University of Southern Queensland (USQ)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σκέφτεστε να σπουδάσετε στην Αυστραλία; Το University of Southern Queensland (USQ) υπερηφανεύεται για την παροχή της καλύτερης δυνατής υποστήριξης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σπουδών και σταδιοδρομίας σας. Οι φοιτητές USQ απολαμβάνουν μικρά μεγέθη τάξης, συνεργατικούς χώρους μάθησης και μια σουίτα υπηρεσιών υποστήριξης για να βελτιώσουν την εμπειρία της μελέτης σας. Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία και προγράμματα, μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη, εξωτερική ή σε απευθείας σύνδεση.

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο του Southern Queensland είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην παροχή ποιοτικών πτυχίων και προγραμμάτων σε ένα ευέλικτο και υποστηρικτικό περιβάλλον. Σε πάνω από 50 χρόνια, η USQ έχει γίνει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, παρέχοντας εκπαίδευση παγκοσμίως από τρεις περιφερειακές τοποθεσίες: Toowoomba, Springfield και Ipswich. Έχουμε επίσης έναν κόμβο προσέγγισης που βρίσκεται στο Stanthorpe.
Οι σπουδαστές μας διδάσκονται από λέκτορες που είναι ηγέτες στους τομείς τους, οι οποίοι, όπως τα προγράμματα μας, παραμένουν ενημερωμένοι με το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο του κλάδου. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 1 στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρες ωράριο εργασίας (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Ανεξάρτητα από το αν οι σπουδαστές μας σπουδάζουν στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, η εστίασή μας είναι να τους παράσχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.
Κάθε φοιτητής έχει πρόσβαση στους Υπεύθυνους Φοιτητικών Σχέσεων της USQ (SROs), οι οποίοι μπορούν να τους υποστηρίξουν μέσω του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα προγράμματα που προσφέρονται στο USQ έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προετοιμασία έτοιμων από τη βιομηχανία, διεθνώς αναγνωρισμένων και ειδικευμένων πτυχιούχων. Στο USQ, μπορείτε να σπουδάσετε σε πτυχίο, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και ερευνητικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα Επαγγελματικά Εκπαιδευτικά μας Ενιαία Μαθήματα, τα προγράμματα Pathway και τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Σχεδόν 28.000 φοιτητές από όλη την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο USQ στους τομείς:

 • Επιχειρήσεις και εμπόριο
 • Δημιουργικές Τέχνες και ΜΜΕ
 • Εκπαίδευση
 • Μηχανική και χτισμένο περιβάλλον
 • Υγεία και Κοινότητα
 • Ανθρωπιστικές επιστήμες και επικοινωνία
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Νόμος και Δικαιοσύνη
 • Επιστήμες
 • Ερευνα
 • Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας και Pathway
 • Επαγγελματική ανάπτυξη.

USQ Toowoomba

Το USQ Toowoomba είναι η αυθεντική πανεπιστημιούπολη και είναι άρτια εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων που ταιριάζουν σε μια σειρά από ανάγκες των φοιτητών. Η μεγαλύτερη από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις της USQ όσον αφορά το μέγεθός της, η USQ Toowoomba προσφέρει την πλήρη εμπειρία στην πανεπιστημιούπολη με καταλύματα σε κατοικημένους κολέγια και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων φοιτητικής ζωής που συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

Το USQ Toowoomba βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πόλεις της Αυστραλίας, μόλις μία ώρα 40 λεπτά δυτικά του Brisbane και κοντά στο αεροδρόμιο Toowoomba Wellcamp.

Η USQ προσφέρει επίσης δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ USQ Toowoomba, USQ Springfield και USQ Ipswich, δίνοντας στους μαθητές περισσότερες επιλογές και ευελιξία να παρακολουθήσουν μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

USQ Springfield

Το USQ Springfield είναι μια νέα, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές του Queensland.

Το USQ Springfield προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών επιλογών σε ένα ζωντανό περιβάλλον μόλις 25 λεπτά από το Ipswich CBD, 45 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν και μία ώρα από την Gold Coast.

Ένας κόμβος για την ψηφιακή παραγωγή και τις επιδόσεις του Πανεπιστημίου, η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει ένα βιομηχανικό κανάλι εκπομπής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εγκαταστάσεων και χώρους πρόβας, καθώς και αίθουσες συνεργατικής διδασκαλίας, ολοκαίνουργια εργαστήρια.

Ο προσομοιωτής πτήσης παγκόσμιας κλάσης της USQ Springfield είναι ο πρώτος του είδους του στο Κουίνσλαντ. Ο προσομοιωτής USQ είναι ένα στενό αεροσκάφος, όπου οι σπουδαστές αεροσκαφών μπορούν να αναπαράγουν μια ολόκληρη πτήση, τόσο κανονικά όσο και μη φυσιολογικά σενάρια ενώ ολοκληρώνουν ελέγχους και διαδικασίες.

USQ Ipswich

Η πανεπιστημιούπολη Ipswich της USQ βρίσκεται σε μια τοποθεσία πολιτιστικής κληρονομιάς σε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Αυστραλίας. Έχουμε γίνει μέλος του Ipswich από το 2006, και καθώς η περιοχή μεγαλώνει, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην περιοχή.

Η φυλλώδης πανεπιστημιούπολη του USQ Ipswich έχει υπέροχη θέα σε όλη την πόλη καθώς και μια εκπληκτική βιβλιοθήκη με ζωντανό τροπικό δάσος. Η πανεπιστημιούπολη απέχει 55 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν, μία ώρα και 15 λεπτά από την Gold Coast και είναι προσβάσιμη με δημόσια συγκοινωνία. Στο σπίτι της Σχολής Υγείας και Ευεξίας της USQ, το USQ Ipswich περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες παραϊατρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και νέα κλινικά εργαστήρια νοσηλευτικής, αθλητικά πεδία, καφέ και γυμναστήριο.

Online

Με τη σε απευθείας σύνδεση μελέτη στο USQ, είναι ευκολότερο από ποτέ για μια μελέτη να ταιριάζει με τη ζωή σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην επιτυχία των σπουδαστών, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε να προσαρμόσετε τα πτυχία που εστιάζουν στην καριέρα μας, πλήρως διαπιστευμένα, στην πολυάσχολη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, είμαστε το πανεπιστήμιο νούμερο ένα στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρη απασχόληση (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Μπορείτε να σπουδάσετε με μερική ή πλήρη απασχόληση ή να αλλάξετε το φορτίο της μελέτης σας καθώς αλλάζει η ζωή σας - η αίθουσα διδασκαλίας σας είναι τόσο κοντά όσο ο υπολογιστής σας.

Οι φοιτητές μας που επιλέγουν να σπουδάσουν στο διαδίκτυο είναι πολύ ένα μέρος των κοινοτήτων μας στην πανεπιστημιούπολη και είναι πολύ ευπρόσδεκτοι να είναι μαζί με μας στην πανεπιστημιούπολη καθώς και να εκμεταλλευτούμε το ευρύ φάσμα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών υποστήριξης που έχουμε να προσφέρουμε.

Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ευέλικτη αίθουσα διδασκαλίας τους στο διαδίκτυο, η οποία τους επιτρέπει να επιλέξουν το πού μελετούν όταν σπουδάζουν και ακόμα και πώς μελετούν. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι πάνω από το 75% των μαθητών μας επιλέγουν να σπουδάσουν μέσω αυτού του τρόπου.

Διεθνής φοιτητική υποστήριξη

 • Δωρεάν συλλογή αεροδρομίων και μεταφορά στο κατάλυμα για νέους σπουδαστές που φθάνουν
 • Οικιστικά κολέγια και καταλύματα εκτός της πανεπιστημιούπολης
 • Διεθνής Ομάδα Εργασίας Φοιτητών στο Κέντρο Καριέρας USQ
 • Φοιτητική ευημερία, υγεία, συμβουλευτική και ευεξία
 • Υποστήριξη και υπηρεσίες πολλαπλής πίστης
 • Τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μαθητών
 • Πόροι αναπηρίας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της USQ International.

Που να μείνω?

Αν σχεδιάζετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη με το USQ, υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμονής για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό - όλα σε κοντινή απόσταση από κάθε πανεπιστημιούπολη της USQ. Μάθετε περισσότερα για τη διαμονή με το USQ.

Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση στο USQ;

Η αίτηση για σπουδές με USQ είναι εύκολη! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και ξεκινήστε την εφαρμογή σας. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υποβολή αίτησης στο USQ.

Ερευνα

Η USQ δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα που δεν έχει μόνο ακαδημαϊκή σημασία, αλλά δεσμεύεται με τη βιομηχανία και τους ενδιαφερόμενους και συμβάλλει στην καινοτομία που ωφελεί τις κοινότητες μας, το έθνος και πέραν αυτού.

Το κλειδί της ερευνητικής μας κουλτούρας είναι η συνεργασία με τη βιομηχανία για την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας και για την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών που έχουν πραγματικό αντίκτυπο σε ένα απτό όφελος. Έχουμε σημαντική ερευνητική ικανότητα και τεχνογνωσία στους ακόλουθους τομείς:

 • Γεωργία και αγροβιομηχανία
 • Αστροφυσική
 • Πολιτιστική κληρονομιά και αρχαιολογία
 • Ψηφιακή ζωή
 • Περιβαλλοντικές επιστήμες
 • Υγεία και επιστήμες συμπεριφοράς
 • Μαθηματικές επιστήμες και υπερηχητικές
 • Τεχνολογία υλικών και τεχνολογία μηχανικής
 • Περιφερειακή κοινότητα και οικονομική ανάπτυξη

Είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένοι για το έργο μας σε μελλοντικά υλικά και σύνθετα υλικά, σε στενή συνεργασία με διεθνείς εταίρους της βιομηχανίας και άλλα ερευνητικά ιδρύματα, για να καθορίσουμε βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορεύματα στον κόσμο.

Η USQ αναπτύσσεται επίσης γρήγορα ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των γεωργικών συστημάτων και στη διαχείριση βιώσιμων αγροτικών τοπίων με έρευνα στους τομείς των περιβαλλοντικών επιστημών, των υπολογιστικών και των μαθηματικών επιστημών, των γεωργικών επιστημών και της μηχανικής. Τα διεθνή ερευνητικά έργα στην Ασία συμβάλλουν στη βελτίωση της άρδευσης, της παραγωγής λαχανικών και της εμπορίας καφέ, μεταξύ άλλων.

Από τις σούπερ τροφές μέχρι την περιφερειακή επιβίωση του καρκίνου, οι ερευνητές μας εργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους μέσω της έρευνας για την υγεία. Τα έργα περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση των μοναδικών αναγκών των περιφερειακών και αγροτικών πληθυσμών με έρευνα που καλύπτει τα συστήματα υγείας, την επιστήμη και την τεχνολογία, την πρόσβαση και τη φροντίδα, την υποδομή και την καινοτομία. Οι ερευνητές της USQ διερευνούν επίσης τη δυνατότητα λειτουργικών τροφίμων να αναστρέφουν την ανθρώπινη παχυσαρκία και τις χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες, παρέχοντας τα θεμέλια για την επίτευξη βέλτιστων οφελών στην υγεία για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με χρόνιες διαταραχές του τρόπου ζωής.

Οι φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών στην USQ έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και καθοδηγούνται από τους ερευνητές και τους συνεργάτες μας, για να προωθήσουν ένα δυναμικό και ικανοποιητικό περιβάλλον. Τα καινοτόμα προγράμματα του Higher degree by research (HDR) της USQ διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών και τους προετοιμάζουν για προκλητική καριέρα στους επιλεγμένους τομείς, για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους για την απασχολησιμότητα και την καινοτομία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Online DBA » Όψη Online Διδακτορικό (PhD) » Όψη Online Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη Online BScs » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Online Bachelor » Όψη Online Masters » Όψη Health Master » Όψη Health Bachelor » Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Law Διδάκτωρ Νομικής (JD) » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor of Engineering (Τιμητικές Διακρίσεις) (Μηχανική Έλεγχος και Αυτοματισμοί)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 χρόνια February 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

Αποκτήστε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ελέγξετε το μέλλον του μηχανικού σας. Μελετήστε ενώ εργάζεστε μέσω της απόστασης και έχετε την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας. [+]

Ελέγξτε το μέλλον σας

Αποκτήστε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ελέγξετε το μέλλον του μηχανικού σας. Μελετήστε ενώ εργάζεστε μέσω της απόστασης και έχετε την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας.

Γιατί Έλεγχος Συστημάτων και Αυτοματισμοί;

Με έμφαση στις διάφορες πτυχές της μηχανικής και της υγρής μηχανικής στις βαριές βιομηχανίες, θα μελετήσετε τον έλεγχο και την παρακολούθηση των βιομηχανικών διεργασιών μέσω δικτύων υπολογιστών και θα ζήσετε πρακτική, πρακτική μελέτη. Το πρώτο έτος του μαθήματος θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλους τους τομείς του τομέα της μηχανικής για να μπορέσετε να αναλάβετε τη δική σας καριέρα. Έχετε επίσης την ευκαιρία να αυξήσετε περαιτέρω τις γνώσεις σας και να συνδυάσετε τις σπουδές σας με έναν ανήλικα τεσσάρων μονάδων στη Διοίκηση.... [-]


Bachelor of Science (Αστρονομικές και Διαστημικές Επιστήμες)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

Είστε γοητευμένοι από το σύμπαν; Ενδιαφέρεστε για την επιστήμη και τη φυσική στην εργασία στον κόσμο γύρω μας; Το Bachelor of Science της USQ (Αστρονομικές και Διαστημικές Επιστήμες) συνδυάζει τη γοητεία της αστρονομίας με την ευκαιρία να αναπτύξει εξειδίκευση στη ζήτηση στη φυσική, τα μαθηματικά, τις στατιστικές, την πληροφορική και την επιστήμη των δεδομένων. [+]

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης Αστρονομίας και Διαστήματος

Είστε γοητευμένοι από το σύμπαν; Ενδιαφέρεστε για την επιστήμη και τη φυσική στην εργασία στον κόσμο γύρω μας; Το Bachelor of Science της USQ (Αστρονομικές και Διαστημικές Επιστήμες) συνδυάζει τη γοητεία της αστρονομίας με την ευκαιρία να αναπτύξει εξειδίκευση στη ζήτηση στη φυσική, τα μαθηματικά, τις στατιστικές, την πληροφορική και την επιστήμη των δεδομένων.... [-]


DBA

ιατρός διοίκησης επιχειρήσεων (dba)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +2 περισσότερα

Κάνε αίτηση τώρα! Δεχόμαστε τώρα αιτήσεις. Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου, επαγγελματικής κατεύθυνσης πρόγραμμα που δίνει στους φοιτητές που είναι ήδη επαγγελματίες επαρκή θεωρητική και εμπειρική κατανόηση .. [+]

Πάρτε επιχειρηματικό προσανατολισμό της έρευνας σας στο υψηλότερο επίπεδο

Ο γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι μια υψηλού επιπέδου, επιχειρηματικό προσανατολισμό διδακτορικό ερευνητικό πρόγραμμα. Αν είστε επαγγελματίας επιχειρήσεων και έχετε ήδη ένα πτυχίο Masters όπως ένα πτυχίο Master of Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων θα επεκτείνει και θα αναπτύξει θεωρητική και εμπειρική κατανόηση σας για να σας δώσει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να επιλύσει επιχειρηματικών προκλήσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομείς.... [-]


Masters

πλοίαρχος της εκπαίδευσης (medf)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 72 μήνες July 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. Το Master of Παιδείας έχει ως στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις σας, βοηθώντας σας να γίνει ηγέτης στην Εκπαίδευση. [+]

Πλήρης Χρέωση Πληρώνοντας

Περαιτέρω διδασκαλία καριέρα σας

Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. Το Master of Παιδείας έχει ως στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις σας, βοηθώντας σας να γίνει ηγέτης στην Εκπαίδευση. Προσφέρεται επίσης σε απευθείας σύνδεση, δίνοντάς σας την ευελιξία να μελετάτε οπουδήποτε και οποτεδήποτε.... [-]


Διδακτορικό (PhD)

Ο γιατρός της εκπαίδευσης (dedu)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +1 περισσότερα

Ο γιατρός της εκπαίδευσης είναι τόσο θεωρητικά όσο και εννοιολογικά ενδιαφέρουσα, δίνοντας έμπειρους επαγγελματίες την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό επίπεδο με έμφαση σε τομείς ειδικού ενδιαφέροντος και της εμπειρογνωμοσύνης. [+]

Ακονίσετε τις εκπαιδευτικές γνώσεις σας

Γιατρός USQ της Εκπαίδευσης Θα σας δούμε το σχεδιασμό, τη διεξαγωγή και την έκθεση έρευνας που δημιουργεί και διευρύνει τις γνώσεις και την κατανόηση των παγκόσμιων, πραγματικού κόσμου θέματα εκπαίδευσης και θέματα. ο Ο γιατρός της εκπαίδευσης είναι τόσο θεωρητικά όσο και εννοιολογικά ενδιαφέρουσα, δίνοντας έμπειρους επαγγελματίες την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό επίπεδο με έμφαση σε τομείς ειδικού ενδιαφέροντος και της εμπειρογνωμοσύνης.... [-]


Μαθήματα

Professional Development Courses

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 εξάμηνα February 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

[+]

Παιδαγωγία Μηχανικών & Δομημένο Περιβάλλον Υγεία & Κοινότητα Ανθρωπιστικών & Επικοινωνίας της τεχνολογίας των πληροφοριών Ποσο θα κοστισει? Πώς να υποβάλετε αίτηση

University of Southern Queensland

[-]

Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επεξεργασίας και Εκδόσεις

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

Η επεξεργασία και η δημοσίευση είναι ένα δημιουργικό και δυναμικό πεδίο που κρατά μεγάλη έκκληση για όσους αγαπούν να δουλεύουν με λόγια. Είναι ένα πεδίο που συχνά συνεπάγεται συνεργασία με συγγραφείς, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του κόσμου. [+]

Αγαπάτε να δουλεύετε με λόγια;

Η επεξεργασία και η δημοσίευση είναι ένα δημιουργικό και δυναμικό πεδίο που κρατά μεγάλη έκκληση για όσους αγαπούν να δουλεύουν με λόγια. Είναι ένα πεδίο που συχνά συνεπάγεται συνεργασία με συγγραφείς, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του κόσμου.

Το Μεταπτυχιακό μας Πιστοποιητικό Επεξεργασίας και Εκδόσεων θα σας εξοπλίσει με βασικές γνώσεις σχεδιαστικών εννοιών, τεχνικών δεξιοτήτων, νομικών και ηθικών περιορισμών και διαδικασιών σύνταξης που είναι απαραίτητες για μια σταδιοδρομία τόσο σε έντυπες όσο και σε ηλεκτρονικές εκδόσεις και εκδόσεις. Θα πραγματοποιήσετε μαθήματα στους τομείς της επιμέλειας, της διόρθωσης και της γραφής για τους εκδότες, δίνοντάς σας τις επαγγελματικές γνώσεις που χρειάζεστε για να εργαστείτε στον τομέα.... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Προηγμένης Μηχανικής (Engineering Management)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια February 2019 Αυστραλία Australia Online

Θέλετε να προσθέσετε δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας στη βάση γνώσεων της τεχνικής μηχανικής; Το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό προηγμένης τεχνολογίας (Engineering Management) σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε πολύπλοκα μηχανολογικά έργα, προϊόντα και υπηρεσίες και να ανοίξετε μια ευρύτερη ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας στο εργατικό δυναμικό. [+]

Συνδυάστε την τεχνογνωσία σας με βασικές επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες

Θέλετε να προσθέσετε δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας στη βάση γνώσεων της τεχνικής μηχανικής; Το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό προηγμένης τεχνολογίας (Engineering Management) σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε πολύπλοκα μηχανολογικά έργα, προϊόντα και υπηρεσίες και να ανοίξετε μια ευρύτερη ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας στο εργατικό δυναμικό.... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Υγείας (Κοινοτική Υγεία)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

Θέλετε να γίνετε ειδικός στην υγεία της κοινότητας; Το Πιστοποιητικό Υγείας (Κοινοτική Υγεία) του USQ είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες υγείας που θέλουν να μάθουν τη θεωρία και τα πρακτικά στοιχεία της υγείας της κοινότητας. Με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτώνται από αυτό το πτυχίο, οι επαγγελματίες υγείας θα είναι σε θέση να αναλύουν και να αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και κοινωνικής ευημερίας μέσα σε ένα κοινοτικό πλαίσιο υγείας. [+]

Γίνετε ειδικός στην υγεία της κοινότητας

Θέλετε να γίνετε ειδικός στην υγεία της κοινότητας; Το Πιστοποιητικό Υγείας (Κοινοτική Υγεία) του USQ είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες υγείας που θέλουν να μάθουν τη θεωρία και τα πρακτικά στοιχεία της υγείας της κοινότητας. Με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτώνται από αυτό το πτυχίο, οι επαγγελματίες υγείας θα είναι σε θέση να αναλύουν και να αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και κοινωνικής ευημερίας μέσα σε ένα κοινοτικό πλαίσιο υγείας.... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor of Science (Φυσικές Επιστήμες)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Australia Online +1 περισσότερα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύμπαν; Η Φυσική αποκαλύπτει τους φυσικούς νόμους στην εργασία στον καθημερινό μας κόσμο και στον κόσμο και μας διδάσκει τις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζουν τη σύγχρονη επιστήμη και την τεχνολογία. Το Bachelor of Science (Physical Sciences) έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ευρείες και ανθεκτικές επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες. [+]

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών στη φυσική

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύμπαν; Η Φυσική αποκαλύπτει τους φυσικούς νόμους στην εργασία στον καθημερινό μας κόσμο και στον κόσμο και μας διδάσκει τις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζουν τη σύγχρονη επιστήμη και την τεχνολογία. Το Bachelor of Science (Physical Sciences) έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ευρείες και ανθεκτικές επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες. Οι προσφορές μαθημάτων κυμαίνονται από τη γενική φυσική έως την αστρονομία, την κλιματολογία, την ιατρική φυσική και διάφορα μαθήματα επιλογής. Εκείνοι που μελετούν την αστρονομία έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν αστρονομικές παρατηρήσεις hands-on και απομακρυσμένου ελέγχου χρησιμοποιώντας σύγχρονα τηλεσκόπια.... [-]


Βίντεο

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Επικοινωνία

University of Southern Queensland

Διεύθυνση USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Αυστραλία
Ιστοσελίδα http://www.usq.edu.au/international
Τηλέφωνο +61 74631 5543

Διεύθυνση USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Αυστραλία

Διεύθυνση USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Αυστραλία

Διεύθυνση Australia Online, Αυστραλία
Τηλέφωνο undefined