Τα καλύτερα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη . Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη . Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της ς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Αυστρία

Ferdinand Porsche Fern FH

Masters Bachelor Αυστρία Vienna Wiener Neustadt Austria Online October 2018 +1 περισσότερα

Πανεπιστημιακές σπουδές στο FernFH: σύγχρονο, μερικής απασχόλησης και ευέλικτο Μια μελέτη στο Ferdinand Porsche απομακρυσμένο κολέγιο σας δίνει τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για την περαιτέρω σταδιοδρομία. Μερικής απασχόλησης, που θα αναπτύξει το πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιστήμη των υπολογιστών ή οικονομικά Επιχειρήσεις & Οικονομία Ψυχολογία. «Μεικτή μάθηση»: Αποτελεσματική εκμάθηση online και offline Θα ολοκληρώσουν τις σπουδές σας σε μεγάλο βαθμό από «εικον… [+] ική πανεπιστημιούπολη» από το σπίτι. Αυτό σημαίνει μεγάλη ευελιξία για σας. Εκτός από την ατομική μάθηση σε απευθείας σύνδεση επίσκεψη μπλοκάρει μαθήματα σε ένα από τα πιο σύγχρονα πανεπιστήμια στην Αυστρία Wiener Neustadt. Υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης, ακαδημαϊκές και πρακτικές Μια μελέτη στο Ferdinand Porsche απομακρυσμένο κολέγιο πληροί τα υψηλότερα πρότυπα περιεχόμενο και την ποιότητα της διδασκαλίας. Θα λάβετε ένα πρακτικό και προσανατολισμένο στο μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν εξαιρετικές ικανότητες στους αντίστοιχους τομείς εστίασης τους. Μελετώντας με το εισόδημα Παρά τις μελέτες προχωρήσει ως συνήθως για το επάγγελμά σας. Θα πρέπει να μελετηθεί κατά τον ελεύθερο χρόνο. Σας βοηθήσουν να επιτύχετε πτυχίο κολεγίου σας με πλήρεις αποδοχές. Ανά εξάμηνο δίδακτρα που πληρώνουν € 363,36 (χωρίς ΦΠΑ. Φοιτητική Ένωση χρέωση € 18,70) - Stand: SS 2015η Σπουδές και οικογενειακή ζωή Μια μελέτη στο FernFH είναι να οργανώσει άριστα με την οικογενειακή ζωή σας. Χάρη στην υψηλή ευελιξία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο διαδίκτυο μπορείτε να ως επί το πλείστον στη συνέχεια να ολοκληρώσει τα μαθήματα, αν έχετε χρόνο. [-]