μεταπτυχιακό στη διπλωματία και στις διεθνείς σχέσεις

EBES Escuela Business Espana

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μεταπτυχιακό στη διπλωματία και στις διεθνείς σχέσεις

EBES Escuela Business Espana

Ο διπλωμάτης αυτού του αιώνα είναι ένα διεπιστημονικό ηθοποιός σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Σε αυτόν τον αιώνα, η δραστηριότητα και το προφίλ των διπλωματικών εργασιών έχουν μεταμορφώσει ριζικά λόγω της ανάγκης να συνεχιστεί το γρήγορο ρυθμό της σημερινής εποχής. Ο διπλωμάτης είναι ειδικός στις δημόσιες σχέσεις, μια καλή ομιλητής και διαπραγματευτής. Είναι ένα επάγγελμα που περιβάλλεται από ένα ορισμένο ρομαντισμού βασίζεται στο δημοφιλές σκέψεων σχετικά με τον διπλωμάτη ως ένα είδος κατασκοπείας. Αυτό είναι ένας μύθος που δημιουργήθηκε από τις ιδέες που ο διπλωμάτης χρησίμευσε μόνο για να παραστεί σε δεξιώσεις κοκτέιλ και πομπώδεις ενέργειες.

Αναθεώρηση της ιστορίας, η διπλωματία άρχισε με απλές συναντήσεις μεταξύ απεσταλμένους για να συζητήσουν «επόμενα βήματα» μεταξύ των φυλών, των κρατών και αυτοκρατοριών. Σήμερα, η διπλωματία δεν είναι πλέον τόσο απλό. Έχει εξελιχθεί σε πολύπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα κράτη στην παγκόσμια κόσμο. Τα «Νέα Διπλωματία» ασχολείται με θέματα τόσο διαφορετικά όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον, τη διαφθορά, την τεχνολογία, την τρομοκρατία, το εμπόριο, την παγκοσμιοποίηση, προστίθενται στις επαναλαμβανόμενες κρίσεις και τη μόνιμη διαμάχη και τους πολέμους μεταξύ των εθνών και των επιχειρήσεων που αυξάνουν την εμφάνιση νέων παραγόντων με τις διεθνείς βάρος στον τομέα της διπλωματίας.

Σήμερα ο διπλωμάτης δρα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, που ασχολούνται με την ορθολογική συμπεριφορά, και συνδέονται με την επίτευξη των εθνικών συμφερόντων, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το κριτήριο της αποφάσεως για να καθορίσει αν μια διεθνής πολιτική απόφαση είναι λογικό ή όχι, βασίζεται γενικά σχετικά με τη σύσταση είτε τεθεί με σκοπό την προώθηση των εθνικών στόχων και λογικές κινδύνους.

Στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε από το Διεθνές Δίκαιο, αλλά και του εμπορίου, της οικονομίας, των κοινωνικών δικτύων, κλπ ... Οι διπλωμάτες των νέων γενεών πρέπει να αντιμετωπίσουν με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας και να τους μέρος της δουλειάς τους. Ο πραγματισμός έχει γίνει το βασικό κριτήριο για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων καταστάσεων κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται - κυριολεκτικά - αλλά η ευελιξία, δημιουργικότητα και μερικές ικανότητες για να αυτοσχεδιασμός είναι, στο τέλος, τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων ότι οι κανονισμοί θα είχαν ποτέ φανταστεί στον κόσμο μας που χαρακτηρίζεται από τη βελτίωση της οι κοινωνικές επικοινωνίες.

Η εξέλιξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης και το πώς το Διαδίκτυο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για πολιτικούς σκοπούς από τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο, χάρη στη χρήση που δίνεται στις νέες τεχνολογίες και, την ίδια στιγμή, ζητώντας για τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης για την ανάλυση και την άσκηση των διεθνών σχέσεων και της διπλωματίας. Για παράδειγμα, κάποιοι ειδικοί, πρόδηλο ότι η επανάσταση της Αιγύπτου είναι η ανάδειξη των νέων μέσων σε βαθμό που έχουν ονομαστεί η επανάσταση ως Egipt's Facebook επανάσταση. Νέα εργαλεία για την καταπολέμηση της authoritarism.

Έτσι, η νέα διπλωμάτης πρέπει να είναι ένα παγκόσμιο πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από το ότι έχουν μια τέλεια γνώση των νέων τεχνολογιών και της ανάπτυξης των διαφόρων κλάδων στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας, η οποία συνδέεται πάντα χάρη στο Διαδίκτυο.

Σε EBES School of Business προσφέρει το Μεταπτυχιακό στη Διπλωματία και Διεθνείς Σχέσεις για αυτά τα άτομα αρκετά ικανοί να εκπροσωπούν τα συμφέροντα των χωρών τους. Η σε απευθείας σύνδεση μελέτη αναλύει τα πραγματικά γεγονότα μέρος της πρόσφατης ιστορίας, προκειμένου να επιτευχθούν οι αναγκαίες ικανότητες για την ανάπτυξη ενός ρόλου Optimus στην περιοχή. Ο μαθητής, το δυναμικό διπλωμάτης, πρόκειται να ασχοληθεί με την ανάλυση των διαφορετικών καταστάσεων στις οποίες η νοημοσύνη για την επίλυση των συγκρούσεων δεν είναι το μόνο εργαλείο, αλλά και τον πειραματισμό μιας ευρείας προοπτικής των περιστάσεων.

Η επαγγελματική της διπλωματίας θα πρέπει πάντα να υποστηρίξει την οικονομική ανάπτυξη και την ανάπτυξη της χώρας του / της, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ των άλλων απαιτήσεων του φοιτητή, το μέλλον διπλωμάτης, πρέπει να έχουν ευρεία γνώση των γλωσσών, είναι η διαχείριση της αγγλικής θεμελιώδης.

Ο διπλωμάτης μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορα Υπουργεία που είναι σύμφωνες με τη χώρα, καθώς και την ανάπτυξη ως εκπρόσωπο σε άλλα έθνη. Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι ο επαγγελματίας θα πρέπει να ανταποκριθεί στις άμεσες απαιτήσεις, που εργάζονται υπό συνθήκες πίεσης και συνδυασμό του κράτους.

Τα καθήκοντα που αναπτύσσει ένας διπλωμάτης που συνδέονται με τις εθνικές και διεθνείς πολιτικές. Ο επαγγελματίας μπορεί να χρησιμεύσει ως σύμβουλος Εξωτερικών Υποθέσεων και του διεθνούς εμπορίου, και, επιπλέον, παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη στους διάφορους υπουργούς της κυβέρνησης. Οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν την τέχνη της διαπραγμάτευσης, εκτός από την ανάλυση και τα σχέδια εργασίας σχέδιο, ή είναι υπάλληλος της διπλωματικής υπηρεσίας, καθώς και ως αναλυτής ή ερευνητή των διεθνών πολιτικών. Επίσης, η ικανότητα να προστατεύει και να λύσει τυχόν προβλήματα των πολιτών της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί οι εργαζόμενοι που ειδικεύεται επίσης να λάβει κάποια προνόμια τα οποία συνίστανται στη λεγόμενη διπλωματική ασυλία? Αυτό σημαίνει ότι είναι έξω από την ποινική και αστική δικαιοδοσία του κράτους υποδοχής. Από την άλλη πλευρά, οι πρεσβείες έχουν ανοσία στην έρευνα, αν και αναμένεται ότι η διπλωματική αποκτούν πρόσβαση σε διάφορα θέματα σε εθελοντική βάση.

Ένα άλλο προνόμιο που σχετίζεται με τις διπλωματικές δραστηριότητες είναι η αρχή της ετεροδικίας που σημαίνει ότι ο Πρέσβης, το σπίτι του / της και γύρω από το ακίνητο θεωρείται νησιά της κυριαρχίας του κράτους προελεύσεως. Τώρα, όμως, η πρακτική αυτή έχει διακοπεί και τα κτίρια και το προσωπικό εξαρτώνται από το κράτος υποδοχής σε σχετική τρόπο.

Επί του παρόντος, ο ρόλος του διπλωμάτη έχει αποκτήσει μια νέα διάσταση. Οι διπλωμάτες πρέπει να αναλάβει το νέο ρόλο της ανακάλυψης κόγχες των ευκαιριών που δημιουργούν οφέλη για τη χώρα προέλευσης? για παράδειγμα, η πώληση αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και η εισαγωγή του εγχώριου ιδιωτικού τομέα στο κράτος μέλος υποδοχής, όπως η δράση στην εσωτερίκευση os διαδικασία.

Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, κάθε χώρα επιδιώκει να προωθήσει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ευημερίας του πληθυσμού της, η οικονομία γίνεται προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική.

Οι διπλωμάτες αποτελούν μέρος των προσπαθειών δεσμευτεί να προωθήσει τις οικονομικές βελτιώσεις των χωρών τους. Είναι συντελεστές των επιχειρηματιών που θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα έργα τους, και να επιτύχουν ευνοϊκές εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες με τη χώρα στην οποία έχουν τοποθετηθεί, όταν τα ζητήματα που αφορούν την οικονομία είναι λιγότερο προβλέψιμη.

Οι περισσότερες χώρες διατηρούν άμεσες σχέσεις μεταξύ τους μέσω των πρεσβειών, προξενείων, οι μόνιμες αποστολές τους και τις παρατηρήσεις τους σε διεθνείς οργανισμούς. Κύριος στόχος τους είναι να ανταλλάσσουν και να διατηρεί πολιτικές σχέσεις, πολιτιστικές και οικονομικές.

Οι σχέσεις του διεθνούς χαρακτήρα δεν μπορεί να βασίζεται σε αυτοσχεδιασμούς. Υπάρχει μια ανάγκη για την αξιολόγηση των στόχων και των αποτελεσμάτων, επειδή η απελευθέρωση και η διεθνής ανταγωνισμός είναι μια πραγματικότητα σήμερα.

Οι πρεσβείες και εμπορικά γραφεία είναι απαραίτητη, επειδή έχουν μια εξαιρετική αναπαράσταση της γνώσης και των επιχειρηματικών κοινοτήτων. Μπορούν να θεωρηθούν ως το κλειδί για την κατάκτηση νέων αγορών.

Έτσι, η ανταγωνιστικότητα μιας χώρας μετριέται από τις δυνατότητές της για διεθνοποίηση. Οι διπλωμάτες protagonize ένα αντιπροσωπευτικό και σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων. Ένας παράγοντας στη διεθνή ανταγωνιστικότητα έγκειται στη σημασία της διαφοροποίησης της οικονομίας την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και του εμπορίου με άλλες χώρες.

Ο ρόλος του διπλωμάτη επικεντρώνεται στο να είναι το πραγματικό πρόσωπο της ένταξης στην παγκόσμια οικονομία, έτσι ώστε αυτή η ενεργός συμμετοχή της διπλωματίας, επιτρέπει μια πιο σθεναρή δράση και μεγαλύτερη συνέργεια μεταξύ των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων που εμπλέκονται στη διαδικασία.

Στις χώρες με τη μεγαλύτερη δημοκρατική παράδοση, η εξωτερική πολιτική θεωρείται κρατική πολιτική, του οποίου αρχές και οι στόχοι καθορίζονται μακροπρόθεσμα, ανεξάρτητα από τις πολιτικές χρώματα που μπορεί να έχουν με τις εναλλαγές στην εξουσία. Έτσι, η πλειοψηφία των διπλωμάτες, το τεχνικό ή εμπορικό αξιωματικοί Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, είναι ειδικευμένοι επαγγελματίες.

Ποιος άλλος εκτός από τους ισχυρούς διπλωματικών ή προξενικών γραφείων που επικουρεί και συμβουλεύει τις επιχειρήσεις και την προώθηση της μάρκας χώρα και τις επιχειρήσεις της σε όλο τον κόσμο; Για να το κάνετε αυτό, αυτοί οι επαγγελματίες της εξωτερικής πολιτικής αλληλεπιδρούν με τους ηθοποιούς και κινητοποίησης των διαθέσιμων για την εφαρμογή της διπλωματίας και την ευφυΐα τους στην υπηρεσία της εθνικής οικονομίας πόρων.

Οι δημόσιες πολιτικές πρέπει να έχουν ως πρωταρχικό ρόλο στη διεθνοποίηση, η οποία έχει γίνει η κύρια πρόκληση για τις κυβερνήσεις. Σήμερα, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις αναμένουν αποτελεσματικές πολιτικές για την ανάπτυξη, την ευημερία, την δίκαιη κατανομή του πλούτου, κλπ ... Η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής διεθνοποίησης προϋποθέτει ότι οι εταιρείες γνωρίζουν τις αγορές με διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση της διαδικασίας της έρευνας μεγάλης κλίμακας και την ικανότητα να αναλύσει σωστά τα στοιχεία για να κάνει τη σοφή απόφαση, με τη βοήθεια της οικονομικής νοημοσύνης. Η πρώτη αποστολή του κράτους σε αυτό το θέμα είναι να οργανώσει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία των πληροφοριών και συμβουλών, παρέχοντας τη συνοχή και τον καθορισμό των προτύπων για τη χρήση τους για την προώθηση μιας συνεκτικής στρατηγικής στην υπηρεσία της διεθνοποίησης.

Η διαδικασία αυτή καθιστά αναγκαία την ανάλυση της σχέσης μεταξύ οικονομίας και ξένων διπλωματία, τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου των κυβερνήσεων και των επιχειρήσεων. Αυτό απαιτεί την επιλογή των κατάλληλων μέσων, τη δημιουργία των σωστών προτεραιοτήτων, εμπιστοσύνη στις διαδικασίες για την ενίσχυση των διπλωματικών δικτύων στο εξωτερικό για να πάρετε μια στρατηγική για τη στήριξη των επιχειρήσεων και να προωθηθεί η μελλοντική επιτυχία.

Προστέθηκε στις κατάλληλα μέσα βρίσκεται η ζήτηση για στελέχη με εκτεταμένη γνώση των διαδικασιών αυτών και των ειδικών προβλημάτων των συγκεκριμένων οργανισμών.

Επιπλέον, η μετακίνηση ως ηθοποιός σε αυτά τα σενάρια, απαιτεί ειδική εκπαίδευση που είναι πέρα ​​από το παραδοσιακό μελετηθεί με βάση την ορολογία, η απομνημόνευση των αρχών του δικαίου ... κλπ Η διπλωματική αποτελεσματική δράση ξεκινά με μια πλήρη κατανόηση των διεργασιών στις οποίες είναι απαραίτητο να ενεργεί με τη βοήθεια των περιπτώσεων μελέτης που βοηθούν τη δυνατότητα διπλωμάτη, τον φοιτητή, για να διατηρήσει μια διεπιστημονική στάση όταν ασχολείται με συγκεκριμένα προβλήματα.

Υπό την έννοια αυτή, οι περιορισμοί των χαρακτηριστικών των αποφοίτων των προγραμμάτων σπουδών, όπως Οικονομικών, Δημόσιας Λογιστής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δίκαιο και άλλοι, έχουν τονίσει την ανάγκη για την κατάρτιση των επαγγελματιών οι οποίοι έχουν ειδικές γνώσεις για να ενεργήσει στις καταστάσεις της καθημερινής περιοχή διπλωματία .

Διπλωματία και Εξωτερικών Σχέσεων ενσωμάτωσαν τα πολιτικά, οικονομικά, νομικά, ψηφιακές ανησυχίες οι οποίες είναι απαραίτητες εισροές για την εξαιρετικά κατανοήσουν πολύπλοκες διαδικασίες και την ανάπτυξη σεναρίων και την εκτέλεση των στρατηγικών που επιτρέπουν μια καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων των δημόσιων ή ιδιωτικών φορέων της εκπροσωπούμενης χώρας .

EBES School of Business έχει ως κύριο σκοπό του την εκπαίδευση των επαγγελματιών αρκετά ικανοί να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τη διεθνή οικονομία, τις σχέσεις, την εκπροσώπηση, κλπ, στις διάφορες περιπτώσεις του κράτους, σύμφωνα με τους στόχους, τις προτεραιότητες της χώρας και του θεσμικού πλαισίου του χάρη σε μια μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη διπλωματία και στις διεθνείς σχέσεις κατά την οποία ο μαθητής μπορεί να περάσει τον εαυτό του / της και πραγματικά να δείτε ένα ενεργό διπλωμάτης της εποχής μας.

Μια μαθησιακή εμπειρία που χαρακτηρίζεται από την κατανόηση του πώς να αντιδράσουν όταν αντιμετωπίζουν με τις διεθνείς σχέσεις, διπλωματική συμπεριφορά, με την απασχόληση της βίας στις ένοπλες συγκρούσεις, ή με την πρωταγωνιστική του διαδικτύου στη σύγχρονη διπλωματία της εποχής μας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η διπλωματία δεν είναι μόνο μια συγκεκριμένη μελέτη μιας επιστήμης που υπόκεινται σε δηλώσεις νόμου. Αυτό μπορεί να ονομαστεί ως μια επιστήμη που αλληλεπιδρά άμεσα με πολλούς κλάδους με βάση την εμπειρία στην οποία εμπλέκονται πολλές χώρες.

Για να είναι ένας διπλωμάτης δεν είναι μόνο απαραίτητο να είναι κάποιος ειδικός στις διεθνείς σχέσεις, αλλά να ξέρετε πώς να παρέχουν τα καλύτερα εργαλεία για την εφαρμογή πολλά πλεονεκτήματα για τη χώρα? Θετικισμός, την ειρήνη, τη συνεργασία, τη διαπραγμάτευση, είναι μέρος της ορολογίας που σχετίζεται με την εργασία ενός επαγγελματία της διπλωματίας.

Ένα ξεχωριστό πρόσωπο σχετικά με θέματα όπως η κοινωνικοποίηση, σωστή συμπεριφορά, πολιτιστική γνώση, την ανάλυση, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά? Ο διπλωμάτης πρέπει να τηρεί, αναφέρουν, να διαπραγματεύονται και να αντιπροσωπεύουν την προσαρμογή των κριτηρίων της διεθνούς κλασικής θεωρίας με την ιστορία και την σημερινή πραγματικότητα των χωρών. Το θέμα αυτό είναι σύμφωνο έζησε την ατμόσφαιρα από τους διπλωμάτες της εποχής μας. Η ανάλυση της πραγματικότητας υπό παρακολούθηση και η διαδικασία της παγκόσμιας πληροφοριών δίνοντας σημασία στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του επιλεγέντος κράτους εκπροσωπείται.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Αντί για 3000 €, 799 € με υποτροφία
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The special scholarship only for applications in December to start in January
Locations
Ισπανία - Seville, Andalusia
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The special scholarship only for applications in December to start in January
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ισπανία - Spain Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Ισπανία - Seville, Andalusia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The special scholarship only for applications in December to start in January
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Spain Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών