Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Business School στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ειδικευμένη στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση και ανάπτυξη του εργοστασίου ηλεκτρονικής μάθησης - Online μαθήματα - μαθήματα για επιχειρήσεις - Μαθήματα επιδομάτων εργαζομένων


Ένας ψηφιακός οργανισμός

Χαρακτηρίζονται από τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και στα ψηφιακά εργαλεία για τις επιχειρήσεις.


Κοιτάμε προς το μέλλον

Προσαρμόζουμε τη μεθοδολογία κατάρτισης και τα εργαλεία μας στις νέες επαγγελματικές απαιτήσεις.


Λύπουμε προβλήματα

Μια ομάδα υψηλής εξειδίκευσης για τη δημιουργία λύσεων και στρατηγικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών μας.


Πολυεπιστημονική ομάδα

Είμαστε επαγγελματίες από διάφορους τομείς, ειδικευμένοι στην προώθηση ιδεών, δημιουργικότητας και ενεργητικότητας.


Αποστολή

Μεταφέρετε τη γνώση ζωντανή, δημιουργική, ελκυστική, αποτελεσματική και αποτελεσματική. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δείκτες και αυστηροί στις πιο ποικίλες μαθησιακές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά κανάλια, από διαλέξεις, δραματοποιήσεις, υπαίθρια και εσωτερική δυναμική, αφήγηση, οπτικοακουστική υποστήριξη, νέες τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας, gamification και εικονικούς χώρους ζωντανής διασύνδεσης για την ανάπτυξη το καλύτερο ταλέντο των εθνών.


Global Vision

Να είναι ένα πολυπλατφορμικό εκπαιδευτικό μοντέλο παγκοσμίως

Το όραμά μας στο AICAD Business School , ως σχολή διαχείρισης επιχειρήσεων, είναι να μεταδώσουμε τη ζωντανή γνώση με δημιουργικό, ελκυστικό, αποτελεσματικό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δείκτες και αυστηροί στις πιο ποικίλες μαθησιακές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά κανάλια, από διαλέξεις, δραματοποιήσεις, υπαίθρια και εσωτερική δυναμική, αφήγηση, οπτικοακουστική υποστήριξη, νέες τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας, gamification και εικονικούς χώρους ζωντανής διασύνδεσης για την ανάπτυξη το καλύτερο ταλέντο των εθνών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: