Τα καλύτερα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη . Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη . Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της ς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Δανία

IBA International Business Academy

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Δανία Kolding September 2018

Σχετικά με IBA International Business Academy &nbsp Κατά τα τελευταία 100 χρόνια, Kolding Business School, έχει εξελιχθεί από ένα μικρό τοπικό σχολείο το βράδυ σε ένα μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Μετά τη συγχώνευσή της με σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε Fredericia (2002) και Aabenraa (2004), και με δεδομένο το νέο όνομα της International Business College (IBC), το σχολείο έχει πλέον από 6000 φοιτητές, εκ των οποίων 3.400 είναι πλήρους απασχόλησης. Πτυχίο επιπέδου προγράμμ… [+] ατα σπουδών που ξεκίνησε το Kolding το 1982 και από το 1991 το υψηλότερο τμήμα εκπαίδευσης ονομάστηκε Η International Business Academy (IBA), προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αναλάβει την πρακτική τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας και ανταλλαγές μελέτης σε όλο τον κόσμο ως αναπόσπαστο μέρος της μελέτης τους. Το 1994 η IBA επιτευχθεί πρώτα στο εξωτερικό διαπίστευσης του, για την απονομή του διπλώματος της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το 1996 ο βαθμός του πτυχίου με Honours in Business Διεθνή εισήχθη, με το τελευταίο έτος διδάσκονται από e-learning, ακολουθούμενη το 2002 από ένα Master of Science (MSc), επίσης στο International Business - δύο βαθμούς αναπτύχθηκε σε συνεργασία με, και επικυρώνονται από, London South Bank University. Το 2006, μια Executive MBA ξεκίνησε σε συνεργασία με το Coventry University. Το 2007 ένα νέο δίπλωμα στο ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό εισήχθη στο IBA, σε συνεργασία με το Coventry University και Leuven Business School, το Βέλγιο, προσφέροντας στους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να μελετήσει για ένα πτυχίο τρία χρόνια με βαθμό Άριστα σε τρεις διαφορετικές χώρες. Από τότε που ξεκίνησε το 1991, ο IBA έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τους ισχυρότερους δυνατούς δεσμούς με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και στη Δανία, όπου είναι συνδεδεμένη με Kolding EA.Το IBA είναι ένα παλαιό μέλος του Δικτύου της Διεθνούς Επιχειρησιακά σχολεία, και έχει ισχυρές εταιρικές σχέσεις με πολλές εταιρείες και οργανισμούς παγκοσμίως. Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 800 σπουδαστές στην ΙΒΑ προγράμματα. Οι φοιτητές προέρχονται από τη Δανία και το εξωτερικό και αποτελούν τη βάση για μια ενδιαφέρουσα, ελκυστική και διεθνές περιβάλλον σπουδών. Σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, η IBA είναι σήμερα συνώνυμο με την υψηλής ποιότητας διεθνή εκπαίδευση των επιχειρήσεων. [-]