GBSB Global Business School - Online programs

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το GBSB Global Business School είναι η πρώτη σχολή επιχειρήσεων στην Ισπανία με έμφαση στον κόσμο. Η σχολή επιχειρήσεων έχει καταταχθεί # 1 στην Ευρώπη στον Οδηγό για τα Σχολεία Αειφορίας και έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης στην Παγκόσμια Εκπαίδευση από το περιοδικό Newsweek τον Δεκέμβριο του 2012. Το GBSB Global Business School (GBSB Global) είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει νέες οικονομικές περιστάσεις και μεταβαλλόμενοι χρόνοι. Το GBSB Global ήταν το μόνο μεταπτυχιακό σχολείο στην Ισπανία που προσκλήθηκε να συμμετάσχει στον Διεθνή Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ηθικής στην Καλιφόρνια, μαζί με πανεπιστήμια όπως η Οξφόρδη, το INSEAD, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια - Irvine κ.λπ., όπου οι μαθητές του έγιναν φιναλίστ και κέρδισαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας έτσι διεθνή αναγνώριση της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται στο GBSB Global Business School.

Το GBSB Global Business School προσφέρει επιχειρηματικά προγράμματα που ενθαρρύνουν, καλλιεργούν και αναπτύσσουν τις καινοτόμες δυνατότητες που διαθέτουν οι μαθητές μας. Το GBSB Global Business School είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που γιορτάζει την ποικιλομορφία σε κάθε επίπεδο της μαθησιακής διαδικασίας μέσω της ένταξης, της ενσυναίσθησης και του διεθνισμού. Το GBSB Global Business School είναι ένα μέρος όπου οι μαθητές μπορούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, να αναπτύξουν το δίκτυό τους και να προωθήσουν την πολιτιστική και συναισθηματική τους νοημοσύνη. Η μελέτη στο GBSB Global είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. www.masterstudies.com

GBSB παγκόσμιες βασικές αξίες

 • Παγκόσμια ποικιλομορφία Φοιτητές από 85 χώρες και καθηγητές από 20 χώρες
 • Επικέντρωση στην καινοτομία Από τις μεθόδους διδασκαλίας, το πρόγραμμα μαθημάτων και τα εργαστήρια σε πλήρως ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, είμαστε όλοι για την καινοτομία και την προκλητική κατάσταση
 • Ευκαιρίες απασχόλησης και ανάπτυξης σταδιοδρομίας | Πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και ατομικές συνεδρίες προγύμνασης

Αναγνωρίστηκε ως Παγκόσμια Κατάταξη Τάξεως ΜΒΑ και # 11 Online MBA στο Περιοδικό CEO

Γιατί το GBSB Global;

 • Η μόνη σχολή επιχειρήσεων στην Ισπανία με διεθνή διαπίστευση από την ASIC
 • Διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων (ACBSP), ΗΠΑ
 • Επίσημη Σχολή Microsoft Showcase
 • Επίσημο μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Εκπαίδευση των Επιχειρήσεων (ECBE)
 • Το πρώτο και μοναδικό επίσημο σχολείο της Microsoft στην Ισπανία, διαπιστευμένο από τη Microsoft ως ηγέτης της ψηφιακής εκπαίδευσης, παρέχοντας στους φοιτητές την πιο εξελιγμένη εμπειρία εκμάθησης από την πρώτη μέρα
 • Η μόνη σχολή επιχειρήσεων στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη με το καθεστώς του ACCA Computer Based Examination Center και έχει το καθεστώς του Silver Learning Partner
 • Ηχογραφήθηκε ως ένα από τα καλύτερα σχολεία επιχειρήσεων στην Ευρώπη από το MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Επανειλημμένος νικητής του Διαγωνισμού Διεθνούς Επιχειρηματικής Δεοντολογίας, ΗΠΑ
 • Αναγνωρισμένος ως ηγέτης στην παγκόσμια εκπαίδευση από το περιοδικό Newsweek
 • Βρίσκεται στην Ευρώπη στον οδηγό για τα σχολεία αειφορίας

Το GBSB Global Business School αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο καινοτόμα σχολεία επιχειρήσεων στην Ευρώπη όπου το πρόγραμμα σπουδών αντικατοπτρίζει την τρέχουσα ζήτηση της αγοράς. Είναι επίσης η μόνη σχολή επιχειρήσεων στην Ισπανία που διδάσκει περιφερειακές σπουδές όπως "Doing Business in Africa", "Doing Business στη Λατινική Αμερική", κ.λπ. Το φοιτητικό σώμα είναι πολύ διεθνές, εκπροσωπώντας περισσότερες από 85 διαφορετικές εθνικότητες. Το σχολείο έχει στρατηγικούς εταίρους στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία που εγγυώνται ευέλικτη κινητικότητα φοιτητών και σχολών.

Το GBSB Global Business School είναι διαπιστευμένο από την Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια και Πανεπιστήμια (ASIC) - αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει εγκριθεί από το Ofsted, το Συμβούλιο Διαπίστευσης της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η GBSB Global είναι μέλος του Συμβουλίου Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων (ACBSP), ΗΠΑ. Το GBSB Global έχει αναγνωριστεί από τη Microsoft το 2017 ως το πρώτο και μοναδικό επίσημο Microsoft Showcase School στην Ισπανία, το GBSB Global έχει σημειώσει εξαιρετικές εξελίξεις στην ψηφιακή εμπειρία στην τάξη, μετασχηματίζοντας το μαθησιακό περιβάλλον των μαθητών και ενδυναμώντας τους με τα εργαλεία που πρέπει να προχωρήσουν. Επιπλέον, τον Νοέμβριο του 2013, το GBSB Global Business School προσφέρθηκε να γίνει επίσημος ακαδημαϊκός εταίρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των Ευρωπαϊκών Ημέρων Ανάπτυξης, ένα κορυφαίο φόρουμ για την παγκόσμια πολιτική και ανάπτυξη. Και πάλι, ήταν η μόνη σχολή επιχειρήσεων από την Ισπανία που πέτυχε αυτήν την αξία μαζί με 20 από τα καλύτερα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Η μελέτη στο GBSB Global προσφέρει:

 • Μοναδικές βιομηχανικές επισκέψεις σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα σπουδών σας
 • Το Microsoft 365 Education προσφέρει ένα απαράμιλλο ψηφιακό περιβάλλον διδασκαλίας και μάθησης
 • Μελέτη πρόσθετων ξένων γλωσσών
 • Βοήθεια και συμβουλές για ανάπτυξη σταδιοδρομίας και προσφορές πρακτικής σε όλο τον κόσμο
 • Πρόσβαση σε πανεπιστημιακή εταιρεία συμβούλων για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας
 • Ευρωπαϊκό μεταπτυχιακό δίπλωμα με 60 μονάδες ECTS αναγνωρισμένες από τη διαδικασία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Μπολόνια
 • Συναντήσεις με στελέχη από διαφορετικές εταιρείες που έρχονται στο σχολείο ως προσκεκλημένοι ομιλητές
 • Μαθήματα με καθηγητές με εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία
 • Παγκόσμια ταξίδια μελέτης στα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και άλλους σημαντικούς οργανισμούς με δυνατότητα εξασφάλισης πρακτικής άσκησης
 • Μια καινοτόμος εκπαιδευτική προσέγγιση που δίνει έμφαση στην πρακτική γνώση

137151_137144_logo.jpg

Το GBSB Global Business School απονεμήθηκε Παγκόσμια Διαπίστευση Επιχειρήσεων από το ACBSP

Είμαστε υπερήφανοι που σας ανακοινώνουμε ότι στις 28 Μαΐου 2020 το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων (ACBSP) απένειμε στην GBSB Global μια παγκόσμια επιχειρηματική διαπίστευση των επιχειρηματικών της προγραμμάτων. Η GBSB Global Business School είναι τιμή και περήφανη που ανήκει στην κοινότητα των ιδρυμάτων που παρέχουν κορυφαία επιχειρηματική εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο.

Το ACBSP είναι ένας κορυφαίος σύνδεσμος διαπίστευσης για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των επιχειρήσεων παγκοσμίως - επί του παρόντος πιστοποιεί επιχειρηματικά προγράμματα σε περίπου 1.200 πανεπιστημιουπόλεις σε 63 χώρες και είναι γνωστό ότι έχει τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας στη διαπίστευση.

Η διαπίστευση ACBSP αξιολογεί πτυχές της ηγεσίας, του στρατηγικού σχεδιασμού, των σχέσεων με τους ενδιαφερόμενους, της ποιότητας των ακαδημαϊκών προγραμμάτων, των διαπιστευτηρίων της σχολής και της εκπαιδευτικής υποστήριξης. Η Διαπίστευση ACBSP πιστοποιεί ότι οι διαδικασίες διδασκαλίας και μάθησης στα επιχειρηματικά προγράμματα που προσφέρονται μέσω του GBSB Global Business School πληρούν τα εκπαιδευτικά πρότυπα που καθορίζονται από το ACBSP.

Οφέλη διαπίστευσης ACBSP για υποψήφιους φοιτητές

Η διαπίστευση από το ACBSP χρησιμεύει ως απόδειξη για όλους τους υποψήφιους μαθητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για σπουδές στο GBSB Global Business School. Με αυτό, όλοι οι υποψήφιοι μαθητές του GBSB Global μπορούν να είναι σίγουροι ότι το ίδιο το σχολείο και όλα τα εκπαιδευτικά του προγράμματα έχουν εξεταστεί προσεκτικά και αξιολογηθεί σε διαφορετικές κατηγορίες.

GBSB Παγκόσμια έχει αναγνωριστεί για να παρέχει στους φοιτητές του με υψηλά προσόντα σώμα σχολή, ένα ισχυρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, και διάφορες εκπαιδευτικές συνεργασίες με άλλα ιδρύματα. Το GBSB Global έχει επίσης αξιολογηθεί ότι διαθέτει ένα ισχυρό εκπαιδευτικό σύστημα υποστήριξης καθ 'όλη τη διάρκεια των επιχειρηματικών σπουδών και μετά την αποφοίτηση.

Οφέλη διαπίστευσης ACBSP για GBSB Global Students & Alumni

 • Ευκολότερη μεταφορά πίστωσης: η διαπίστευση ACBSP διευκολύνει τη διαδικασία μεταφοράς πιστωτικών πτυχίων. Δεδομένου ότι αυτές οι πιστώσεις γίνονται πιο συχνά αποδεκτές από άλλα ιδρύματα, είναι πιο απλό για τους φοιτητές και τους αποφοίτους του GBSB Global, που παρακολουθούν προπτυχιακά πτυχία ή άλλα μαθήματα να τα μεταφέρουν αργότερα.
 • Ευκαιρίες απασχόλησης: τα πρότυπα διαπίστευσης ACBSP είναι πολύτιμα σε εργοδότες, φορείς αδειοδότησης και ρυθμιστικούς φορείς. Οι σπουδές στο GBSB Global ανοίγουν πόρτες ειδήσεων και επαγγελματικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Η αποφοίτηση και η απόκτηση επιχειρηματικού πτυχίου από εγκεκριμένο από το ACBSP ίδρυμα διευκολύνει την εύρεση εργασίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.
 • Μέλη και σύνδεση: Οι αναγνωρισμένες από την ACBSP σχολές επιχειρήσεων αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου εκπαιδευτικού δικτύου. Αυτό το δίκτυο δίνει στους GBSB Global φοιτητές και αποφοίτους πρόσβαση σε διάφορα προγράμματα έρευνας και ανταλλαγής, καθώς και ευκαιρίες πολιτιστικού εμπλουτισμού.

Τοποθεσίες

Ισπανία Online

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Ισπανία Online, Ισπανία

Βαρκελώνη

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Μαδρίτη

Address
28039 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

MBA
Masters

Υποβολή ερώτησης

Άλλη