Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vlerick Business School Online

Να αμφισβητηθεί να επιτύχει

Το Vlerick Business School προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να σπουδάσει στο διαδίκτυο, στο # 1 σχολείο επιχειρηματικών σχολών του Βελγίου (Financial Times, 2016). Μελέτη σε αυτή την τριπλή διαπιστευμένη σχολή επιχειρήσεων, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτό που πραγματικά θέτει εκτός του Vlerick δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε, αλλά το πνεύμα στο οποίο το κάνουμε. Το πνεύμα του Vlerick ορίζεται από το άνοιγμα, τη ζωτικότητα και το πάθος για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Είναι ένα πνεύμα που μπορεί να βρεθεί σε όλες τις πτυχές του σχολείου μας και τις δραστηριότητές του: από το ενθουσιώδες μας, με πολύ κίνητρο προσωπικό, μέχρι τις καινοτόμες και ρεαλιστικές μεθόδους διδασκαλίας μας. από το παγκόσμιο δίκτυο σπουδαστών, αποφοίτων και εταιρικών συνεργατών μας στο εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης στο διαδίκτυο. Είναι όλα αυτά τα στοιχεία μαζί που έχουν καταστήσει το Vlerick Business School κορυφαίο θεσμό που είναι σήμερα: ένας τόπος όπου οι άνθρωποι και οι οργανώσεις έρχονται μαζί για να διαμορφώσουν το μέλλον των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Με την Vlerick, θα κληθείτε να σκέφτεστε ενεργά και στρατηγικά για τα θέματα διαχείρισης αιχμής, βοηθώντας σας να εμπλουτίσετε και να επεκτείνετε τις ικανότητες ηγεσίας σας. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες διαδραστικές τεχνικές μάθησης μέσω διαδικτύου και τις πρακτικές μεθόδους διδασκαλίας, θα ασχοληθείτε πλήρως με το περιεχόμενο του προγράμματος και θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε μια εξαιρετική σταδιοδρομία σε μια εξαιρετική σταδιοδρομία.

Βολική και διαδραστική

Προσπαθούμε να κάνουμε διαδραστικό κάθε μέρος της διαδικτυακής μαθησιακής εμπειρίας για να ζωντανέψετε τις σπουδές σας. Πιστεύουμε ότι η διαδραστικότητα είναι το κλειδί για την καλύτερη κατανόηση και ανάκληση.

Η online εμπειρία μας σας προσφέρει:

 • Βιώσιμη βιντεοσκόπηση
 • Δέσμευση με καθηγητές και ομιλητές
 • Δικτυακές ευκαιρίες από ομότιμους χρήστες
 • Δυναμική διαδικτυακή διασύνδεση
 • Εκπαιδευτικά σενάρια πρακτικής άσκησης

Vlerick στον κόσμο

 • Ισχυρή ιστορία της ηλεκτρονικής μάθησης
 • Συμμαχίες με πάνω από 40 διεθνείς σχολές επιχειρήσεων
 • Καθιερωμένες συνεργασίες με 250 εταιρείες και πολυεθνικές εταιρείες
 • Δίκτυο 23.000 αποφοίτων σε περισσότερες από 100 χώρες
 • Κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στην Ευρώπη
 • Περισσότεροι από 50 σχολές με 12 διαφορετικές εθνικότητες
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Vlerick Business School Online

Αναζωογονήστε την καριέρα σας, μάθετε νέες τεχνικές για να οδηγήσετε την οργανωτική αλλαγή και να εξερευνήσετε την επιχειρηματική σας πλευρά. Μελετήστε ένα Online MBA σε ... [+]

Να αμφισβητηθεί να επιτύχει

Αναζωογονήστε την καριέρα σας, μάθετε νέες τεχνικές για να οδηγήσετε την οργανωτική αλλαγή και να εξερευνήσετε την επιχειρηματική σας πλευρά. Μελετήστε ένα Online MBA σε μια από τις κορυφαίες τριπλές επαγγελματικές σχολές της Ευρώπης από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μελετώντας από οπουδήποτε στον κόσμο, θα κληθείτε να σκεφτείτε στρατηγικά για τα σύγχρονα θέματα διαχείρισης. Θα αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπιστοσύνη για να γίνετε πιο ευέλικτος και επιφανής ηγέτης στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.... [-]

Βέλγιο Belgium Online
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
12 - 26 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Belgium Online, BE
Social Media