οι κύριοι επιστήμονες στα βιώσιμα συστήματα τροφίμων (msfs)

Green Mountain College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

οι κύριοι επιστήμονες στα βιώσιμα συστήματα τροφίμων (msfs)

Green Mountain College

Το online Masters of Science στο Sustainable Food Systems του Green Mountain College είναι το πρώτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκμάθησης του είδους του στη χώρα, προσφέροντας μια σε βάθος διεπιστημονική κατανόηση της βιώσιμης γεωργικής παραγωγής.

Στον σημερινό κόσμο των σύνθετων συστημάτων διατροφής και γεωργίας, χρειαζόμαστε ηγέτες με βαθιά γνώση των οικονομικών, οικολογικών και κοινωνικών δυνάμεων που οδηγούν τα συστήματα διατροφής.

Το πρόγραμμα Master of Science in Sustainable Food Systems σας προετοιμάζει για ένα διεπιστημονικό επίπεδο διεπιστημονικής κατανόησης της βιώσιμης γεωργικής παραγωγής και μια βαθιά γνώση των οικονομικών, οικολογικών και κοινωνικών δυνάμεων που οδηγούν τα συστήματα τροφίμων.

Στο Green Mountain College, διδάσκουμε για την αειφορία για δύο δεκαετίες. Το πρόγραμμά μας MSFS για την απόστασή μας, βασισμένο στην επιτυχία του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Ακαδημίας στον τομέα της βιώσιμης γεωργίας και στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη διατροφή και τη γεωργία στις ΗΠΑ και πέρα ​​από αυτό, είναι διαπιστευμένο από τη Σχολή και Σχολείο της Νέας Αγγλίας (NEASC) να παρέχουν στους φοιτητές τις δεξιότητες για διεξαγωγή εις βάθος διεπιστημονικών ερευνών στον περίπλοκο χώρο των δικών τους συστημάτων βιολογικής τροφής. Οι φοιτητές MSFS αποφοιτούν με τη γνώση και την εμπιστοσύνη να γίνουν ηγέτες και να συμμετάσχουν σε μια πρωτοποριακή κοινότητα έτοιμη να κάνει τη διαφορά.

Το πρόγραμμα MSFS απαιτεί 39 ώρες αποφοίτων του Green Mountain College. Όλα τα μαθήματα είναι τρία και έξι εβδομάδες. Τα περισσότερα τμήματα του μαθήματος μας κυμαίνονται από 10 έως 18 φοιτητές, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εκμάθησης στο διαδίκτυο.

Τα μαθήματα συνήθως λαμβάνονται διαδοχικά όλο το χρόνο, με διάλειμμα μιας εβδομάδας μεταξύ των μαθημάτων. Θα εστιάσετε στο περιεχόμενο κάθε μαθήματος καθώς προχωράτε στο πρόγραμμα (οι περισσότεροι μαθητές λαμβάνουν τα μαθήματα με την ίδια σειρά). Θα ολοκληρώσετε τα έργα εφαρμόζοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτάτε και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και τους εκπαιδευτές τους σε ασύγχρονες συζητήσεις.

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ GMC

Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στα μεταβαλλόμενα συστήματα τροφίμων τείνουν να έχουν ρίζες στη θέση τους και το πρόγραμμα MSFS επιτρέπει στους μαθητές να παραμείνουν αφοσιωμένοι στις κοινότητές τους και στα επαγγέλματα. Οι σπουδαστές όχι μόνο διερευνούν τις βιολογικές τους τροφές, αλλά αντιπαραβάλλουν επίσης τα ευρήματά τους με φοιτητές από άλλες περιοχές των ΗΠΑ και το εξωτερικό, ενισχύοντας την κατανόηση της δυναμικής του συστήματος τροφίμων και των σημείων μόχλευσης για αλλαγή.

Εδώ είναι αυτό που κάνει το πρόγραμμα MSFS του Green Mountain College τόσο μοναδικό:

  • Προαιρετικές απαιτήσεις διαμονής μειώνουν το χρόνο και τα έξοδα ταξιδίου: Παρόλο που ελπίζουμε να παρακολουθήσουν όλοι οι φοιτητές MSFS, δεν απαιτείται η συμμετοχή των φοιτητών στην ετήσια κατοικία. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, χρησιμοποιούμε τις κατοικίες μας για να οικοδομήσουμε σχέσεις και να βελτιώσουμε τη μάθηση μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων και των μελετητών μας. Αυτό σημαίνει ότι θα ξοδέψετε λιγότερα χρήματα για την απόκτηση πτυχίου MSFS και λιγότερο χρόνο μακριά από την εργασία και την οικογένεια.
  • Βιογραφική Προσέγγιση: Τα προγράμματα σπουδών GMC Master συνδυάζουν τις καλύτερες επιγραμμικές μάθησης με την εντατική τοπική εφαρμοσμένη εμπειρία. Την αποκαλούμε βιολογικής προσέγγισης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αντί να μάθουν για περιβαλλοντικές σπουδές μόνο μέσω παραδειγμάτων σε ένα βιβλίο, οι μαθητές χρησιμοποιούν τα τοπικά οικοσυστήματα τους ως εργαστήρια για να πειραματιστούν με νέες ιδέες και δεξιότητες.
  • Προϊστάμενος της Σχολής: Η σχολή μας διαθέτει εμπεριστατωμένη εμπειρία διδασκαλίας και ερευνητικών εννοιών σε βιώσιμα συστήματα γεωργίας και τροφίμων. Πολλοί από τους καθηγητές μας είναι εθνικά γνωστοί και αναγνωρισμένοι ως ηγέτες στους τομείς τους.
  • Το Κολλέγιο αναγνωρίζεται για περιβαλλοντική ηγεσία: Το Green Mountain College επικεντρώνεται στο περιβάλλον για δεκαπέντε χρόνια και κατατάσσεται σταθερά στα κορυφαία κολέγια & πανεπιστήμια του κόσμου με περιβαλλοντική αποστολή. Το 2010 επιλέξαμε το Sierra Magazine ως το # 1 Green College στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Σπουδαστική Ποικιλία: Οι φοιτητές GMC καλύπτουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον πλανήτη, φέρνοντας ένα εύρος προοπτικών και εμπειριών που δεν είναι διαθέσιμα σε προγράμματα μάστερ που αντλούν τους περισσότερους μαθητές τους από την ίδια γεωγραφική περιοχή.
  • Αποδεδειγμένο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης και μικρές τάξεις Διευκόλυνση της μάθησης: Έχουμε διδάξει online περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα. Οι μαθητές μας μπορούν να επικεντρωθούν στις σπουδές τους, όχι στην αντιμετώπιση τεχνολογικών προβλημάτων. Επιπλέον, διατηρούμε το μέγεθος της τάξης μας μικρές - συνήθως, όχι περισσότερους από 20 φοιτητές ανά τμήμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με τους συναδέλφους σας και λαμβάνετε εξατομικευμένη προσοχή από τον εκπαιδευτή.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Price
τιμή
27,300 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Poultney, Vermont
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Poultney, Vermont
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών