iesf1

Το Business School του Ατλαντικού είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφιερωμένο στην παροχή κατάρτισης, τόσο σε προπτυχιακό όσο και Master καθώς το επίπεδο των MBA και Μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα των Εμπορικών Επιστημών, με ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά, τη φορολογία, Marketing, Πόροι ανθρώπους, International Management, Πληροφοριακά Συστήματα, Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Υγεία και την Ασφάλεια.

Το Business School του Ατλαντικού επιδιώκει να σχηματίσουν ανώτερα στελέχη που παρέχονται με δομημένη εκπαίδευση, την ποιότητα και τις σχετικές, η οποία περιλαμβάνει μια σταθερή επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με την πραγματική πρακτικό μέρος. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων τους, οι μαθητές θα είναι έτοιμη να διεξάγει μια επιχείρηση ή να δημιουργήσετε και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις, θα ξέρετε να αναλύσει συγκεκριμένα προβλήματα στη ζωή των επιχειρήσεων, με ειδικές γνώσεις στους τομείς της εξειδίκευσης επιλέξει.

Απαιτήσεις πρόσβαση

Πτυχίο ή ισοδύναμη επαγγελματική εμπειρία

παραλήπτες

Το Μεταπτυχιακό μάθημα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Atlantic Business School είναι δομημένο έτσι ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν διεπιστημονική δεξιότητες και να επιτύχουν υψηλά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα στη διαχείριση. Το μάθημα παρέχει μια αποτελεσματική επαγγελματική εμπειρία, που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με την πραγματικότητα και τα τρέχοντα προβλήματα, προωθώντας μια βαθιά αλληλεπίδραση και σπάνια με το επιχειρηματικό περιβάλλον.

πρόγραμμα

Ενότητα Ι

Ηγεσία και Προσωπική Ανάπτυξη (6ECTS)

Ενότητα ΙΙ

Συναισθηματική Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (6ECTS)

Ενότητα ΙΙΙ

Στρατηγική για τα Συστήματα Πληροφοριών (6ECTS)

Ενότητα IV

Οικονομικά για Διευθυντές (6ECTS)

Ενότητα V

Εφαρμοσμένων Οικονομικών (6ECTS)

Ενότητα VI

Στρατηγικό Μάρκετινγκ (6ECTS)

Ενότητα VII

Digital Marketing και Business στο Διαδίκτυο (6ECTS)

Ενότητα VIII

Σεμινάρια (6ECTS)

Ενότητα IX

Εργαστήρια (12ECTS) εργαστήρια για να καθορίσει ανάλογα με τις ανάγκες που συνδέονται με κάθε υπό εξέταση ή / και να επιλέξετε από όλες τις προαιρετικές εργαστήρια που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα MBA

μεθοδολογία

Οι υιοθέτησε μεθοδολογίες είναι τυπικά ένα σχολείο των επιχειρήσεων που κατασκευάζεται σύμφωνα με τη φιλοσοφία που προέρχονται από την τρέχουσα πρακτική στα καλύτερα σχολεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι φορείς διαχείρισης του Ατλαντικού Business School διατηρήσει μια σημαντική proactivity σε σχέση με τις ανησυχίες σχετικά με τις μορφές και τις μεθόδους διδασκαλίας που εφαρμόζονται στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ατλαντικού, δείχνοντας χαρακτήρα του Business School, που αντιμετωπίζει πάντα τη δυνατότητα εφαρμογής, σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, οι δεξιότητες που αποκτώνται από τους μαθητές κατά μήκος της ακαδημαϊκής πορείας.

εκτίμηση

Στο Atlantic Business School είναι η πραγματική μελέτες περιπτώσεων προνομιακή, η υλοποίηση των έργων διαφορετικής φύσης, την ανάπτυξη ατομικών ή ομαδικών εργασιών, παιχνίδια προσομοίωσης, μεταξύ άλλων.

Οι δοκιμές μπορούν να διεξαχθούν στο πρόσωπο, στο διαδίκτυο ή μπορεί να σχετίζεται με την ανάπτυξη των διαφόρων ατομικών και / ή την ομάδα.

καθηγητές

Ο πίνακας καθηγητές μαθημάτων διαμορφώνεται κυρίως από επαγγελματίες από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, τα οποία μπορούν να μεταδώσουν την πραγματική εμπειρία των εργαζόμενων φοιτητών και πρακτικά παραδείγματα που προκύπτουν από την εμπειρία του από την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο Δρ Ο Adelino Cunha? Καθ Γιατρός Jorge Sequeira? Καθ Henrique είπε? Καθ Dra. Ana Lisa Moutinho? Καθ João Monteiro? Καθ Ο Δρ Ελίζαμπεθ Σέρα? Ο Δρ Vasco Marques? Καθ Ο Δρ Ιωάννης Παύλος Peixoto? Dra. Φάτιμα Araújo? Καθ Ο Δρ Carlos Magno? Dra. Cristina Azevedo.

Επαγγελματικές Προοπτικές

Το Μεταπτυχιακό μάθημα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Atlantic Business School είναι δομημένο έτσι ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν διεπιστημονική δεξιότητες και να επιτύχουν υψηλά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα στη διαχείριση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποIMF Business School Portugal »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1500 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη