Aucal Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Aucal, ειδικοί στην ηλεκτρονική εκπαίδευση

Ως αναμφισβήτητη ανάγκη, πριν από 18 χρόνια στην ισπανική αγορά, ο Manuel González Folgado , ειδικός επαγγελματίας στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας και πάντα συνδεδεμένος με τον εκπαιδευτικό κόσμο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο και επιχειρηματικό εκπαιδευτικό σύστημα που θα λύσει το πρόβλημα της πρόσβασης σε τα πανεπιστήμια όλων των νέων και των εργαζομένων που για επαγγελματικούς λόγους, σε απόσταση ή που δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο, απογοητεύτηκαν τις πιθανότητες επιτυχούς μελλοντικής απασχόλησης.

Αυτό το σύστημα ακαδημαϊκής κατάρτισης θα βασίζεται στη μεθοδολογία της μελέτης σε απόσταση, με το ρυθμό κάθε μαθητή, από το σπίτι και χωρίς συνεχές ταξίδι, ένα σύστημα μέσω της δικής του διαδικτυακής πλατφόρμας που θα συνδέει την πρόοδο και την επικοινωνία μεταξύ των ίδιων των μαθητών και των επαγγελματιών εκπαιδευτικοί που είναι υπεύθυνοι για κάθε πρόγραμμα και με έναν πλήρως εξατομικευμένο τρόπο.

Έτσι γεννήθηκε ο Aucal.

Η Aucal είναι μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία γεννήθηκε το 1999 ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της διαδικτυακής κατάρτισης στην Ισπανία, η οποία αναλαμβάνει με αφοσίωση και προσήλωση για την αριστεία την εκπαίδευση των ανθρώπων και τη συμβολή στην επαγγελματική ανάπτυξη του καθενός φοιτητής, που γίνεται επί του παρόντος η κύρια αποστολή και το μαχητικό του πνεύμα.

Με την ακαδημαϊκή αριστεία αναγνωρισμένη εδώ και χρόνια, και επαγγελματίες από διάφορους τομείς με εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία και κοινωνική ευθύνη, η Aucal Business School επικεντρώνει όλες τις ενέργειές της στην παροχή πραγματικών ευκαιριών για μάθηση και επαγγελματική ανάπτυξη σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιωθούν και να εξελιχθούν σε αυτήν την αγορά πολύ ικανό και συχνά άδικο εργατικό δυναμικό.

Η ενοποίηση της Aucal αντικατοπτρίζεται στους περισσότερους από 35.000 φοιτητές που βασίστηκαν στη μεθοδολογία και την ποιότητα των προγραμμάτων του με την πάροδο του χρόνου, με επίπεδο ικανοποίησης υψηλότερο από το 98% όλων εκείνων που έχουν αποφοιτήσει από διαφορετικά μαθήματα ή μεταπτυχιακούς και που εισάγονται επί του παρόντος στον κόσμο της εργασίας.

Βρίσκεται στην πόλη της Μαδρίτης και της Ζαμόρα, η Aucal επιβεβαιώνει σε αυτήν την αγορά ότι είναι δυνατόν να προχωρήσουμε επαγγελματικά χωρίς να αλλάξουμε τον τρέχοντα ρυθμό της ζωής, ο οποίος είναι ήδη σκληρός και πολύ θυσιάζεται.

Aucal Business School , μια πραγματική εναλλακτική λύση για το μέλλον σας.

Businessman working and writing notes in office

αποστολή

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες του μέλλοντος, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κατάρτισης ή εξειδίκευσης που απαιτούνται από την αγορά ανά πάσα στιγμή για να επεκτείνουμε το τεχνικό προφίλ των επαγγελματιών και την ανταγωνιστικότητα της εργασίας τους.

τιμές

Βασίζουμε τη δραστηριότητά μας στην καινοτομία , ενισχύοντας το επιχειρηματικό πνεύμα . Όχι μόνο μεταδίδουμε τη γνώση, αλλά θέλουμε να ενσταλάξουμε επαγγελματικές δεξιότητες στους μαθητές μας, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους ως ειδικούς.

Ποιότητα

Στην Aucal πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να διδάσκουμε έννοιες αλλά ακόμη περισσότερο πώς μαθαίνονται. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε ποιοτικές πληροφορίες βάσει της πρακτικής εφαρμογής της και όσο το δυνατόν πιο δυναμικής, ώστε να είναι μια αποτελεσματική και διασκεδαστική μάθηση .

Η μεθοδολογία μας

Η διαδικτυακή δυνατότητα επιτρέπει ευέλικτη αφοσίωση και μάθηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή, καθώς και συμβατότητα με άλλες δραστηριότητες μέσω του μοντέλου 24/7, με το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. .

139032_startup-photos.jpg

Στην Aucal , αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην πρακτική εκπαίδευση , επομένως, όχι μόνο θα έχετε θεωρητικές γνώσεις, αλλά και σημειώσεις από τον εκπαιδευτή όπως σε μια παραδοσιακή τάξη, αλλά προσαρμόζεστε στις νέες τεχνολογίες με τους τρέχοντες πόρους πολυμέσων για να ενεργοποιήσετε τη μελέτη: βίντεο, φωνητικά , βιντεοδιασκέψεις, φόρουμ, εκτός από τις ασκήσεις και τις πρακτικές που θα κάνετε κατά τη διάρκεια του μαθήματος για να εφαρμόσετε τις γνώσεις που έχετε μάθει.

Θα έχετε πάντα τη βοήθεια ενός δασκάλου για την επίλυση τυχόν τεχνικών ερωτήσεων που μπορεί να έχετε και θα παρακολουθείτε επίσης την ακαδημαϊκή σας πρόοδο.

Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν εκτενή διδασκαλία και επαγγελματική εμπειρία για να παρακολουθούν τις απαιτήσεις της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Βελτιστοποίηση μάθησης.
  • Κανάλια συνομιλίας, φόρουμ και υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων.
  • Περιεχόμενο πολυμέσων σε μορφή ιστού.
  • Εκπαιδευτικοί με εκτεταμένη επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.
  • Προσαρμοσμένος στον χρόνο και το ρυθμό μάθησης.
  • Εξατομικευμένες συμβουλές.
  • 7x24 πρόσβαση στην πλατφόρμα e-Learning μας.
  • Αλληλεπίδραση δασκάλου-δασκάλου και συμμετεχόντων.
  • Ενημερωμένο περιεχόμενο.
  • Περιλαμβάνεται υλικό μελέτης.

Τοποθεσίες

Getafe

Address
C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903
Getafe, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Zamora

Address
C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800
Zamora, Καστίλλη και Λεόν, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη