Jade University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βασικές αξίες του Jade University of Applied Sciences

Οι βασικές αξίες του Jade University of Applied Sciences δεσμεύουν το πανεπιστήμιο στην κοινωνική ευθύνη και καθορίζουν το πλαίσιο για τον σχεδιασμό της ανάπτυξης και των στόχων του. Οι βασικές τιμές περιγράφουν την κουλτούρα που θέλουμε να ενσωματώσουμε στο Jade University of Applied Sciences .

Καινοτόμο

Στο Jade University of Applied Sciences , υποστηρίζουμε μια καινοτόμο κουλτούρα που υποστηρίζει ενεργά τη δημιουργικότητα και αναπτύσσει συστηματικά την ικανότητα υλοποίησης νέων ιδεών. Έτσι δημιουργούμε την απαραίτητη ελευθερία για επιστημονική περιέργεια και νέα σκέψη. Jade University of Applied Sciences φέρνει την καινοτομία στην περιοχή μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας με επίκεντρο τον πραγματικό κόσμο και με την εκπαίδευση αποφοίτων υψηλής ειδίκευσης.

Ικανός

Jade University of Applied Sciences είναι μια εστία νέων ιδεών και διεπιστημονικής σκέψης. Διαθέτουμε τις γνώσεις και τις ικανότητές μας στη διάθεση της κοινωνίας. Αναπτύσσουμε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που λαμβάνουν υπόψη τις μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και της επιστήμης. Στην ακαδημαϊκή μας εκπαίδευση και την καθημερινή μας εργασία, συνδυάζουμε επαγγελματική και κοινωνική ικανότητα.

Συνεργατική

Μαζί, δημιουργούμε μια εποικοδομητική ατμόσφαιρα διδασκαλίας και μάθησης. Η ανοιχτή συνεργασία αποτελεί τη βάση μιας επιτυχημένης εργασιακής και ερευνητικής κουλτούρας στο Jade University of Applied Sciences . Διατηρούμε στενούς δεσμούς στην περιοχή και πέραν αυτής. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε συνεχή ανταλλαγή με άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς επίσης συνεργαζόμαστε σε πρακτικό επίπεδο με τους συνεργάτες μας. Ως πανεπιστήμιο που είναι ανοιχτό στον ευρύτερο κόσμο, εκτιμούμε προγράμματα διεθνούς και διαπολιτισμικής συνεργασίας.

Ποικίλος

Εκτιμούμε την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό στη ζωή μας και συνεργαζόμαστε. Επίσης, ενισχύει τον ακαδημαϊκό αντίκτυπο του πανεπιστημίου μας Jade University of Applied Sciences είναι ένα μέρος όπου αναπτύσσουμε από κοινού στόχους για μαθήματα, διδασκαλία και έρευνα, και όπου επιδιώκουμε αυτούς τους στόχους με αφοσίωση. Jade University of Applied Sciences δίνει στα ενθουσιώδη ταλέντα πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης.

Ανοιχτό σε άλλους

Προσεγγίζουμε άλλους ανθρώπους με διαφάνεια και σεβασμό και λαμβάνουμε υπόψη τις διαφορετικές εμπειρίες και καταστάσεις τους. Λαμβάνουμε πάντα σοβαρά υπόψη τις ατομικές ανησυχίες των ανθρώπων. Η ανοιχτή επικοινωνία παρέχει προσανατολισμό. Για εμάς, αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της διαφανής και δίκαιης στάσης μας στο Jade University of Applied Sciences .

Προφίλ του Jade University of Applied Sciences

Οι ανθρώπινες αξίες, ο μελλοντικός προσανατολισμός, οι καλές συνθήκες έρευνας και η ποιότητα διδασκαλίας είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι του Πανεπιστημίου Jade με τις τρεις τοποθεσίες του στα βορειοδυτικά της Γερμανίας.

Προέλευση του ονόματος

Κατά την ίδρυσή του το 2009, το νέο πανεπιστήμιο χρειαζόταν ένα ζωντανό όνομα. Το τέλειο όνομα δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί, επειδή ο ποταμός Jade συνδέει τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις Wilhelmshaven, Oldenburg και Elsfleth. Το Jade είναι ένα ποτάμι στη Κάτω Σαξονία περίπου 22 χλμ. Με την πηγή του κοντά στο Όλντενμπουργκ. Περιπλανιέται μέσω της περιοχής Oldenburg στην περιοχή Weser Marsh και φτάνει τελικά στη θάλασσα στον κόλπο Jade στα νότια του Wilhelmshaven.

Καλύτερα για σένα

 • Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να εξετάσετε το πανεπιστήμιο.
 • Jade University of Applied Sciences θέτει τον πήχη ψηλά και δεσμεύεται για συνεχή βελτίωση.
 • Με τις βέλτιστες συνθήκες - μικρές ομάδες, πρακτικό προσανατολισμό και προσωπική υποστήριξη - το Jade University of Applied Sciences είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Διασκεδαστικό γεγονός

Μία φορά το χρόνο τον Νοέμβριο, περίπου 30 καθηγητές από το Jade University of Applied Sciences Όλντενμπουργκ αναλαμβάνουν τα πικάπ σε δημοφιλείς λέσχες του Όλντενμπουργκ. Η Νύχτα των Καθηγητών είναι πολύ διασκεδαστική και προσελκύει περισσότερους από 2.000 μαθητές που γνωρίζουν τους επαγγελματίες τους από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Οι καθηγητές στο Wilhelmshaven καθορίζουν επίσης τακτικά τους ρυθμούς για τους μαθητές τους.

Η ικανότητα πείθει

Στο Jade University of Applied Sciences , αυτό που κάνει τη διδασκαλία και την έρευνα να ξεχωρίζει είναι καινοτόμες προσεγγίσεις, συνεργασία που σας φέρνει μπροστά και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Σε όλους τους τομείς, το πανεπιστήμιο εφαρμόζει τις Αρχές της εμπειρογνωμοσύνης και της ποικιλίας του. Η εστίασή του στην πρακτική, οι στενές επαφές με τις επιχειρήσεις και η αποφοίτηση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος την έχουν τοποθετήσει σε υψηλό βαθμό στους πίνακες κατάταξης για χρόνια.

Τα 50 περίπου μαθήματα Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών, Γεωπληροφορικής, Τεχνολογίας Υγείας, Μηχανικών, Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών Σπουδών, Logistics ή Management / IT / Technology, Computer Science in Construction, Speech Therapy, Midwifery Science προσφέρουν κάτι για ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και φιλοδοξίες.

Μια στενή κοινότητα

Στο Jade University of Applied Sciences , κανείς δεν σπουδάζει μόνος του. Σε μια σχεδόν οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι μαθητές βρίσκουν εύκολα φίλους και μπορούν να αντλήσουν πολλά προγράμματα υποστήριξης που τους βοηθούν καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Οι καθηγητές είναι πάντα διαθέσιμοι για συνομιλία με μαθητές. Το διδακτικό μας προσωπικό προέρχεται από πρακτικό υπόβαθρο και διατηρεί επαφές με τις επιχειρήσεις. Ως μαθητής, επωφελείστε συνεχώς από αυτό.

Jade University of Applied Sciences είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια πανεπιστήμιο που διασφαλίζει ότι όλο το προσωπικό και οι μαθητές του μπορούν να διδάξουν, να μάθουν και να εργαστούν διατηρώντας ταυτόχρονα μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αυτό περιλαμβάνει ευέλικτες ώρες εργασίας, καθώς και εγκαταστάσεις φροντίδας παιδιών.

Επιπλέον, δεσμευόμαστε για ίσες ευκαιρίες και κοινωνικές αξίες, και υποστηρίζουμε συγκεκριμένα τους μαθητές πρώτης γενιάς, ώστε να ανέβουν στην κοινωνική σκάλα.

Η γνώση οδηγεί την πρόοδο

Τα νεαρά ακαδημαϊκά ταλέντα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο ερευνητικό έργο του Jade University of Applied Sciences . Αυτή τη στιγμή, περισσότερα από πενήντα διδακτορικά. οι μαθητές διεξάγουν έρευνα στα εξειδικευμένα τμήματα και τα ιδρύματά μας. "Παρέχοντας καλές συμβάσεις και προγράμματα υποτροφιών, προσφέρουμε στους νέους μας ακαδημαϊκούς την ασφάλεια για τα σχέδια σταδιοδρομίας τους", λέει ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Dr. Manfred Weisensee. Και φυσικά, εκτός από τους μαθητές μας, περίπου 200 καθηγητές συμβάλλουν σε ένα εντυπωσιακό επιστημονικό δυναμικό.

Η ποιότητα κάνει το βαθμό

Jade University of Applied Sciences είναι ένα νέο πανεπιστήμιο, αλλά βασίζεται σε μια μακρά εκπαιδευτική παράδοση. Γιατί; Επειδή το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 2009 με τη συγχώνευση δύο τεχνικών κολλεγίων. Έτσι θα βρείτε τις πιο πρόσφατες ιδέες διδασκαλίας εδώ, καθώς και την εμπειρία και τη στέρεη τεχνογνωσία που εκτείνονται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα από το 1832.

134158_pexels-photo-1595391.jpeg

Γεγονότα και αριθμοί

 • Έτος ίδρυσης: 2009
 • Συνολικός αριθμός μαθητών: 7.600
 • Wilhelmshaven: 4.800
 • Όλντενμπουργκ: 2.100
 • Elsfleth: 700
 • Μαθήματα: 37 μαθήματα Bachelor και 13 Master
 • Αριθμός προσωπικού: περίπου 650
 • εκ των οποίων περισσότεροι από 200 καθηγητές
 • 90 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στο εξωτερικό

Τοποθεσίες

Jade University of Applied Sciences έχει τρεις πανεπιστημιουπόλεις στα βορειοδυτικά της Γερμανίας.

 • Wilhelmshaven
 • Oldenburg
 • Elsfleth

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Τοποθεσίες

Wilhelmshaven

Address
Friedrich-Paffrath-Straße 101
26389 Wilhelmshaven, Κάτω Σαξονία, Γερμανία

Oldenburg

Address
Ofener Straße 16/19
26121 Oldenburg, Κάτω Σαξονία, Γερμανία

Elsfleth

Address
Weserstr. 52
26931 Elsfleth, Κάτω Σαξονία, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη