EDIX

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε η EDIX , το Ινστιτούτο Ψηφιακών Ειδικών του UNIR. Γεννηθήκαμε για να εκπαιδεύσουμε τους ψηφιακούς εργαζόμενους που χρειάζονται σήμερα οι εταιρείες.

Η Επαγγελματική Επανάσταση είναι εδώ

Είμαστε μια εταιρεία του Ομίλου Proeduca, παγκόσμιος ηγέτης στην ισπανόφωνη διαδικτυακή εκπαίδευση και υποστηρικτής του UNIR, του Πανεπιστημίου στο Διαδίκτυο.

Με την ψηφιοποίηση, ζούμε σε καιρούς αλλαγής που δεν περιμένουν κανέναν. Οι ευκαιρίες είναι στον τομέα της τεχνολογίας και η συνταγή περνά μόνο από την εκπαίδευση και τον επαναπροσδιορισμό. Γι 'αυτό θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σε θέσεις εργασίας με το μέλλον και να τους συνδέσουμε με εταιρείες.

Θα το κάνουμε έτσι:

1. Πρακτική μέθοδος
Τα θέματα έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί έτσι ώστε να μπορείτε να βγείτε «γνωρίζοντας πώς να κάνετε» ενώ «ξέρετε πώς να σκέφτεστε».
2. Επιλεγμένοι καθηγητές
Αυθεντικοί ηγέτες του κλάδου, οι οποίοι είναι επίσης ενεργοί εργαζόμενοι στις πιο εξέχουσες εταιρείες.
3. Μέθοδος πρόκλησης
Θα συμμετάσχετε στο έργο μιας πραγματικής εταιρείας. Θα το κάνετε ομαδικά και με τη βοήθεια εκπαιδευτή
4. Ευέλικτη και νομαδική εκπαίδευση
Προσαρμοσμένη μάθηση: επιλέγετε πώς και πότε. Χρειάζεστε μόνο την επιθυμία και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.


5. Εκπαιδευτές
Πάντα συνοδευόμαστε για να πετύχετε όλους τους στόχους σας.
6. Απασχόληση με μέλλον
Οι αγώνες μας έχουν πραγματικές εκκινήσεις. Γι 'αυτό επικεντρώνονται στους μαθητές που αποκτούν τις απαραίτητες δεξιότητες για τις σημερινές και μελλοντικές προκλήσεις.

Woman working upright on standing desk - office fit

Έτσι μελετάτε στο EDIX

Οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε μια προηγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα κατάρτισης στην οποία έχουν πολύ ελκυστικά στοιχεία πολυμέσων. Η προπόνηση δεν μπορεί να είναι βαρετή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μελετούν βίντεο, podcast και εξαιρετικά σχεδιασμένα ebook που ενημερώνονται συνεχώς. Οι πυλώνες των διδακτικών μονάδων είναι fastbook (αυτό ονομάζουμε συλλεκτικά ebooks), ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια και βίντεο πραγματικών περιπτώσεων, τα οποία τους έλεγαν οι πρωταγωνιστές τους.

Αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι πόροι της καριέρας μας. Οι τελικές ασκήσεις επίλυσης προβλημάτων συνδέουν τον μαθητή με τον επαγγελματικό κόσμο και τα φόρουμ με τους καθηγητές προωθούν κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον δίκτυο. Επιπλέον, όλοι οι μαθητές μας καθοδηγούνται ανά πάσα στιγμή και ατομικά από τη μορφή ενός δασκάλου, ο οποίος τους καθοδηγεί για την επίτευξη των στόχων της καριέρας.

# Όλα θα αλλάξουν

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας βρίσκονται στις νέες θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση. EDIX γεννήθηκε με ένα ισχυρό κοινωνικό στοιχείο: θέλουμε να σας δώσουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνετε ο Ψηφιακός Εμπειρογνώμονας που χρειάζεται σήμερα η αγορά εργασίας. Δεν έχει σημασία η ηλικία, η πορεία ή η οικονομική σας κατάσταση.

Το 81% των εταιρειών δεν μπορούν να βρουν το ταλέντο που αναζητούν .

Πηγή: Έκθεση Infoempleo-Adecco 2019

Διεθνής υποστήριξη

Στο EDIX έχουμε την υποστήριξη του Ομίλου PROEDUCA, μεταξύ άλλων, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της La Rioja (UNIR), του Διαδικτύου του Μεξικού (UNIR Μεξικό), του Neumann Business School Postgraduate School, που βρίσκεται στο Περού, το Marconi Διεθνές Πανεπιστήμιο, στις ΗΠΑ.

Χάρη στο διαδικτυακό της μοντέλο, η PROEDUCA έχει μαθητές σε περισσότερες από 90 χώρες, κυρίως στην Ισπανία, τον Ισημερινό, την Κολομβία, το Μεξικό, το Περού, την Αργεντινή, τη Βολιβία και τις ΗΠΑ.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη