Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

TARGET

Οι απόφοιτοι στη δημοσιογραφία, κοινωνιολογία, πολιτική επιστήμη και την τέχνη. Και συνδέονται με επαγγελματίες του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας των επιχειρήσεων: διευθυντές ή διευθυντές των τμημάτων του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, οι διαχειριστές των προϊόντων, διευθυντές και διευθυντικά στελέχη του ψηφιακού περιεχομένου, οι ερευνητές των μέσων ενημέρωσης και έρευνας της αγοράς, συντάκτες και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Κοινωνική Media.

Πώς η ψηφιακή ταυτότητα της εταιρείας είναι χτισμένο; Τι ρόλο 2.0 τεχνολογιών στην επικοινωνία των επιχειρήσεων; Τι ρόλο έχουν την κοινότητα διαχειριστής; Είναι όλα τα κατάλληλα κοινωνικά δίκτυα για την εταιρεία μου;

Η επανάσταση σημαίνει για τις μάρκες και οργανισμούς web 2.0. Έχει δημιουργήσει την ανάγκη να ενσωματώσει ένα νέο τμήμα και ένα νέο ρόλο στην οργανογράμματα τους. Η εμφάνιση ενός γραφείου της Κοινότητας Διαχείριση και στρατηγική διαχείριση των διαλειμμάτων κοινωνικής δικτύωσης σε όλους τους τομείς της εταιρείας, που επηρεάζει ένα μεγάλο αριθμό τμημάτων, από την ανακοίνωση της Έρευνας, μέσω, μεταξύ άλλων, οι Ανθρώπινου Δυναμικού. Σε αυτήν την κατάσταση, υπάρχει ανάγκη για καλά προετοιμασμένη επαγγελματιών που μπορεί να δημιουργήσει μια στρατηγική διαδικασία διαχείρισης των κοινωνικών δικτύων και να ελέγχουν τη ροή των πληροφοριών και τη γνώμη που παράγονται σε αυτές.

Ένας διαχειριστής της κοινότητας πρέπει να έχουν γνώση του τομέα όπου εργάζεστε, η γνώση της οικονομίας, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και της επικοινωνίας? Θα πρέπει να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν 2.0 τεχνολογίες. και οι δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων? Πρέπει να είναι δημιουργική, εποικοδομητική και αποφασιστική? Θα πρέπει να ξέρετε ενεργοποιήσει και την ομαδική εργασία, καθώς και τη διαχείριση των έργων και των ιδεών. Έχοντας τη δυνατότητα να ενσωματώσει όλη αυτή τη γνώση σε μια ενιαία στρατηγική δεν είναι ένα εύκολο έργο. Ο Διευθυντής Μεταπτυχιακών Κοινότητα & Social Media είναι το μόνο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης ως Διευθυντής της Κοινότητας, και παρέχει τα κλειδιά για την κατανόηση της επικοινωνιακής αλλαγή παραδείγματος και την κατάρτιση που απαιτείται για να σχεδιάσουν στρατηγικά σχέδια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αν είστε επαγγελματίας της επικοινωνίας των επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, και ενδιαφέρονται για τα social media, αυτή η πορεία είναι ο καλύτερος σύμμαχος consolidarte σας ως επαγγελματίας σε αυτή την αναδυόμενη τομέα.

ακαδημαϊκή διαπίστευση

Δίπλωμα Ειδίκευσης / Certificate in Κοινότητας & Social Media Manager από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

τη δική της πορεία σχεδιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και ισοδυναμεί με 30 μονάδες ECTS.

Τρεις λόγοι για να το επιλέξετε

  1. Η μορφή της κοινοτικής Manager και Social Media είναι απαραίτητη για κάθε οργανισμό. Να εκπαιδευτούν για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για τους ειδικούς στην ψηφιακή στρατηγική και τα κοινωνικά δίκτυα.
  2. Το Μεταπτυχιακό παρέχει ένα στρατηγικό όραμα για τη διαχείριση της online επικοινωνίας, όπου θα μάθουν να κατανοούν και να διαχειρίζονται αυτήν την περιοχή.
  3. Προσφέρουμε περισσότερα από 1.600 θέσεων εργασίας προσφέρει στους φοιτητές μας, όλα σχετίζονται με την κοινωνική Media, Διευθυντής της Κοινότητας και Digital Marketing.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSchool of Continuing Education – Universitat de Barcelona »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,770
Το ποσό αυτό περιλαμβάνει διοικητικές αμοιβές στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη