνεται σε επαγγελματίες και τους αποφοίτους με εργασιακή εμπειρία έχοντας εργαστεί σε εταιρείες όπως η μεσαία στελέχη που επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση εργασίας τους. Η σημερινή πραγματικότητα δείχνει ότι αν έχετε ένα μάστερ πολύ δύσκολο να βρουν δουλειά ή να βελτιώσουν σε αυτό. Μετά από ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, η εξέλιξη είναι εμφανής. Ένα λειτουργικό διευθυντής μιας ΜΜΕ μπορεί να γίνει λειτουργική γενικός διευθυντής ή διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας. Στην περίπτωση μια ενδιάμεση θέση, όπως ένας διευθυντής προϊόντος μπορείτε να πάρετε για να γίνει διευθυντής μάρκετινγκ ή διευθυντής ή ο διευθυντής μιας ΜΜΕ. Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της υπόθεσης και το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) επικεντρώνεται στην παροχή γνώσεων και την εδραίωση της σε δύο ομάδες. Βασικά θέματα: μάρκετινγκ, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων? και σταυρό: οι άλλοι τομείς της γνώσης και εστιάζεται κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. [+]

Το Master MBA Online είναι για εσάς:

Πάρτε τις απαραίτητες γνώσεις για τη διαχείριση και την κατεύθυνση των διαφόρων κλάδων και τεχνικές απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού ή της εταιρείας. Αναπτύσσουν, να εφαρμόζουν, να παρακολουθούν μια στρατηγική διαχείρισης των επιχειρήσεων για την επιτυχία. Αξιολογήσει και να εκτιμήσει την καταλληλότητα των εμπορικών στρατηγικών. Αναλύστε το σχέδιο μάρκετινγκ της εταιρείας και να λάβουν αποφάσεις αναλόγως στα κανάλια εμπορίας, σύμφωνα με μια σε απευθείας σύνδεση και διεθνές περιβάλλον. Εκτελέστε οικονομικές και χρηματοοικονομικές αναλύσεις. Γνωρίζοντας την ορθή διεξαγωγή της διαχείρισης εργασιών μιας εταιρείας. ... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Η online MBA απευθύνεται σε επαγγελματίες και τους αποφοίτους με εργασιακή εμπειρία έχοντας εργαστεί σε εταιρείες όπως η μεσαία στελέχη που επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση εργασίας τους. Η σημερινή πραγματικότητα δείχνει ότι αν έχετε ένα μάστερ πολύ δύσκολο να βρουν δουλειά ή να βελτιώσουν σε αυτό. Μετά από ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, η εξέλιξη είναι εμφανής. Ένα λειτουργικό διευθυντής μιας ΜΜΕ μπορεί να γίνει λειτουργική γενικός διευθυντής ή διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας. Στην περίπτωση μια ενδιάμεση θέση, όπως ένας διευθυντής προϊόντος μπορείτε να πάρετε για να γίνει διευθυντής μάρκετινγκ ή διευθυντής ή ο διευθυντής μιας ΜΜΕ. [+]

Το Master MBA Online είναι για εσάς:

Πάρτε τις απαραίτητες γνώσεις για τη διαχείριση και την κατεύθυνση των διαφόρων κλάδων και τεχνικές απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού ή της εταιρείας. Αναπτύσσουν, να εφαρμόζουν, να παρακολουθούν μια στρατηγική διαχείρισης των επιχειρήσεων για την επιτυχία. Αξιολογήσει και να εκτιμήσει την καταλληλότητα των εμπορικών στρατηγικών. Αναλύστε το σχέδιο μάρκετινγκ της εταιρείας και να λάβουν αποφάσεις αναλόγως στα κανάλια εμπορίας, σύμφωνα με μια σε απευθείας σύνδεση και διεθνές περιβάλλον. Εκτελέστε οικονομικές και χρηματοοικονομικές αναλύσεις. Γνωρίζοντας την ορθή διεξαγωγή της διαχείρισης εργασιών μιας εταιρείας. ... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Cela Open Ινστιτούτο, με την υποστήριξη των Επαγγελματικών Οργανισμών Empresistas και Διοικητικών Διευθυντών της Μαδρίτης, συγκεντρώνοντας περισσότερα από δύο χιλιάδες επαγγελματίες αφιερωμένο στην παροχή συμβουλών και τη διαχείριση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και το Ινστιτούτο Σπουδών του Ιδρύματος Cajasol, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των αναγκών κατάρτισης των Ανδαλουσίας εταιρειών και γύρω από το οποίο έχει σχηματιστεί ένα εκτεταμένο δίκτυο σχέσεων και συσσώρευαν μια στέρεη γνώση της επιχειρηματικής πραγματικότητας. [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Cela Open Ινστιτούτο, με την υποστήριξη των Επαγγελματικών Οργανισμών Empresistas και Διοικητικών Διευθυντών της Μαδρίτης, συγκεντρώνοντας περισσότερα από δύο χιλιάδες επαγγελματίες αφιερωμένο στην παροχή συμβουλών και τη διαχείριση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και το Ινστιτούτο Σπουδών του Ιδρύματος Cajasol, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των αναγκών κατάρτισης των Ανδαλουσίας εταιρειών και γύρω από το οποίο έχει σχηματιστεί ένα εκτεταμένο δίκτυο σχέσεων και συσσώρευαν μια στέρεη γνώση της επιχειρηματικής πραγματικότητας.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στη διαχείριση γήπεδα γκολφ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

ΔΝΤ Business School, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela και Miguel Ángel Jimenez Golf Academy, που ξεκίνησε αυτό το MBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Γήπεδα γκολφ. Αυτό το Μεταπτυχιακό απευθύνεται σε δύο πρόσφατους πτυχιούχους, όπως έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση διαχείρισης, οργάνωσης, συντήρησης, νομοθεσία για τη διαχείριση και Γκολφ Κλαμπ. Οι Masters στο γκολφ κλαμπ, ένας ακαδημαϊκός πολύχρονη διδάσκεται στο online mode που υποστηρίζεται από μια προηγμένη τεχνολογική πλατφόρμα που επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στην μελέτη, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση ή χρόνο διαθεσιμότητά τους. [+]

ID μαθήματος: 152247 Τιμή: 9.100 ευρώ Beca 65% -> 3.185 ευρώ Άτοκα χρηματοδότησης έως και 12 μήνες. Έκπτωση για πληρωμή τοις μετρητοίς. Διάρκεια: 60 π.μ. Μεθοδολογία: Online Αξιολόγηση έλαβε μεταπτυχιακό «s πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela και Master από ΝΧΙ Business School Εργασία και Πρακτική ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Πανεπιστημιακό πτυχίο ή ισότιμη επαγγελματική πείρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΔΝΤ Business School, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela και Miguel Ángel Jimenez Golf Academy, που ξεκίνησε αυτό το MBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Γήπεδα γκολφ. Αυτό το Μεταπτυχιακό απευθύνεται σε δύο πρόσφατους πτυχιούχους, όπως έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση διαχείρισης, οργάνωσης, συντήρησης, νομοθεσία για τη διαχείριση και Γκολφ Κλαμπ.... [-]


Πιστοποιητικό

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Executive (TBP)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Madrid

ΔΝΤ εγκαινιάζει Business School Πρόγραμμα Διαχείρισης Ανάπτυξης (ΔΑΔ) σε online mode, το οποίο έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό, που απαιτούνται για να λειτουργήσουν επιτυχώς σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. [+]

ID μαθήματος: 151731 Τιμή: 3.500 ευρώ. 40% υποτροφία - 2.100 ευρώ χρηματοδότησης Τόκοι και έκπτωση καταβολή μετρητών. Διάρκεια: 36 ECTS Μεθοδολογία: Online Αξιολόγηση λαμβάνονται: Πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela και ο τίτλος από ΝΧΙ Business School Εργασία και Πρακτική ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Πανεπιστημιακό πτυχίο ή ισότιμη επαγγελματική πείρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΔΝΤ Business School εγκαινιάζει Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοίκησης (ΔΑΔ) στο online mode, το οποίο έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό, που απαιτούνται για να λειτουργήσουν επιτυχώς σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. ΝΧΙ είναι μέλος του Συνδέσμου να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB) και Association of MBAs.... [-]


Βίντεο

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Διεύθυνση τοποθεσίας
Valencia, Valencian Community, ES
Διεύθυνση τοποθεσίας
Seville, Andalusia, ES
Διεύθυνση τοποθεσίας
Bilbao, Basque Country, ES