Keystone logo

1 Σε σύνδεση Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Μονοετές MBA Προγράμματα σε Ριάντ, Σαουδική Αραβία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μονοετές MBA
  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Μονοετές MBA Προγράμματα σε Ριάντ, Σαουδική Αραβία

    Καθώς η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ είναι η καρδιά του βασιλείου. Έχοντας έναν πληθυσμό πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι, το Ριάντ έχει 15 επαρχίες, που έχουν διαφορετικά εκπληκτικό αρχιτεκτονικό ορόσημο αξιοθέατα στον κόσμο. Το βιομηχανικό τμήμα είναι στο βορειοανατολικό και ανατολικό τμήμα της πόλης.

    Η Σαουδική Αραβία είναι μία από τις δύο χώρες, που ονομάστηκε για βασιλικές οικογένειες τους, μαζί με του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας. Υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας για τους ομογενείς στη Σαουδική Αραβία. Θα 's συνιστάται να μάθετε πώς να διαβάζουν αραβικά, τις βασικές tajweed, και κάποιες βασικές δεξιότητες ομιλίας, πριν να έρθει.

    Ένα 1ετές πρόγραμμα MBA προετοιμάζει γενικά τους σπουδαστές για βασικούς ρόλους στη διοίκηση επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές μπορούν να επεκτείνουν την τρέχουσα εκπαίδευση τους αναπτύσσοντας ταυτόχρονα σημαντικές ηγετικές ικανότητες και κερδίζοντας πολύτιμη έκθεση στην επιχειρηματική κουλτούρα σε πραγματικές καταστάσεις.

    Η διαδικτυακή ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση. Με τη διαδικτυακή μάθηση, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία με διαθέσιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο.