IUBH University of Applied Sciences – Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελέτη στο IUBH

Θέλετε να ξεκινήσετε μια διεθνή σταδιοδρομία στην Ευρώπη και να αναζητήσετε έναν ευέλικτο και προσιτό τρόπο για την επίτευξη αυτού του στόχου; Τα online προγράμματα μάστερ και MBA σας προσφέρουν έναν διεθνή προσανατολισμό με έμφαση στις επιχειρηματικές και γενικές ικανότητες διαχείρισης.

Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούν έναν καινοτόμο τρόπο για να σας επιτρέψουν να μελετήσετε με τον δικό σας ρυθμό, τόπο και χρόνο. Με το μοντέλο μελέτης μας, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη μέγιστη ευελιξία και προσαρμόζουμε τέλεια στη ζωή σας και στις ανάγκες σας.

Η διαδικτυακή μελέτη IUBH - η πιο ευέλικτη διαδρομή προς την επιτυχία

Με τα μαθήματα Master και MBA online, σας προσφέρουμε το πιο καινοτόμο, σύγχρονο online πρόγραμμα σπουδών παγκοσμίως.

Τα προγράμματά μας είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική πλευρά και πολυάριθμες υπηρεσίες και καινοτομίες για να διευκολύνουν τις σπουδές σας. Οι απόφοιτοι μας εμφανίζουν διαπολιτισμικές δεξιότητες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εκτενή γνώση της γενικής διοίκησης, ανοίγοντας πόρτες σε ελκυστικούς διεθνείς χώρους εργασίας και ένα ξεκίνημα για τη σταδιοδρομία τους στη διοίκηση σε όλες τις βιομηχανίες.

Η καριέρα σας είναι το κίνητρό μας

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο IUBH προσφέρει στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να αναπτύξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους μέσω ευέλικτης, πρακτικά προσανατολισμένης μελέτης. Ψάχνουμε ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες και τα πολυάσχολα άτομα που επιθυμούν να αναπτυχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ εξακολουθούν να συνεχίζουν τα βασικά τους καθήκοντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουμε τα προγράμματα και τα μαθήματά μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα και καινοτόμα αλλά χωρίς να θυσιάζουμε τη συνηθισμένη υψηλή ποιότητα IUBH.

Πιστεύουμε επίσης ότι είναι σημαντικό να συνδυάσουμε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και να επικεντρωθούμε στην υπηρεσία με τη μορφή εξαιρετικών φοιτητικών υπηρεσιών και συμβουλών καθώς και επαγγελματικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών υλικών.

Τι μας χωρίζει:

  • Προωθούμε επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε σπουδαστή.
  • Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας όσο το δυνατόν καλύτερα για μια επιτυχημένη καριέρα - είτε είναι στην πατρίδα τους είτε πιο μακριά.
  • Το πρόγραμμα μάθησης εξ αποστάσεως είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτο - μπορείτε να μελετήσετε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
  • Οι σπουδαστές μας επωφελούνται από τα υψηλής ποιότητας πολυμέσα εκπαιδευτικά υλικά.
  • Τα προγράμματα σπουδών μας είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένα στην πρακτική άσκηση.
  • Έχουμε ενσωματώσει πολυάριθμους ειδικούς της βιομηχανίας στα προγράμματά μας.
  • Οι μαθητές, οι καθηγητές και οι συνεργάτες μας μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών, του διδακτικού υλικού και των υπηρεσιών.
  • Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη συνεπή ποιότητα όλων των μαθημάτων, του διδακτικού υλικού και των υπηρεσιών μας.

Διαπίστευσης και κατάταξης

Η IUBH διαθέτει σειρά διαπιστευτηρίων και σφραγίδων που χαρακτηρίζουν την ποιότητα και την αριστεία. Το επιτύχαμε με τη συνεχή αύξηση της ποιότητας των προγραμμάτων και της διδασκαλίας μας.

Πρωτοβουλία Υποτροφιών

Το IUBH Online σας δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε κόστος σπουδών ξεκινώντας από 66%. Θα λάβετε ένα πλήρως διαπιστευμένο γερμανικό πτυχίο. Το πτυχίο Online δεν διαφέρει από το πτυχίο IUBH On-Campus. Έχετε ακόμη την ευκαιρία να κάνετε το τελευταίο σας εξάμηνο στην πανεπιστημιούπολη της Γερμανίας με την επιλογή SMART-Entry. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον Υπολογιστή Υποτροφιών στον ιστότοπο του σχολείου και να περιμένετε την ομάδα πρόσληψης φοιτητών να σας απαντήσει με το τελικό αποτέλεσμα.

(Λάβετε υπόψη ότι οι υποτροφίες μας δεν είναι διαθέσιμες σε μαθητές από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία)

Τοποθεσίες

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη