Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μεταπτυχιακός

Ο Πτυχίο στην Περιβαλλοντική Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία Sostenibletiene μια διεπιστημονική χαρακτήρα. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες για την ανάπτυξη και την υλοποίηση των στρατηγικών κριτηρίων αειφορίας προκειμένου να βελτιωθεί για παρεμβάσεις στο έδαφος και στον αρχιτεκτονικό και πολεοδομικό σχεδιασμό. Το πρόβλημα και ο σεβασμός για το περιβάλλον είναι πάντα παρούσα. Επιπλέον, οι πρόσφατες τεχνολογικές πρόοδοι που ενσωματώνονται στα κτίρια, είναι απαραίτητες για την κατανόηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων που απαιτούνται σήμερα εργαλεία, καθώς και η ορθολογική χρήση των υλικών και των πόρων που έχει στη διάθεσή μας είναι σημαντικές πτυχές για να εξετάσει το τα σχέδια των νέων κτιρίων και την πολεοδομία.

Όσον αφορά το Masters στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα εμφανίζεται ως η 4η καλύτερη στην Ισπανία ανάπτυξης sustainible βιομηχανία & περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα Eduniversal Κατάταξη.

Τι σας προετοιμάσει;

Αυτό το Μεταπτυχιακό είναι ιδανικό για προβληματισμό και συζήτηση σχετικά με τα κριτήρια αειφορίας για να εκτελέσει μια επαγγελματική ανακύκλωσης μεγάλη σημασία κατά τη συμμετοχή μας σε πιθανές αστικές, αρχιτεκτονικές και περιβαλλοντικές δράσεις πλαίσιο του σχεδιασμού.

Προς καθε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ?

  • τεχνικά και ανώτερα αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς
  • Επαγγελματίες με εμπειρία σε είδη ηλεκτρικού και κλιματισμού, μεταξύ άλλων, οι οποίοι θέλουν να εκπαιδεύσει στα περιβαλλοντικά αρχιτεκτονική και βιώσιμη πολεοδομία.
  • Επαγγελματίες που θέλουν να είναι σε θέση να ενσωματώνουν ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων σε οποιοδήποτε χώρο ή κτίριο.

Προφίλ εξόδου:

  • Επαγγελματίες σε θέση να εκτελέσει ενέργειες θερμικών ηλιακών και φωτοβολταϊκών έργων και αποτελεσματικών συστημάτων κλιματισμού.
  • Επαγγελματίες σε θέση να διεξάγει ενεργειακούς ελέγχους και πιστοποιήσεις με βάση τα διέταξε υποχρεωτικά πρότυπα, όπως το νέο ΣΤΕ. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε βαθμό μεταπτυχιακού Μάστερ στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα (MASEE).
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποlaSalle Barcelona Postgraduate »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη