ExcelR Raising Excellene

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο ExcelR

Στην ExcelR Solutions , παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση στην κατηγορία Agile, Διαχείριση Έργων, Διαχείρηση Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ποιότητα -Ασφάλεια-Χώροι. Οι εκπαιδευτές μας εργάστηκαν με παγκοσμίου φήμης MNCs και δεσμεύονται να αυξήσουν τα επίπεδα αριστείας σας επιταχύνοντας έτσι τη σταδιοδρομία σας!

Προσφέρουμε προπονήσεις σε (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL ®, ITIL Foundation, ITIL Expert, Six Sigma Green Belt, Belt, Microsoft Project, Μέτρηση λογισμικού, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Οι παρτίδες αρχίζουν σύντομα για εικονική - σε απευθείας σύνδεση και εκπαίδευση στην τάξη. Εγγραφή , τα καθίσματα γεμίζουν γρήγορα. Επιλέξτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης που ταιριάζει στην κατάστασή σας. Δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, να μάθετε ποιο μάθημα είναι κατάλληλο για εσάς και συνιστούμε την ηλεκτρονική εκπαίδευση. Έχουμε τους καλύτερους εκπαιδευτές με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και πιστοποιημένους. Παροχή σχολίων.

Οι Συμβουλευτικές Λύσεις που Χρειάζεστε

Με παγκόσμια έδρα στις ΗΠΑ και παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, τις Κάτω Χώρες και την Ινδία, η σχολή ExcelR εκπαίδευσε περισσότερους από 20.000+ επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ExcelR Solutions βασίστηκε στην αρχή της παροχής ενός ευρέος φάσματος επιλογών κατάρτισης για επαγγελματίες που εργάζονται. Βοηθάμε οργανισμούς όλων των μεγεθών να ενδυναμώνουν τους υπαλλήλους τους παρέχοντας μαθήματα βασισμένα σε πρακτικές γνώσεις και θεωρητικές έννοιες.

Η λύση "Convenience & One-Stop" μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή μάθηση, από έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες, στον καλύτερο χρόνο και στον καλύτερο τόπο της επιλογής σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ένα αμάλγαμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ηλεκτρονικής μάθησης, προσομοιώσεων και πολλά άλλα. Γνωρίζοντας τις ανάγκες σας φροντίζουμε για μια ευρεία ποικιλία από τις φιλοδοξίες σας μέσα από αυτά τα διάφορα κανάλια.

Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να θεωρείται παγκοσμίως ως ηγετική οργάνωση που εργάζεται για την εκπλήρωση των εκπαιδευτικών αναγκών των επαγγελματιών και των φοιτητών.

Το νέο πρότυπο στα προγράμματα κατάρτισης:
Τα περισσότερα από τα μεσαία και ανώτερα στελέχη επιλέγουν την ExcelR Solutions σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης, διότι οι λύσεις κατάρτισης & συμβουλευτικής εδώ είναι εγγυημένες ότι είναι αποτελεσματικές και αξιόπιστες.

Είμαστε η μόνη επιχείρηση του είδους μας που δουλεύει πλευρικά με τους πελάτες μας κάθε βήμα για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουν την κατάρτιση που χρειάζονται για να βοηθήσουν τους να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και να δημιουργήσουν βιώσιμη ανάπτυξη στις επιχειρήσεις τους. Όταν η επιχείρησή σας χρειάζεται προηγμένες μεθόδους κατάρτισης που έχουν δοκιμαστεί αποτελεσματικά σε πραγματικές καταστάσεις, αφήστε την ExcelR Solutions να σας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα.

Η φιλοσοφία μας

Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών προσπαθεί να προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης που οι πελάτες μας δεν μπορούν να πάρουν οπουδήποτε αλλού. Η φήμη της βιομηχανίας μας μιλάει από μόνη της. προσφέρουμε την καλύτερη αξία στις υπηρεσίες κατάρτισης σε συνδυασμό με την υποστήριξη του δημιουργικού μυαλού μας για να δημιουργήσουμε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η ExcelR είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους κατάρτισης σε επαγγελματικές λύσεις κατάρτισης πιστοποίησης στον κόσμο. Προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες μεθόδους κατάρτισης, που διδάσκουν επαγγελματίες του κλάδου σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Συνεργαστείτε μαζί μας σήμερα και δείτε γιατί είμαστε η νούμερο ένα επιλογή για επαγγελματίες του κλάδου σε όλο τον κόσμο.

Συνδεθείτε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ExcelR και τις παγκόσμιες λύσεις εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε έναν από τους έμπειρους επαγγελματίες μας να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας εξηγήσουμε σε οποιοδήποτε από τα πολλά μαθήματα που προσφέρουμε.

Τοποθεσίες

Μπανγκαλόρου

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Μπανγκαλόρου, Καρνάτακα, Ινδία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη