Southern Cross University (Online)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Southern Cross είναι ένα ζωντανό, σύγχρονο αυστραλιανό πανεπιστήμιο με όμορφες πανεπιστημιουπόλεις στο Gold Coast, Lismore και Κοφς Χάρμπουρ, και πανεπιστημιουπόλεις υποκατάστημα στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί επίσης το ξενοδοχείο Σχολή του Σίδνεϊ και το ξενοδοχείο Σχολείο Μελβούρνη σε συνεργασία με Mulpha Αυστραλία.

Καλωσορίζουμε φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα σε ένα εμπνευσμένο και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Το Πανεπιστήμιο έχει μια ισχυρή Student Focus και υπερηφανεύεται για την ποιότητα των εκπαιδευτικών του, πολλοί από τους οποίους αναγνωρίζονται ως ηγέτες στον τομέα τους.

Τα πτυχία μας προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, και έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη βιομηχανία. Πολλά περιλαμβάνουν τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης και άλλες μορφές hands-on μαθαίνουν να παράγει αποφοίτους εργασία-έτοιμος. Η έρευνα γίνεται σε τομείς που είναι συναφείς περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο σημαντική, σε κλάδους τόσο διαφορετικά όπως γεωεπιστημών, της γενετικής των φυτών, Κητολογικών Ερευνών, την υγεία και την ευημερία και τον τουρισμό.

Διακυβέρνηση

Το Πανεπιστήμιο διοικείται από ένα συμβούλιο στο οποίο Διευθύνων Σύμβουλος της, ο Αντιπρόεδρος καγκελάριος, αναφέρει. Συμβούλιο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση των υποθέσεων του Πανεπιστημίου. Το μεγαλύτερο ακαδημαϊκό όργανο για την παροχή συμβουλών προς το Συμβούλιο σχετικά με ακαδημαϊκά θέματα είναι το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο.

Το Συμβούλιο προεδρεύεται από τον Υπουργό. Το Συμβούλιο έχει 17 μέλη, μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος καγκελάριος, ο πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, έξι μέλη που διορίζονται από τον Υπουργό, τέσσερα μέλη που διορίζονται από το Συμβούλιο, τρία εκλεγμένα μέλη του προσωπικού και ένα εκλεγμένο μέλος μαθητή.

SCU Ιστορία

Η ιστορία μας

1994 - 2014 ήταν μια συναρπαστική στιγμή για το Πανεπιστήμιο του Southern Cross όπως αυτή εξελίχθηκε από ό, τι ήταν μια Παιδαγωγική Ακαδημία, στη δεκαετία του 1970, σε ένα πλήρως ολοκληρωμένο Πανεπιστήμιο με τη δική της ταυτότητα, το 1994.

Στο πλαίσιο των 20 χρόνων τους εορτασμούς μας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από ιστορίες, ιστορικές πληροφορίες και προσωπικές αναμνήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν μια συνοπτική Σύντομη Ιστορία της ΕΕΤ από Teachers College στο Πανεπιστήμιο. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης ορισμένες επεκτάθηκε περιγραφές διακριτές περιόδους πέντε ετών, περιγράφοντας την ιστορία του πανεπιστημίου πάνω από δύο δεκαετίες: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 και 2009 - 2013.

Έχουμε προέρχονται ιστορίες από αποφοίτους, το προσωπικό και τις τοπικές οργανώσεις, και υπάρχει ένας κατάλογος των καγκελάριος και τον Αντιπρύτανη, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει το Πανεπιστήμιο και έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης του Πανεπιστημίου. Επίσης περιλαμβάνεται μια ιστορία της έρευνας στο ΕΕΤ και μια ιστορία των διεθνών φοιτητών στην ΕΕΤ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online MBA » Όψη Online Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη Online Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Health Master » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 14 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Αυστραλία Australia Online

Με Southern Cross University Online MBA, θα αναπτύξει τόσο την επιχειρηματική τεχνογνωσία και τις πρακτικές δεξιότητες για να προωθήσουν την καριέρα σας ή να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. [+]

Γίνετε ηγέτης στην επιχείρηση

Με Southern Cross University Online MBA, Θα αναπτύξει τόσο την επιχειρηματική τεχνογνωσία και τις πρακτικές δεξιότητες για να προωθήσουν την καριέρα σας ή να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα εξετάσει τη σύγχρονη διαχείριση και να αναπτύξουν λύσεις σε πολύπλοκες εμπορικές καταστάσεις - όλα μέσα από το πρίσμα της γρήγορο ρυθμό, συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια ψηφιακή οικονομία. MBA μας έχει καταταχθεί ως 4 αστέρια από το Graduate Management Association of Australia. Ενημερώνουμε συνεχώς το πρόγραμμα σπουδών για να σας εξοπλίσει με τις τελευταίες τάσεις, και να εξασφαλίσει όλα όσα αφορούν πίσω στις εξελισσόμενες τάσεις. Την ίδια στιγμή, αυτό είναι ένα πρακτικό μάθημα - μπορείτε να επιλέξετε από επτά ειδικότητες για να ακονίσει τις δεξιότητές περαιτέρω τον κλάδο σας. Αν τα μάτια σας είναι σχετικά με την αγορά εργασίας, η έρευνα του 2014 Εταιρική προσλήψεων διαπιστώθηκε ότι το 83% των οργανισμών που συμμετείχαν στην έρευνα στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού σχεδιάζουν να προσλάβουν MBAs φέτος - έναν αριθμό που είναι ήδη σταθερή αύξηση από το 2009.... [-]


Δίπλωμα Αποφοίτησης

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιχείρηση (on-line)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 16 μήνες July 2019 Αυστραλία Australia Online

SCU Online για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστείτε για την επιτυχία στο πρόσωπο του ένα αβέβαιο μέλλον - ιδίως αν ληφθεί υπόψη 92,2% των αποφοίτων είναι τώρα σε πλήρη απασχόληση (Graduate Καριέρα Αυστραλίας Μεταπτυχιακών Προορισμοί Έκθεση, 2013). [+]

Διάρκεια: 16 μήνες με μερική απασχόληση

Προηγμένη στάση: Καλέστε μας για να δείτε εάν είστε κατάλληλος

Περιόδων σπουδών: Φεβ, Απρίλιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Δεκέμβριο

Τέλη: $ 2450 ανά μονάδα, FEE-HELP διατίθεται

Μονάδες: 8

Μετακίνηση προς τα επάνω ή άλμα σε ολόκληρη την

Πώς μπορείτε να μείνετε μπροστά από την καμπύλη σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο των επιχειρήσεων όταν η τεχνολογία, οι επικοινωνίες, οι πλατφόρμες και οι άνθρωποι αλλάζουν συνεχώς;... [-]


Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

πτυχιούχος πιστοποιητικό στην επιχείρηση (on-line)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 8 μήνες July 2019 Αυστραλία Australia Online

Ένα online πιστοποιητικό μεταπτυχιακών στην επιχείρηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να «δοκιμάσουν το νερό». Εάν είστε νέοι να σπουδάσουν ή να επιστρέφουν μετά από ένα διάλειμμα, ένα Μεταπτυχιακό Certificate in Business on-line μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση πρακτικές δεξιότητες σας, να ακονίσετε τις ικανότητές σας έρευνα και αξιολόγηση, και να αναπτυχθούν εμπιστοσύνη σας. [+]

Διάρκεια: Οκτώ μήνες με μερική απασχόληση

Προηγμένη στάση: Καλέστε μας για να δείτε εάν είστε κατάλληλος

Περιόδων σπουδών: Φεβ, Απρίλιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Δεκέμβριο

Τέλη: $ 2450 ανά μονάδα, μάθετε για FEE-HELP

Μονάδες: 4

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας

Κάθε επίτευγμα ξεκινά με μια απόφαση για να δοκιμάσετε. Εάν έχετε περιμένει για έναν λόγο για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή μετάβασης από το σημερινό ρόλο σας στη διαχείριση των επιχειρήσεων, να σταματήσει να περιμένει.... [-]


Βίντεο

This is Southern Cross University 2012

Prepare for the future of healthcare

Επικοινωνία

Southern Cross University (Online)

Διεύθυνση 5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Αυστραλία
Ιστοσελίδα https://online.scu.edu.au/
Τηλέφωνο +61 1300 589 882