Atheneum Liberal Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι Φιλελεύθερες Μελέτες (ALS) Είναι πρωτοπόρος και καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2007 αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κατάρτισης, της τεχνολογίας των πληροφοριών και της εμπειρογνωμοσύνης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με ένα όραμα για την προώθηση της επιστημονικής γνώσης σε όλα τα επίπεδα. Με δραστηριότητες και υπηρεσίες για φοιτητές, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, η αποστολή του εξαπλώνεται στους περισσότερους από τους συναφείς τομείς και τομείς. Οι δραστηριότητες της Atheneum υποστηρίζονται από προγράμματα και έργα, τα οποία κυμαίνονται από την παροχή ανοικτών πηγών γνώσης, τηλεματικής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συμβουλευτικής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε αναπτυσσόμενα παγκόσμια δίκτυα και στρατηγικές συμμαχίες. Η εμβέλειά της φτάνει σε όλο τον κόσμο καθώς έχει διασυνδέσεις με οργανισμούς και θεσμούς σε παγκόσμια κλίμακα που στοχεύουν στην προώθηση της κινητικότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της διακρατικής συνεργασίας.

Οι δραστηριότητες του Atheneum αναπτύσσονται με τρόπο απόλυτης αποτελεσματικότητας, από την ευρωπαϊκή στην ασιατική ήπειρο, σε μια συνεχή αναζήτηση για εταίρους που μοιράζονται το καινοτόμο πνεύμα και τη δέσμευσή τους στην προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της γνώσης. Σε αυτό το πλαίσιο, η Atheneum εφαρμόζει με επιτυχία καινοτόμες ιδέες και προοπτικές σε όλους τους πολυάριθμους τομείς της εκπαίδευσης, ενώ έχει λάβει πιστοποίηση ISO 90001: 2000 για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Η Atheneum έχει μια παγκόσμια εμπειρία σε εκπαιδευτικά μοντέλα και μεθοδολογία ηλεκτρονικής μάθησης μέσα από εκπαιδευτικές πλατφόρμες και πύλες και έχει αναπτύξει μια μοναδική εκπαιδευτική μεθοδολογία ηλεκτρονικής μάθησης βασισμένη στο εκπαιδευτικό πρότυπο που διατυπώθηκε από την επιστημονική έρευνα του Προέδρου του, καθηγητή Κυριάκου Κουβελιώτη. Το μοντέλο βασίζεται στις γενικές αρχές του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες καινοτομίες της σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας τα εργαλεία WEB 3.0, συγκεντρώνοντας το παρελθόν και το παρόν και δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για την εκπαίδευση.

Τα τελευταία μεγάλα έργα του Atheneum περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής τηλεόρασης WEB, εφαρμογών κινητής εκμάθησης και τη δημιουργία μιας εικονικής πανεπιστημιούπολης.

Συνεργασία με το πανεπιστήμιο Uninettuno Οι Αθηναϊκές Φιλελεύθερες Σπουδές σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Uninettuno προσφέρουν διεθνώς το Master of Science στη Διαχείριση της Υγείας. Ιστοσελίδα του κυρίου: Http://www.uninettunouniversity.net/en/masterhealthmanagement.aspx

Το Διεθνές Τηλεματικό Πανεπιστήμιο Uninettuno, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παγκοσμίως, ανακοινώνει τη νέα διεθνή έκδοση του Master of Science in Health Management για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018, διδάσκοντας εξ 'ολοκλήρου μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα και μέσω του Πανεπιστημίου Το μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο ηλεκτρονικής μάθησης που έλαβε το παγκόσμιο βραβείο ως το καλύτερο στον κόσμο: http://www.uninettunouniversity.net/en/comunicatostampa.aspx?ID=90.

Το Πανεπιστήμιο έλαβε επίσης το βραβείο για το καλύτερο μοντέλο ηλεκτρονικής μάθησης στην Ευρώπη: Http://www.uninettunouniversity.net/en/quality-assurance-in-e-learning.aspx.

Αν και η έδρα του Πανεπιστημίου βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, έχει φοιτητές από 150+ διαφορετικές χώρες. Υποστηρίζονται από ένα Τεχνολογικό Δίκτυο συμπεριλαμβανομένων Κέντρων Μάθησης και Παραγωγής και Τεχνολογικών Πολωνών με έδρα σε διάφορες χώρες και πόλεις σε όλο τον κόσμο από το Λονδίνο στην Ινδία και από τη Γερμανία στην Κίνα.

Στο Πανεπιστήμιο Uninettuno, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να βρούμε το σωστό ακαδημαϊκό ίδρυμα. Το ίδρυμά μας παρέχει υψηλά πρότυπα διδασκαλίας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει και διατηρεί τα επιτεύγματα παράλληλα με την προσωπική ανάπτυξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε αυτό το κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που σχεδιάστηκε για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία που χρειάζονται για μια επιτυχημένη καριέρα.

Μια τηλεοπτική παρουσίαση του Πανεπιστημίου και η μεθοδολογία του μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: Http://www.uninettunouniversity.net/en/mediagalleryplayer.aspx?VideoFile=mediagallery/promo/Promo-UTIU-2016-ING.mp4&VideoTitle=Video%20presentation%20UNINETTUNO%202016&Videodescription=International%20Telematic%20University%20UNINETTUNO

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, τη μοναδική πύλη στον κόσμο, όπου το υλικό διατίθεται σε έξι διαφορετικές γλώσσες: Http://www.uninettunouniversity.net/en/default.aspx

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: