National Design Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

NDA είναι κορυφαίος ειδικός του Ηνωμένου Βασιλείου στην παροχή σε απευθείας σύνδεση προσόντα Interior Design.

Η Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμός έχει διδάξει Interior Design για πάνω από 26 χρόνια. Είμαστε ειδικοί στην ηλεκτρονική μάθηση. Ειδικός στις μερικής απασχόλησης μαθήματα εσωτερικό σχεδιασμό, θα παραδώσει υψηλής ποιότητας, αναγνωρισμένη από τη βιομηχανία, τους διαπιστευμένους μαθήματα από δίπλωμα σε μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω ευέλικτων, σε απευθείας σύνδεση, εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με μια αποφοίτους των πάνω από 30.000 φοιτητές σε 80 χώρες. Απόφοιτοι ΜΔΠ είναι περιζήτητα, και βραβευθείς για την εμπιστοσύνη, τις ικανότητές τους και την εμπορική της ευαισθητοποίησης.

Στην Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμός κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να μελετηθεί από οπουδήποτε στον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε όλους τους μαθητές μας ως άτομα. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να είναι ευέλικτο, ώστε ΜΔΠ χωρίς όρους ή εξάμηνα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τη δική τους ημερομηνία έναρξης και μελέτη στο δικό τους ρυθμό - όχι το ρυθμό των άλλων μαθητών.

Πιστεύουμε στην υποστήριξη των μαθητών μας και να αναγνωρίσουμε κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες, συχνά τοποθέτηση πορεία τους γύρω από την εργασία, την προσωπική και οικογενειακών υποχρεώσεων. Γι 'αυτό κάθε μαθητής έχει το δικό τους, ατομικό πρόγραμμα σπουδών και τη δική τους, μεγάλη εμπειρία, προσωπική δάσκαλος. Οι καθηγητές μας έχουν έναν πλούτο της γνώσης και είναι εμπειρογνώμονες στον τομέα της επαγγελματικής εσωτερικό σχεδιασμό. Θα σας στηρίξουμε τη διάρκεια του ταξιδιού σας, παρέχοντας ανατροφοδότηση και όσο στήριξη που χρειάζεστε μέσω τηλεφώνου, e-mail ή το Skype βασίζεται στην Έδρα μας και τα στούντιο στο Nottingham και μπορείτε να επικοινωνήσετε 5 ημέρες την εβδομάδα, όσο συχνά θέλετε.

Μάθηση σε απευθείας σύνδεση δεν σημαίνει μάθηση και μόνο. Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές μελετούν ατομικά πιστεύουμε στην παροχή μιας online κοινότητας για τους μαθητές να ασχοληθούν με ένα άλλο παράλληλα με τις σπουδές. Οι μαθητές μελετούν σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας κατά παραγγελία Virtual Learning Studio (VLS) portal μας. Με την πολύχρονη εμπειρία μας το VLS έχει σχεδιαστεί από την NDA να κάνουν την εμπειρία τόνωση και κατατοπιστική σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε τους φίλους με άλλους μαθητές σε απευθείας σύνδεση στην πολυσύχναστη φόρουμ, απολαμβάνουν online σεμινάρια και να συνομιλήσετε με τον καθηγητή σας και Αποφοίτων μας. Τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας, σταδιοδρομίες και περιπτωσιολογικές μελέτες των φοιτητών είναι όλα μέρος των απασχολημένος VLS που μπορεί να προσεγγιστεί 24/7. Ελέγξτε το φάσμα των μαθημάτων Interior Design τώρα: NDA Επίπεδο 3 μαθήματα δίπλωμα διαπιστευμένο από AIM Awards.

Τα δίδακτρα Δίπλωμα που επιδοτούνται από τη χρηματοδότηση.

Το Diploma είναι αποδεκτή για την είσοδο σε ένα πρόγραμμα σπουδών

Διπλώματα

Επαγγελματική Interior Design Professional Κήπος Design Professional Παραπέτασμα Κάνοντας & τα μαλακά έπιπλα NDA βαθμούς επικυρωθεί από το συνεργάτη μας, το Πανεπιστήμιο Staffordshire.

Όλες τις προπτυχιακές τους σπουδές είναι επιλέξιμες για τα φοιτητικά δάνεια.

Προπτυχιακές τους σπουδές

FDA Interior Design FDA Κληρονομιάς Interior Design FDA Λιανικό Σχεδιασμός BA (Hons) in Interior Design BA (Hons) στην Εσωτερική Διακόσμηση Κληρονομιάς BA (Hons) στο Λιανικό Σχεδιασμός BA (Hons) in Design για την Εξωτερική Living

Δημοσίευση Πτυχία Πτυχιούχος

Προ-Masters - Πανεπιστήμιο Δίπλωμα στην Εκπαίδευση - Interior Design

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

ΜΑ Interior Design Η ζωή δεν πάνε πάντα να προγραμματίσουν έτσι σε φοιτητές NDA μελετήσει το Ίδρυμα Πτυχίο, για 2 χρόνια / επίπεδα, και στη συνέχεια να συνεχίσει στην κορυφή τελικό BA έτος (Hons) επάνω. Αν δεν είναι σε θέση να συνεχίσει για οποιοδήποτε λόγο, εξακολουθούν να βαθμολογήσει με ένα βαθμό (FDA) και μπορεί να επιστρέψει για να μελετήσει την BA (Hons) αργότερα! Είναι το ίδιο πρόγραμμα σπουδών και το κόστος, αλλά πολύ πιο ευέλικτο.

Για να μάθετε περισσότερα γιατί να μην παρακολουθήσουν ένα από τα ανοιχτά μέρες μας στην Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμός, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

Πρόσθετοι πόροι μάθημα

Η NDA προσφέρει επίσης μια σειρά από in-house και online σεμινάρια με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων του φοιτητή Πληροφορικής πακέτα Aided Design, καθώς και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους πορεία. Τα θέματα περιλαμβάνουν? AutoCAD, Photoshop, Τεχνικό Σχέδιο, το SketchUp.

  • NDA σπουδαστές λαμβάνουν δωρεάν άδειες χρήσης λογισμικού CAD & υποστήριξη, δωρεάν πρόσβαση στο Ηνωμένο Βασίλειο πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες (προπτυχιακοί φοιτητές μόνο) και δωρεάν συμμετοχή στο Βρετανικό Ινστιτούτο Interior Design (BIID).

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
dubai
PO Box 333207 Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ask a Question

Άλλη