Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το Master Οικονομικών της Υγείας (M. Α) είναι το πρόγραμμα πτυχίο συνεχόμενες Master και χτίζει το αποκτήθηκαν σε γνώση πτυχίο σχετικό πανεπιστημίου. Απολύτως ιδανικό για το πρόγραμμα βαθμός είναι απόφοιτοι του Bachelor Οικονομικά της Υγείας (B. Α) ή παρόμοια προγράμματα. Με την εμπειρία vertiefendem στα οικονομικά της υγείας, μπορείτε να είστε δημιουργικοί στην εκτέλεση ως ένα σεβαστό εμπειρογνώμονα τα ειδικά καθήκοντα σχετικά με τη διαχείριση των εγκαταστάσεων υγείας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών. Το μάθημα έχει ως στόχο να μεταδώσει εμπεριστατωμένη επαγγελματική επιστημονική γνώση και αναλυτικών και μεθοδολογικών δεξιοτήτων στον τομέα των οικονομικών της υγείας. Στο τέλος θα κερδίσουν το διεθνώς αξιοσέβαστη ακαδημαϊκό τίτλο "Master of Arts", το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το διδακτορικό.

Με το πρόγραμμα του Δασκάλου είστε σε θέση, μεταξύ άλλων:

  • να χρησιμοποιήσει την υγεία-οικονομικής γνώσης ως αντανάκλαση της γνώσης και instrumental γνώση και να εφαρμοστεί για την επίλυση των πρακτικών προβλημάτων
  • νέες έννοιες παρέμβαση για την ανάπτυξη (περίπου στο εύρος της προσφοράς)
  • αναλύσει τις οργανωτικές και διοικητικές διαδικασίες και το σχεδιασμό
  • συμβουλεύει οργανισμούς και ιδρύματα υγείας
  • αντιμετώπιση των προκλήσεων στα διάφορα επίπεδα διαχείρισης και λήψης αποφάσεων στον τομέα της υγείας και να αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης

Περιεχόμενο της μελέτης

Το Master Οικονομικών της Υγείας (M. Α) σας διδάσκει το περιζήτητο συνδυασμό της ικανότητα να αναλύσει την οικονομική κατάσταση, να εντοπίζουν τις ευκαιρίες και να αναπτύξουν τις ατομικές στρατηγικές γνώσης - σε συνδυασμό με τη γενική διαχείριση της τεχνογνωσίας και προσωπικών δεξιοτήτων. Πολλοί πρακτικό περιεχόμενο που πρέπει να καλυφθούν για την παροχή, από τη μια επιστημονικά έγκυρες αναλύσεις και τις έννοιες, από την άλλη πλευρά για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων. θα πρέπει να ληφθούν πλήρως η αγορά της υγειονομικής περίθαλψης με συγκεκριμένες ανεπάρκειες και τις δαπάνες, διανομής και προβλήματα ποιότητας υπόψη στη μελέτη. Η συνεπής προσανατολισμός εφαρμογή δίνεται έτσι για κάθε θέμα.

τεχνικά ζητήματα πρακτικής-σχετικές είναι οι εξής:

  • Νέο θεσμικό οικονομικές και στρατηγικές ελέγχου
  • η διαχείριση της εφοδιαστικής να εκτιμήσει τα μελλοντικά μονοπάτια έλεγχο των εννοιών και μεθόδων της φροντίδας
  • Ερευνητικά ερωτήματα σχετικά με τη χρηματοδότηση και την προσφορά για τον εντοπισμό δυνητικών για βελτίωση του συστήματος υγείας και να κινήσει τις κατάλληλες αλλαγές
  • Αναλύσεις κόστους-οφέλους στον τομέα της υγείας, όπως. Όπως για την υγεία της οικονομικής αξιολόγησης και οι μέθοδοι για τη μέτρηση της ποιότητας ζωής

Εάν έχετε στόχο υψηλότερη, τότε το Master Οικονομικών της Υγείας (MA) είναι η λογική επιλογή για το Bachelor Οικονομικά της Υγείας (BA) ή ένα συγκρίσιμο βαθμό.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Για τη μελέτη του Masters Οικονομικών της Υγείας (M. Α) Θα πρέπει απόδειξη της επιτυχούς ολοκλήρωσης του Bachelor Οικονομικά της Υγείας (B. Α) ή ένα παρόμοιο πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι με πτυχία άλλων πανεπιστημίου μπορεί να ξεκινήσει με μια επακόλουθη προσόντα (προπαρασκευαστικό μάθημα) με τη μελέτη. Τα ακόλουθα προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα για ατομική προεπιλογής διαθέσιμες: πρακτική γνώση του κλάδου της υγείας ή εμπειρία διαχείρισης για τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης.

Έναρξη: κάθε ολοκλήρωση χρόνου: Στο τέλος του μαθήματος θα αποκτήσετε το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Master of Arts στο Τμήμα Οικονομικών της Υγείας. Με αυτό το βαθμό που απονέμεται για μια ηγετική θέση στον κλάδο της υγείας προσόντα.

Διάρκεια της μελέτης

Η τακτική διάρκεια της μελέτης είναι 24 μήνες ή 32 μήνες (120 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

Το πρόγραμμα Master Οικονομικών της Υγείας (MA) είναι ο Διεθνής Οργανισμός για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA) πιστοποιηθεί.

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (12 ή 16 μήνες).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποApollon Hochschule »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
24 - 32 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη