IMF Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

IMF αποτελεί εθνική αναφορά στην κατάρτιση προς τις επιχειρήσεις και τα άτομα. η οποία πιστοποιείται από περισσότερους από 125.000 εκπαιδευόμενους. Η εκπαίδευσή μας βασίζεται στην ποικιλομορφία των τομέων και στην εμπειρογνωμοσύνη των θεμάτων που διδάσκουμε. Η ποιότητα και η φήμη των υπηρεσιών μας είναι εγγυημένες από οντότητες όπως το ISO 9001 και το 14001, η ANCED (Εθνική Ένωση Κέντρων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης) και η Ένωση Προηγμένων Κολλεγιακών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB). Σήμερα, στον κατάλογό μας διδάσκουμε θέματα όπως η πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων από ανανεώσιμες πηγές ή ο ανθρώπινος πόρος. Έχουμε ιδιωτικά και επίσημα προσόντα, τα δε τελευταία είναι το αποτέλεσμα της συμμαχίας που έχει υπογράψει με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε τίτλους που ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τη λειτουργία που θέλετε να ακολουθήσετε και οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το μπόνους κατάρτισης διαχείρισης υπηρεσιών για να επεξεργαστούν την πίστωση σας. Βασιζόμαστε σε μια ομάδα επαγγελματιών εξειδικευμένων σε κάθε περιοχή για να παρέχουμε φροντιστήριο και μαθησιακή βοήθεια στους σπουδαστές, διασφαλίζοντας ότι πάντα θα έχετε μια εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη ομάδα φροντίδας. Μεταξύ των εργαλείων μας έχουμε απασχόληση και πρακτικές τόσο των ιδιωτών πελατών μας, όσο και των εταιρειών που μπορούν να επωφεληθούν από ένα χώρο συνάντησης στην αγορά εργασίας. Έχουμε επίσης μια καινοτόμο πλατφόρμα για online εκπαίδευση, με πάνω από 250 δικά μας μαθήματα διαθέσιμα. Έχουμε αναπτύξει εργασίες προσαρμοσμένες σε επιχειρήσεις όπως η Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia κ.λπ. Εργαζόμαστε επίσης με τους εργοδότες, τους κοινωνικούς εταίρους και τη δημόσια διοίκηση για να προωθήσουμε την ελεύθερη εκπαίδευση σε συγκεκριμένες ομάδες και ανέργους. Εν ολίγοις, είμαστε ένας οργανισμός ο κύριος στόχος του οποίου είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και γι 'αυτό μόλις βρήκαμε έναν τρόπο να το πάρουμε: προσπαθήστε, καθημερινά, να δώσετε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Θέα

Το όραμα των ΝΧΙ είναι να είναι ένας διεθνής ηγέτης στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και σε απευθείας σύνδεση επαγγελματίες σε τεχνικούς τομείς.

Αποστολή

Θέλουμε να μεγαλώσουμε μαζί σας. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας μέσα από την εξατομικευμένη προσοχή και την αριστεία στην ποιότητα των υπηρεσιών. Αυτός ο στόχος απαιτεί συνεχή βελτίωση των τεχνικών και υλικών πόρων και η μέγιστη συμμετοχή της κατάρτισης του προσωπικού σε ΝΧΙ είναι μια διαφορετική εμπειρία.

Αξίες

  • Κάνετε διαθέσιμη εκπαίδευση μεταπτυχιακών σπουδών, παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Επιλέγοντας νέες τεχνολογίες για να προσθέσετε αξία στην κατάρτιση.
  • Φυσική εγγύτητα με τους μαθητές μέσω του διεθνούς μας δικτύου γραφείων και των συναφών κέντρων.
  • Εξατομικευμένο ακαδημαϊκό σύστημα καθοδήγησης. Κίνησε εξαιρετικά επαγγελματική ομάδα.
  • Εσωτερική δέσμευση στην ομάδα μας, καθιέρωση πολιτικών που επιτρέπουν την επαγγελματική εξέλιξη με βάση την εμπιστοσύνη, την ευελιξία και την αυτοπειθαρχία.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Βαλένθια

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία

Σεβίλλη

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Σεβίλλη, Ανδαλουσία, Ισπανία

Διαπιστεύσεις

Προγράμματα

MBA
Masters

Ask a Question

Άλλη