Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία

Ιδρύθηκε από τον Cartier το 1990, το Institut Supérieur de Marketing du Luxe παρέχει τη μοναδική εκπαίδευση στον κόσμο που επιθυμούν και υποστηρίζονται από επαγγελματίες του κλάδου.

Από τη δημιουργία του, έχει βιώσει απρόσκοπτη επιτυχία.

Η πρώτη θέση στην εκπαίδευση των σπουδαστών που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πολυτέλειας, το εξειδικευμένο MBA της είναι η αναφορά στον κλάδο στη Γαλλία και διεθνώς.

Το Sup de Luxe είναι μια καρέκλα Cartier για τα τελευταία 30 χρόνια και χαιρετίζει εκατό φοιτητές κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο.

Σύνταξης

Σήμερα, η πολυτέλεια είναι παρούσα σε κάθε επάγγελμα. Το τεράστιο δυναμικό αυτού του τομέα στην παγκόσμια οικονομία αντικατοπτρίζει τον ανταγωνισμό που διεξάγεται (επί του παρόντος και στο μέλλον) μεταξύ εμπορικών σημάτων και ομάδων.

Προκειμένου να επιτύχουν σε αυτόν τον τομέα, οι νέοι διευθυντές πρέπει να αποκτήσουν πλήρη γνώση των κωδίκων και των τεχνικών τους, να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες μάρκετινγκ και την ειδική εφαρμογή τους για διεθνή διανομή προϊόντων πολυτελείας.

Πρέπει επίσης να δημιουργήσουν ένα καλά στρογγυλεμένο δίκτυο επαφών - ζωτικής σημασίας για το άνοιγμα των θυρών των μεγάλων πολυτελών κατοικιών.

Τέλος, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Πολυτέλεια είναι ένα σύμπαν σε μια κατάσταση συνεχούς δημιουργικής έντασης. Πρέπει να μάθουν να τρέφουν εκείνη τη δημιουργικότητα ενώ σέβονται την παράδοση.

Το Institut Supérieur de Marketing du Luxe προσφέρει στους σπουδαστές και τους επαγγελματίες που εργάζονται, μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα MBA που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ μάρκας πολυτελείας και τη διεθνή διαχείριση. Αυτή η εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση των εταιρειών πολυτελείας και για το άνοιγμά τους.

Το Sup de Luxe παρέχει πλήκτρα για το πολυτελές σύμπαν μέσω μιας σειράς μοναδικών ευκαιριών:

 • Ένα αποκλειστικό πρόγραμμα συνεχώς σε επαφή με τις ανάγκες του τομέα.
 • Μια μοναδική μέθοδος διδασκαλίας που παρέχεται από επώνυμους επαγγελματίες και σπίτια.
 • Εβδομαδιαία επαφή με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον πολυτελές κόσμο.
 • Χορηγία κάθε σπουδαστή από επαγγελματία του τομέα.
 • Επισκέψεις σε επιχειρήσεις, επαγγελματικές εκθέσεις, δημιουργικά εργαστήρια, κέντρα παραγωγής, κόμβους υλικοτεχνικής υποστήριξης κλπ.
 • Σεμινάρια στη Γαλλία και το εξωτερικό.
 • Συνεντεύξεις με οργανισμούς πρόσληψης και διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού.
 • Ευκαιρίες για συνάντηση με τον τύπο και άλλα μέσα ενημέρωσης.
 • Τακτική πρόσβαση σε δίκτυο 1500 αποφοίτων που κατέχουν υψηλού επιπέδου θέσεις εργασίας σε εταιρείες πολυτελείας.

Αποστολή

Η Sup Deluxe έχει εντοπίσει τους ακόλουθους κύριους στόχους:

 • Δημιουργία ενός χώρου αναπαραγωγής νέων στελεχών για το φάσμα των επαγγελμάτων στον τομέα, σε στενή συνεργασία με τα εμπορικά σήματα,
 • Υπερασπίστε τις αξίες της πολυτέλειας ενώ παράλληλα προωθήστε και εμπλουτίσετε ένα παρατηρητήριο και ένα κέντρο έρευνας και μελέτης αναφορών πολυτέλειας σε παγκόσμια κλίμακα,
 • Προωθήστε μια ευρεία γενική κουλτούρα του τομέα μέσω της συχνής δημοσίευσης βιβλίων.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • γαλλική γλώσσα

Όψη Online MBA » Όψη Πτυχία » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

MBA Online - Luxury Management και Επιχειρηματικότητα στην Ψηφιακή Εποχή

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Γαλλία Paris

Ο κλάδος της πολυτέλειας έχει πρωτοπορήσει στην καινοτομία στη διαχείριση και την εμπορία για αρκετές δεκαετίες. [+]

Ο κλάδος της πολυτέλειας έχει πρωτοπορήσει στην καινοτομία στη διαχείριση και την εμπορία για αρκετές δεκαετίες. Ένα αποκλειστικό πελατολόγιο και ιδιαίτερα περιζήτητοι υπάλληλοι κάνουν το Luxury Business ένα μοναδικό πλαίσιο για την ανάπτυξη νέων πρακτικών, οι οποίες καθορίζουν τα πρότυπα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και βιομηχανιών. Η κατανόηση της παγκόσμιας πολυτελούς επιχείρησης σήμερα σημαίνει κατανόηση του τρόπου αντιμετώπισης των προκλήσεων και των γρήγορων αλλαγών που αποτελούν επίσης πηγή ευκαιριών για νέους φορείς.... [-]


Βίντεο

Graduation MBA GLOBAL 2018