Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online προσόντα σχεδιασμένα μαζί σας κατά νου

Το Πανεπιστήμιο La Trobe και το Didasko έχουν συνεργαστεί για να σας προσφέρουν ηλεκτρονικά προσόντα που εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες και αναγνωρίζονται διεθνώς. Το La Trobe είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Αυστραλίας με περισσότερους από 36.000 φοιτητές και μια ιστορία που χρονολογείται από το 1967. Η Didasko έχει συνεργαστεί με τη La Trobe για να προσφέρει online προσόντα με μερικά από τα πιο ελκυστικά εκπαιδευτικά υλικά που είναι διαθέσιμα. Η Didasko είναι ειδικοί στην ηλεκτρονική εκπαίδευση και ειδικεύονται σε όσους θέλουν να αλλάξουν ή να βελτιώσουν τη σταδιοδρομία τους.

Βοήθεια όταν το χρειάζεστε περισσότερο

Κατανοούμε ότι η online μελέτη μπορεί να είναι κάπως τρομακτική, ειδικά αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ήσασταν τελευταία στην επίσημη εκπαίδευση. Στο Διδασκό, διαθέσαμε ακαδημαϊκές και υποστηρικτικές ομάδες διαθέσιμες και οι οποίες είναι πρόθυμες να επιλύσουν κάθε φοιτητική έρευνα. Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών εντός 10 λεπτών (κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας) και να επιλύσουμε εντός 24 ωρών.

Ωρες λειτουργίας

  • Δευτέρα - Πέμπτη 7:30 π.μ. - 10:00 μ.μ. AEST
  • Παρασκευή 7:30 π.μ. - 6:00 μ.μ. AEST

Τα οφέλη της μελέτης μαζί μας

  • 100% ηλεκτρονικά μαθήματα που θα μελετηθούν στο δικό σας σπίτι ή γραφείο
  • Πληρώστε όσο πηγαίνετε. Θέμα με Θέμα.
  • Προσόντα από ένα από τα πιο σεβαστά πανεπιστήμια της Αυστραλίας
  • Δεν υπάρχει αναμονή - εγγραφείτε σήμερα με μηνιαίες ημερομηνίες έναρξης
  • Πλήρης και πλήρους απασχόλησης ευέλικτες επιλογές μελέτης
  • Εξοικονομήστε πάνω από 40.000 δολαρίων AUS ετησίως με online σπουδές στη χώρα σας. (Δεν υπάρχει κόστος για το βιβλίο, δεν υπάρχει κόστος ταξιδίου, δεν υπάρχει κόστος ζωής, δεν υπάρχει κόστος πανεπιστημιούπολης)
Ένας νέος τρόπος μάθησης
Παρόλο που ίσως να μην έχετε ακούσει για το Didasko, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης με τη μία ή την άλλη μορφή για σχεδόν 20 χρόνια! Σήμερα, χιλιάδες μαθητές χρησιμοποιούν παγκοσμίως τους πόρους μας στο διαδίκτυο για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Έχουμε αναπτύξει μερικά από τα πιο συναρπαστικά περιεχόμενα μάθησης πολυμέσων που πραγματικά κάνουν τη μάθηση διασκέδαση!

Ποια είναι η διαφορά του Didasko;

Είμαστε παθιασμένοι για να κάνουμε μια διαφορά στη ζωή σας. Σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας, ο Didasko θα συνεργαστεί μαζί σας για να εξασφαλίσετε ότι θα πετύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.
Η εστίασή μας αφορά τους μετασχηματιστές καριέρας και εκείνους από εσάς που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία σας στον τρέχοντα τομέα. Για να σας βοηθήσουμε, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα σπουδών γύρω από τις μοναδικές σας περιστάσεις. Η 100% online λύση σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε να κερδίζετε ενώ σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας.

Πλήρεις ή μερικής απασχόλησης επιλογές σπουδών

Μπορείτε να σπουδάσετε με πλήρη ή μερική απασχόληση χωρίς πανεπιστημιούπολη καθόλου. Η μελέτη σε ένα πλήρες ωράριο (περίπου 30 ώρες την εβδομάδα) θα ολοκληρώνει κάθε χρόνο το πτυχίο σας στο συμβατικό ετήσιο χρονοδιάγραμμα (τρία έτη για πτυχίο Bachelor). Για ορισμένους, αυτό είναι λίγο υπερβολικό με την πλήρη απασχόληση. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν οι σπουδές τους.
Έχουμε μια επιλογή μερικής απασχόλησης που σας επιτρέπει να μειώσετε κατά το ήμισυ την εβδομαδιαία δέσμευση μελέτης. Ναι, η πορεία σας θα διαρκέσει περισσότερο, αλλά η θέλησή σας και η επιθυμία σας να ολοκληρώσετε την πορεία σας θεωρείται πάντα ευνοϊκά από τους εργοδότες ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο μελέτης εάν οι δεσμεύσεις σας αλλάξουν κατά τη διάρκεια της πορείας σας.

Επιλέξτε όταν σπουδάζετε

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να ολοκληρώσετε τις ώρες σπουδών σας κάθε εβδομάδα με το προσωπικό σας σχέδιο σπουδών. Θα σας βοηθήσουμε να τιμήσετε το σχέδιό σας και να χτυπήσετε τους στόχους της μελέτης σας. Και πάλι, σε περίπτωση αλλαγής των συνθηκών σας, μπορεί να προγραμματιστεί το σχέδιό σας!

Τρία προσόντα σε ένα βαθμό

Το online πανεπιστημιακό πτυχίο La Trobe University σας παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε έως και τρία προσόντα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί ικανοποιητικά κάθε μέρος του μαθήματος σας, θα απονεμηθεί ένα πτυχίο (τελικό έτος 1), ένα εφαρμοσμένο πτυχίο (τέλος του έτους 2) και ένα πτυχίο πτυχίου που θα εφαρμοστεί όταν ολοκληρώσετε και τα τρία χρόνια. Η πιθανή παραγωγική σας ικανότητα αυξάνεται καθώς προχωράτε στην πορεία σας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

La Trobe –Didasko

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business θα σας προσφέρει ένα ευρύ θεμέλιο των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια σειρά ρόλων στον επιχειρηματικό κόσμο. ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business θα σας προσφέρει ένα ευρύ θεμέλιο των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια σειρά ρόλων στον επιχειρηματικό κόσμο.

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους, να προχωρήσουν σε ένα νέο ρόλο ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θα βρουν ανεκτίμητο το περιεχόμενο αυτής της πορείας. Η μελέτη ενός εφαρμοσμένου επαγγελματικού προσόντος θα σας εισάγει στη λειτουργία των οργανώσεων και τη δομή τους, θα αυξήσει την εμπορική σας ευαισθητοποίηση και θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε πρακτικές γνώσεις που θα είναι απαραίτητες για τους μελλοντικούς σας στόχους σταδιοδρομίας.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business (Διοίκηση μεγάλου τμήματος) θα σας προσφέρει ένα ευρύ θεμέλιο των επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business (Διοίκηση μεγάλου τμήματος) θα σας προσφέρει ένα ευρύ θεμέλιο των επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια σειρά ρόλων διαχείρισης στη βιομηχανία.

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους, να μεταβούν σε νέο ρόλο διαχείρισης ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θα βρουν ανεκτίμητο το περιεχόμενο αυτής της πορείας. Ο διευθυντής της διοίκησης εστιάζει στη δημιουργία μιας ομάδας υψηλών επιδόσεων σε κάθε οργανισμό. Η κατανόηση της οργανωτικής καινοτομίας και της ανάπτυξης καθώς και η επιτυχής διαχείριση των διαπροσωπικών προκλήσεων είναι μόνο μερικές από τις ικανότητες που πρέπει να γνωρίζουν οι επιτυχημένοι διαχειριστές.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business (Marketing Major) θα σας δώσει ένα θεμέλιο για τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βασικές δεξιότητες μάρκετινγκ. ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business (Marketing Major) θα σας δώσει ένα θεμέλιο για τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βασικές δεξιότητες μάρκετινγκ. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις που διατίθενται σε αυτό το προσόν είναι ιδιαίτερα επιθυμητές σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων στον επιχειρηματικό κόσμο.

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους, να προχωρήσουν σε ένα νέο ρόλο που σχετίζεται με το μάρκετινγκ / πωλήσεις ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θα βρουν ανεκτίμητο το περιεχόμενο αυτής της πορείας. Το Marketing Master έχει σχεδιαστεί για ρόλους που απαιτούν καλή εργασιακή γνώση των ερευνητικών δεξιοτήτων, της ανάλυσης της αγοράς και των καταναλωτών, του σχεδιασμού των μέσων ενημέρωσης και των στρατηγικών μάρκετινγκ. Αυτό είναι επίσης ανεκτίμητο όταν συνεργαζόμαστε με εξωτερικά μέσα ενημέρωσης και πρακτορεία που σχετίζονται με το μάρκετινγκ.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Cloud Technology έχει σχεδιαστεί για το cloud computing σε μια μοναδική συνεργασία με τον παγκόσμιο γίγαντα Amazon. Ο τομέας ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Cloud Technology έχει σχεδιαστεί για τον κλάδο του cloud computing, ο οποίος σήμερα απολαμβάνει ταχεία ανάπτυξη και ενσωματώνει 6 ιδιαίτερα αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στον κλάδο (4 από τις οποίες είναι ειδικά για το Amazon Web Services).

Το μάθημα περιλαμβάνει γνώσεις και δεξιότητες σε συστήματα πληροφορικής, ανάπτυξη ιστού και λογισμικού, μηχανική μάθηση, βάσεις δεδομένων και μεγάλα δεδομένα, μετανάστευση cloud επιχειρήσεων, ανάπτυξη εφαρμογών νέφους επιχειρήσεων και δίκτυα υπολογιστών. Το μάθημα εφαρμόζεται στην εστίασή του και προετοιμάζει τους σπουδαστές για βασικές πιστοποιήσεις προμηθευτών που σχετίζονται με την απασχόληση στον τομέα της πληροφορικής.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής παρέχει μια εξαίρετη, γενική εκπαίδευση στην τεχνολογία της πληροφορικής (IT) και την ευκαιρία να εξερευνή ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής παρέχει μια εξαίρετη, γενική εκπαίδευση στην τεχνολογία της πληροφορικής (IT) και την ευκαιρία να εξερευνήσει τομείς εστίασης σε συστήματα πληροφορικής, ανάπτυξη λογισμικού, δίκτυα υπολογιστών και ανάπτυξη ιστού.

Η διάρθρωση μάθησης σάς δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε το μάθημά σας ως φοιτητής με πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο ή να συνδυάσετε σε απευθείας σύνδεση μερικής φοίτησης με εργασιακές δεσμεύσεις.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan