μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική αρχιτεκτονική και βιώσιμη πολεοδομία σε απευθείας σύνδεση

laSalle Barcelona Postgraduate

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική αρχιτεκτονική και βιώσιμη πολεοδομία σε απευθείας σύνδεση

laSalle Barcelona Postgraduate

μεταπτυχιακός

Ο Πτυχίο στην Περιβαλλοντική Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία Sostenibletiene μια διεπιστημονική χαρακτήρα. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες για την ανάπτυξη και την υλοποίηση των στρατηγικών κριτηρίων αειφορίας προκειμένου να βελτιωθεί για παρεμβάσεις στο έδαφος και στον αρχιτεκτονικό και πολεοδομικό σχεδιασμό. Το πρόβλημα και ο σεβασμός για το περιβάλλον είναι πάντα παρούσα. Επιπλέον, οι πρόσφατες τεχνολογικές πρόοδοι που ενσωματώνονται στα κτίρια, είναι απαραίτητες για την κατανόηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων που απαιτούνται σήμερα εργαλεία, καθώς και η ορθολογική χρήση των υλικών και των πόρων που έχει στη διάθεσή μας είναι σημαντικές πτυχές για να εξετάσει το τα σχέδια των νέων κτιρίων και την πολεοδομία.

Όσον αφορά το Masters στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα εμφανίζεται ως η 4η καλύτερη στην Ισπανία ανάπτυξης sustainible βιομηχανία & περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα Eduniversal Κατάταξη.

Τι σας προετοιμάσει;

Αυτό το Μεταπτυχιακό είναι ιδανικό για προβληματισμό και συζήτηση σχετικά με τα κριτήρια αειφορίας για να εκτελέσει μια επαγγελματική ανακύκλωσης μεγάλη σημασία κατά τη συμμετοχή μας σε πιθανές αστικές, αρχιτεκτονικές και περιβαλλοντικές δράσεις πλαίσιο του σχεδιασμού.

Προς καθε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ?

  • τεχνικά και ανώτερα αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς
  • Επαγγελματίες με εμπειρία σε είδη ηλεκτρικού και κλιματισμού, μεταξύ άλλων, οι οποίοι θέλουν να εκπαιδεύσει στα περιβαλλοντικά αρχιτεκτονική και βιώσιμη πολεοδομία.
  • Επαγγελματίες που θέλουν να είναι σε θέση να ενσωματώνουν ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων σε οποιοδήποτε χώρο ή κτίριο.

Προφίλ εξόδου:

  • Επαγγελματίες σε θέση να εκτελέσει ενέργειες θερμικών ηλιακών και φωτοβολταϊκών έργων και αποτελεσματικών συστημάτων κλιματισμού.
  • Επαγγελματίες σε θέση να διεξάγει ενεργειακούς ελέγχους και πιστοποιήσεις με βάση τα διέταξε υποχρεωτικά πρότυπα, όπως το νέο ΣΤΕ. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε βαθμό μεταπτυχιακού Μάστερ στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα (MASEE).
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών