Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γνωρίστε τους ειδικούς της TEFL

Η ομάδα Premier TEFL βρίσκεται σε αποστολή : να δημιουργήσει τις νεότερες, πιο μοναδικές εμπειρίες κατάρτισης ζωντανών εκπαιδευτικών στην αγορά TEFL.

Με 25 χρόνια ταξιδιών TEFL μεταξύ μας, γνωρίζουμε τα μέσα και τα μαθήματα διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στο εξωτερικό. Εκπαιδεύουμε τους δασκάλους μας να είναι πεπειραμένοι, επιθετικοί ταξιδιώτες που είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν ολόκληρο τον κόσμο. Τα διεθνώς αναγνωρισμένα μας, πλήρως διαπιστευμένα μαθήματα διαδικτύου είναι ολοκληρωμένα, εύκολα στη χρήση και σας δίνουν τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας.

Σχετικά με τα μαθήματά μας

Το ευρύ φάσμα των πλήρως διαπιστευμένων ηλεκτρονικών μαθημάτων μας έχουν γραφτεί από πραγματικούς επαγγελματίες διδασκαλίας για την κάλυψη των διεθνών προτύπων TEFL.

Εκτεταμένα, εκπαιδευτικά και εξαιρετικά ελκυστικά, τα Premier TEFL μαθήματα σας παρέχουν όλη την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να διδάξετε με σιγουριά τα αγγλικά στο εξωτερικό. Διασφαλίζουμε ότι η διαχρονική πιστοποίησή σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στην παγκόσμια αγορά εργασίας και να σας προσφέρουμε τις πιο αποδοτικές και υψηλά πληρωμένες θέσεις εργασίας TEFL εκεί έξω.

Επαλήθευση

Star Verified Organization - Αυτό το επίπεδο επαλήθευσης απονέμεται στους διεθνείς παροχείς προγραμμάτων για να δείξουν πραγματική αφοσίωση στην παγκόσμια εκπαίδευση.

Τα οφέλη μας

  • Πλήρως διαπιστευμένη εκπαίδευση
  • Διεθνώς αναγνωρισμένα μαθήματα
  • Ευέλικτη, 24ωρη πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση μελέτη
  • Προσωπική υποστήριξη εκπαιδευτών
  • Ειδικές συμβουλές θήρας εργασίας

Είχαμε τις περιπέτειές μας - τώρα είναι η σειρά σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Premier TEFL

120 ώρες online εκπαίδευση TEFL ... [+]

120 ώρες online εκπαίδευση TEFLACDLΔιεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό70 σελίδες Γραμματική eBookΦορητό βιβλίο μαθημάτων TEFLΕιδικές συμβουλές θήρας εργασίαςΜάθετε σε οποιαδήποτε συσκευήΕυέλικτο πρόγραμμα σπουδώνΠροσωπική υποστήριξη εκπαιδευτών3 μήνες μελέτης120 ώρες εκπαίδευσηςΓιατί να πάρετε το 120ωρο Advanced TEFL Course;

Η πλειοψηφία των εργοδοτών TEFL, ειδικά εκείνων που προσφέρουν ελκυστικούς μισθούς διδασκαλίας, προτιμούν να προσλαμβάνουν εκπαιδευτικούς με τουλάχιστον 120 ώρες διδασκαλίας.... [-]

Ιρλανδία Cork
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
120 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018