Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πανεπιστήμιο έρευνας παγκόσμιας κλάσης

Με γνώμονα τη διανοητική δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη από το 1479, οι ερευνητές και οι φοιτητές του University of Copenhagen επέκτειναν τους ορίζοντες και συνέβαλαν στη μετάβαση του κόσμου προς τα εμπρός. Με τους 5.000 ερευνητές και 39.000 φοιτητές, το Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα διεθνές περιβάλλον έρευνας και σπουδών και κατατάσσεται σε υψηλό βαθμό στις κορυφαίες κατάταξης των καλύτερων παγκοσμίων πανεπιστημίων.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους ερευνητές και τους σπουδαστές την ευκαιρία να αναπτύξουν το ταλέντο τους και δρομολογεί φιλόδοξες διεπιστημονικές πρωτοβουλίες για να υποστηρίξουν τις ισχυρές ακαδημαϊκές κοινότητες του. Μέσα από τη διδασκαλία με βάση την έρευνα - και τη συμμετοχή τους στην έρευνα - οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Το University of Copenhagen εργάζεται για να γίνει μία από τις πιο πράσινες περιοχές της πανεπιστημιούπολης στον κόσμο, αφήνοντας όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό και κλιματικό αποτύπωμα. Το Πανεπιστήμιο διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των φορέων, διατηρεί επαφές με την επιχειρηματική κοινότητα και βοηθά τους μαθητές να βρουν σχετικά προγράμματα και έργα στον τομέα της βιωσιμότητας.

Το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται επίσης στην ισότητα των φύλων και θεωρεί την ποικιλομορφία ως δύναμη.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Εν συντομία

Το University of Copenhagen ιδρύθηκε το 1479 από τον Δανό βασιλιά Christian 1 και σήμερα έχει περίπου. 39.000 μαθητές και 9.000 εργαζόμενοι - εκ των οποίων περίπου 5.000 είναι ερευνητές - και έσοδα 8.6 δισεκατομμυρίων DKK.

Έξι βραβεία Νόμπελ έχουν απονεμηθεί σε ερευνητές στο Πανεπιστήμιο.

Συμμαχίες

Το University of Copenhagen είναι μέλος δύο διεθνών συμμαχιών υψηλού επιπέδου πανεπιστημίων:

  • Διεθνής συμμαχία ερευνητικών πανεπιστημίων (IARU)

και

  • Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Έρευνας (LERU)

Αποφοίτων

Το Πανεπιστήμιο επιθυμεί να στηρίξει τις σχέσεις δια βίου με τους αποφοίτους του. Αν έχετε αποφοιτήσει από το University of Copenhagen , είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στο δίκτυο αποφοίτων. Η ιδιότητα μέλους είναι δωρεάν.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

University of Copenhagen

Το πρόγραμμα LabVet Europe σας επιτρέπει να εργαστείτε ως ορισμένος κτηνίατρος εργαστηριακών ζώων σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ του 2010 για την παραγωγή ζώων που χρησιμοπ ... [+]

Γίνετε πιστοποιημένος κτηνίατρος της FELASA

Το πρόγραμμα LabVet Europe σας επιτρέπει να εργαστείτε ως καθορισμένος κτηνίατρος εργαστηριακών ζώων σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ του 2010 για την παραγωγή ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς, γνωστή ως FELASA κατηγορίας D.

Το πρόγραμμα LabVet είναι ένα 100% online πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους κτηνιάτρους των εργαστηριακών ζώων τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται στην καθημερινή σας εργασία ως ορισμένος κτηνίατρος.... [-]

Δανία Copenhagen
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά