Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Al-Mustafa είναι ένα διεθνές πολιτιστικό και ακαδημαϊκό ίδρυμα που έχει ως στόχο τη διάδοση των γνώσεων, των ανθρωπιστικών και των κοινωνικών γνώσεων της Ισλαμικής ». Αξιοποιώντας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες στον εικονικό χώρο, το Al-Mustafa Open University παρέχει ίσες ευκαιρίες σε κάθε άτομο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ισλαμική γνώση καθώς και ανθρωπιστικές επιστήμες ανεξάρτητα από τη θρησκεία, την πίστη, το φύλο και την εθνικότητα του ατόμου. Παρέχει τη βάση για να εκπαιδεύσει ευσεβείς εμπειρογνώμονες σε ακαδημαϊκούς και ειδικούς για να παράγει, να εξηγήσει και να διαδώσει τις καθαρές διδασκαλίες του Ισλάμ, του ιερού νοικοκυριού του προφήτη Μωάμεθ (ειρήνη επάνω σε αυτόν) και του ιερού Κορανίου.

Κατάσταση και αξιοπιστία

Αυτό το ανοικτό πανεπιστήμιο συνδέεται με το πανεπιστήμιο του Al-Mustafa PBUH και έχει επίσημη άδεια από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Τα πιστοποιητικά και τα πτυχία που παρέχει το πανεπιστήμιο έχουν επίσης διεθνή αξιοπιστία.

Στόχοι και αποστολές ίδρυσης

Να καλλιεργήσει δεσμευμένους ακαδημαϊκούς και μελετητές στον τομέα των ισλαμικών σπουδών και ανθρωπιστικών σπουδών. Να προωθήσουμε το Ισλάμ και τις διδασκαλίες της ειρήνης Ahlul-Bayt πάνω τους σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της εικονικής παραγωγής περιεχομένου και της διάδοσης συναρπαστικών θρησκευτικών υλικών σε διάφορες γλώσσες.

Να διευκολύνει και να παρέχει υποστήριξη στους φοιτητές του Al-Mustafa PBUH να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε εικονικά περιβάλλοντα.

Αποδέκτης αυτού του πανεπιστημίου

Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από την πίστη και την εθνικότητά τους. Άτομα που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και τις ισλαμικές διδασκαλίες από διάφορες εθνικές ομάδες και εθνικότητες. Διαφορετικά στρώματα της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και ανδρών με διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης. (Πανεπιστήμιο / Γενικά)

Ακαδημαϊκά μαθήματα

Αυτό το ακαδημαϊκό ίδρυμα προσπάθησε να σχεδιάσει και να εφαρμόσει διάφορα ευέλικτα ακαδημαϊκά και πρακτικά προγράμματα σε διάφορα ακαδημαϊκά επίπεδα βασικών, πανεπιστημιακών και μεταπτυχιακών. Παρέχει επίσης βραχυπρόθεσμα μαθήματα καθώς και σπονδυλωτά μαθήματα για να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των φοιτητών παγκοσμίως.

Σημαντικά πλεονεκτήματα του Open University Al-Mustafa

  • Έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας και άριστα αρχεία σε διάφορους τομείς ισλαμικών επιστημών και ανθρωπιστικών σπουδών στον κυβερνοχώρο.
  • Εκπαίδευση, φιλοσοφία, θεολογία και μυστικισμός, ισλαμικές σπουδές, ιστορία και πολιτισμοί, θρησκείες, γλωσσική λογοτεχνία, ανθρωπιστικές επιστήμες Και κοινωνικές επιστήμες κ.λπ.
  • Προσφέροντας μια ποικιλία από σύντομα και αρθρωτά μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ακροατηρίου της.
  • Επωφελείται από τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στον τομέα της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας.
  • Ηλεκτρονική πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς πόρους.
  • Διαθεσιμότητα μαθημάτων σε διάφορες ζωντανές γλώσσες του κόσμου.
  • Επωφεληθείτε από την απόκτηση ακαδημαϊκών συμβουλών.
  • Επίσημα και διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και πτυχία

Η καμπύλη μάθησης

Η μάθηση σε αυτό το πανεπιστήμιο παρέχει το πλεονέκτημα της χρήσης των νεώτερων μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης διαδικτύου και κινητών συστημάτων αλληλεπίδρασης. Με αυτό τον τρόπο, όλα τα στάδια της εγγραφής, της επιλογής μαθημάτων, της ακαδημαϊκής αξιολόγησης, της κατάρτισης, της έρευνας και των πολιτιστικών υπηρεσιών είναι μηχανισμένα. Οι φοιτητές επωφελούνται από τα πλούσια, ποικίλα και συναρπαστικά περιεχόμενα που τους παρέχονται. Κάτω από την ταυτολογία έμπειρων εκπαιδευτικών και καθηγητών, αναρριχώνται προς τα υψηλότερα επίπεδα αρετών και αριστείας. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να βιώνουν τη ζωή με αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση κάτω από τις Ισλαμικές διδασκαλίες.

Γεωγραφική τοποθεσία

Η έδρα του πανεπιστημίου βρίσκεται στην ιερή πόλη Qom της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Έχει πολλά υποκαταστήματα και αντιπροσωπευτικά γραφεία σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Ανάγκη εικονικής μάθησης

Οι περιορισμοί της φυσικής μάθησης, αφενός, και των συμφερόντων των σπουδαστών που επιθυμούν να μάθουν διάφορες επιστήμες και επιστήμες μαζί με την ταχεία πρόοδο στην τεχνολογία της πληροφορίας, αφετέρου, δημιούργησαν μια νέα καινοτομία και όραμα αποτελεσματικής εκπαίδευσης που παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Μία από αυτές τις αναδυόμενες ιδέες είναι η εξ αποστάσεως μάθηση στο Διαδίκτυο (ηλεκτρονική μάθηση).

Σε αυτή τη μέθοδο, ολόκληρη η διαδικασία αξιολόγησης και αποδοχής υποψηφίου, επιλογή μαθημάτων, παρουσίαση μαθημάτων, ερωτήσεις και απαντήσεις μεταξύ εκπαιδευτικών και φοιτητών, εξετάσεις και ακαδημαϊκή αξιολόγηση, εκπαιδευτικές υπηρεσίες έρευνας γίνεται ηλεκτρονικά. Οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό τους όποτε θέλουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, οι εκπαιδευτικοί και οι διαχειριστές παρακολουθούν και αξιολογούν την πρόοδο του μαθητή και τους παρέχουν εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης και μαθήματος.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Masters

Al-Mustafa Open University

Η ισλαμική ηθική συζητά και παρέχει αρχές και κατευθυντήριες γραμμές για τη διαβίωση με βάση τις ηθικές αρχές χρησιμοποιώντας ισλαμικές διδασκαλίες σε όλα τα στάδια της ζ ... [+]

Τίτλος μαθήματος: Ισλαμικές σπουδές Τομείς ενδιαφέροντος: Φιλοσοφία της Ηθικής Επίπεδο σπουδών: Master's Αριθμός μονάδων: 46 μονάδες (42 μονάδες μαθήματος και 4 μονάδες για τη διδακτορική διατριβή) Γλώσσα παρουσίασης: Αραβικά, Περσικά, Αγγλικά Μήκος Μαθήματος: 5 Εξάμηνα (που αποτελείται από 3 εξάμηνα, εκπαίδευση - 2 εξάμηνα, διατριβή) Φροντηστήρια: N / A Μέθοδος διδασκαλίας: Ηλεκτρονική εκπαίδευση + Μαθήματα ηλεκτρονικής αναθεώρησης Κοινό-στόχος: Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την πορεία της ισλαμικής ηθικής με προσανατολισμό της φιλοσοφίας της δεοντολογίας (Ιρανοί που κατοικούν στο Ιράν και μη Ιράν) Σχετικά με το πρόγραμμα ... [-]
Ιράν Qom
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Al-Mustafa Open University

Το εν λόγω μάθημα σχεδιάζεται και παρουσιάζεται για να δώσει μια εξειδικευμένη και βαθιά εξήγηση σχετικά με την εξήγηση του Κορανίου και τους τύπους των προσανατολισμών κ ... [+]

Τίτλος Μαθήματος: Εξέγερση και διδασκαλίες του Κορανίου Επίπεδο σπουδών: Master's Αριθμός Μονάδων: 64 Γλώσσα παρουσίασης: Περσικά, Αραβικά, Ουρντού, Αγγλικά Μήκος του προγράμματος: 4 εξάμηνα Φροντηστήρια: N / A Τύπος προγράμματος: ηλεκτρονική εκπαίδευση + μαθήματα αναθεώρησης σε απευθείας σύνδεση Στοχευμένο κοινό: Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την εξειδικευμένη μάθηση της εξάγησής και των διδασκαλιών του Κορανίου Θρησκευτικοί κήρυκες και όσοι ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία και τη διάδοση των διδασκαλιών Κοράνι Σχετικά με το πρόγραμμα ... [-]
Ιράν Qom
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Al-Mustafa Open University

Το εν λόγω μάθημα σχεδιάζεται και παρουσιάζεται για να δώσει μια συστηματική εξήγηση των ισλαμικών διδασκαλιών και των επιστημών με βάση το Ιερό Κοράνι και το Δόγμα του A ... [+]

Τίτλος Μαθήματος: Ισλαμικές Σπουδές Επίπεδο σπουδών: Master's Αριθμός Μονάδων: 62 Γλώσσα παρουσίασης: Αγγλικά, Γαλλικά, Αζερικά Μήκος του προγράμματος: 4 εξάμηνα + διατριβή Φροντηστήρια: N / A Τύπος προγράμματος: ηλεκτρονική εκπαίδευση + μαθήματα αναθεώρησης σε απευθείας σύνδεση Στοχευμένο κοινό: Εκείνοι που πρόκειται να μάθουν ισλαμικές διδασκαλίες με βάση το Κοράνι και το Δόγμα του Ahl-ul-Bayt Θρησκευτικοί κήρυκες και όσοι ενδιαφέρονται για τη διάδοση θεϊκών διδασκαλιών σε διεθνές επίπεδο Σχετικά με το πρόγραμμα ... [-]
Ιράν Qom
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά