Brazilian School of Public and Business Administration

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το σχολείο

Το πρώτο σχολείο δημόσιας διοίκησης στη Λατινική Αμερική, η Βραζιλιάνικη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στο Ίδρυμα Getulio Vargas (FGV / EBAP) ιδρύθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 15 Απριλίου 1952 μέσω εταιρικής σχέσης μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και του FGV, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για ειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα αυτό.

Το 2002 μετονομάστηκε σε Brazilian School of Public and Business Administration (EBAPE), αντικατοπτρίζοντας τις δραστηριότητές της στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίες λειτουργούσαν στην πραγματικότητα από την ίδρυσή της. Κατά τη διάρκεια αυτών των δεκαετιών, επιβεβαίωσε την αξιοπιστία και τη νομιμοποίησή του μέσω της εκπληκτικής ικανότητάς του να παρέχει κορυφαίες γνώσεις στους σπουδαστές του, εισάγοντάς τις σε μια παραγωγική διαδικασία που χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική.

120152_Capture123.JPG

Πρωτοποριακό πνεύμα

  • Το πρώτο σχολείο στη Λατινική Αμερική να προσφερθεί Master's στη διοίκηση.
  • Τα πρώτα βιβλία της Βραζιλίας για τις εργασίες της διοίκησης που δημοσιεύονται από αυτή τη Σχολή.
  • Ο πρώτος φορέας στη Βραζιλία για να χρησιμοποιήσει το σύστημα εγγραφής και πιστοποίησης μαθημάτων.
  • Η Πρώτη Προεδρία και η έδρα της Εθνικής Ένωσης Μεταπτυχιακών Σπουδών και Έρευνας στη Διοίκηση (ANPAD)
  • Το 1961, ο πρώην Ομοσπονδιακός Κογκρέσο και ο Καθηγητής EBAPE Alberto Guerreiro Ramos συνέταξαν το σχέδιο κανονισμών για το επάγγελμα του διαχειριστή, το οποίο επιβεβαιώθηκε με το νόμο αριθ. 4,769 που εκδόθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1965.

Αποστολή

Δημιουργία και διάδοση των γνώσεων στη διαχείριση ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συνέργεια μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, με την κατάρτιση των επαγγελματιών να επηρεάζουν με εννοιολογική και μεθοδολογική αυστηρότητα τις ιδέες και τις δράσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη της Βραζιλίας.

Υποδομή

Η τεχνολογική δομή που προσφέρεται στους φοιτητές από το FGV / EBAPE είναι συμβατή με την ακαδημαϊκή του αριστεία. Τα εργαστήρια πληροφορικής του είναι εξοπλισμένα με επιστημονικό λογισμικό, με οθόνες LCD, συσκευές ανάγνωσης / εγγραφής DVD και μια πισίνα εκτύπωσης, όλα διαθέσιμα για χρήση κατά τις ώρες λειτουργίας των χώρων, εκτός από τα εργαστήρια που χρησιμοποιούνται για πρακτικά μαθήματα.

Αυτή η Business School προσφέρει επίσης πρόσβαση σε Wi-Fi στο Internet και ένα εξειδικευμένο προσωπικό helpdesk που παρέχει υποστήριξη και εκκαθάριση δυσκολιών που σχετίζονται με τους υπολογιστές για τους φοιτητές και τη σχολή.

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου πενήντα μαθητές, ενώ το Getulio Vargas Foundation προσφέρει επίσης πέντε αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια και μαθήματα.

Τοποθεσία

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Η πιο διάσημη πόλη της Βραζιλίας, το Ρίο ντε Τζανέιρο φημίζεται παγκοσμίως για την ισχυρή και πολλά υποσχόμενη οικονομία της. Με πληθυσμό άνω των δεκαπέντε εκατομμυρίων, που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στη Βραζιλία, προσφέρει πλεονεκτικές συνθήκες για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά και εκτιμά τις νέες επενδύσεις. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα οφέλη δεν μπορεί να αντισταθμίσει το τουριστικό του δυναμικό: κάθε χρόνο, καλωσορίζει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που προσελκύει τις όμορφες παραλίες και άλλα φυσικά αξιοθέατα, όπως το Καρναβάλι και κυρίως την έντονη φιλοξενία του λαού.

119997_brazil-dawn-fog-161212.jpg

FGV

Βρίσκεται στη Νότια Ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο, το FGV έχει θέα σε μία από τις πιο διάσημες και εκπληκτικές τοποθεσίες του κόσμου: το Sugarloaf. Εγκαινιάστηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1968, το αρχηγείο του σχεδιάστηκε από ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στη σύγχρονη διεθνή αρχιτεκτονική: ο βραζιλιάνος Oscar Niemeyer.

Το κύριο κτίριο FGV βρίσκεται απέναντι από τον όρμο Enseada de Botafogo με ποδηλατόδρομο και πράσινες περιοχές που είναι ιδανικές για περιπάτους και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Κοντά στις μακρόβιες γειτονιές όπως Copacabana, Flamengo, Humaitá, Jardim Botânico, Urca, Glória και Catete, καθώς και το κέντρο της CBD, περιβάλλεται από ξενώνες και ξενοδοχεία, μπαρ, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, , καθώς και κτίρια γραφείων που στεγάζουν τα κεντρικά γραφεία μεγάλων εταιριών της Βραζιλίας και των πολυεθνικών.

Διεθνής Διαπίστευση

AACSB International (AACSB)

119994_aacsb-logo-accredited-vert-color-rgb-reduzido.png

Το 2018, η FGV EBAPE έλαβε τη φώκια AACSB από τον σημαντικότερο φορέα διαπίστευσης για τις σχολές επιχειρήσεων στις ΗΠΑ. Στη Βραζιλία, μόνο τρεις τράπεζες επιχειρήσεων της Βραζιλίας έχουν αυτή τη σφραγίδα. Μέσω της διαδικασίας διαπίστευσης, το AACSB επιδιώκει να προωθήσει τη δέσμευση, να επιταχύνει την καινοτομία και να αυξήσει τον αντίκτυπο στην εκτελεστική εκπαίδευση. Αυτή η διεθνής αναγνώριση της εξειδικευμένης πιστοποίησης της AACSB για επιχειρηματικά προγράμματα στα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά επίπεδα ενισχύει την αριστεία του σώματος των διδασκόντων του FGV EBAPE και τη σύγχρονη διδασκαλία του, καθώς και τη δέσμευσή του για τη συνεχή βελτίωση όλων των προγραμμάτων. Ως έγκυρη επιχειρηματική σχολή AACSB, συνεπώς, σημαίνει να συμμετέχετε σε μια επιλεγμένη ομάδα σχολείων με τα υψηλότερα πρότυπα επιχειρηματικής εκπαίδευσης και διαχείρισης στον κόσμο και με ένα δίκτυο υψηλά ειδικευμένων φοιτητών.

Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανάπτυξης Διαχείρισης (EFMD)

119995_equis_logo13-lr_0.png

Το 2014, το FGV EBAPE απονεμήθηκε τη σφραγίδα πιστοποίησης EQUIS από το Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας (EFMD), μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές πιστοποιήσεις στον ακαδημαϊκό κόσμο. Η διαπίστευση EQUIS από το EFMD, ένα διεθνές όργανο που αξιολογεί τα ιδρύματα διαχείρισης της εκπαίδευσης, αντιπροσωπεύει μια σημαντική διεθνή αναγνώριση της ποιότητας της Σχολής και αυτή που απονέμεται μόνο σε ιδρύματα που πληρούν τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα ποιότητας διδασκαλίας και έρευνας. Στη Βραζιλία, μόνο τέσσερα ιδρύματα έχουν αυτή τη σφραγίδα εκτός από το FGV EBAPE. Το EQUIS χορηγείται σε πανεπιστήμια και κολέγια που επιδεικνύουν υψηλό βαθμό διεθνοποίησης.

Διεθνής Επιτροπή Διαπίστευσης της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Δημόσιας Διοίκησης (ICAPA)

120017_logo_ciapa_2015-vecto-1024x429.jpg

Η Διεθνής Επιτροπή για τη Διαπίστευση της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Δημόσιας Διοίκησης (ICAPA) παραδέχτηκε την Mestrado Profissional em Administração Pública (MAP). Η Διεθνής Ένωση Διεθνών Συνδέσμων Σχολείων και Ιδρυμάτων Διοίκησης (IASIA) είναι διεθνής σύμβουλος, η οποία συνάπτεται από το Conselho de Administração da Διεθνής Ένωση Σχολείων και Ιδρυμάτων Διοίκησης (IASIA), και παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στο διοικητικό όργανο της Pública.

Εκτός από τη διατήρηση των πιστοποιήσεων EQUIS και ICAPA, η Σχολή εργάζεται επίσης για διαπίστευση από την Αμερικανική Ένωση Συλλογικών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB) και το Δίκτυο Σχολείων Δημόσιας Πολιτικής, Υποθέσεων και Διοίκησης (NASPAA).

120153_Capture321.JPG

Συντονισμός για τη Βελτίωση της Αξιολόγησης του Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (CAPES)

  • MSc
  • Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (EMBA): Βαθμός 5. | Υψηλότερη βαθμολογία για Επαγγελματικά Προγράμματα.
  • Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA): Βαθμός 4. | Η υψηλότερη βαθμολογία που επιτεύχθηκε από ένα πρόγραμμα stricto sensu κατά την πρώτη αξιολόγηση.

Πηγή: Συντονιστής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Προσωπικού Πανεπιστημίου

Κορυφαία βαθμολογία στην εθνική δοκιμασία επίδοσης σπουδαστών (ENADE): 5

Η FGV / EBAPE βαθμολογείται ως το καλύτερο Business School για δεύτερη συνεχή χρονιά και συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών κορυφαίων Ινστιτούτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Βραζιλίας, σύμφωνα με τη Γενική Κατάταξη του Προγράμματος (IGC) που δημοσιεύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2014 από το Υπουργείο Παιδείας (MEC) .

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας (MEC).

Κορυφαία βαθμολογία για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Επιχειρηματικών Μελετών

Οδηγός φοιτητών που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Editora Abril - 2016

Τοποθεσίες

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Address
Edifício Roberto Campos - R. Jorn. Orlando Dantas, 30 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22231-010
Ρίο Ντε Τζανέιρο, Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Bailrigg

Address
Lancaster University
LA1 4YW Bailrigg, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μόντρεαλ

Address
McGill University
Rue Sherbrooke Ouest,845

H3A 0G4 Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς

Γιοκοχάμα

Address
Yokohama National University
240-8501 Γιοκοχάμα, Νομός Kanagawa, Ιαπωνία

Μπανγκαλόρου

Address
Indian Institute of Management Bangalore
560051 Μπανγκαλόρου, Καρνάτακα, Ινδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη