IIBMS Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μας προσφέρουν την ευκαιρία να μελετήσουν ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών στις επιχειρήσεις και να αποκτήσουν υψηλότερα επαγγελματικά προσόντα στη διοίκηση επιχειρήσεων με ειδικό κύριο. Όλοι οι φοιτητές εισέρχονται στο πρόγραμμα ακολουθώντας το βασικό μάθημα στις σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και διαχείρισης. Το IIBMS εξελίσσεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας για καλά καλλωπισμένους επαγγελματίες.

Ποιος θα ωφεληθεί κάνοντας τέτοιες σειρές μαθημάτων;

Τα μαθήματα θα ωφελήσουν τους επαγγελματίες που απασχολούνται, τους ανθρώπους της κατηγορίας υπηρεσιών της χώρας, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες και τις γυναίκες, τους σπουδαστές δηλαδή. ο καθένας και όλοι όσοι ασκούν επαγγέλματα που εμπλέκουν ανθρώπους και συνεπάγονται αλληλεπίδραση ατόμων με παρόμοια ή ανόμοια συμφέροντα με ή χωρίς σκοπό. Η μελέτη διαχείρισης από τη φύση της έχει τη δυνατότητα να προσθέσει κάτι που να έχει νόημα στη ζωή μας. Οι φοιτητές της διοίκησης έχουν στη διάθεσή τους διάφορα εργαλεία και τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν σε κάθε Πιθανό περιβάλλον και εδώ αναφέρουμε τον εργασιακό χώρο καθώς και τις συνθήκες που δεν συμβαίνουν στο χώρο εργασίας.

Το IIBMS προσφέρει μαθήματα διοίκησης που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των επαγγελματιών διαχείρισης από το 1999. Ο συμβουλευτικός φορέας διαχείρισης του IIBMS διασφαλίζει ότι ακολουθείται αυτή η απλή αρχή ενώ διατηρείται το επίπεδο των μαθημάτων. Το IIBMS είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001: 2008 ίδρυμα.

Αποστολή

Αναγνωρίστε την ανάγκη εκπαίδευσης για όλους. Το IIBMS - ένα ίδρυμα όπου μπορεί κανείς να μάθει ευέλικτα τη διαχείριση από οπουδήποτε - σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει αυτή την απαίτηση. Παρέχουμε πρόσβαση σε υλικό μελέτης και σε ακαδημαϊκά επιτεύγματα αριστείας και ένα από τα χαρακτηριστικά είναι ότι το ίδιο μάθημα παραδίδεται στην εγχώρια επικράτεια. Η εκμάθηση εξ αποστάσεως IIBMS διατίθεται για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και γνώσεων, είτε πρόκειται για κατάρτιση είτε για εκπαίδευση. Τα μαθήματα είναι ίσως τα καλύτερα για πρακτικές δεξιότητες όταν απαιτείται λεπτομερής ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιδόσεις και τη βελτίωση της απόδοσης. Προσφέρουμε επίκαιρα νέα πεδία σπουδών που σας ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσετε ποικίλα ζητήματα.

Οραμα

Μεταδώστε την εκπαίδευση διαχείρισης για να προωθήσετε την καθολική εκπαίδευση με βάση την αξία, με σταθερή πεποίθηση ότι η επιδίωξη της γνώσης είναι η επιδίωξη της υψηλότερης αξίας. Η εκπαίδευση στη διοίκηση παρέχει εκπαίδευση σε ηγέτες, δημιουργούς πλούτου.

Πολιτική ποιότητας IIBMS

Εμείς στο IIBMS δεσμευόμαστε για την αριστεία στη μάθηση διαχείρισης. Σκοπεύουμε να διεξάγουμε έρευνα, συμβουλευτική και εκπαίδευση για την εκπλήρωση των αναγκών και των προσδοκιών των φοιτητών, των γονέων και των επιχειρήσεων και της κοινωνίας γενικότερα. Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό με υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας μέσω της καινοτομίας.

  • Προώθηση του ταλέντου και δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος, για την προώθηση της δημιουργικότητας και της ηγεσίας.
  • Βελτίωση του προγράμματος σπουδών μέσω εκπαιδευτικής έρευνας και διαλόγου με επιχειρηματικές επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται από σημασία, συνάφεια, αριστεία και αυστηρότητα.
  • Δέσμευση για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ατόμων (προσωπικού, φοιτητών και σχολών) καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.
  • Ενσωμάτωση της τεχνολογίας αιχμής και βελτίωση της υποδομής που συμβάλλει στην αριστεία στην εκμάθηση.
  • Επανεξέταση των θεσμικών διαδικασιών με τη συμμετοχή των διδασκόντων, των φοιτητών και του προσωπικού.
  • Παρέχοντας στον φοιτητή την ευκαιρία να συζητήσει και να κατανοήσει τις επιχειρηματικές προκλήσεις και να τις αντιμετωπίσει μέσα από γνώσεις που παρέχει μια αμερόληπτη ομάδα εμπειρογνωμόνων.
  • Η διάδοση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης μέσω της αξιοποίησης και της διάδοσης της γνώσης, εστιάζοντας στην εφαρμογή των διαχειριστικών εννοιών με διαφοροποιημένο τρόπο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Online MBA

Διαδίκτυο 10 - 24 μήνες July 2019 Ινδία Mumbai

Εάν είστε κάτοχος θέσης εργασίας και εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε την εκπαίδευση MBA, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε απλά να εγγραφείτε σε μαθήματα Online MBA και να ξεκινήσετε να μαθαίνετε τις δεξιότητες διαχείρισης από σήμερα. Σήμερα, σχεδόν κάθε άτομο που κάνει δουλειά προτιμά να επιλέξει την online / εξ αποστάσεως εκπαίδευση. [+]

Εάν είστε κάτοχος θέσης εργασίας και εξακολουθείτε να θέλετε να ακολουθήσετε εκπαίδευση e MBA , τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε απλά να εγγραφείτε σε μαθήματα Online MBA και να ξεκινήσετε να μαθαίνετε τις δεξιότητες διαχείρισης από σήμερα. Σήμερα, σχεδόν κάθε άτομο που κάνει δουλειά προτιμά να επιλέξει την online / εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Λόγω των αυξανόμενων αιτημάτων για online εκπαίδευση, τα φημισμένα ινστιτούτα άρχισαν επίσης να προσφέρουν ηλεκτρονικά μαθήματα και ενότητες.... [-]


Βίντεο

Why IIBMS Distance Learning?