University of Southern Queensland (USQ)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η USQ προσφέρει έως και 25% διεθνείς υποτροφίες φοιτητών.
Διαβάστε περισσότερα για τις υποτροφίες που προσφέρονται παρακάτω:

Υποτροφία Διεθνούς Διαμονής
Υποτροφία Διεθνούς Υποστήριξης Φοιτητών
Υποτροφία Νοσηλευτικής Διεθνούς Υποστήριξης Φοιτητών

Το University of Southern Queensland (USQ) Australia είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο που είναι αφιερωμένο στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών στην πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση για φοιτητές όλων των επιπέδων σπουδών από περισσότερες από 110 χώρες. Το USQ κατατάσσεται στο νούμερο ένα πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για αποφοίτους μισθούς [1] και έχει βαθμολογία πέντε αστέρων για διεθνοποίηση και απασχολησιμότητα [2] .

Σχετικά με εμάς

Σε πάνω από 50 χρόνια, η USQ έχει γίνει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, παρέχοντας εκπαίδευση από τρεις πανεπιστημιουπόλεις ( Toowoomba , Springfield και Ipswich ), κέντρο αλληλεπίδρασης ( Stanthorpe ), σε απευθείας σύνδεση και μέσω αξιόπιστων εκπαιδευτικών συνεργατών .

Σήμερα, το USQ διατηρεί εξαιρετική κοινοτική υποστήριξη και παρέχει τρέχοντα και σχετικά προγράμματα σπουδών για την οικοδόμηση της σταδιοδρομίας των μαθητών για να υπερέχουν στο τρέχον ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.

Η USQ κατέχει ηγετική θέση στους βασικούς, επιλεγμένους ερευνητικούς τομείς της, όπως η γεωργία, η μηχανική και το δομημένο περιβάλλον, η αστροφυσική και η υγεία, και έχει αναγνωριστεί για τα επιτεύγματά της μέσω της κατάταξης του Αυστραλιανού Συμβουλίου Έρευνας 2018 στην έρευνα για την Αυστραλία (ERA). Η USQ πέτυχε βαθμολογίες ERA για 18 ερευνητικά πεδία ως "πολύ πάνω από το παγκόσμιο πρότυπο" και 12 ερευνητικούς τομείς ως "πάνω ή σε παγκόσμια κλίμακα" [3] .

Προγράμματα και μαθήματα

Οι πανεπιστημιουπόλεις του USQ παρέχουν στους μαθητές μια εμπειρία με επίκεντρο την κοινότητα και με επίκεντρο την καριέρα. Τα μικρότερα μεγέθη τάξης επιτρέπουν μεγαλύτερη αφοσίωση μεταξύ καθηγητή-φοιτητή και αυξημένες συνδέσεις από ομοτίμους. Πάνω από 25.000 μαθητές από όλη την Αυστραλία και από όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο USQ σε:

 • Γεωργία & Περιβάλλον
 • Τέχνες και ανθρωπιστικές επιστήμες
 • Αεροπορία
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Μέσα και επικοινωνία
 • Εκπαίδευση & Διδασκαλία
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Νόμος και Εγκληματολογία
 • Νοσηλευτική & Συμμαχική Υγεία
 • Ψυχολογία και ανθρώπινες υπηρεσίες
 • Επιστήμη & Μηχανική
 • Έρευνα και δομημένο περιβάλλον
 • Εικαστικές και παραστατικές τέχνες
 • Ερευνα
 • Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας και Pathway

Το USQ Toowoomba είναι μια περιφερειακή πανεπιστημιακή πανεπιστημιούπολη εξοπλισμένη με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών υποστήριξης που καλύπτουν τις ανάγκες των φοιτητών. Προσφέρει πλήρη εμπειρία στην πανεπιστημιούπολη με και μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων φοιτητικής ζωής που συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

Ο χαλαρωμένος τρόπος ζωής και η φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα της Toowoomba είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν ανακούφιση από τη μεγάλη ζωή της πόλης ενώ συνεχίζουν να επιδιώκουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Το Toowoomba βρίσκεται μόλις 1 ώρα και 45 λεπτά από το Μπρίσμπεϊν και 2 ώρες από την Gold Coast.

122951_campus.jpg

Το USQ Springfield παρέχει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον με επίκεντρο τους μαθητές με την πιο πρόσφατη παράδοση και τεχνολογία προγραμμάτων. Με εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, όπως ψηφιακό κέντρο παραγωγής και απόδοσης και προσομοιωτή πτήσης παγκόσμιας κλάσης, έχει στενούς δεσμούς της βιομηχανίας για να συνδέσει τους μαθητές με ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας. Βρίσκεται περίπου 45 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν.

122952_two.jpg

Το USQ Ipswich προσφέρει προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις παραϊατρικής εκπαίδευσης και νέα κλινικά εργαστήρια νοσηλευτικής, κέντρο προσομοίωσης μαιευτικής, αθλητικούς χώρους, καφέ και γυμναστήριο. Το USQ είναι μέλος της κοινότητας του Ίπσουιτς από το 2006 και έχει πλέον πάνω από 1000 φοιτητές που σπουδάζουν σε αυτήν την πανεπιστημιούπολη, με μια εκπληκτική βιβλιοθήκη με ζωντανό τροπικό δάσος. Το USQ Ipswich απέχει 55 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Μπρίσμπεϊν και είναι προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία.

122954_purple.jpg

Online

Συμμετάσχετε πάνω από το 70% των φοιτητών USQ που επιλέγουν να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους μέσω διαδικτυακής μελέτης . Με περισσότερα από 100 μαθήματα διαθέσιμα, οι μαθητές έχουν ευέλικτες αίθουσες διδασκαλίας για να επιλέξουν πού, πότε και πώς σπουδάζουν.

122956_online.jpg

Υποτροφίες

Η USQ προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες που απευθύνονται σε φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα. Αυτά ενημερώνονται τακτικά.

Διεθνής φοιτητική υποστήριξη

Το USQ εξασφαλίζει στους μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μαθησιακή τους εμπειρία προσφέροντας ευέλικτες επιλογές μελέτης σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Είτε οι σπουδαστές ασχολούνται με την πανεπιστημιούπολη είτε με το διαδίκτυο, έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους υπαλλήλους σχέσης φοιτητών για να παρέχουν υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγγραφή, μέχρι και την αποφοίτηση.

Ως διεθνής φοιτητής που φτάνει να σπουδάσει με την USQ στην Αυστραλία, οι μαθητές προσφέρονται τα εξής:

 • Δωρεάν συλλογή αεροδρομίων και μεταφορά σε καταλύματα (για νεοαφιχθέντες φοιτητές)
 • Δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο
 • Κατοικίες και συμβουλές σχετικά με τη στέγαση εκτός της πανεπιστημιούπολης
 • Διεθνείς συμβουλές σταδιοδρομίας σπουδαστών
 • Ευημερία, υγεία, συμβουλευτική και ευημερία των μαθητών
 • Υποστήριξη και υπηρεσίες πολλαπλής πίστης
 • Τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μαθητών
 • Πόροι αναπηρίας
 • Εξέλιξη καριέρας
 • Πόροι της βιβλιοθήκης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης μελέτης.

122957_fair.jpg

Που να μείνω?

Η USQ διευκολύνει τη διαμονή στις τρεις τοποθεσίες της πανεπιστημιούπολης. Στο Toowoomba και το Springfield, τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη είναι διαθέσιμα για να παρέχουν ένα φιλικό, οικιστικό περιβάλλον για τους σπουδαστές. Σε κοντινή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη του Ipswich, είναι διαθέσιμη ανεξάρτητη ιδιοκτησία και λειτουργεί εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Ερευνα

Η USQ δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα που είναι ακαδημαϊκά σχετική και συμβάλλει σε καινοτομίες προς όφελος των κοινοτήτων μας, του έθνους και του κόσμου.

Η ερευνητική κουλτούρα της USQ είναι να κάνει τη διαφορά και οι ερευνητές της συμμετέχουν, συνεργάζονται και κατανοούν τα ενδιαφερόμενα μέρη και τη βιομηχανία για να προσφέρουν λύσεις που αλλάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το USQ διευκολύνει μια μεγάλη ποικιλία ερευνητικών προγραμμάτων σε πολλαπλούς κλάδους στα ερευνητικά ινστιτούτα, τα κέντρα, τις σχολές και τα σχολεία του. Τα τρία ινστιτούτα και τα εννέα κέντρα του αντιπροσωπεύουν το ζωντανό και υποστηρικτικό ερευνητικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην επιτυχία στους βασικούς τομείς της ερευνητικής αριστείας, όπως μετράται από τις αξιολογήσεις της Αυστραλιανής Κυβέρνησης στην Έρευνα της Αυστραλίας (ERA).

Αριστεία της έρευνας

Η USQ προσπαθεί να παράγει πρωτοποριακή έρευνα με παγκόσμια εμβέλεια και αντίκτυπο. Διαθέτει διάφορες ερευνητικές δυνάμεις σε διάφορους βασικούς τομείς έρευνας.

Η παγκόσμια ποιότητα των ερευνητικών του προσπαθειών επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα της έκθεσης 2018-2019 του Australia Research Council's Excellence in Research for Australia (ERA) [4] .

Οι ακόλουθοι ερευνητικοί τομείς αξιολογήθηκαν:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Οδηγός για τα καλά πανεπιστήμια, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
Κατάταξη για το 2018 στην Αυστραλία του Συμβουλίου Έρευνας για την Αυστραλία (ERA).
Κατάταξη για την έρευνα για την Αυστραλία (ERA) για το 2018 του Συμβουλίου Έρευνας της Αυστραλίας.

Τοποθεσίες

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Κουίνσλαντ, Αυστραλία
Τηλέφωνο
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Μπρίσμπεϊν

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Μπρίσμπεϊν, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Αυστραλία Online

Address
Αυστραλία Online, Αυστραλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη