Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε το EUschool;

Αν ψάχνετε για μια κατάρτιση, ευέλικτη, σε απευθείας σύνδεση, αλλά με ζωντανές εικονικές μαθήματα, με δυνατότητα διεθνούς προσωπικής εβδομάδας, με εξατομικευμένη παρακολούθηση, που αποτελεί μέρος μιας επιλεγμένης ομάδας επαγγελματιών διεθνούς προέλευσης, με πρακτική και άμεση εκπαίδευση εφαρμογών στην επαγγελματική απόδοση, διδάσκονται από αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες και με καλή σχέση ποιότητας και τιμής, το EUschool είναι η επιλογή σας.118766_ImagenEUschool.jpg

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μια μακρά σταδιοδρομία, παθιασμένοι με την κατάρτιση, με μια ξεκάθαρη προτροπή να μεταδώσουμε την εμπειρία μας και τις πρακτικές γνώσεις σε άλλους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ικανότητα να καθοδηγούν και να φέρουν ευθύνες στις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να προωθηθούν επαγγελματικά. ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχειρηματική ιδέα. Το σύνθημά μας είναι: "Κατάρτιση από επαγγελματικό σε επαγγελματικό" .

Ευρωπαϊκό Σχολείο Ηγεσίας

Το EUSchool είναι μια σχολή επιχειρήσεων, με έδρα τη Μαδρίτη, με στόχο την παροχή ποιοτικής διεθνούς κατάρτισης σε προσιτές τιμές. Οι μαθητές μας επιλέγουν μας επειδή έχουν:

  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας με την τιμή .
  • Μικρές ομάδες με πολύ εξατομικευμένη παρακολούθηση.
  • Μια ομάδα αναγνωρισμένων καθηγητών στην επαγγελματική τους απόδοση.
  • Πλήρης πρακτική εξάσκηση, άμεσης εφαρμογής στα επαγγέλματά τους.
  • Μικτή λειτουργία εκμάθησης, σε συνδυασμό με τάξεις απόστασης με σύντομη περίοδο πρόσωπο με πρόσωπο στη Μαδρίτη (1 ή 2 εβδομάδες).
  • Διεθνείς ομάδες επαγγελματιών που εμπλουτίζονται στη διαδικασία κατάρτισης.

118589_fondo-2.png

Τοποθεσία

Τα δύο γραφεία Euschool βρίσκονται στην περιοχή Σαλαμάνκα, που θεωρείται η πιο αποκλειστική περιοχή της πόλης και λίγα μέτρα από την κεντρική οικονομική περιοχή Castellana, κοντά στο στάδιο Santiago Bernabéu.

εγκαταστάσεις

Το EUSchool διαθέτει άνετες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, δίνοντας έμφαση στην προετοιμασία των τάξεων όπου διδάσκονται μάθημα πρόσωπο με πρόσωπο.

Διδακτικό προσωπικό

Το πολυτιμότερο πλεονέκτημα που διαθέτει το EUSchool είναι η ομάδα εκπαιδευτών του, με μεγάλη επαγγελματική σταδιοδρομία. Επιλέγοντας με μεγάλη αυστηρότητα, η παραμονή τους στο σχολείο υπόκειται σε εξαιρετικά αποτελέσματα στην έρευνα ικανοποίησης που απαντούν οι μαθητές.

τιμές

Στο EUSchool, πρώτα απ 'όλα δημιουργούμε μια οικογένεια, όπου αναπτύσσουμε επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά. Δημιουργούμε πολύ στενούς δεσμούς μεταξύ όλων των μελών και επικοινωνούμε και αλληλοβοηθούμε συνεχώς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

EUSchool European School of Leadership

Η ειδικότητα MBA Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Πωλήσεις της EUschool είναι μια επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου που παρέχει τις γνώσεις και τα θεμελιώδη εργαλεία για την ... [+]

MBA - Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Πωλήσεις: γενικές πληροφορίες

Η ειδικότητα MBA Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Πωλήσεις της EUschool είναι μια επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου που παρέχει τις γνώσεις και τα θεμελιώδη εργαλεία για την κατεύθυνση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον με την Ψηφιακή Μετατροπή και το Διαδίκτυο.

Το MBA Online - Master στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρει ένα παγκόσμιο όραμα της διαχείρισης των επιχειρήσεων βασισμένο σε λεπτομερείς γνώσεις των εγκάρσιων τομέων που είναι κοινές σε ολόκληρο τον οργανισμό, όπως η στρατηγική διαχείριση, οι ανθρώπινοι πόροι, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις . Η ειδικότητα στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου αποτελεί ουσιαστικό συμπλήρωμα για τα στελέχη που επιθυμούν να ευθυγραμμιστούν με τα νέα ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα , στα οποία η καινοτομία, η διαφοροποίηση και η προστιθέμενη αξία είναι απαραίτητα για την προσέλκυση και διατήρηση του πελάτη.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

EUSchool European School of Leadership

Η πορεία της Cybersecurity και της Ηθικής Hacking της EUschool αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Entelgy Innotec Security, μια διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέ ... [+]

CyberSecurity Course - Ηθική Hacking

Η πορεία της Cybersecurity και της Ηθικής Hacking της EUschool αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Entelgy Innotec Security, μια διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της Cybersecurity, με παρουσία στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να καθοδηγήσουν την καριέρα τους στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να ξεκινήσουν την ηθική hacking .... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
2 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EUSchool European School of Leadership

Το Ανώτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Διαχείρισης της EUschool είναι μια επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου που παρέχει τις γνώσεις και τα θεμελιώδη εργαλεία για την ... [+]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: παρουσίαση

Το Ανώτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Διαχείρισης της EUschool είναι μια επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου που παρέχει τις γνώσεις και τα θεμελιώδη εργαλεία για την κατεύθυνση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την Ψηφιακή Μετατροπή και Καινοτομία .

... [-]
Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
6 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά