Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ιδρυτής και καγκελάριος: Ο Δρ Μπιλάλ Philips

φοιτητικού σώματος: 284877 Η Ισλαμική Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο (ΙΟΥ) είναι το πνευματικό τέκνο του Dr. Bilal Philips, ο οποίος οραματίστηκε ένα θεσμό που θα προσφέρει προγράμματα σε απευθείας σύνδεση, εντατική, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς εντελώς χωρίς δίδακτρα.

Αποστολή

"Κάνοντας αυθεντική ισλαμική γνώση άμεσα διαθέσιμες στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου μόνο για την ευχαρίστηση του Θεού είναι μια ευγενής ζωή-στόχο και μια αποστολή που αξίζει να θυσιάζει όλες τις ενέργειές του και μέσα» (Dr. Bilal Philips, Ιδρυτής και καγκελάριος, ισλαμική on-line Πανεπιστήμιο).

Το Online Πανεπιστήμιο ισλαμική (ΙΟΥ) έχει ως στόχο να χορηγήσει παγκόσμια πρόσβαση σε ποιότητας προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και προγράμματα μεταπτυχιακό επίπεδο εκπαίδευσης για τους μαθητές με πρακτικά μηδενικό κόστος. Η αποστολή του είναι να ". Αλλάξτε το μουσουλμανικό έθνος και την παγκόσμια κατάσταση μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης" Οι αρχές στις οποίες βασίζεται η ΙΟΥ είναι:

Γνώση: Κοράνι και Sunnah

Ο Θεός είπε, «Πράγματι, είναι μόνο η γνώση μεταξύ των υπαλλήλων του που φοβούνται πραγματικά τον Αλλάχ.» (35:28) Η ειρήνη και οι ευλογίες του Αλλάχ Τελευταία Προφήτη σ 'αυτόν είπε, «Αναζητώντας γνώση είναι υποχρεωτική για κάθε μουσουλμάνο."

Προσιτότητα

Η Ισλαμική Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο παρέχει μια χρυσή ευκαιρία για να αποκτήσετε πρόσβαση ποιότητας προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου, όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι και όποτε το επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ή ακόμα και να αφήσει τα στενά όρια των σπιτιών τους. Στόχος της είναι να καταστεί δυνατή η εκπαίδευση σε οποιονδήποτε, από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο τελευταίος Προφήτης είπε, «Αν κάποιος ταξιδεύει σε ένα δρόμο στην αναζήτηση της γνώσης, ο Αλλάχ θα τον αναγκάσει να ταξιδέψει σε έναν από τους δρόμους στον Παράδεισο."

Η οικονομική προσιτότητα

Η ΙΟΥ αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή της για την εξάπλωση της ευεργετικής γνώσης προχωρώντας από ένα εντελώς δωρεάν το πιστοποιητικό και το επίπεδο διπλώματος μαθήματα σε μοίρες διδάκτρων δωρεάν διαπιστευμένο πτυχίο σε διάφορους τομείς της μελέτης και μεταπτυχιακό δίπλωμα. Με αυτόν τον τρόπο, καθιστώντας την τριτοβάθμια εκπαίδευση εύκολα προσιτή σε όλο τον κόσμο προς όφελος των πολιτών, των κοινοτήτων τους και της ανθρωπότητας γενικότερα. Η παροχή δωρεάν εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές παρέχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση που λίγοι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά εάν επρόκειτο να παρακολουθήσουν τα παραδοσιακά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Ο Θεός είπε, «Πες: Είναι εκείνοι που γνωρίζουν ίσες με εκείνες που δεν ξέρουν;" (39: 9)

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ

Κανένας σπουδαστής δεν θα εμποδίζεται από τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Ισλαμικής on-line, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές, εθνοτικές ή το κοινωνικό υπόβαθρο του ή της. Η ΙΟΥ επιβεβαιώνει ότι οι πόρτες της θα παραμείνει ανοικτή για όλους, ανεξάρτητα από τα σύνορα που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Έχει ήδη γεννήσει μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από 180.000 φοιτητές που αναζητούν ισλαμική γνώση από πάνω από 224 χώρες.

Ο Θεός είπε, "συνεργάζονται μεταξύ τους με δικαιοσύνη και ευσέβεια ... "(5: 2)

Ισλαμική Ηθική

Είναι η θεμελιώδης πίστη του Πανεπιστημίου Ισλαμικής Συνδεδεμένοι ότι η μουσουλμανική δάσκαλος είναι ουσιαστικά διαφορετικό από έναν δάσκαλο που απλώς τυχαίνει να είναι μουσουλμάνος. Ομοίως, η μουσουλμανική φοιτητής θα πρέπει να είναι σαφώς διαφορετική από ένα μαθητή ο οποίος έτσι συμβαίνει να είναι μια μουσουλμανική. Η ΙΟΥ αναμένει όλους τους φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι και οι εθελοντές της να λειτουργήσει σε αντίστοιχες θέσεις και τα χωράφια τους, πρώτα απ 'όλα ως μουσουλμάνοι. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει φυσικά διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα της προσωπικής ακεραιότητας, της εντιμότητας και της ευθύνης.

Ο τελευταίος Προφήτης είπε, «Πράγματι, ο Αλλάχ αγαπάει από κάθε έναν από σας ότι κάθε φορά που αυτός ή αυτή κάνει τη δουλειά που γίνεται σύμφωνα με το καλύτερο της δυνατότητάς του."

Ποιότητα και Εφαρμογών

Η Ισλαμική Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας σε απευθείας σύνδεση ακαδημαϊκή εμπειρία, κατάλληλα σε έκταση και το βάθος της, να μεταφέρει την αυθεντική και πρακτική ισλαμική γνώση, ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπει στους μαθητές του να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις του 21ου αιώνα, προσφέροντας άλλους τομείς σπουδών, όπως η ψυχολογία, εκπαίδευση ή χρηματοδότηση. ΙΟΥ θα αξιολογήσει και να επαναξιολογήσει κάθε πτυχή της ακαδημαϊκής μοντέλο σε συνεχή βάση και θα ενθαρρύνει όχι μόνο τους μαθητές του να μελετήσει επιμελώς, αλλά επίσης να τονίσουμε ότι πρέπει να προσπαθήσει κάθε δυνατή προσπάθεια για να θέσει τις γνώσεις που απέκτησαν στην πράξη.

Ο τελευταίος Προφήτης είπε, "Το καλύτερο από εσάς είναι αυτός που μαθαίνει το Κοράνι και το διδάσκει στους άλλους." Είπε επίσης, "Το καλύτερο από εσάς είναι το ένα πιο ευεργετικό για τους ανθρώπους." Μαθητής ο τελευταίος προφήτης του, Ιμπν Mas «OOD, είπε," Συνηθίζαμε να μάθουν τη γνώση και την εφαρμογή της από κοινού ». Ιμάμ Sufyaan ATH-Thawree που σχετίζονται με ότι ως νεολαία, όταν για πρώτη φορά άρχισε να παρακολουθήσουν μαθήματα, η μητέρα του τον συμβούλεψε,« Αν γράψετε 10 λέξεις και σας πίστη δεν έχει βελτιωθεί, ελέγξτε τον εαυτό σας. "

ιστορία

Το Online Πανεπιστήμιο ισλαμική (ΙΟΥ) είναι το πνευματικό τέκνο του Dr. Bilal Philips, ο οποίος οραματίστηκε ένα υψηλότερο-learning ίδρυμα που προσφέρει εντατική σε απευθείας σύνδεση προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών που είναι εντελώς χωρίς δίδακτρα.

ταξίδι ΙΟΥ ξεκίνησε το 2007 με την έναρξη των μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση πτυχίο χωρίς δίδακτρα σε ανοιχτή πανεπιστημιούπολη του. Το 2010, μετά από μόλις 3 χρόνια, η πρώτη χωρίς δίδακτρα Bachelor of Arts πρόγραμμα (BA) ξεκίνησε επίσης. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει πλέον επτά κολέγια που προσφέρουν διαπιστευμένα απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα: Κολέγιο της Παιδείας, Κολέγιο της Ισλαμικής Οικονομικών, College of Banking & Finance, Κολέγιο της Ψυχολογίας, Κολέγιο των Ισλαμικών Σπουδών, Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κολέγιο της Πληροφορικής, και το Σώμα των αραβική Γλώσσα και Γλωσσολογία. Το τελευταίο από τα οποία προσφέρει offline μαθήματα στην Γκάμπια, Σομαλιλάνδη και την προσθήκη Γουινέα Bissau.In, ΙΟΥ για το Παγκόσμιο Κοράνι Απομνημόνευση Center προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές σε όλη την υδρόγειο για να μελετήσει το Κοράνι σε απευθείας σύνδεση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ρωσικός
  • αραβικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Islamic Online University

Πτυχίο στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του ισλαμικού Online θα είναι επωφελής για τους μαθητές σε αυτή τη ζωή και μετά θάνατον ζωή. ... [+]

Πτυχίο στην Εκπαίδευση (B.Ed.)

"Το καλύτερο άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι πιο ευεργετικό για τους ανθρώπους." (Al-Mujam Al-Awsat hadeeth, 5787) Το να είσαι δάσκαλος είναι πολύ έντιμη και εξαιρετική θέση. Είναι μια θέση που μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην μελλοντική ατόμου. Το Ισλάμ έχει καταβάλει ιδιαίτερη προσοχή στους εκπαιδευτικούς, δεδομένου ότι είναι η πρώτη τούβλο στη δομή της κοινωνικής ανάπτυξης. Είναι η αιτία της καθοδήγησης και την ανάπτυξη συμπεριφορών και τα μυαλά των ατόμων και των κοινοτήτων. Είναι ένα από τα πιο ευεργετικά ανθρώπους στην κοινωνία και, συνεπώς, ένα από τα καλύτερα των ανθρώπων.... [-]

Γκάμπια Banjul
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 12 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Islamic Online University

Το Online Πανεπιστήμιο ισλαμική (ΙΟΥ) έχει ξεκινήσει βαθμό το πρώτο στον κόσμο χωρίς δίδακτρα Μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα Ισλαμικών Σπουδών, το οποίο προσφέρεται εντελώς o ... [+]

MA στην Ισλαμικών Σπουδών (ΜΑΗΣ)

Το Online Πανεπιστήμιο ισλαμική (ΙΟΥ) έχει ξεκινήσει βαθμό το πρώτο στον κόσμο χωρίς δίδακτρα Μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα Ισλαμικών Σπουδών, το οποίο προσφέρεται εντελώς on-line και στην αγγλική γλώσσα ως μέσο διδασκαλίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές της ΒΑ να συνεχίσει, περαιτέρω, και να ενισχύσει την κατανόηση και γνώση της θρησκείας τους.... [-]

Γκάμπια Banjul
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Islamic Online University

Το Bachelor of πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, που ανοίγει την πόρτα στο συναρπαστικό χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων. ... [+]

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Το Bachelor of πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, που ανοίγει την πόρτα στο συναρπαστικό χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων. Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας των μαθητών και την ικανότητα των επιχειρήσεων λήψη αποφάσεων με ηθικού συλλογισμού. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα αυτό θα μάθουν να εργάζονται ανεξάρτητα με ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτός ο βαθμός προσφέρει άφθονες επικερδείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών? επιλέγουν αυτόν τον τρόπο μελέτης έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής τάση μεταξύ των μουσουλμάνων όσο και των μη μουσουλμάνων. ... [-]

Γκάμπια Banjul
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Islamic Online University

Η Ισλαμική Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο παρουσιάζει το πρόγραμμα σπουδών το πρώτο στον κόσμο χωρίς δίδακτρα Bachelor στην ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών. ... [+]

B.Sc. στην ισλαμική Οικονομικών, Banking and Finance (B.Sc. IBE)

Η Ισλαμική Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο παρουσιάζει το πρόγραμμα σπουδών το πρώτο στον κόσμο χωρίς δίδακτρα Bachelor στην ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών. Αυτός ο βαθμός ανοίγει την πόρτα σε μια πιθανή καριέρα σε μια συναρπαστική, την επέκταση και την ευεργετική τομέα, και είναι ένα σκαλοπάτι για περαιτέρω σπουδές.

«Ο Αλλάχ έχει επιτρέψει το εμπόριο και έχει απαγορεύσει το ενδιαφέρον." (Κοράνι, 2: 275) Στο σημερινό κόσμο πλημμυρισμένο με συναλλαγές που βασίζονται ενδιαφέρον, παράνομη τραπεζικών συμβάσεων και των επενδύσεων η ανάγκη για ισλαμικό τραπεζικό σύστημα αυξάνεται. Πολλές χώρες έχουν δει πρόσφατα μια αύξηση της ζήτησης για την ισλαμική τραπεζικές υπηρεσίες. Οι αναλυτές αναμένουν ότι με το σημερινό ρυθμό επέκτασης, μέσα στα επόμενα 8-10 χρόνια το ισλαμικό τραπεζικό δίκτυο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα ξεπεράσει το συμβατικό τραπεζικό σύστημα.... [-]

Γκάμπια Banjul
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 12 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Islamic Online University

Βοηθώντας τους άλλους είναι πολύ ενθαρρύνεται στο Ισλάμ και το έργο του θεραπευτή ή σύμβουλο είναι πολύ ευεργετική για το σύνολο της κοινωνίας. ... [+]

"... Και αυτός που απαλλάσσεται ένας μουσουλμάνος από τις κακουχίες Αλλάχ θα τον απαλλάξει από τις κακουχίες στις οποίες θα τεθούν για την Ημέρα της Ανάστασης ..." (Sahih μουσουλμανική, 32/6250) Προκειμένου για τον θεραπευτή ή σύμβουλο για να είναι επιτυχής με τους μουσουλμάνους τους πελάτες, είναι σημαντικό ότι έχει μια αυθεντική γνώση και κατανόηση της ισλαμικής διδασκαλίας, επειδή αυτό είναι αυτό που θα περάσει περαιτέρω προς τον πελάτη, προκειμένου να τροποποιήσει τον τρόπο σκέψης του και να τον βοηθήσει από τη δύσκολη κατάσταση. Πτυχίο ΙΟΥ στην Ψυχολογία είναι ένας υπέροχος συνδυασμός της ισλαμικής διδασκαλίας και της σύγχρονης θεραπείες που θα κάνει ένας φοιτητής μια μέρα ένας πολύ αποτελεσματικός θεραπευτής. Σε sha Αλλάχ.... [-]

Γκάμπια Banjul
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 12 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam